5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

sonunda 5gün bitti ve ben tam tamına 5 kilo verdim :1: bir kaç gün sonra tekrar başlamayı düşünüyorum. tabi bu arada geçen zamanda yediklerime dikkat edicem :61:

gunaydın kızlar benım bugun son gunum.yumurtalarım hazır işe giderken yanıma almak üzere.
şimdilik 5 tane haşladım bakalım belkı aksam bır tane daha haslamak ısteyebılırım.dun meyve gunumdu ve cok mutluydum cunku meyve cok sevıyorum.hatta dun iş yerinde bir arkadasımın dogumgunu ıcın pasta kestık yaklasık 10-15 kısı karsımda ımmmh cok guzelmıs dıyerek yerken bende karsılarında gulumseyerek benımde elmam cok lezız dıyerek elmamı kutur kutur ısırarak yedim.:1:
guzel bır gundu.umarım yumurta gunumde aynı sekılde gecer.yarın sabahta tartılacagım.bır hafta aradan sonrada su herseyden tane olan dıyetı uygulamayı dusunuyorum.hadı bakalım bol sans hepımıze

Merhaba arkadaşlar :) Bende bu diyete başlamak istiyorum.. Nolur buraya sürekli yazın ve beni destekleyin sizden bunu cok cok rica ediyorum.. :( çnkü brzcık iradesizim.. patates günü tmm yumurta tamam et tamam ama meyve ve sebze günü açlıktan ölebilirim gibi geliyo.. Birileri beni gazlayabilir mi 20 kilo fazlam var ve temmuzda bnm için önemli bi düğün var.. sözlümün ailesyle tanışıcam o düğünde yani bütün ailesiyle offf çok konuştum herkes o düğünde olucak iyi görünmem lazım yardım yardım yardım.. :43: dilediğimiz kadar yiyebiliyormuyuz gün boyunca örneğin patatesten ? gece de acıksak yenilebiliyormu.. ve yanında bol su tüketsem yeşil çay içsem zararı olur mu ? diyeti bozmuş olurmuyum.. öğrenciyim topiklerin hepsini takip etmem imkansız birisi bilgilendirirse cok sevinirim.. Yarın başlıyorum bu diyete ve yarından itibaren her acıktığımda bu topiği takip edip yazıcam nolur birileri benimle birlikte olduğunu duyursun destek olalım birbirmize hepinizi sevgiyle kucaklıyorum iyi akşamlar :79:
tabik yazarız merak etme dilediğin kadar yiyebiliyorsun ama pek fazla yenmiyor merak etme bol su ve yeşil çay tüketmelisin şeker tuz yok ben 4 kilo verdim ilk yaptığımda ikinci yaptığımda ise 3.5 kilo verdim sende verirsin merak etme birazcık irade o kadar koly gelsin.

sonunda 5gün bitti ve ben tam tamına 5 kilo verdim :1: bir kaç gün sonra tekrar başlamayı düşünüyorum. tabi bu arada geçen zamanda yediklerime dikkat edicem :61:
valla bravao çok güzel vermişin :46::46::46:

günaydınnn tombiklerrrrr...:61:
bugün yoğurt günüüüü:52:
yoğurdu sevdiğim için son günümünde başarılı geçeceğini düşünüyorumm:34:
sabah gene tartıldımmdüne göre 200 gr farketmişş yani dün 73.800 düm bugün 73.600 çıktımm:26:
neyse böylelikle tam 3 kilo oleyooo:1:
sanırım 3.5 kilo ile tamamlarımmm kıslarrrr:46::66::64:

tabik yazarız merak etme dilediğin kadar yiyebiliyorsun ama pek fazla yenmiyor merak etme bol su ve yeşil çay tüketmelisin şeker tuz yok ben 4 kilo verdim ilk yaptığımda ikinci yaptığımda ise 3.5 kilo verdim sende verirsin merak etme birazcık irade o kadar koly gelsin.
Cokkk teşekkr ederim cnm desteğin için 2 adet patates haşlamasıyla başladım güne.. Beni en zorlayacak gün meyve günü olacak sanırım bugn gecsin daha bırakmam bu diyeti zten artık meyve gününüde bi şekilde halledicez stres oldum valla su olarak vermiyoruz dimi bu kiloyu geri alır mıyız acaba :59:

Son düzenleme:
Cokkk teşekkr ederim cnm desteğin için 2 adet patates haşlamasıyla başladım güne.. Beni en zorlayacak gün meyve günü olacak sanırım bugn gecsin daha bırakmam bu diyeti zten artık meyve gününüde bi şekilde halledicez stres oldum valla su olarak vermiyoruz dimi bu kiloyu geri alır mıyız acaba :59:

başlamana sevindim diyet bittikten sonra dikkat etmezsen geri alırsın ben dikkat ediyorum ve almadım 1 ay oldu ben yapalı.

:69::69::69::69::69::69:kızlar bende bu dıyete basladım ama amelıyat işim çıkınca bıraktım ....ama bugun tekrar basladım sabah haslama patateslerımı yedım almıra arkadasım supersın senden ınan imrenerek baslıyorum bu dıyete bende 2 hafta yapıcam sen kac kılo verdın toplamda benım 7 8 kılo fazlam var...ıkı hafta kacamaksız olursa gıdermı sence bırde sonrasında napalım kalorı hesabıyloamı kılomuzu dengeleyelım napalım kızlar bılen??????

bırde sabah öğle aksam öğun dısındada yıyebılırmıyız acaba mesela patates???????
hayatım biraz geç oldu ama kusura bakma:1: ilk yaptığımda bu diyetle tam 3,5 kilo verdim ben.1-2 adet arttırmalarımın olduğu günler oldu ama..bu diyeti tam olarak uygularsan ve azcıkda spor yaparsan 5 kilo vermen garanti..su içmeyide unutmuyoruz tabi..bu diyetin diğer diyete göre avantajı kastan kilo verme ihtimalin yok denecek kadar az,çünkü çoğunluk proteinle besleniyorsun süt yoğurt yumurta gibi.tek zor yanı günde yanlızca 5 adetle sınırlandırlıyorsun ama değecek emin ol,diyet bittikten sonra miden baya küçülecek zaten :34:

kızlarrr hepinizee bol günaydınlarrrrr:74:
5.günümü tamamlamış bulunuyorumm sabah tartıldımmm...ufak tefek kaçamaklara rağmen 4kiloya yakın vermiş bulunuyorum:66:...kilo vermem durmuştu benim ve çok uzun zamandır ilk defa bu rakamı gördüm tartıda 72.900:65:
bu arada başlangıç kilom 76.600 dü pazartesi günü
diyete ise 92.300 le başdımm:1:
bu arada kimseye söylemeyin ama doğumada 102 kilo ile gittimm:49:
aramızda kalsın hee:34:

kızlarrr hepinizee bol günaydınlarrrrr:74:
5.günümü tamamlamış bulunuyorumm sabah tartıldımmm...ufak tefek kaçamaklara rağmen 4kiloya yakın vermiş bulunuyorum:66:...kilo vermem durmuştu benim ve çok uzun zamandır ilk defa bu rakamı gördüm tartıda 72.900:65:
bu arada başlangıç kilom 76.600 dü pazartesi günü
diyete ise 92.300 le başdımm:1:
bu arada kimseye söylemeyin ama doğumada 102 kilo ile gittimm:49:
aramızda kalsın hee:34:

canım inan çok sevindim tebrik ederim seni:46: ben bu defa sadece 2 kilo verdim ama ne yalan söyliyim baya kaçamaklarım oldu:1: nasıl geçti diyetin çok zorlandın mı?

slm kızlar bende yarın başlıyorum.yalnız ben bu dieti yapıcam

1. Gün : 5 adet haşlanmış yumurta (tuz, biber, baharat, limon kullanılabilir)
2. Gün : 5 adet meyve ( 5 adet elma, porsiyona göre ayarlanmış kiraz,karpuz vs.)
3. Gün : 5 adet haşlanmış patates (tuz, biber, baharat serbest)
4. Gün : 5 kase (çorba kasesi) yoğurt
5. Gün : 5 bardak süt

zaten et günü bana işkenceye dönüşmüştü.bu diet daha iyi geldi.daha öncede yaptım 73 ten 69 a indim.2 kez üst üste yapınca kilo vermem durmuştu.ben yukarıdaki listeye ek olarak ilk güne sebze günüde ekledim.yani sebze,yumurta,meyve,patates,yooğurt ve süt olarak gidicem.kilomu bilmiyorumda baya bir semirdim :D yarın tartılır kilomu yazarım yawru kuşlar:37:

slm dıyet dostları :) bende kılo vermek ıstıyorum bı 5 kıo fazlam var ama artık uzun dıyetlede ugrasmak ıstemıyorum 2 aydır dıyetteyım toplamda 12 kılo verdım sayılır bu 5 gunde 5 kılo dıyetı nasıl gercekten verdırıyormu arkadaslar buarada emzırıyorum ama bebesım artık 13 aylık cok sorun olmuyor

slm kızlar bende yarın başlıyorum.yalnız ben bu dieti yapıcam

1. Gün : 5 adet haşlanmış yumurta (tuz, biber, baharat, limon kullanılabilir)
2. Gün : 5 adet meyve ( 5 adet elma, porsiyona göre ayarlanmış kiraz,karpuz vs.)
3. Gün : 5 adet haşlanmış patates (tuz, biber, baharat serbest)
4. Gün : 5 kase (çorba kasesi) yoğurt
5. Gün : 5 bardak süt

zaten et günü bana işkenceye dönüşmüştü.bu diet daha iyi geldi.daha öncede yaptım 73 ten 69 a indim.2 kez üst üste yapınca kilo vermem durmuştu.ben yukarıdaki listeye ek olarak ilk güne sebze günüde ekledim.yani sebze,yumurta,meyve,patates,yooğurt ve süt olarak gidicem.kilomu bilmiyorumda baya bir semirdim :D yarın tartılır kilomu yazarım yawru kuşlar:37:

bizde bu diyeti yapıyoruz canım hatta ben 2 kere yaptım (kaçamaklarla dolu olsada yaptım işte:1:) ilkinde 3,5 ikincisinde 2 kilo verdim.bu diyetin diğerine göre daha etkili olduğunu düşünüyorum.. en yakın zamanda bu diyeti 3. kez yapıcam ama bu sefer kararlıyım 5 kilo vericem ve hiç kaçamak yapmıycam:52:

MRB kızlarr.bende geldım aranıza benı de alın tek basıma yapamam...ben bugun detoks yaptım yanı hıc katı gıda almadım henuz..sadece ender saracın bı corba tarıfı var onu ıcıyorum.vucudumu temızlıyorum bıraz.yarın baslıyorum.peki sormak ıstedıgım bu konunun en basında kı mı daha etkılı yoksa sızın yukarıda yazdıgınız 5 yumurta ile baslayan mı?

MRB kızlarr.bende geldım aranıza benı de alın tek basıma yapamam...ben bugun detoks yaptım yanı hıc katı gıda almadım henuz..sadece ender saracın bı corba tarıfı var onu ıcıyorum.vucudumu temızlıyorum bıraz.yarın baslıyorum.peki sormak ıstedıgım bu konunun en basında kı mı daha etkılı yoksa sızın yukarıda yazdıgınız 5 yumurta ile baslayan mı?

öncelikle hoşgeldin! ben kendi deneyimlerime göre söyliyim sana.5 yumurta ile başlayan yani gıdaların sınırlandırıldığı diyet çok daha etkili canım.ben ilk yapışımda 3.5 kilo verdim üstelik miktarları 1-2 tane arttırarak.ayrıca aman aman fazla bir kilom yok,kilosu fazla arkadaşların bu diyetle 6 kiloya kadar verebileceğini düşünüyorum.bu diyeti tam olarak uygularsan 5 kilo vermen garanti.zaten günlük aldığın kalori 350-500 arası değişiyor.dolayısıyla oldukçada zor bir diyet..bünyen diyete alışıksa bu diyeti yapmanı tavsiye ederim.diğer diyette iyi fakat 5 günde 5 kilo verdirmesi imkansız bence..aynı gıdalarlada beslensen sonuçta sınırsız yiyorsun..

canım inan çok sevindim tebrik ederim seni:46: ben bu defa sadece 2 kilo verdim ama ne yalan söyliyim baya kaçamaklarım oldu:1: nasıl geçti diyetin çok zorlandın mı?

canım benim çok teşekkür ederim:71:
valla ne yalan söyliyim ilk 2 gün biraz zor geçti sonrasında midemin küçüldüğünü farkettim bu diyet hem kilo verdiriyo hemde sonrasında mide küçüldüğü için daha az yiyiyosunn...onun için bence sürekli değil belki ama ara ara kilo verme durunca yapılması gereken bi disiplin diyeti bu..:66:

öncelikle hoşgeldin! ben kendi deneyimlerime göre söyliyim sana.5 yumurta ile başlayan yani gıdaların sınırlandırıldığı diyet çok daha etkili canım.ben ilk yapışımda 3.5 kilo verdim üstelik miktarları 1-2 tane arttırarak.ayrıca aman aman fazla bir kilom yok,kilosu fazla arkadaşların bu diyetle 6 kiloya kadar verebileceğini düşünüyorum.bu diyeti tam olarak uygularsan 5 kilo vermen garanti.zaten günlük aldığın kalori 350-500 arası değişiyor.dolayısıyla oldukçada zor bir diyet..bünyen diyete alışıksa bu diyeti yapmanı tavsiye ederim.diğer diyette iyi fakat 5 günde 5 kilo verdirmesi imkansız bence..aynı gıdalarlada beslensen sonuçta sınırsız yiyorsun..

çok saol cnm evde de söylemesı ayıp sarma var...ama iradeli olmam lazım yememem lazım:( yarın baslıyorum tmm 5 yumurta...:)

bizde bu diyeti yapıyoruz canım hatta ben 2 kere yaptım (kaçamaklarla dolu olsada yaptım işte:1:) ilkinde 3,5 ikincisinde 2 kilo verdim.bu diyetin diğerine göre daha etkili olduğunu düşünüyorum.. en yakın zamanda bu diyeti 3. kez yapıcam ama bu sefer kararlıyım 5 kilo vericem ve hiç kaçamak yapmıycam:52:

benim diet bugün güme gitti.pazar günü diete başlarsam olacağı buydu zaten :D neyse yarın yumurta ile başlarım. kaçamaklı bile olsa 3.5 kg çok iyi bir rakam bence.hatta süper :) sabah tartıldım 71.9 geldim.ama adetim çok yakın bugün yarın olurum.şişlikte var. kilom 68 di.şu son 3 haftada 71.9 a çıktım.sanırım ilk hafta kilolarım daha hızlı gidecek.aman gitsin çok meraklısı değilim zaten.iki hafta üst üste denicem.eğer yine eskisi gibi 2. haftamda kilo vermem durursa başka diete başlarım.15 kilo vermem lazım.e yazda geldi yani yumurta kapıya dayandı :60: yarın başlıcak kızlar varmı :37:

Herkeze merhaba... direk konuya giricem bende salı günü bu listeye başlıcam hayatım rejim yapmaya çalışmakla geçiyo ama herseferinde kendimi mc donaldsta buluyorum.. ne iş yerimde ne özel hayatımda hiç anın tadını çıkaramıyorum aklım sürekli kilomda hep zayıflmanın hayalini kuruyorum sürekli hayatı erteliyorum zayıflayınca şuraya gidicem zayıflayınca buraya gidicem şunu giyicem diye ama evden çıkmak bile istemiyorumn bir siyah eşofman ve siyah mont ile koca bir senyi geçirdim canım başka hiç bişey giymek istemiyor.. 3 kere liposuction yaptırdım zaman zamanda zayıfladım ama ne ara geri aldım bilmiyorum şimdi 74 kiloyum haziran sonunda 58 kilo olursam erkek arkadaşım beni H&M e götürüp istedğim herşeyi alıcak... kendime bir günlük tutucam.. polikistik over olduğum için gün içinde yutmam gereken 3 adet ilaç var onların saatlerini ve bu 5 günde 5 kilo rejimini 1 ay sıkı şekilde yapmak istiyorumn.. ama hiç arkadaşım yok mesleğimden dolayı hep erkeklerin içindeyim.. ama kız desteği bir başka oluyo.. bana destek olun lütfen..

Herkeze merhaba... direk konuya giricem bende salı günü bu listeye başlıcam hayatım rejim yapmaya çalışmakla geçiyo ama herseferinde kendimi mc donaldsta buluyorum.. ne iş yerimde ne özel hayatımda hiç anın tadını çıkaramıyorum aklım sürekli kilomda hep zayıflmanın hayalini kuruyorum sürekli hayatı erteliyorum zayıflayınca şuraya gidicem zayıflayınca buraya gidicem şunu giyicem diye ama evden çıkmak bile istemiyorumn bir siyah eşofman ve siyah mont ile koca bir senyi geçirdim canım başka hiç bişey giymek istemiyor.. 3 kere liposuction yaptırdım zaman zamanda zayıfladım ama ne ara geri aldım bilmiyorum şimdi 74 kiloyum haziran sonunda 58 kilo olursam erkek arkadaşım beni H&M e götürüp istedğim herşeyi alıcak... kendime bir günlük tutucam.. polikistik over olduğum için gün içinde yutmam gereken 3 adet ilaç var onların saatlerini ve bu 5 günde 5 kilo rejimini 1 ay sıkı şekilde yapmak istiyorumn.. ama hiç arkadaşım yok mesleğimden dolayı hep erkeklerin içindeyim.. ama kız desteği bir başka oluyo.. bana destek olun lütfen..

canım seni çok iyi anlıyorum.ben 90 kilodan 68 e düştüm.ve yıllardır kiloluyum.şu anda 32 yaşındayım ve yıllarca bu kilo belasını çektim.lise ünv iş hayatı :( hep yapmak istediklerimden 1 adım geride oldum.p.ver varsa kilo vermen biraz yavaş olacak ama olsun madem tedavi görüyorsun bunuda kolaylıkla atlatırsın. eğer diğer haftalarda kilo vermem durmazsa bende 1 ay boyunca düşünüyorum bu dieti.açıkçası 1.5 yıldır dietteyim ve artık çok sıkıldımmm.bir an önce bitsin istiyorum.benden sana bol destek :62: H&M den kıyafetlerde pek cici durur hani :) bende oysho dan minnak minnak bikiniler beğendim.ben artık tshirte koat elbiseye değil bikiniye oynuyorum :52:

çook teşekkür ederim.. salı günü bu listeye başlıyorum ama ufak tefek ekler yapacağım.. mesela sabah aç karnına elma sirkesi içicem.. sonra tibetin gençlik pınarı egzersilerini yapıcam sonra listedeki gibi gün içinde yemeğimi yicem akşamları form çalyları gün içinde yeşil çay... bir fırsat sitesindende kavitasyon ve vakum terapi almıştım.. şansımada bir arkadaşım idealtepede spor salonu almışş gel sınırsız faydalan dedi.. gün içnde de orda bişeyler yaparım.. artık çok sıkıldım kendimi dana gibi görüyorum.. yolda sadece zayıf olduğu için güzel giyinmiş ve kendine güvenen birilerini görünce kendi kendime kızıyorum ama kızdıkça yine yiyorum.. yarın sabah ilk işim önden arkadan yandan resim çekmek olucakk.. sende çek sonra zayıfladıktan sonra nasıl görünüyosunuz konusuna resm koyarız hedef 30 haziranda 58 kilo yani 16 kilo civari gerçi biraz zor 1.5 ayda ama 10 kilo versemde gerisini temmuzda yüzerek falan sıkılaşarak veririm diye düşünüyorum

Back
X