5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

ya bugun basladım ama toplamda dort bes patates yedım gun boyu artık kusacak hale geldım az once 2 kayısı yedım taze bısey olmaz sanırım:91:

ben yarın 2. haftama başlıyorum. ama haftasonu baya bir abarttım. bakalım sabah kaç kilo çıkıcam. pazartesi başlayacaklara şimdiden kolay gelsin

arkadaşlar günaydın.

benimde bu hafta 2. haftam. ilk haftaya 62,6 kg ile başlayıp 59,8 ile tamamlamıştım. bugün sabah tekrar tartıldım ve 60,2 kg geldim. çizelge yapabilecek miyiz arkadaşlar kimler devam ediyor diyete ? ben sabahtan 2 patates yedim ve yanıma da aldım bugünkü patateslerimi hadi hayırlısı bakalım.

herkeslere kolay gelsin.

arkadaşlar bende 2 . haftama başlıyorum. yine haşlanmış patatesle. bilmiyorum belki de sınırlı olanı yaparım bu hafta . 69.2 ile başladım. 65.5 olmuştum ama sabah tartıldım 66.6 yım. sanırım haftasonu biraz fazla kaçırdım. :69::69: en azından bu haftaya biraz daha motive olmuş şekilde başlıyorum. herkese kolay gelsin. bakalım cumartesi sabah kaç kiloyu göreceğiz. kaçamak yapmaya hayır:47::47::47::47::47:

slm arkadaşlarrr bende bu sabah itibariyle 98.2 ile start vermiş bulunuyorum şuan yumurtm haşlanıyooo afiyetle yiycem inş bgn yum günüm allahım inş sütümü etkilemezzz bol su süt yapar diolar artık bolcana su içecem bi 5 kilo verirmiyim sizce kaçamak yapmadan kızlarrrr temmuz 5 80 olmam lazım koydum kafaya temmuza kdr bu diyeti yapcammmmm destek bekliyorummmmmm

arkadaşlar;

bugün diyete başlayanlar hadi yazalım kaç ile başladığımızı ve motive olmaya devam edelim.

genic(ben):60,2
sadiye77 :66,6
ebrar2010 :98,2

slm arkadaşlarrr bende bu sabah itibariyle 98.2 ile start vermiş bulunuyorum şuan yumurtm haşlanıyooo afiyetle yiycem inş bgn yum günüm allahım inş sütümü etkilemezzz bol su süt yapar diolar artık bolcana su içecem bi 5 kilo verirmiyim sizce kaçamak yapmadan kızlarrrr temmuz 5 80 olmam lazım koydum kafaya temmuza kdr bu diyeti yapcammmmm destek bekliyorummmmmm

canım kaçamak yapmadan 4-5 kilo kadar verebilirsin. ama bu kadar kısa zamanda verilen kiloların bir kısmı su kaybı oluyor. tabi normal yemeye başladığında kilo artışı oluyor. bak haftasonu hepimiz 1-2 kilo almışız daha doğrusu vücut kaybettiği suyu geri koymuş ama olsun haftaada 2-3 kilo da gayet iyi bence senin kilon biraz daha fazla olduğu için sen daha çok kilo verebilirsin. ümitsiz olma ve kaçamak yapmamaya dikkat et. ilk haftadan sonra biraz daha kolay oluyor merak etme.

benimde bu ikinci haftam,ilk haftaya 76.600 ile başladım...72.000 ile bitirdim...
bu hafta sabah tartıldım...72.500 üm...bakalım ilk yımırtamı yeedim:27:
ben 65 olmak isitoyrum bu arada botum...1.70:34:

benimde bu ikinci haftam,ilk haftaya 76.600 ile başladım...72.000 ile bitirdim...
bu hafta sabah tartıldım...72.500 üm...bakalım ilk yımırtamı yeedim:27:
ben 65 olmak isitoyrum bu arada botum...1.70:34:

:nazar::nazar::nazar: tebrik ederim arkadaşım seni de....

haydi arkadaşlar kilo bildirimlerimiz güncelleniyor tekrar

genic : 60,2
sadiye77 : 66,6
ebrar2010 : 98,2
sekosum : 72,5

:46::46::46:

merhaba arkadaslar busabah kalktim bi baktim esim tost yapmis sinirlerim firladi yemicem dedim ziyan olur ye yarin baslarsin dedi:4: yemem deyip tutturdum bakti olmuyor destege basladi:1: o iki tane tostu devirirken ben buyuk bir bardak suyumu ictim tartildim adet oncesi 63kiloya yakindim adetim bitti ve bugun 61.700 geldim:66: patateslerimi hasladim iki tane bol baharat koydum yine iki bardak su ile yedim bozmak kacamak yapmak yok Insallah hafta sonu 58i gorurum benide ekle tatlim ha bu arada tempolu bir dans:21: ettim ve mekik cektim gobegime inceltici jelimide surdum :61:

bu gün tekrar başladım kızlar :34:

sabah 45 dk tempolu yürüdüm ter içinde kaldım sonra geldim pilatesin başına geçtim bebek uyandı :43: devam edemedim

sabah 8-9 patatesi (çok minikti patatesler) fırına verdim tavsiye edrim çok lezzetli olmuş
:56:

bitki çayı içiyorum bol bol su içiyorum siyah çay içiyorum sütümde azalmadı çok şükür emzirenler sakın sıvı alımını ihmal etmeyin hele bu diyeti yaparken abartın sıvıları :52:

bende inşallah cumartesi 60 ı görmek istiyorum :52: tabi 59 falanda olur :1:

ama bu sefer geçen haftadan daha karalıyım cumartesine kadar tartılmak yok:19:
yürüyüşten geldiğimde 62.5 çıktım 2 kiloya yakın gitmiş benden:32:
böle böle 55 olcam inşallahhhhh:42:

genic :60,2
gaselle 61,7
hallibo :62,5

evet hep destek tam destek arkadaşlar gayet iyi gidiyoruz.bende öğlen yedin 2 adet patatesimi ve şekersiz çayımla beraber gayet iyi gidiyoruz.

Son düzenleme:
Masallah hepimize yilmak yok diyete devam :34: aliskanlik haline getirmeliyiz az yemegi yoksa kilolar firlar valla 55e dusmem sart oldu artik hem diyettemiyim degilmiyim belli degil ya sabahtan bol bol su ve sadece iki patatesle duruyorum aclik bile hiss etmiyorum nede tatli cekmiyor canim demekki isteyince oluyor

gaselle 61,7

evet hep destek tam destek arkadaşlar gayet iyi gidiyoruz.bende öğlen yedin 2 adet patatesimi ve şekersiz çayımla beraber gayet iyi gidiyoruz.

kızlar merhaba
canım benide eklermisin bende yazdıklarınızı okudum vede başlamaya kararverdim. Yalnız hepiniz sınırlımı yapıyorsunuz. Ben sınırsıza başladım bugün patatesle. Sınırlı ile devam edebilirmiyim acaba. Yani yumurta ile patatesi yer değiştürmek istiyorum. Kilom 58 sezaryan göbeğim varda:63:

kızlar merhaba
canım benide eklermisin bende yazdıklarınızı okudum vede başlamaya kararverdim. Yalnız hepiniz sınırlımı yapıyorsunuz. Ben sınırsıza başladım bugün patatesle. Sınırlı ile devam edebilirmiyim acaba. Yani yumurta ile patatesi yer değiştürmek istiyorum. Kilom 58 sezaryan göbeğim varda:63:

sezeryan gmbeğinin tek çaresi korse ve mekik diyetle zayıflarsın ama göbek dahada sarkıyor:14:

bende sezeryan oldum 3 ay önce şuan göbeğim hamileliğimden önceki gibi ayva :1:

gaselle 61,7
gamzeliyavrum : 58

arkadaşlar sayımız giderek artıyor. :)

Back
X