• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Uzun zamandan sonra tekrar buradayım :27:
Bugün 1. gün.
Eşimle başladık.
Sabah bir minicik patates (haşlama-tuzsuz, yağsız, pul biberli) yanına sade nescafe
Regl olduğumdan bu hafta aman aman sonuç beklemiyorum ama üstümdeki suyu/ödemi atsam bana kar olacak.
Hepimize kolay gelsin.

Hayırlı olsun canım, bende geri geldim valla, yarın yeniden başlıycam. 10=2 yi yaptım, kilo da almadım fakat vermedim de, kilo çok olduğu için bu diet daha etkili bende herhalde. Patateslerimi haşlıyorum, yine biraz kilo verirsem çok sevinicem. İkili rakamları görmek istiyorum artık :))

Regl dönemindeyim, bugün ben de kendimi çoook halsiz hissediyorum... Sabah değil ama şimdi tartıya çıktım da bi, yarım kilo falan bile oynamamış :9:
bakalım, ümidim ikinci hafta... bende bi hormonal falan anormallik mi var acaba diye düşünmeye başladım şu anda ~ bu diyet bile işe yaramazsa öleyim ben yemeden yaşayayım ya da varsa öyle bir şey :9:

maaşşalah sabrınaa ben 5 ayddır yürüyorum hergün 3 km ama doğumda giden kilomlayım diyetime dikkat etmedim evet ama hiçmi kilo deyişez yürüyüş yapmasam alacaktım demek..

bende bugun basladım kızlar hıc kacamak yapmadım bakalım nolck destek cıkalm bırbırımıze zayf kızceler olalım artık:21:

maaşşalah sabrınaa ben 5 ayddır yürüyorum hergün 3 km ama doğumda giden kilomlayım diyetime dikkat etmedim evet ama hiçmi kilo deyişez yürüyüş yapmasam alacaktım demek..

valla ben normalde sanırım epey hareketsizim 6 haftada eğitim için bi yere her gün 1 saat sürüyodu gidişim ve dönüşüm toplamda, dışarıya çıktığımda da küçük bi yerdi, her yere yürüyerek gidiyodum... 4 kilo vermiştim... gerçi çok da sağlıklı besleniyodum diyemem ama yürüyüş benim gibi normalde pasif olan bi insana yaramıştı kesinlike :9:
dediğin gibi belki de kilo alacaktın eğer yürümeseydinn... bence o yüzden zararı yoksa, elbet bir faydası vardır diye düşünmekte fayda var gibi :34:

bende bugun basladım kızlar hıc kacamak yapmadım bakalım nolck destek cıkalm bırbırımıze zayf kızceler olalım artık:21:

kızlar bıde bısı sorcam karnıbahr war yarn ıcın nasl yıyebılırm onu

canım tebrik ederim ilk günün hayırlı olsun, devamı da aynı istikrarla devam etsin inşallah :nazar:
karnıbahar için ne yapılabilir hmmm belki eğer sarmısak-sirke seviyosan salata gibi bi şeyini yapabilirsin, kırmızı biber vs. ekleyip haşladıktan sonra... başka da nasıl tatlandırılabilir karnıbahar bilemedim :26:

kızlar bıde bısı sorcam karnıbahr war yarn ıcın nasl yıyebılırm onu

Haşlayıp, baharatla yiyebilirsin canım yada haşlayıp marul salatasının içinde de tüketebilirsin.

Ben sebze günleri sadece salata yiyorum. Hem haşlamakla falan uğraşmıyorum hem de tadı hoşuma gidiyor..

esimde beni kiskanmaya basladi:1:her sabah diyo bende basliyorum ne yiyoruz bugün diyo,aksama bi bakiyorum mutfakta biseyler yiyo:1:herkesin harci degil bu diet diyorum:32:vallahi banada bravo,yanimda neler neler yiyolar dönüpte bakmiyorum bile :19:ne iradeliymisimde haberim yokmus:1:yarin yogurtmu yesem sütmü icsem acaba,

Benimki sabah 8de başladı bu diyete, 8buçukta "poğaça yiyorum" dedi.Yarım saat de pes etti yani :1:
Kilolarımızla takılmayı severler, bir de azmimizi görüp takdir etseler gam yemeyeceğim :19:

Süt tok tutar derler sözde ama sabahtan akşama kadar sıvı almak bana zor geliyor, ben hep yoğurt yemiştim, nispeten daha rahat geçer.

Hayırlı olsun canım, bende geri geldim valla, yarın yeniden başlıycam. 10=2 yi yaptım, kilo da almadım fakat vermedim de, kilo çok olduğu için bu diet daha etkili bende herhalde. Patateslerimi haşlıyorum, yine biraz kilo verirsem çok sevinicem. İkili rakamları görmek istiyorum artık :))

Hoşgeldin o zaman, burası kürkçü dükkanı gibi, giden geri geliyor :1:

Ben de bugünü kapattım.
Sabah; sade nescafe & ceviz büyüklüğünde patates (eşime 2 patates haşladım, bana da filenin dibinden patates taklidi yapan ceviz gibi patates düştü :1: )
Öğlen; yok
Akşam; 2 orta patates, 3-4 fincan şekersiz siyah çay.

Kilo çizelgene ne oldu? Görsek, gözümüz alışsa güzel olur.
Hayır kimlerle yarışıyoruz bilelim değil mi? :1:

hepimize kolay gelsin arkadaşlar

ben geçen hafta uygulamıştım bu diyeti sabahları normal kahvaltımı yapmıştım ama az az.5 günde 1.5 kilo verdim

bu hafta eşimin d günü falan vardı azcık o heyecanla saldım daha doğrusu geçen haftaya göre saldım öle aman aman bişey yemedim 300 gr gitmiş yinede mutlu oldum ya seviyorum kilo vermeyi bgn sömestr başlıyo eşimi burda bırakıp ailemin yanına gidicem 1 hafta.yani sanırım orda bunu uygulayamam ama dikkat etmeye devam umarım geri geldiğimde ii haberlerle dönerim.hepimize tekrar kolay gelsin.çok çok gitsin işallah kilolar (:

Bugün 2. gün /sebze günü.
Brokoli haşladım, yağ koymadım hatta limon da yoktu, üzerine nar ekşisi koydum biraz.Sabah kahvaltısı için 5-6 tane brokoli yemiş oldum.Yanında da sade nescafe.Birazdan da yeşil çay ile keyif yapacağım.Regl haftam olmasına rağmen sabah sabah tartı beni sevindirdi ama bir haftadan önce tartılmamayı düşünüyorum.Biraz mekik çektim, biraz da bel hareketi yaptım.Umarım günün diğer kısmı da rahat geçer.

Hepimize kolay gelsin, hafif ve kaçamaksız bir gün dileğiyle.

Benimki sabah 8de başladı bu diyete, 8buçukta "poğaça yiyorum" dedi.Yarım saat de pes etti yani :1:
Kilolarımızla takılmayı severler, bir de azmimizi görüp takdir etseler gam yemeyeceğim :19:

Süt tok tutar derler sözde ama sabahtan akşama kadar sıvı almak bana zor geliyor, ben hep yoğurt yemiştim, nispeten daha rahat geçer.

Hoşgeldin o zaman, burası kürkçü dükkanı gibi, giden geri geliyor :1:

Ben de bugünü kapattım.
Sabah; sade nescafe & ceviz büyüklüğünde patates (eşime 2 patates haşladım, bana da filenin dibinden patates taklidi yapan ceviz gibi patates düştü :1: )
Öğlen; yok
Akşam; 2 orta patates, 3-4 fincan şekersiz siyah çay.

Kilo çizelgene ne oldu? Görsek, gözümüz alışsa güzel olur.
Hayır kimlerle yarışıyoruz bilelim değil mi? :1:

Yaptım canım çizelgemi :)

Önümüze ki cuma ikili rakamları görsem ne güzel olur, bu kadar açlığa değsin bare :D Mutluyum çok azıcık kilo vermeme rağmen bebeği daha rahat kaldırıyorum, daha rahat spor yapabiliyorum artık. Düşün ki bi on kilo daha versem nasıl hareketleneceğim. Ne kadar aptallık yaptım bunca zaman bu yağları ağır bir yük olarak taşıdım.

Kolay gelsin sana canım, yeşil çay şimdi ödemini de alır senin, rahatlarsın.

Bende yedim patatesimi ve yanında nescafemi içtim. Ohh çok mutluyum...

Yaptım canım çizelgemi :)

Önümüze ki cuma ikili rakamları görsem ne güzel olur, bu kadar açlığa değsin bare :D Mutluyum çok azıcık kilo vermeme rağmen bebeği daha rahat kaldırıyorum, daha rahat spor yapabiliyorum artık. Düşün ki bi on kilo daha versem nasıl hareketleneceğim. Ne kadar aptallık yaptım bunca zaman bu yağları ağır bir yük olarak taşıdım.

Kolay gelsin sana canım, yeşil çay şimdi ödemini de alır senin, rahatlarsın.

Bende yedim patatesimi ve yanında nescafemi içtim. Ohh çok mutluyum...

Ne kadar daha devam edeceksin? Bir de haftasonu ara veriyor musun?

Ne kadar daha devam edeceksin? Bir de haftasonu ara veriyor musun?

Canım 90 ı görene kadar devam etme kararı aldım.
İş arıyorum işe başlayana kadar da daha bir toparlanmış olur hem vucudum diye düşündüm. Ben iş bulana kadar 1 ay daha geçer, o arada daha da veririm her halde.

Normalde ara veriyordum ama artık vermesem mi diye düşünüyorum. Senin gibi 4 tur üst üste yapsam çok iyi olur.

Ben de başladım bugün. Meyve günüm. :56:
Minicik bir elma, bir de portakal yedim kahvaltımda. Önceden yaptığımda hiç kaçamak yapmamıştım ben, minicik bir parça bile. Ya çok iradesizim ya çok iradeliyim ortam yok :1:
Ama tartının pili yok ve kaybedeceğim bir gün bile beni kötü etkiler diye düşündüm ve başladım bugün.
Herkese kaçamaksız günler diliyorumm :21:

Canım 90 ı görene kadar devam etme kararı aldım.
İş arıyorum işe başlayana kadar da daha bir toparlanmış olur hem vucudum diye düşündüm. Ben iş bulana kadar 1 ay daha geçer, o arada daha da veririm her halde.

Normalde ara veriyordum ama artık vermesem mi diye düşünüyorum. Senin gibi 4 tur üst üste yapsam çok iyi olur.

İnşallah iş de diyet işi de istediğin gibi gider, ben de bu ara part-time çalışıyorum, doğru düzgün bir işe girene kadar insana benzeyeyim diyorum :1:
Ara konusunda bir şey diyemem, ben saldım mı tam salıyorum o yüzden cumartesi hadi neyse de pazar günü bizim ev çok zıbıtıyor yemek konusunda, şimdi diyette olmasam ondan azıcık bundan azıcık derken sapıtırım diye ben eskiden hiç ara vermemiştim korkudan.Şimdi de öyle yapacağım. Ara beni bozuyor.Bir yılbaşı akşamında ara verdim sonra bir hafta toparlanamadım o yüzden bir bir ay aralıksız yapmak istiyorum, inşallah bozmadan yaparım.
Bunca emeğe değer de, inşallah emeklerimizin karşılığını tez zamanda alırız.

Ben de başladım bugün. Meyve günüm. :56:
Minicik bir elma, bir de portakal yedim kahvaltımda. Önceden yaptığımda hiç kaçamak yapmamıştım ben, minicik bir parça bile. Ya çok iradesizim ya çok iradeliyim ortam yok :1:
Ama tartının pili yok ve kaybedeceğim bir gün bile beni kötü etkiler diye düşündüm ve başladım bugün.
Herkese kaçamaksız günler diliyorumm :21:

Aynen ben :1: Ya sıfır kaçamak ya da limitsiz kaçamak :1: O yüzden diğer diyetlerde ben savsaklıyorum, yok ara oldu şunu yiyeyim yok bu diyet bunu sınırsız vermiş ben de yiyeyim derken olmuyor ama bu diyet hem zor hem de asker disiplini istiyor :27:
Yiyecekler belli, gün belli, gidecek kilolar belli.
Bize kalan boğazımızı tutup, kaçamak yapmadan karşılığını almak. :1:
Umarım başarır, bir daha da buralara uğramayız :27:

Aynen ben :1: Ya sıfır kaçamak ya da limitsiz kaçamak :1: O yüzden diğer diyetlerde ben savsaklıyorum, yok ara oldu şunu yiyeyim yok bu diyet bunu sınırsız vermiş ben de yiyeyim derken olmuyor ama bu diyet hem zor hem de asker disiplini istiyor :27:
Yiyecekler belli, gün belli, gidecek kilolar belli.
Bize kalan boğazımızı tutup, kaçamak yapmadan karşılığını almak. :1:
Umarım başarır, bir daha da buralara uğramayız :27:

Aynen aynen :1:
Kimse de ciddiye almıyor ben böyle sıkı diyetlere girince, e 6 öğünlük diyet listesini yapamayınca, bunu da yapamam gibilerine geliyor ama bu diyette ağzıma bir lokma bile başka bir şey sürmüyorum.
Diğer türlü ay şunun tadına bakıyım, ay şunu da içiyim, bunu da yiyim derken bakmışım gitmiş :27:
Şu an tahmini 87 falanımdır sanırım, aralıksız gitmeyi düşünüyorum hazır okul tatilken 20 gün falan. Sonra da az az yemeye devam ederim artık.
İnşallah başarırız canım inşallah

bugn sebze gunm karnbahar hasladım ama yıemıorum cok kotu tadı ne olur bı fıkır wern bna ne yıyeblırım

bugn sebze gunm karnbahar hasladım ama yıemıorum cok kotu tadı ne olur bı fıkır wern bna ne yıyeblırım

Ben de brokoli haşladım, aynı aileden sonuçta :1:
Yağ, tuz kullanmadığım için ben de öylece haşladım, evde limon da yoktu.Üzerine biraz nar ekşisi gezdirdim, şifa niyetine sabah 5-6 dal yedim.Bol da su içtim, yeşil çay da içtim.Şimdilik iyiyim.Açlık iyidir, aç aç oturuyorum, akşama da 5-6 dal yiyeceğim bitecek gün.

Evde domates, salatalık varsa onlardan devam edebilirsiniz.Havuç da çok tok tutuyor, varsa onu da rendeleyip, limonla yiyebilirsiniz.Sabah yenen şeyle devam etmek lazım ama gidip de karbonhidrat ya da protein yemek yerine başka çeşit sebze de aynı işi görecektir.

Ayy ben açıım :56:

Açlık iyidir :27: Şimdi leptin hormonu salgılanıyor, vücut yağları parçalıyor ve biz inceliyoruz :34:
Ben 9 gibi brokoli yedim, hala bir şey yemedim.
Acımdan ölüyorum ama 5 gibi yiyeceğim, hem öğle hem akşam yemeği gibi olur, akşamı da erken kapatmış olurum diye bekliyorum.
Umut ve irade şişmanın ekmeği işte :1:

Açlık iyidir :27: Şimdi leptin hormonu salgılanıyor, vücut yağları parçalıyor ve biz inceliyoruz :34:
Ben 9 gibi brokoli yedim, hala bir şey yemedim.
Acımdan ölüyorum ama 5 gibi yiyeceğim, hem öğle hem akşam yemeği gibi olur, akşamı da erken kapatmış olurum diye bekliyorum.
Umut ve irade şişmanın ekmeği işte :1:

Ayy ne güzel o zaman. Yarın patates günü yapıcam azıcık karnım doysun :1:
Akşama doğru biraz mekik falan çekicem sanırım bi de.
Burda yazmak motive ediyo gerçekten, ben tek olsam yapamam galiba.

Back
X