5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

ben azönce kahvaltı yaptım az peynir ve küçücük ekmekle bende pazartesi başlamıştım ve azönce tartıldım 3.5 kg vermişim aradada kaçamaklarım oldu ve bol suuu

spor yapmaya başladığım da lk hafta iyi geçti 2. haftanın sonu yani bugünlerde çok yorgun ve halsiz hissediyorum kolumu kaldıracak dermanım yok sordum bunu bir bilene kilo kaybetmeye başladığında vücüt direndiği için halsiz hissedersin ama sonra bu his kaybolur dedi.. kilo vermeye bvaşlamışım yaneee:52:

ama diyette böyle olmuyor az yediğin için halsiz hissedildiği için anlaşılmıyor anca 2-3 kilo kaybı tartıda görürüz bide kıyafetler daha serbest olur.,
,
ama tartı aynı söylesede kıyafetlerden zayıfladığınız anlarsınız çünkü vücut önce toparlanıyor sıkışıyor kilo vrmemek direniyor ve sonraaa birden bire patır patır düşüyor :32:

arkadaşlar merhaba,

kilo veren arkadaşlarımın hepsini tebrik ederim. ben hala daha tartılmadım.annemdeki ve evdeki tartıları ortadan kaldırmıştım. ama yarın sabah tartılırım sizlerin kilo verdiğini öğrendikten sonra duramam zaten. :)

benimde bugün 3.günüm dünü zor atlattım ama bugunde pek uygulayabldiğim söylenemz. fakat işlerimden dolayı ama sabah sade bir kahve içtim. yanında da fırında baharatla pişirdiğim tavuğumdan yedim. öğlen uygun olmadığım için sadece bir kepçe çorba içtim. ama bu saat itibariyle harfiyen uyacağım kesinlikle. zaten öğlende oldu daha kolay olur diye düşünüyorum.

hepinize kolay gelsin arkadaşlar.

ben dün bozdum arkadaşlar diyeti. sürekli tansiyonum düşüyordu ve başım dönüyordu az bişiler yedim ama ekmksiz eşim de kızdı insan gibi kilo ver verceksen diye ama dikkat ediyorum kendime spora da devam ediyorum bu diyetle 2 günde 1 kilo 200 gram verdim toplam verdiğim kilo 4 kilo vermişim fakat bu diyete devam edemiycem az az herşeyden ekmeksiz yiyerek zayıflaamaya karar verdim çünkü sağlığım bozuluyordu sizi yarı yolda bıraktığım için üzgünüm:60::60::60::60::60::60:

selammmmmmmmmmm kaçamakçı kızlarım :60: kaçmaklara rağmen kilo verenler olmuş :) çok sevindim sizin adınıza.kaçamak yapsanız bile yola devam kızlar yinede kilo veriyorsunuz.bu dietle çok güzel kilo verdim ben.en çok işime yarayan diet bu oldu. bugün sabah yine tartıldım 65.7 çıktım:52: sanırım pazar sabah 64 ü görücem:51: başlangıç kilom 71.9 du şu anda 65.7 diette 2. haftam ve 4 günüm :) bu diette hafta sonları izinli ama ben sadece 1 gün kaçamak yaptım pztesi yendiden başladım :56:

kızlar çok kararlıyım.hiç bu kadar konsantre olmamıştım.arıtk son 10 kilom.bu son 10 kiloyuda verip kurtulucam allahın izniyleeeeeeeeeeeeeeeee:68:

ben dün bozdum arkadaşlar diyeti. sürekli tansiyonum düşüyordu ve başım dönüyordu az bişiler yedim ama ekmksiz eşim de kızdı insan gibi kilo ver verceksen diye ama dikkat ediyorum kendime spora da devam ediyorum bu diyetle 2 günde 1 kilo 200 gram verdim toplam verdiğim kilo 4 kilo vermişim fakat bu diyete devam edemiycem az az herşeyden ekmeksiz yiyerek zayıflaamaya karar verdim çünkü sağlığım bozuluyordu sizi yarı yolda bıraktığım için üzgünüm:60::60::60::60::60::60:

tansiyon problemi olanlar soda içmesin. suyu da tek seferde çok miktarda içmesin. azar azar içsinler yoksa tansiyonları daha fazla düşebilir

yine ben geldim :27:
bugün benimde yoğurt günüm. sabah 10 da yoğurt yedim.şöyle bir uzanıyım dedim..anammm 2 e kadar uyumuşum :16: yoğurt bayılttı sanırsam :27:

ayrıca tartıya henüz çıkmadım ama gecen sene çok begenip aldıgım ve hiç giyemedgim bir elbise vardı :27: hiç giyemiyordum bana gelmediğinden :25:
ama sebeze günün oldugu gece denedim :24: elbise geldi :27: :27:

sevindirik oldum :52: :52:
bir de görenler özge sen zayıfladın mı, aaa çok zayıflamışssın..iyice zayıflamışsın... nası zayıfladın vs vs vs :66: :66: bi çok soru ve cümleyle karşılaşıorm :52:

ayrıca bana ilk gün burdan bir arkadaş demişti mide küçülüyor die, gercektende öle oldu sanırsam :52:
ne iştah kaldı ne canımın bişe çekmesi :27: :27:
zayıfladıkça motive oluor insan :9: :9: :9:
yarın dinlenme günü, azcık yicem ve sonra hemen lapa dieti yapcam hafta sonu :86: :86: :86:

lapa diyeti dediğin 2 günlük pirinç lapası diyetimi???? eğer oysa anlatsana nasıl oluyor ne kadar ne zaman yiyorsun nasıl hazırlıyorsun ödem attırıyove 3 kilo ödem gidiyor diye duydumm:26:

ya pardon ama güne neyle başlıyorsak onunla devam et bölümünü anlayamadım bi tek yani yumurtayla başladık süt yogurt yedik günü yumurtaylamı kapatacagız yoksa so gün yogurtla başladık tüm gün yogurtmu yicez yani yumurtayla başladık sırf yumurtamı yicez

lapa diyeti dediğin 2 günlük pirinç lapası diyetimi???? eğer oysa anlatsana nasıl oluyor ne kadar ne zaman yiyorsun nasıl hazırlıyorsun ödem attırıyove 3 kilo ödem gidiyor diye duydumm:26:

bebişim bende şöyle duydum :51: yani okudum :27:
bi çay bardağı pirinci 3 çay bardagı su ile haşlıyormuşuz. içine sadece baharat atılıormuş istersen.
ama yoğurttur tuzdur yasak. :53:
bunu yiyorsun işte. haaa bu ama 5 günde 5 kg dieti gibi katı deil. yanında işte meyve falanda yiyebiliyormussun :52: :52:
bende işte lapa eşliğinde bol karpuz yemeyi düşünüyorum :56: :89:

ya pardon ama güne neyle başlıyorsak onunla devam et bölümünü anlayamadım bi tek yani yumurtayla başladık süt yogurt yedik günü yumurtaylamı kapatacagız yoksa so gün yogurtla başladık tüm gün yogurtmu yicez yani yumurtayla başladık sırf yumurtamı yicez

sabah yumurta mı yedin tüm gün yumurta yiyeceksin. yada yoğurt mu yedin tüm gün yoğurt yiyeceksin.
ben yaklaşık 1,5 önce yaptım bu diyeti. 72 den 69 a düştüm sonra hafta sonu 70 oldum. Şuan çok dikkat etmesem de 68 ile 69 arasında geziyorum. verdiğim kiloları geriye almadım:53:
eğer cesaretim olursa yine 5 gün yapacağım bu diyeti.

günaydın arkadaşlar,

bugün benimde meyve günüm. en çok sevdiğim gün bugün :) ama sadece meyvele yetinebilecekmiyim bilmiyorum tabii daha başındayım bakalım. yanıma da en kötü olasılıkla atıştırmalık eti form çubuk aldım. çok acıkırsam bir iki tane yerim diye. :)))

herkese kolay gelsin.

Back
X