5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

verdiğiniz kiloları
1. geri almamak için
2.daha sağlıklı bi beden için
3.sıkı ve fit bir vücut için
4. kalbiniz için
5. daha zinde hissetmek için
6. formunuzu korumak için
...... ve daha bir çok faydalı şey için spor yapın :34:

hiç birşey yapamayan merdiven insin ,tv izlerken bacak hareketleri yapın ama muhakkak az da olsa yapın arkası gelecektir onun..

leslie indirin onunla yapın dışarı çıkmaya gerek bile yok:34:

verdiğiniz kiloları
1. geri almamak için
2.daha sağlıklı bi beden için
3.sıkı ve fit bir vücut için
4. kalbiniz için
5. daha zinde hissetmek için
6. formunuzu korumak için
...... ve daha bir çok faydalı şey için spor yapın :34:

hiç birşey yapamayan merdiven insin ,tv izlerken bacak hareketleri yapın ama muhakkak az da olsa yapın arkası gelecektir onun..

leslie indirin onunla yapın dışarı çıkmaya gerek bile yok:34:

ya bu leslie uyuz gıbı ya yavas yavas hep aynı seyler sıkıyo beni

Slm herkese

Bugün itibariyle dolu dolu 3 gün bitti 4. günün başındayım toplam 3 günde 2,5 kilo gitti. 5.günün sonucunda yazacağım artık bi rsonraki kilomu ama herşey güzel gidiyor :27: irademe hayran kaldım. :27: :51: belkim bu hafta sonu spor salonuna yazılcam ama kararsızım hala :52:

Spor salonu istiyomda tek sorun 6 aylık yazılırsan 65 tl 3 aylık yazılırsan 90 tl aylık. 6 aylık uyguna geliyor ama popoma güvenmiyom o kadar dayanabilirmiyim diye :18::1:parayı ödeyip giitmezsem çok koyar bana :82:

ya bu leslie uyuz gıbı ya yavas yavas hep aynı seyler sıkıyo beni

sabahları ben 5 km yürüyordum sahuna eşofmanla ve çok terliyordum bu gün hava kötü gidemedim bende ilk defa leslie ile yaptım 5 mil olanı 5mil=8 km yaklaşık aynı şekilde terledim aynı şekilde yoruldum

aynı hareketler doğru ama yürüyüş yaparkende aynı değil mi hareketler:34:

millerine göre hızlı yavaş bölgesel zayıflaması var ben beğendim çıkamayan yapsın serilip oturmaktan iyidir :34:

önemli olan temponun değişmemesi buna birde vücut alışırsa ohhhh 2 haftada farkı görürsüünüz

Son düzenleme:
Spor salonu istiyomda tek sorun 6 aylık yazılırsan 65 tl 3 aylık yazılırsan 90 tl aylık. 6 aylık uyguna geliyor ama popoma güvenmiyom o kadar dayanabilirmiyim diye :18::1:parayı ödeyip giitmezsem çok koyar bana :82:

tatlım spora başlarsan bırakamazsın 6 ay bitince bir 6 ay daha kendin yazılırsın inan kendindeki diriliği gördükçe günde 1 kez yaptığın spor azına gelecek ve bence 65 çok çok uygun ah bende gidebilsem bebiş büyüttü her yerimi şimdide küçültmem için onun uyumasını bekliyorum:14:

kızlar ben buhafta hiç veremedim 60.5 te duruyorum:14:

sabah tavuk yedim bitki çayı içiyorum kaçamak :2 tane yeni dünya:17:

akşama kadar sıkcam kendimi çok moralim bozuluyr tartıda 60 lı sayı görmek istemiyom :19:
59.9 bile olsa 50 lili sayılar göreyim artık noooluurr:14:

bu hafta çocuğun hastalığı yüzünden iyice boşladım ama bakalım bugün biraz iyiyse yarın en başından yeniden başlıyorum.hem de yarın evdeyim bu sefer sondan başa gitmeyi planlıyorum. bugün çok yorgun ve uykusuzum....birde sanırım motivasyonum düştü. :50::50:

bu hafta çocuğun hastalığı yüzünden iyice boşladım ama bakalım bugün biraz iyiyse yarın en başından yeniden başlıyorum.hem de yarın evdeyim bu sefer sondan başa gitmeyi planlıyorum. bugün çok yorgun ve uykusuzum....birde sanırım motivasyonum düştü. :50::50:

ah kıyamam geçmiş olsun iyi bakın bebişlere:14:

sen üzülme canım yarın tekrar tartıl haftasına verirsin azimli kızlarsınız buralarda olursan motive olman kolay olur sonra

ah kıyamam geçmiş olsun iyi bakın bebişlere:14:

sen üzülme canım yarın tekrar tartıl haftasına verirsin azimli kızlarsınız buralarda olursan motive olman kolay olur sonra

çok teşekkür ederim tatlım. buralardayım canım bırakıp gitmem yoksa pes ederim kendimden korkuyorum onun için sık sık takipteyim. :))))

Çok geçmiş olsun acil şifalar bebeğine... :71:

benim dün tail günümdü
biraz fazla yedim biraz değil bayağı fazla
birde hamurişi tatlı ağırlıklı

200 gr almışım

bu gün tekrar patatesle başladım :10:

selam herkese...

bende bu diyete başlıyorum yarından itibaren hiç pazartesiyi bekleyemem...eski pantolonlarım olmuyo valla...en son 65e kadar inmiştim ne güzel ama dikkat etmedimaldım yine kaç kiloyum bilmiyorum yarın tartılınca söylerim patatesle başlıycam bakalıj ne kadar vericem...

bu diyetle verdiğiniz kiloları tekrar alıyomusunuz kızlar?

ben bugün diyete başlıcaktım ama yapamadım sabah 2 porsiyon meyve yedim öğleye doğru bir dilim ballı ekmek akşam üstü 1 tabak ballı yoğurt sonra tekrar meyve ilk gün yani bugun meyve günümdü ama yogurtlu ballı bi kaçamak yaptım yarın sıfırdan mı başlıyayım yoksa bugün diyetimin 1. günü olarak tarihemi geçeyim. yarın patates yada yumurta günü yapacağım karar veremedim daha sanırım yumurta günü yapacagım ptesi salata günü yapacağım salı çalışıyorum patates günüm olur. çarşambada yoğurt perşmbe tavuk 30 dk pilates 30 dk da yürüyüş arada kaçamk da yapsam olur dimi.

ilk haftada sadece son gün kaçamak yapmıştım 5 günde 3.4 verdim ama 1.4 geri aldım :14:

bu diyeti yaparken normal cola içsekde olurmu ki cola içinde istesemde bişey yiyemiyorum. cola, şekersiz türk kahvesi, süt, nescafe, şekersiz çay hepsi serbest mi

hım birde hangi günde olursak olalım bir kase sütle müsli yesek olmaz mı

diyete yeniden başlıcamda merak ediyorum geçen eferki gibi aç bi aç durmuyayım

Son düzenleme:
mrb kızlar kilo verenler tebrik edıyorum.ben bu dıyetı 1 kere yaptım hepsını tekrar aldım.sonra dıkkat ettım şimdi 60 kiloyum.6-7 kilo vermem gerek.bebeğim 5,5 aylık.cesaretım yok başlamaya.hep şekerli seyler canım istiyo.motive olmaya ihtıyacım var.lütfen yardım edın

Back
X