- Konu Sahibi incilideniz
- #10.541
ben azönce kahvaltı yaptım az peynir ve küçücük ekmekle bende pazartesi başlamıştım ve azönce tartıldım 3.5 kg vermişim aradada kaçamaklarım oldu ve bol suuu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
var mı kaçamak yapankendime yandaş arıyorum
ben dün bozdum arkadaşlar diyeti. sürekli tansiyonum düşüyordu ve başım dönüyordu az bişiler yedim ama ekmksiz eşim de kızdı insan gibi kilo ver verceksen diye ama dikkat ediyorum kendime spora da devam ediyorum bu diyetle 2 günde 1 kilo 200 gram verdim toplam verdiğim kilo 4 kilo vermişim fakat bu diyete devam edemiycem az az herşeyden ekmeksiz yiyerek zayıflaamaya karar verdim çünkü sağlığım bozuluyordu sizi yarı yolda bıraktığım için üzgünüm![]()
var mı kaçamak yapankendime yandaş arıyorum
bende şimdi bir çikolata yedim dayanamadım
Ben yarın yine yeniden başlamak istiyorum:97:Sanırsam bi kaç kilo aldım![]()
lapa diyeti dediğin 2 günlük pirinç lapası diyetimi???? eğer oysa anlatsana nasıl oluyor ne kadar ne zaman yiyorsun nasıl hazırlıyorsun ödem attırıyove 3 kilo ödem gidiyor diye duydumm:26:
ya pardon ama güne neyle başlıyorsak onunla devam et bölümünü anlayamadım bi tek yani yumurtayla başladık süt yogurt yedik günü yumurtaylamı kapatacagız yoksa so gün yogurtla başladık tüm gün yogurtmu yicez yani yumurtayla başladık sırf yumurtamı yicez