- Konu Sahibi incilideniz
- #10.941
ben dondurma yedim:78:
hiiiiiiiiiiiiiiiii naptın sen

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben dondurma yedim:78:
Kızlar bu diyetle gerçekten veriliyor mu?geçmişe bakmamın imkanı yok..çok uzunn.
atıcaktım valla ama şimdide 10 dk olmadan atamazsın diyor..
amma kasıntı bir sitemiz var![]()
kızlar haftaya nişanlımın iş arkadaşının düğününe gideceğim. nişanlım gitmese ayıp olur ama benimle gitmek istiyor ve ben de tabii ki onu oralarda yalnız bırakmak istemiyorumama ne giysem olmuyor, olan yakışmıyor, bacaklarım öyle kalınlaşmış ki elbise giysem yakışmıyor, pantolon giysem belinin bittiği yerlerden yağlarım fışkırıyor. benim bir hafta içinde en azından insana benzemem lazım buna razıyım. ya o değil iş yerindeki bütün arkadaşları ya nişanlı ya ciddi ilişkileri var falan ve kızları falan zaten hiç görmedim tanımıyorum daha ve eminim harika hatunlar. çok telaş yaptım. aslında keyifliydim güveniyordum kendime ama aklımdaki kıyafetleri bu akşam denedim baktım durum sandığımdan çok vahim, arkadaşım acil göbeği biraz eritsen süper olacak dedi. acaip keyfim kaçtı. ne yaparım bilemedim. bu diyeti denesem mi ki? sonra kendi diyetime devam ederim. işe yarar mı ki? bilmiyorum aklım çok karışık şu fazlalıklarım yüzünden saçma sapan giyinip nişanlımın itibarını zedelemek istemiyorum orada. sonuçta orada nişanlımı temsil edeceğim of ya kötüyüm.
![]()
canım seni çok iyi anlıyorum sana tavsiyem bunu nişanlın için yap ama ilk önce sağlığın için yap arada nişanlın olması biyerlere gitmen seni daha çok tetikler ve istikrarlı yapar.
bu diyetle ben 5 kg verdim ve inan iğrenç bir göbeğim vardı hatta göbek miğde bir bütündü şuan hiçbirşeyim yok inanamıyorum kendime ama ben diyetin yanın da şunu yaptım spor yapmaya üşendiğim için oturduğum yerde devamlı bel yanlarımı hani şu pantalondan taşan yerler varya oralarımı devamlı elimle ezdim sıktırdım ovarak yani aynı şekilde göbeğimide ve su normalde çok içmem dietle beraber suda içtim gerçekten başlarsan inan verirsin ben şimdie kadar çok diet denedim olmadı birtek bununla başardım çünkü aç kalmıyosun sağlıksız olduğunu kesinlikle düşünmüyorum çünkü ben normalde yoğurt yemem sebze yemem aklıma gelmez aramamda yani bu vitaminleride alıyosun hadi arkadaşım başla kolay gelsin![]()
pazartesi başlıycak olan varmı beraber başlayalım şok diyetler sağlıksız dedikleri için çok korkuyorm ama yaz geldi yapıcak bişey yok :) kilom 64 temmuzda 54 olmak istiyorum ve pazartesi diyete başlıyorumm
arkadaşlar merhaba,
bugün meyve günüm ama bugüne kadar kaçamaksız atlatmıştım. çocuğun 4 gündür ateşi düşmüyor ve bende sonunda dayanamdım ve uyuyakalmışım işe geç kaldım bunun için sabah bir adet simit yedim. ama ben bunu kaçamak sayıp güne meyve ile devam edeceğim. öğlen çıkıp birşeyler alırım kendime artık. ama ben bugün çok yorgunum ve çok bitkinim. umarım atlatabilirim bugünü.![]()