• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

ben de aranıza katıldım kızlar. bugün patates haşlaması yiyiyorum ayyy ne tat ne tuz ya... karnım da çok aç ama dayanmalıyız... sabahtan beri sadece 2 küçük patates haşlaması yedim. bi de bugün regli oldum. zor geçiyo ama caymak yok. yarın sebze günü ben brokoli haşlıcam. bi de havuç yemeği düşünüyorum. başka alternatifi olan var mı?

başkada alternatif yok gibi.ben bide pek at sevmiyorum et günün de acaba yeşil mercimek haşlayıp yesem sorun olurmu ki?

102.9şa baslamıştım.1.5 ay oldu sanırım. arada duraksamalar oldu ama 9 kilo verdim.en cok bu diyet işe yaradı.isveç yaramadı.yarın yeniden baslıyorum. 20gün kesintisiz yapıp 80lerigörürsem havalara ucacam. ama ucabilirmiyim bilemiyorum:P

süper vermişsin hafta sonu normal yiyormusun ?

kızlar bu diyeti geçen hafta yaptım 2.100 verdim cumartesi 69.7 dim haftasonu normal yedim bugün yine başladım ama motivem bozulmasın diye tartılmadım bakalım cumartesi kaç çıkacağım:18::18:

kızlar beni dinlerseniz kesinlikle yapmayınnn bu diyeti ben yaptım 2 ay önce evet verdimmm de 5 günde 4.5 kilo verdim ama ertesi gün normal yeme düzenime geçtiğim gün geri almaya başladımmm tabi siz bilirsiniz amaaaa dahaaa uygun bir diyet deneyin bence kolay gelsinnn

Böyle diyet olur mu ya, yediğin şeyin miktarı belli değil. Vücuda girenle çıkanın bi ayarını yapmak lazım. Hem kişiden kişiye de bu gıdaları yakma hızı da değişir. Bi tuhaf geldi bana :44:

ben bu diyetin sağlıksız olduğunu zannet miyorum:19: protein mineral vitamin karbonhidrat yani vücut için ne gerekliyse vucuda alıyosun ve bence problem olmaz diye düşünüyorum tabi istemeyen yapmaz ama izim gibi 10 15 kilo fazlası olanlar için hayali bile güzel :1: ben bu diyeti yapmaya karar verdiğim zaman 76.5 kg ydim o gün karar vrdim bu dieti ypcaktım isveçide aklımdan geçirdim ama yok öğlen ayrı yemek yok akşam biftek ızgara bide o bifteği tart 200 gr m olcekmiş falandı felondu:63: sevmedim açıkçası isveçi neysecime..bu dietede bi uydum bi uymadım bi bozdum bi yarım bıraktım ama genede ona rağmen şu anda dün 72 idim bu sabah 71.4 çıktı tartıda biraz yavaş ilerliyorum ama ben pko hastasıyım çocuk sahibi olmak istiyorum o yüzden aynı azimle devam adımıda azime koydum:1::1::1::1::1::1:

Son düzenleme:
günaydın canlarım. önceikle iradeli mutlu sağlıklı huzurlu bir yıl diliyorum hepimize. insallah tüm güzelikler 2012de bizi sevdiklerimizi bulur. bu haftada regl olmama ragmen 94.400le kapattım. pazar yeniden baslayacagım. 8li akamlara az kaldı. heyecanlandım. içine giremediğim pantolonumun bol gelmesi yetti bugün. akşama cok güzel olacagım.:52:

hazeran sen serbest günlerde ne yapıyorsun yoksa ara vermedinmi hiç ben serbest günler yüzünden 3 ileri 1 geri şeklinde verip alıyom yani motivem düşütü tartılmaya cesrat edemiyom verdiğim 7 kilonun kaçını aldm acaba diye :( isveçi düşünüyodum yada dukanııı ama onlardanda geri dönen varr bu diyete

en azından kararlılıkla başladığım bi diyet buda bişey eskide pazartesi 08.00 da başlar öğlen 14.00 e kadar anca dayanırdım şimdi bozsan bile üçüncü günü bozuyorum önemli bi gelişme bu benim için :1::1::1::nazar::nazar:

en azından kararlılıkla başladığım bi diyet buda bişey eskide pazartesi 08.00 da başlar öğlen 14.00 e kadar anca dayanırdım şimdi bozsan bile üçüncü günü bozuyorum önemli bi gelişme bu benim için :1::1::1::nazar::nazar:

ahh ahh aynı ben 4 ay önce başladım bir gün yaptım bıraktım 1-5 ay önce yaptım ikiğün yaptım üçüncüğün dayanamadım normale döndüm aslında iki ğünde 1.5 kğ gitmişti ya sizlere bişey sorcam ben kahvaltı yapmayı çok seviyorum bu diyeti sabah kahvaltısını yapıp diğer öğünlerde uygulasak olmazmı acaba benim bozmamın sebebi kahvaltı oldu aslında sabah sabah sade patates haşlaması veyahut sebze yemek yada tavuk haşlaması hoş degil kahvaltı derken tabi abartmadan 2-3 bardak çok az şekerli çay 2-3 zeytin 1-2 dilim peynir yeşillik 1-2 dilim kepek ekmegi zaten ben böyle kahvaltı yaparım hergün sabah böyle olsa öğlen akşam ögünü patates günü yapsak sebze günüyse öyle et günüyse öyle yapılsada verilmezmi acaba kilo .:26:

ben bu diyetin sağlıksız olduğunu zannet miyorum:19: protein mineral vitamin karbonhidrat yani vücut için ne gerekliyse vucuda alıyosun ve bence problem olmaz diye düşünüyorum tabi istemeyen yapmaz ama izim gibi 10 15 kilo fazlası olanlar için hayali bile güzel :1: ben bu diyeti yapmaya karar verdiğim zaman 76.5 kg ydim o gün karar vrdim bu dieti ypcaktım isveçide aklımdan geçirdim ama yok öğlen ayrı yemek yok akşam biftek ızgara bide o bifteği tart 200 gr m olcekmiş falandı felondu:63: sevmedim açıkçası isveçi neysecime..bu dietede bi uydum bi uymadım bi bozdum bi yarım bıraktım ama genede ona rağmen şu anda dün 72 idim bu sabah 71.4 çıktı tartıda biraz yavaş ilerliyorum ama ben pko hastasıyım çocuk sahibi olmak istiyorum o yüzden aynı azimle devam adımıda azime koydum:1::1::1::1::1::1:
bende zorlanmıyorum meyve günü vve yoğurt günü zorladı.. ben çalılştığım için 3 öğün aynı olması işime geliyor sen kaç hafta yaptın? gerçi düzensiz yaptım diyorsun ama ne kadar sürede verdin 5 kiloyu?
ben geçen hafta bu diyetele 2 kilo verdim haftasonu yedim ve tartılmadan bu hafta tekrar başladım çok merk ediyorum sonucumu

ahh ahh aynı ben 4 ay önce başladım bir gün yaptım bıraktım 1-5 ay önce yaptım ikiğün yaptım üçüncüğün dayanamadım normale döndüm aslında iki ğünde 1.5 kğ gitmişti ya sizlere bişey sorcam ben kahvaltı yapmayı çok seviyorum bu diyeti sabah kahvaltısını yapıp diğer öğünlerde uygulasak olmazmı acaba benim bozmamın sebebi kahvaltı oldu aslında sabah sabah sade patates haşlaması veyahut sebze yemek yada tavuk haşlaması hoş degil kahvaltı derken tabi abartmadan 2-3 bardak çok az şekerli çay 2-3 zeytin 1-2 dilim peynir yeşillik 1-2 dilim kepek ekmegi zaten ben böyle kahvaltı yaparım hergün sabah böyle olsa öğlen akşam ögünü patates günü yapsak sebze günüyse öyle et günüyse öyle yapılsada verilmezmi acaba kilo .:26:

bi dene canım nasıl sonuç verir hiç bi fikrim yok sen bi öyle yap 5 gün sonuç alırsan bizede söyle:1::1:

hazeran sen serbest günlerde ne yapıyorsun yoksa ara vermedinmi hiç ben serbest günler yüzünden 3 ileri 1 geri şeklinde verip alıyom yani motivem düşütü tartılmaya cesrat edemiyom verdiğim 7 kilonun kaçını aldm acaba diye :( isveçi düşünüyodum yada dukanııı ama onlardanda geri dönen varr bu diyete

arkadasım ben de winston arkadasım gibi ara vermeden yapıyorum. 2 gün tatil olayı yok bizzde ful devam ki arada 4 5 gün verdiğim oldu ozamanda yediklerimi saysam midem bulanır ama 1 ,5 kilo farketti. diyete baslayınca 2 günde gitti oda.suan 1 ay daha ara vermeden devam edeceğim. zaten kedi gibi yemek yerdim ama çikolataya dur diyemezdim. yani günde 5li albeni koca boy cips 2 wanted bir orta boy yas pasta yediğimi biliyorum ki yanında 1,5litre kola kesin giderdi. kızımın süt dilimlerinide saymıyorum.okadar yerdim ona ragmen 100kiloda iyi kaldım :) suan belki tatlı yemediğimdende kilo veririm çok oldu.yılma gercekten veriliyor.ama 2 gün ara vereceğine dayanamzasan 1 gün ara ver sonraki gün sadece protein agırlıklı beslenip tekrar 5gün diyetini yap:52:bırakmam sizi gidecek bu kilolar:4:

günaydın herkese

benim diyetim çok iyi gidiyor,gecen pazartesi başladık eşimle bugün itibariyle 4 kilo vermiş durumdayım eşimde 5 kilo verdi

hafta sonu bozduk yılbaşı dolayısıyla ona rağmen verdiğimiz kilodan memnunuz gittiği yere kadar devam :1:

arkadasım ben de winston arkadasım gibi ara vermeden yapıyorum. 2 gün tatil olayı yok bizzde ful devam ki arada 4 5 gün verdiğim oldu ozamanda yediklerimi saysam midem bulanır ama 1 ,5 kilo farketti. diyete baslayınca 2 günde gitti oda.suan 1 ay daha ara vermeden devam edeceğim. zaten kedi gibi yemek yerdim ama çikolataya dur diyemezdim. yani günde 5li albeni koca boy cips 2 wanted bir orta boy yas pasta yediğimi biliyorum ki yanında 1,5litre kola kesin giderdi. kızımın süt dilimlerinide saymıyorum.okadar yerdim ona ragmen 100kiloda iyi kaldım :) suan belki tatlı yemediğimdende kilo veririm çok oldu.yılma gercekten veriliyor.ama 2 gün ara vereceğine dayanamzasan 1 gün ara ver sonraki gün sadece protein agırlıklı beslenip tekrar 5gün diyetini yap:52:bırakmam sizi gidecek bu kilolar:4:

kzı biz şişkolar hepimiz ay nıyız yaaa yazılanlara bakıyorumda aynı ben tamdır bende bugün başladım tekrar somestra kadar 3 set yaparım 5*5 diyetini inşallahh şu cetvelimizdeki farklarıı ilerletmmeiz dileğiyle
winstonu da takip ediyorum çorba diyetine başalmıştı bakalım o ne yaptııı

böğüre böğüre ağlamak istiyorum
değişen bir şey yok:43:
ne yapacağımı ne yana gideceğimi şaşırdım
buna rağmen pes etmeyeceğim:41:

kzı biz şişkolar hepimiz ay nıyız yaaa yazılanlara bakıyorumda aynı ben tamdır bende bugün başladım tekrar somestra kadar 3 set yaparım 5*5 diyetini inşallahh şu cetvelimizdeki farklarıı ilerletmmeiz dileğiyle
winstonu da takip ediyorum çorba diyetine başalmıştı bakalım o ne yaptııı

Birisi şiŞko winston mu dedi? :1: Hemen geldim :1:
Çorba sayesinde 70lere adım attım gacılar ama her gün iç iç, içim bulandı, sonrası yılbaşı yemeği, sonraki gün de bir önceki günden kalanları tırtıklama derken bugün geri buraya geldim :1: Burası, kürkçü dükkanı gibi oldu yeminle. :27:
Sabah bir adet fırınlanmış, yağsız, tuzsuz patatesimle güne başladım.Ocak sonuna kadar 5 set aralıksız yapacağım.Arttırılmış (1500 civarı) mekikle de bu işi bu ay sonunda kapatacağım zira bunaldım artık.Her 5lik dilimde 2 kilo versem, eder 10 kilo.Hedefim şimdilik bu.
Bir de ben bu diyette hiç sıkılmadım ya, çorba gibi hep aynısı her gün aynısı değil, et de var, yoğurt da, sebze de, meyve de, karbonhidrat olarak patates bile var yani yapması tamam ilk başlarda zordu, acı veriyordu ama sonuçları hergün yüz güldürüyordu.Bence yüksek kiloları olanlar bunu yapıp, kilo vermesi durduğunda başka diyetlere/detokslara 3-5 gün geçip geri gelmeli.Ben de öyle yaptım işte.
Umarım yeni yıl hepimize sağlıklı ve zayıf bedenler getirir, hepimize kolay gelsin.

kızlar patatesleri haşladım bide böyle deniyeyim bakalım kiloda kıpırdama olucakmı sabah kahvaltısı yaptım ben tabi yediklerim anca diyet yemesi iki dilim tam bugday ekmegi 3 zeytin iki küçük peynir yeşillik 3 bardak çay patatesleri öğlen akşam yiyicem böylede veriliyormu denemiş olurum yarında aynı şekil kahvaltı yapar öglen akşam sebze günü yaparım .:56:

slm kizlar tekrar anladimki tek tip beslenmek bana gore degil yine basaramadim.. ben gun icinden herseyden az azda olsa tuketmeliyim saglikli ve duzenli olmali ben size eskiden haftalik 1 kilo verdigim yeme seklimden bir menu paylasayim
sabahlari ac karinla bir bardak ilik su istenirse biraz limon sikilir
kavalti
1 kb beyaz peynir
1 yumurta
4 zeytin
3 kasik yogurt
2 dilim tam bugday ekmegi
salatalik domates bol yesilik bazen koz biber
1 sekersiz cay

ara yarim meyve

oglen
genelde aksamdan yiyemedigim agir yemek varsa mesala makarna veya pilav yaninda sebze yemegi veya et turleri
bol salata
bazen yogurt

yarim meyve

aksamlari
kabak veya patlicansarimsakli yogurtla yerdim yada zebze yemegi yaninda yogurt veya tavuklu salata cok doyurucudur tavsiye edrim...

ara yok
1 form cay
yatana kadar en az 3 litre su

keske bu yeme seklime donsen haftada 1 kilo gidiyordu bide hep yagdan giderdi...

ay hala başlayamadım şuna kafayı yicem...:(
ama kararlıyım yarın başlıyorum...
şimdi 76 kiloyum...
haftaya çarşemba yazarım tekrar

Back
X