- 8 Aralık 2009
- 1.396
- 107
- 163
- Konu Sahibi incilideniz
- #10.661
ya bugun basladım ama toplamda dort bes patates yedım gun boyu artık kusacak hale geldım az once 2 kayısı yedım taze bısey olmaz sanırım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm arkadaşlarrr bende bu sabah itibariyle 98.2 ile start vermiş bulunuyorum şuan yumurtm haşlanıyooo afiyetle yiycem inş bgn yum günüm allahım inş sütümü etkilemezzz bol su süt yapar diolar artık bolcana su içecem bi 5 kilo verirmiyim sizce kaçamak yapmadan kızlarrrr temmuz 5 80 olmam lazım koydum kafaya temmuza kdr bu diyeti yapcammmmm destek bekliyorummmmmm
benimde bu ikinci haftam,ilk haftaya 76.600 ile başladım...72.000 ile bitirdim...
bu hafta sabah tartıldım...72.500 üm...bakalım ilk yımırtamı yeedim
ben 65 olmak isitoyrum bu arada botum...1.70![]()
haydi arkadaşlar kilo bildirimlerimiz güncelleniyor tekrar
genic : 60,2
sadiye77 : 66,6
ebrar2010 : 98,2
sekosum : 72,5
![]()
genic :60,2
sadiye77 : 66,6
ebrar2010 : 98,2
sekosum : 72,5
gaselle 61,7
hallibo :62,5
evet hep destek tam destek arkadaşlar gayet iyi gidiyoruz.bende öğlen yedin 2 adet patatesimi ve şekersiz çayımla beraber gayet iyi gidiyoruz.
kızlar merhaba
canım benide eklermisin bende yazdıklarınızı okudum vede başlamaya kararverdim. Yalnız hepiniz sınırlımı yapıyorsunuz. Ben sınırsıza başladım bugün patatesle. Sınırlı ile devam edebilirmiyim acaba. Yani yumurta ile patatesi yer değiştürmek istiyorum. Kilom 58 sezaryan göbeğim varda![]()