- Konu Sahibi incilideniz
- #10.621
pazartesi 69.2 ile başladığım diyeti cumartesi 65.5 ile tamamladım tabiiki bu haftalık.pazartesi mesai yeniden başlıyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pazartesi 69.2 ile başladığım diyeti cumartesi 65.5 ile tamamladım tabiiki bu haftalık.pazartesi mesai yeniden başlıyor.
ben sözde bugünde yapacaktım
ama bu saatten sonra yemiceeemm
akşam 6 da da yürüyüşe çıkıp 7:30 da geleceğim
yedikleri saysam 5 günlük diyetimin boşa gittiğini görürsünüz
tartılmayada tırsıyorum valla![]()
biz sınırsızı bozuyoruz
sınırlıyı hiç yapamayız herhalde
ama pazartesi bende yumurtayla başlıcam yeniden sınırsız yumurtaaaa
sonra sınırsız süt yoğurt ve peynir günü ilan ettim
sonra patates sonra sebze sonra meyve
![]()
ben bugün yumurtayala başladım ama sıralamayı sanırım kendime uyduracagım evde oldugum günler et, sebze digerleride hafta içi olcak gibi
ya asılna benim sormak istediğim mesela patatas günündeyiz haşladıktan sonra üzerine zeytinyağı gezdirsek olmaz mı yumurtayıda sadece haşlayarakmı yiyoruz
nasıl yanii canım 2. gününde peynir yogurt süt 3nü bir mi tüketeceksin ben bugun yumurta ile başladım da daha tam çözemedim bu diyetin ayrıntılarını
ben et günü yapmak istemiyorum sabah sabah et yiyeyem et yerine ne önerirsiniz o gün ne yiyeyim. gerçi patatesle degil yumurtayla başladım aynı sırada gitmiyorum.
birde sınırlısı nasıl oluyor
birde patates gününde zeytinyağı döksek az bişi olmaz mı
yine çok soru sordum dimii :26:
Olmaz bebişim olmaaaz,yağ,tuz yasak.Et gününde yiyemesem ben yiyemezdim valla gaza gelince öyle bi yiyosun ki!Düşün babam bile ne yapıyosun sen dedi tavuk hazırlarken,sabah sabah tavuk,Allah Allah siz hiç tavuk yemezsiniz sabah diyo(Tavuk yaparsın ben sana anlatırım bi ara nasıl yaptıgımı,topiğe bi ara yazmıstım ama hangi sayfada kim bilir).Yumurtayı da haşlayarak yiyosunn,kızartma olmayacağı için ama istersen çılbırda güzel olur kanımca
Ben sırasıyla yaptım diyeti ama madem bugün yumurta yedin,yarın sebze ya da meyve ye,diğer gün et yersin.Yumurta gününde 3 seçenekten birini seçip onu yiyosun.Hangisini istersen artık.Patatesi yağsız tuzsuz baharatlı fırındada yapabilirsin...
Bana patatesten de haşlamasından da gına geldi artık...
![]()
Olmaz bebişim olmaaaz,yağ,tuz yasak.Et gününde yiyemesem ben yiyemezdim valla gaza gelince öyle bi yiyosun ki!Düşün babam bile ne yapıyosun sen dedi tavuk hazırlarken,sabah sabah tavuk,Allah Allah siz hiç tavuk yemezsiniz sabah diyo(Tavuk yaparsın ben sana anlatırım bi ara nasıl yaptıgımı,topiğe bi ara yazmıstım ama hangi sayfada kim bilir).Yumurtayı da haşlayarak yiyosunn,kızartma olmayacağı için ama istersen çılbırda güzel olur kanımca
Ben sırasıyla yaptım diyeti ama madem bugün yumurta yedin,yarın sebze ya da meyve ye,diğer gün et yersin.Yumurta gününde 3 seçenekten birini seçip onu yiyosun.Hangisini istersen artık.Patatesi yağsız tuzsuz baharatlı fırındada yapabilirsin...
Bana patatesten de haşlamasından da gına geldi artık...
![]()
Bende başlamak istiyorum hazır iştahım yokken bu diyeti uygulamak kolaylaşıcakSınırsız olan diyeti ilk sayfada okudum ama sınırlıyı bulamadııım :26: yardımcı olurmusuun ?
Birde sınırsız olanı daha önce yapmıştım ama tamamlayamamıştım yumurta yiyemiyorum ben önerdiğin başka bişe var mı yumurta yerine ? :26:
Bende başlamak istiyorum hazır iştahım yokken bu diyeti uygulamak kolaylaşıcakSınırsız olan diyeti ilk sayfada okudum ama sınırlıyı bulamadııım :26: yardımcı olurmusuun ?
Birde sınırsız olanı daha önce yapmıştım ama tamamlayamamıştım yumurta yiyemiyorum ben önerdiğin başka bişe var mı yumurta yerine ? :26:
1.gün-5 yumurta
2.gün-5 adet meyve
3.gün-5 patates
4.gün-5 kase yoğurt
5.gün-5 bardak süt
sınırlı olan bu tatlım,yaklaşık 3 hafta evel paylaşmıştım,buradaki bazı arkadaşla beraber denemiştik.bu diyet kesinlikle diğerine göre daha çok işe yarıyor ve bana kalırsa daha sağlıklı.çünkü protein miktarı daha fazla.protein miktarı arttığı için kas ve su kaybımız olmuyor.sınırsız olanda kilo veren arkadaşlarımız var,ancak o diyetin bende pek işe yaramadığı bir gerçek..günde 8 patates yedim diyelim..900 kalori almış oluyorum yaklaşık.benim normal uyguladığım diyette 900ü geçmiyorki..kendimi sıktığıma değmez.evet sınırlı olan sabrını baya bir zorluyor,kalori miktarı 350-500 arası değişen bir diyet.ancak sonucu mükemmel!yukarıda bir arkadaş bu diyeti her defasında bozuyoruz demiş,hangimiz bozmuyoruzkidayanamadığın yerde 1-2 tane ekstradan yersin.aç kalmadan zayıflama olmuyor arkadaşlar,aç kalacaksınız,hatta mideniz kazınıcak açlıktan.daha öncede yazmıştım bu diyeti ilk yaptığımda artık ellerim uyuşumuştu son günde
ama 4 kiloyuda vermiştim
sınırlı olan kalori azlığı bakımından sağlıksız evet,ancak bünyesi diyete alışık olan arkadaşlar 1-2 defaya mahsus artık kalan son 5-6 kilolarından biran evvel kurtulmak için deneyebilrler bu diyeti.üüff çok konuşmuşum yaa hadi hepimize başarılar diyet kardeşlerim benim
![]()
1.gün-5 yumurta
2.gün-5 adet meyve
3.gün-5 patates
4.gün-5 kase yoğurt
5.gün-5 bardak süt
sınırlı olan bu tatlım,yaklaşık 3 hafta evel paylaşmıştım,buradaki bazı arkadaşla beraber denemiştik.bu diyet kesinlikle diğerine göre daha çok işe yarıyor ve bana kalırsa daha sağlıklı.çünkü protein miktarı daha fazla.protein miktarı arttığı için kas ve su kaybımız olmuyor.sınırsız olanda kilo veren arkadaşlarımız var,ancak o diyetin bende pek işe yaramadığı bir gerçek..günde 8 patates yedim diyelim..900 kalori almış oluyorum yaklaşık.benim normal uyguladığım diyette 900ü geçmiyorki..kendimi sıktığıma değmez.evet sınırlı olan sabrını baya bir zorluyor,kalori miktarı 350-500 arası değişen bir diyet.ancak sonucu mükemmel!yukarıda bir arkadaş bu diyeti her defasında bozuyoruz demiş,hangimiz bozmuyoruzkidayanamadığın yerde 1-2 tane ekstradan yersin.aç kalmadan zayıflama olmuyor arkadaşlar,aç kalacaksınız,hatta mideniz kazınıcak açlıktan.daha öncede yazmıştım bu diyeti ilk yaptığımda artık ellerim uyuşumuştu son günde
ama 4 kiloyuda vermiştim
sınırlı olan kalori azlığı bakımından sağlıksız evet,ancak bünyesi diyete alışık olan arkadaşlar 1-2 defaya mahsus artık kalan son 5-6 kilolarından biran evvel kurtulmak için deneyebilrler bu diyeti.üüff çok konuşmuşum yaa hadi hepimize başarılar diyet kardeşlerim benim
![]()
tatlım meyve gününde istediğin meyveden 5 adet veya kiraz çilek falansa 5 porsiyon.yumurta gününde bazı arkadaşlar yoğurt süt diyo ama yoğurt ve süt yumurtanın yerini tutmaz,süt ürününde girerler ve protein açısından daha fakirdirler.yumurta çok daha yüksek ve kaliteli protein içeriyor.ben asla protein alımımdan ödün vermiyorum,kas kaybın olmasını istemiyorsan sende verme.yumurta yerine et veya şarküteri ürünü tüketebilirsin.mesela 5 adet sosis.(sosisin adedi yaklaşık 80 kalori toplamda 450 kalori almış alırsın,ayrıca karbonhidrad değeri 0)veya 5 porsiyon light ton balığı.aynı şeilde tavuk burgerde olabilir 5 adet.et yemeyide sevmiyorsan lor peynirini tavsiye ederim.lorda aynı şekilde kaliteli protein, düşük kalori ve 0 karbonhidrad içeriyor.süt ve süt ürünleri oldukça yararlıdır ancak asla et ve yumurtadaki vitamin-proteinin yerini tutamazlar.süt gününde ise evet oldukça zorlanacaksın.5 bardak süt 1 litreye denk geliyor.ben soya sütü kullanıyorum yararlı diye.ancak ispanya da yaşıyorum,türkiye de bulmak oldukça zor.yarım yağlı süt tüketebilirsin.yağsıza gerek yok.başka sorun varsa sor hayatım![]()