5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

canım bence diyetisyenden önce endokrinoloji uzmanına görünmelisin.mesela ben gittim kilolarımdan dolayı üniversite hastanesine ve bende insülin direnci çıktı.şu an ilaç kullanıyorum.ve artık daha kolay kilo vermeye başladım.
tesekkur ederim canım iyi fikir yuzum küçüldü popomda degişiklik yokk hala:30:

canım seninle aynı durumdayım. kilolar çok yavaş gidiyor. bende haşimato troiti var. hiç hormonlarına baktırdınmı. belki metebolizma ile ilgili bir sıkıntı vardır.
bu hafta bana doktor yolu gorundu sanırım sebebini bulmam lasım bunun bende metabolizma kendini kilitledi demiştim:17:

eveeet bu gün bitmek üzere kızlar nihayet
artık önümüzdeki bi 5 yıl aşlanmış patetes göresim yok :(
yarın sebze günü umarım kolay geçer :)

Off aynen ya uzun bi süre patates görmek istemiyorum.Özellikle tuzsuz ve baharatlı:45:...Acıktım ben ama sürekli bişeyler içiyorum.Yarın daha kolay geçer,evdeki bütün sebzeleri doldurucam tabağıma:60:

evet canım bencede bu gün sadece patates yediğimiz için zor geldi yarın çeşit bol :) salatalık domates ne varsa işte yeriz bol bol :)
bende 3 lt su 2 form çay şimdide sade nescafe içiyorum ama başımda hafif bir ağrı bünye zorlanıyor sanırım .

kızlar bence patatesınıze maydonoz ekleyın ve lımon sıkın bide bol baharat nane karabıber falan pul bıber tuzu aratmaz patates salatası gıbı oluyor patates gununu ıple cekıyordum ben :) bı sure sonra bende yapıcam

Son düzenleme:
nasıl gidiyor kızlar bi şekilde dünü atlattık bu gü sebze günü salatalık,marul,domates üçlüsü ile bakalım bu gün nasıl geçecek ?
tartılan var mı ?

kızlar bence patatesınıze maydonoz ekleyın ve lımon sıkın bide bol baharat nane karabıber falan pul bıber tuzu aratmaz patates salatası gıbı oluyor patates gununu ıple cekıyordum ben :) bı sure sonra bende yapıcam
Canım inan o patatesler hiç görmedikleri baharatları gördüler sayemde:9:Kekiğinden tutta körisine kadar yani,ama yok ben yine bi süre görmesem daha iyi:50:

nasıl gidiyor kızlar bi şekilde dünü atlattık bu gü sebze günü salatalık,marul,domates üçlüsü ile bakalım bu gün nasıl geçecek ?
tartılan var mı ?
Canım ben çok çeşit yedim bugün,sanırım açlık hissetmem,dün geçti ya tamam sebzeyi ve yeşilliği sevdiğim için bana kolay geçer gibi geliyor.Zaten ne bulduysam yedim,aç gözlü gibi:9:

sebze günü daha iyi geçecek canım dün patates zordu benim için acıktıkça elimde salatalık dolaşıyorum :)))
inşallah cuma günü tartı yüzümüzü güldürür :)

Amin canım,inşallah,ben de şimdi 2. öğünü yiyorum bol yeşillik,havuç,salatalık v.s...Şimdilik güzel gidiyor benim.:66:

kızlar ben şimdi gördüm bu konuyu ama kafama takıldı bu diyet tamam çok iyi 5 günde 5 kilo ama bi sakıncası olmasın yani kaslardan gidiyorsa o kilo kendimize zarar vermeyelim ne bilim siz ne düşünüyosunuz???

ya evet hep boş burası hadi toplanın kızlar paylaşalım ne yaptık ne yedik...

sabahtan beri salatalık ve domates yiyiyorum sabah kıvırcık marul yedim ama bi daha canım istemedi içim almadı...
sonra oğlumla 2 saat yürüyüş yaptık sonraki günler için hazırlık yaptık (meyve-et-yumurta)
eve geldim yine salatalığa sarıldım çok acıktım yaa...
sonra form çay içtim ve 3 lt su...
bu günüm dünden daha kolay geçti.

ama yarın bayram benim için tüm gün tavuk yiycemmmm :52:
fırın poşetine tavukları doldurup üzerine kekik serpip yiycem hımmm yarın olsun artık :64:

selam herkese. dün patates günümü kazasız atlattım. gelgelelim akşam 9 gibi kasıklarıma bir ağrı girdi ne olduğunu anlayamadım. sıcak su torbası ağrı kesiciler sabahı zor etti. sabah eşim acile götürdü kan idrar kadın doğum genel cerrahi ama sonuç sıfır ne olduğunu bulamadılar. şimdi daha iyiyim. sanırım üşüttüm yani başka açıklama bulamıyorum. bugün saat 2 ye kadar hastanedeydim bişey yedirmediler. 2 de eve geldim yayla çorbası içtim bir kase. akşamda kocaman bir tabak brokoli yedim limonlu. bozmuş sayılmam sanırım. yarn tavul var tavukkkk:))

geçmiş olsun canım üzüldüm :(
üşütmüşsün sanırım yarın tavuk günü evet bende ona seviniyorum.
sen nasıl yapacaksın tavuğu ?
ben poşete dokdurup fırına atacağım öylede olur dimi ?

konu çok uzun olduğu için bütün yazılanları okuyamadım. o yüzden soruma cevap istiyoruz sizlerden :)

bira mayası kürü nedir? nasıl yapılır?

aslında bu diyet tam benlikmiş ama yurtta kaldığım için uygulamam bir o kadar zor oluyor yahu.

Back
X