• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar Allahın ıznıyle yarın dıyete baslıyorum oyle heyecanlıyım kı bide sözde bu pzt baslıyodum neyse yarın kesın baslıyorum ıns:27::27: ama ben bugun regl oldum onu etkıler mı bu dıyet acep bır onu sorıyım:26::26: bırde ben su sınırlı olanı yapıcam da ılk gun yumurta yazıyo onun yerıne baska ne yıyebılırım kı cnm hıc sıcakta yumurta yemek ıstemıyo:24::24:

Son düzenleme:
kızlar bugün meyve günümdü ama kaçamak olarak 2 kaşık barbunya ve 2 kaşık yoğurt yedim. aslında kaçamak olarak saymıyorum. meyveye devam . akşam meyvemi yer uyurum ..
68.8 ile başladım
66.7 kiloyum 2 günün sonunda :) bu arada et gününü atladım ben. yarın yoğurt günü yapıcam o kadar çnkü cuma gnü evde değilim :) ama pazar gnü yada pazartesi tekrar başlamayı dşünüyorum sizlerle devammm :)

pazartesi başlıycak olan varmı beraber başlayalım şok diyetler sağlıksız dedikleri için çok korkuyorm ama yaz geldi yapıcak bişey yok :) kilom 64 temmuzda 54 olmak istiyorum ve pazartesi diyete başlıyorumm

kızlar haftaya nişanlımın iş arkadaşının düğününe gideceğim. nişanlım gitmese ayıp olur ama benimle gitmek istiyor ve ben de tabii ki onu oralarda yalnız bırakmak istemiyorum :34: ama ne giysem olmuyor, olan yakışmıyor, bacaklarım öyle kalınlaşmış ki elbise giysem yakışmıyor, pantolon giysem belinin bittiği yerlerden yağlarım fışkırıyor. benim bir hafta içinde en azından insana benzemem lazım buna razıyım. ya o değil iş yerindeki bütün arkadaşları ya nişanlı ya ciddi ilişkileri var falan ve kızları falan zaten hiç görmedim tanımıyorum daha ve eminim harika hatunlar. çok telaş yaptım. aslında keyifliydim güveniyordum kendime ama aklımdaki kıyafetleri bu akşam denedim baktım durum sandığımdan çok vahim, arkadaşım acil göbeği biraz eritsen süper olacak dedi. acaip keyfim kaçtı. ne yaparım bilemedim. bu diyeti denesem mi ki? sonra kendi diyetime devam ederim. işe yarar mı ki? bilmiyorum aklım çok karışık şu fazlalıklarım yüzünden saçma sapan giyinip nişanlımın itibarını zedelemek istemiyorum orada. sonuçta orada nişanlımı temsil edeceğim of ya kötüyüm.:59:

kızlar haftaya nişanlımın iş arkadaşının düğününe gideceğim. nişanlım gitmese ayıp olur ama benimle gitmek istiyor ve ben de tabii ki onu oralarda yalnız bırakmak istemiyorum :34: ama ne giysem olmuyor, olan yakışmıyor, bacaklarım öyle kalınlaşmış ki elbise giysem yakışmıyor, pantolon giysem belinin bittiği yerlerden yağlarım fışkırıyor. benim bir hafta içinde en azından insana benzemem lazım buna razıyım. ya o değil iş yerindeki bütün arkadaşları ya nişanlı ya ciddi ilişkileri var falan ve kızları falan zaten hiç görmedim tanımıyorum daha ve eminim harika hatunlar. çok telaş yaptım. aslında keyifliydim güveniyordum kendime ama aklımdaki kıyafetleri bu akşam denedim baktım durum sandığımdan çok vahim, arkadaşım acil göbeği biraz eritsen süper olacak dedi. acaip keyfim kaçtı. ne yaparım bilemedim. bu diyeti denesem mi ki? sonra kendi diyetime devam ederim. işe yarar mı ki? bilmiyorum aklım çok karışık şu fazlalıklarım yüzünden saçma sapan giyinip nişanlımın itibarını zedelemek istemiyorum orada. sonuçta orada nişanlımı temsil edeceğim of ya kötüyüm.:59:

canım seni çok iyi anlıyorum sana tavsiyem bunu nişanlın için yap ama ilk önce sağlığın için yap arada nişanlın olması biyerlere gitmen seni daha çok tetikler ve istikrarlı yapar.
bu diyetle ben 5 kg verdim ve inan iğrenç bir göbeğim vardı hatta göbek miğde bir bütündü şuan hiçbirşeyim yok inanamıyorum kendime ama ben diyetin yanın da şunu yaptım spor yapmaya üşendiğim için oturduğum yerde devamlı bel yanlarımı hani şu pantalondan taşan yerler varya oralarımı devamlı elimle ezdim sıktırdım ovarak yani aynı şekilde göbeğimide ve su normalde çok içmem dietle beraber suda içtim gerçekten başlarsan inan verirsin ben şimdie kadar çok diet denedim olmadı birtek bununla başardım çünkü aç kalmıyosun sağlıksız olduğunu kesinlikle düşünmüyorum çünkü ben normalde yoğurt yemem sebze yemem aklıma gelmez aramamda yani bu vitaminleride alıyosun hadi arkadaşım başla kolay gelsin:74:

diet yaparken kan şekeri düşüp de diyetini bozan arkadaşlara bir bilgi vermek istiyorum yoğurtun içine 1 çk tarçın atıp yemek dengeliormuş bugün bir tv kanalında diet uzmanı söledi haberiniz olaaaa:66::66::66::66:

günaydın kızlar ,

Ben bugün 3.günümdeyim 2.günün sonunda 2 kg kaybetmiş bulunmaktayım ve hiç halsizlik bitkinlik vs.. olmadı bugün sebze günümdeyim çok iyi gidiyor bırakmayı düşünmüyorum :D:27:

canım seni çok iyi anlıyorum sana tavsiyem bunu nişanlın için yap ama ilk önce sağlığın için yap arada nişanlın olması biyerlere gitmen seni daha çok tetikler ve istikrarlı yapar.
bu diyetle ben 5 kg verdim ve inan iğrenç bir göbeğim vardı hatta göbek miğde bir bütündü şuan hiçbirşeyim yok inanamıyorum kendime ama ben diyetin yanın da şunu yaptım spor yapmaya üşendiğim için oturduğum yerde devamlı bel yanlarımı hani şu pantalondan taşan yerler varya oralarımı devamlı elimle ezdim sıktırdım ovarak yani aynı şekilde göbeğimide ve su normalde çok içmem dietle beraber suda içtim gerçekten başlarsan inan verirsin ben şimdie kadar çok diet denedim olmadı birtek bununla başardım çünkü aç kalmıyosun sağlıksız olduğunu kesinlikle düşünmüyorum çünkü ben normalde yoğurt yemem sebze yemem aklıma gelmez aramamda yani bu vitaminleride alıyosun hadi arkadaşım başla kolay gelsin:74:

cevap verdiği için öncelikle çok teşekkür ederim diyetin zorluğu falan gözümde değil ben sadece işe yaramasını istiyorum. gerçekten 5 kilo yağ verebilir miyim bir haftada? yani incelebilir miyim? karşıyım böyle diyetlere ama tek çarem sanırım :59: diyetisyenimi arayacağım bugün bir danışacağım zaten kilo almaya başladım üç gündür hasta oldum üşüttüm ondan mıdır ama bozmadım diyeti hatta daha az yedim ama almaya başladım neyse peki bu diyetin içeriği ne yazabilir misiniz? yani bir gün sebze bir gün patates falan bu mu?

lütfen biri bana bu diyeti yazabilir mi? geçmişte konu dışında çok fazla mesaj var anlayamıyorum. araştırmak istiyorum. rica ediyorum zor durumdayım lütfen araştırıp ona göre uygulayacağım.

canım topiğin ilk sayfasında diyetin içeriği yazıyor ayrıntlı ordan bilgi alabilirsin . evet birgün patates birgün sebze birgün et birgün meyve birgün yumurta doyana kadar yiyebilirsin ama sadece ogün yediğin besini tüketmek şartıyla kahve çay vs.şekerisiz olarak sınırsız. özeti bu tatlım.

ben daha önce 3 kg vermiştim bu diyetle şimdi yine başladım 2 kg gitti bile çoğu su kaybı biliyorum ama 5 gün sonunda illaki yağlardan da gidecektir incelme oluyor tabikide.

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba,

bugün meyve günüm ama bugüne kadar kaçamaksız atlatmıştım. çocuğun 4 gündür ateşi düşmüyor ve bende sonunda dayanamdım ve uyuyakalmışım işe geç kaldım bunun için sabah bir adet simit yedim. ama ben bunu kaçamak sayıp güne meyve ile devam edeceğim. öğlen çıkıp birşeyler alırım kendime artık. ama ben bugün çok yorgunum ve çok bitkinim. umarım atlatabilirim bugünü. :58:

pazartesi başlıycak olan varmı beraber başlayalım şok diyetler sağlıksız dedikleri için çok korkuyorm ama yaz geldi yapıcak bişey yok :) kilom 64 temmuzda 54 olmak istiyorum ve pazartesi diyete başlıyorumm

ben şu an diyetin 4. günüdeyim

pazar günü tekrar başlıycam,pazar günü başlayabilirsen yapalım beraber:48:

arkadaşlar merhaba,

bugün meyve günüm ama bugüne kadar kaçamaksız atlatmıştım. çocuğun 4 gündür ateşi düşmüyor ve bende sonunda dayanamdım ve uyuyakalmışım işe geç kaldım bunun için sabah bir adet simit yedim. ama ben bunu kaçamak sayıp güne meyve ile devam edeceğim. öğlen çıkıp birşeyler alırım kendime artık. ama ben bugün çok yorgunum ve çok bitkinim. umarım atlatabilirim bugünü. :58:

geçmiş olsun :71:

kaçamak olsada sen devam et diyetine bırakma

ben sabah 60.3 çıktım 1 haftadır 61 iel 60 arası kaldım düşemedim bu hafta bakalım pazartesi bende patatesle başlıcam
şu an hala diyetteyim ama neden vermedim bilmiyorum allahtan tekrar almadım da o da yeter :1:

Back
X