merhaba arkadaslar. ankarada elektrik kesintisi vardı biraz önce geldi. donduk evde.neyse sabah tam 99.600geldim. çok mutlu oldum ve bugün 2 tane kızımın mamasını yaparken cicibebe yedim:26:mutlu oldum ya .bakalım yarın neolacak. sabah 1 bardak süt içtim 350cclik bardağım. akşamda 1 kase yogurt bide kızım 2 cici büskivisi. reglde bitti şkür. simdi 2.5 güne geciyorum. ıyyyyk patates nefret ediyorum
Tebrikler

Cici bebe için değil tabii, umarım daha da mutlu olur, bu mutluluğu kaçamaksız kutlarsın

Böyle yapma ama, ben özellikle senin için "benden daha iradeli, korkulan rakip" falan diye hatırlayayım diye ajandamın kenarına not aldım.2 cici bebe işi bozdu, kınıyorum azcık ucundan

Ne güzel 90lara gelmişsin, kaçamak olmasın lütfen yoksa uzun uzun kınarım buradan

Bu arada 2. 5lik dilime ara vermeden geçiyorsun değil mi? İraden müthiş, böyle devam et ki biz de gaza gelelim.
Kengo, yavaş da olsa gidiyor ya sonuç önemli.Ne güzel.
Emziren kişiler bence daha sağlıklı bir yöntem bulsunlar, bebelerin süt kalitesini bozmayalım kaş yapacağız derken.
İnsülin ile ilgili de aynı şey geçerli, halsiz bırakan bir diyet.Zaten çok sağlıklı değil, şeker meyve gününde meyveden alınıyor, ötesi yok.Kan şekeri düşük oluyor genelde.Doktora danışmak lazım bence bu tarz konularda.
Süt ürünleri günü için ilk sayfaya bakabilirsiniz.Ben süt&yumurta ve yoğurt diye hatırlıyorum.Yani ya sadece full yoğurt yenecek ya da süt yumurta birlikte.Yanılıyor da olabilirim.
Bir de arkadaşlar şu var; kaçamak mı yapıyorsunuz tamam yapın, ağzınızı bağlayacak halimiz yok ama kafadan eklemelerle tek tipi bozmayın lütfen.Öğlen bir parça çukulata yemek kaçamaktır, ama etin yanında yoğurt yemek kaçamak değil, bilinçlice diyeti bozmak olur.Sebzeyse yanına ekmek eklenemez.O zaman tek tip olmuyor, kafadan diyeti bozuyorsunuz, yoğurt gününde oturun 2 kova yoğurt yiyin ama ekleme yapmayın.Ben sadece emeğinize üzüldüğüm için yazıyorum, neden 300 gram daha eksik çıkmayasınız? Zaten diyet ağır, zor, zaten aç kalıyoruz, bari hakkıyla yapalım da güzel güzel kilo verelim.Tabii herkesin kendi tercihi, ben sadece uyarmak istedim.
Yarına daha hafif uyanmak dileğiyle,
İyi geceler.