• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Açlık iyidir :27: Şimdi leptin hormonu salgılanıyor, vücut yağları parçalıyor ve biz inceliyoruz :34:
Ben 9 gibi brokoli yedim, hala bir şey yemedim.
Acımdan ölüyorum ama 5 gibi yiyeceğim, hem öğle hem akşam yemeği gibi olur, akşamı da erken kapatmış olurum diye bekliyorum.
Umut ve irade şişmanın ekmeği işte :1:

Bir de keşke ben daha erken başlasaydım diyorum. Şimdi sen gibi 70lerde olurdum :43:

Ayy ne güzel o zaman. Yarın patates günü yapıcam azıcık karnım doysun :1:
Akşama doğru biraz mekik falan çekicem sanırım bi de.
Burda yazmak motive ediyo gerçekten, ben tek olsam yapamam galiba.

Çizelgen olsa ne güzel olurdu :26:
Bir denesen iyi olur bence, kim kaç kiloydu, ne oldu karışıyor sonra, gözümüz alışırdı.
Günleri değiştirmişsin galiba?
Aslında patates en çok tok tutan gün bir de et günü, gerisi çok acılı :1:
Ben en çok meyve de zorlanıyorum, 3 portakalla gün geçmiyor, ama açlık iyidir :27:

Bir de keşke ben daha erken başlasaydım diyorum. Şimdi sen gibi 70lerde olurdum :43:

Ben 78 kiloyken dedim 3-5 kilo vereyim, sonra 80 oldum, dedim "10 kilo hemen verilir, ne var ki?", sonra 83 oldum, "dur tatile gidip gelip başlayayım dedim", sonra 85 ile tatilden geldim, dedim önümüz bayram, şimdi diyet olmaz, bayramda yedim de yedim sonra 90 oldum.Tartıya binip ağladım.Be salak bile bile 20 kilo aldın, savsakladın, erken başlamadın, şimdi ne ağlıyorsun? :1:

Yani seni iyi anlıyorum, en iyisi erken başlamak, yok pazartesi olsun, yok yaz olsun yok bahar gelsin diye diye insan gün geçtikçe kilo alıp, işleri daha da zorlaştırıyor ve gözünü dobişko olarak açıyor.

Neyse canım uyanmışız neticede, bu yola başlamışız bu da güzel.Sen önceden de yaptım demiştin, kaç gün yapıp ne sonuç almıştın hatırlıyor musun?

Çizelgen olsa ne güzel olurdu :26:
Bir denesen iyi olur bence, kim kaç kiloydu, ne oldu karışıyor sonra, gözümüz alışırdı.
Günleri değiştirmişsin galiba?
Aslında patates en çok tok tutan gün bir de et günü, gerisi çok acılı :1:
Ben en çok meyve de zorlanıyorum, 3 portakalla gün geçmiyor, ama açlık iyidir :27:

Tartımın pili bittiği için tam kilomu bilmiyorum şu an canım, pil aldığımda hemen yapıcam çizelgemi zaten.
Değiştirdim evet günleri, kafama göre yapıyorum. Geçen sefer yaptığımda da öyle yapmıştım ben. Canım hangi gün ne istiyorsa.

Ben 78 kiloyken dedim 3-5 kilo vereyim, sonra 80 oldum, dedim "10 kilo hemen verilir, ne var ki?", sonra 83 oldum, "dur tatile gidip gelip başlayayım dedim", sonra 85 ile tatilden geldim, dedim önümüz bayram, şimdi diyet olmaz, bayramda yedim de yedim sonra 90 oldum.Tartıya binip ağladım.Be salak bile bile 20 kilo aldın, savsakladın, erken başlamadın, şimdi ne ağlıyorsun? :1:

Yani seni iyi anlıyorum, en iyisi erken başlamak, yok pazartesi olsun, yok yaz olsun yok bahar gelsin diye diye insan gün geçtikçe kilo alıp, işleri daha da zorlaştırıyor ve gözünü dobişko olarak açıyor.

Neyse canım uyanmışız neticede, bu yola başlamışız bu da güzel.Sen önceden de yaptım demiştin, kaç gün yapıp ne sonuç almıştın hatırlıyor musun?

Uf evet, çok şükür uyandık bu uykudan. İncecik olmayı o kadar çok istiyorum ki... 92ye kadar çıktım ben de, bi' hata işte. Yaşım da küçük benim bu kiloya :50:

Tam olarak hatırayamıyorum ama sanırım 4.2 kilo vermiştim ben ilk başladığımda. Zaten 7-8 gün falan yapmıştım, toplam 6 kilo falan vermiştim. Toplasan 2 kilo anca aldım bu diyetle verdiğim kiloları.

slm kizlar
bende aranizda bugun katildim
dun geceden beri diyetleri arastiriken bu sayfaya dekkeldim
epey okudum ve baslamaya karar verdim
sabah gec kalktigim icin oglen yiyebildim kahvaltimi
3 kucuk haslanmis patatese hafif tuz ve karabiber ekleyip yedim
suan asiri tokum
1 litreye yakin su ve bir buyuk fincan yesil cayimi ictim
hepimize kolay gelsin arkadaslar

Uf evet, çok şükür uyandık bu uykudan. İncecik olmayı o kadar çok istiyorum ki... 92ye kadar çıktım ben de, bi' hata işte. Yaşım da küçük benim bu kiloya :50:

Tam olarak hatırayamıyorum ama sanırım 4.2 kilo vermiştim ben ilk başladığımda. Zaten 7-8 gün falan yapmıştım, toplam 6 kilo falan vermiştim. Toplasan 2 kilo anca aldım bu diyetle verdiğim kiloları.

arkadaslar sanirim bu diyet hakkinda deneyimlisiniz ? bi sorum olucak
bende yarin meyve yada sebze yapmaktansa et gunu yapip
sirayi bozabilirmiyim ?
cunku hafta sonlari esim evde oldugu icin ve cok gezdigimiz icin
ne sebze nede meyve beni imkansiz tok tutmaz
o nedenle et yapsammi diyordum ?

arkadaşlar bende bu diyete başladım bugün.
sabah 1 haşlanmış patates yedim pul biber ve karabiber ekledim
öğlen haşlanmış 1,5 patates
akşamda 1 fırında patates yicem. arada yeşil çay içiyorum şekersiz
böyle yapılması gerekiyor herhalde değil mi?

İlk başta zaten şahane gidiyor, vücudun tuttuğu ödem gidiyor ya insanın ağzı kulaklarına varıyor :27:
Ben de 22 gün yaptım sonra "az veriyorum" diye bıraktım, salaklıktı benimki.
Devam etsem şimdi daha az kiloda olacaktım.
Vücut bir süre sonra kendini tutuyor, o sırada pes etmemek lazım, sporu arttırmak o direnci kırmak lazım.
Geç öğrendim ama en azından bu sefer öğrendim ve bırakmayacağım.

slm kizlar
suan asiri tokum

Hoşgeldiniz,
Patates yapı gereği çok tok tutuyor, en rahat gün benim için de.
Tuzsuz tadı çok kötü evet ama sadece şunu söyleyeceğim; çay kaşığının ucuyla atılan tuz, vücutta bir litreden fazla su tutuyormuş, bu da bize ağırlık/kilo olarak geliyor.Bu yüzden bir kilo eksik çıkmak, bir kilodur diye ben hiç tuz kullanmıyorum.Zor oluyor ama ödemden uzaklaşmış oluyorum. Belirtmek istedim sadece.

Umarım diyette istediğiniz hedef kilonuza sağlıkla, kısa sürede inersiniz /ineriz inşallah.

arkadaslar sanirim bu diyet hakkinda deneyimlisiniz ? bi sorum olucak
bende yarin meyve yada sebze yapmaktansa et gunu yapip
sirayi bozabilirmiyim ?
cunku hafta sonlari esim evde oldugu icin ve cok gezdigimiz icin
ne sebze nede meyve beni imkansiz tok tutmaz
o nedenle et yapsammi diyordum ?

Sıra önemli değil. Sıra değişebilir ama iptal edilemez.Yani eti ister salı ister cuma yiyin ama yeter ki o 5 günlük dilimde vücut o proteini alsın etten.
Kolaylıklar dilerim.

Aynen böyle süper, yağ yok, tuz yok, şeker yok, farklı besin yok, kaçamak yok.Şekersiz çaylar, bitki çayları, su serbest.
Kolay gelsin.

slm kizlar
suan asiri tokum

Hoşgeldin canım, kaçamaksız bir gün diliyorum sana :nazar:

Çok doğrı :34:

İlk başta zaten şahane gidiyor, vücudun tuttuğu ödem gidiyor ya insanın ağzı kulaklarına varıyor :27:
Ben de 22 gün yaptım sonra "az veriyorum" diye bıraktım, salaklıktı benimki.
Devam etsem şimdi daha az kiloda olacaktım.
Vücut bir süre sonra kendini tutuyor, o sırada pes etmemek lazım, sporu arttırmak o direnci kırmak lazım.
Geç öğrendim ama en azından bu sefer öğrendim ve bırakmayacağım.

Ya evet ben de o sabit kalma durumundan korkuyorum. Az yenen de bir diyet olunca, ilerleyen zamanlarda duracak kilo verişim. O zaman inat edip devam ettiğimde işe yarar mı acaba?
Yoksa çok üzülücem. :2:
Şu an kaç beden giyiyorsun?

Elizabeth,
Alıntı birbirine girmiş, alıntılayamıyorum.
Benim boyum 1.80 şu an 78 kiloyum.
90 kilodayken 44-46 giyiyordum, şimdi 40-42 arası giyiyorum.
68 kiloda 38 beden olabiliyorum, amacım 68e inip, delicesine alışverip yapmak, 38 beden olmak.
Ötesinde gözüm yok :1:
Şükredip oturacağım ve bir daha inşallah kilo almayacağım diyorum :1:

Elizabeth,
Alıntı birbirine girmiş, alıntılayamıyorum.
Benim boyum 1.80 şu an 78 kiloyum.
90 kilodayken 44-46 giyiyordum, şimdi 40-42 arası giyiyorum.
68 kiloda 38 beden olabiliyorum, amacım 68e inip, delicesine alışverip yapmak, 38 beden olmak.
Ötesinde gözüm yok :1:
Şükredip oturacağım ve bir daha inşallah kilo almayacağım diyorum :1:

Ayy maşallah boyun çok uzunmuş ne güzel. Az kalmış hedefine, çok sevindim senin adına :34:
1 aya gelirsin bence hedefine, bu yaz senin yazın olacak galiba :7:

Ayy maşallah boyun çok uzunmuş ne güzel. Az kalmış hedefine, çok sevindim senin adına :34:
1 aya gelirsin bence hedefine, bu yaz senin yazın olacak galiba :7:

İnşallah, amin cümlemiz için valla.
Ben çok tezcanlıyım bir de çabuk sıkılırım.
O yüzden de bu diyetin bekçisi oldum ya zaten :1:

Bir de duraklama dönemi için sormuşsun, ben geçiş yapmak ya da bırakmak sakat yani ya da bana yaramadı diyelim.
22 gün yaptım 8 kilo verdim, sonra veremiyorum diye diyet değiştirdim.
İsveç'e geçtim, orada bir hafta süründükten sonra 2 kilo anca verdim.
Sonra orda da kilo veremiyorum artık diye çorba detoksu, yoğurt detoksu yaptım 2 kilo zar zor verdim, araya doğumgünüm, eşimin doğumgünü, yılbaşı falan girince öylece bir aldım, bir verdim.
14 kasımda diyet başlamıştım, 2 ay olmuş işte.22 günde 8 kilo ver, sonra nerdeyse 40 günde anca 4 kilo ver.
O yüzden bu diyeti bırakmak benim için hata oldu, neyse özetle; ben aralıksız şu 10 kiloyu verene kadar bırakmayacağım, başka diyetlerde saçmalıyorum ama burada disiplin ve irade gücünü yakalıyorum.Duraklamalarda daha fazla spor yapıp, pes etmemek şimdiki planım.
Bakacağız artık,
Hepimize kolaylıklar diliyorum.
Şişmanlamak çok kolay, zayıflamak tam bir kabus :27:

benmde suan ıı gıdıo cok sukur ıns da hep bole devam ederm bnde yapamıorum dıger dıyetlerı ole bı yıyorm kı onlarda bır kutu peynırle kalmıorum yanı o yuzden buna dewm etcm gecen sefr yaptıgmda bı suru kacamaklarm olmustu we 3 .1 kg wermıstm bu hafta hıc kacamak yapmayı dusunmuorum ama keske su sebze gnlerı olmasa

2. gün de tamamdır.
Kontağı kapatıyorum :27:
Sabah; sade nescafe& 5-6 çiçek brokoli
Öğlen; yok
Akşam; 5-6 dal brokoli (17.30da yedim)
Su:2,5 litre.
Mekik; 1000 (500ü bitti)
Bel hareketi: 500 (400 bitti)

Gece 2-3 fincan şekersiz çay içerim bana yeter.
Yarın daha hafif görüşmek üzere.

2. gün de tamamdır.
Kontağı kapatıyorum :27:
Sabah; sade nescafe& 5-6 çiçek brokoli
Öğlen; yok
Akşam; 5-6 dal brokoli (17.30da yedim)
Su:2,5 litre.
Mekik; 1000 (500ü bitti)
Bel hareketi: 500 (400 bitti)

Gece 2-3 fincan şekersiz çay içerim bana yeter.
Yarın daha hafif görüşmek üzere.

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: bnlerce kez mallah

İnşallah, amin cümlemiz için valla.
Ben çok tezcanlıyım bir de çabuk sıkılırım.
O yüzden de bu diyetin bekçisi oldum ya zaten :1:

Bir de duraklama dönemi için sormuşsun, ben geçiş yapmak ya da bırakmak sakat yani ya da bana yaramadı diyelim.
22 gün yaptım 8 kilo verdim, sonra veremiyorum diye diyet değiştirdim.
İsveç'e geçtim, orada bir hafta süründükten sonra 2 kilo anca verdim.
Sonra orda da kilo veremiyorum artık diye çorba detoksu, yoğurt detoksu yaptım 2 kilo zar zor verdim, araya doğumgünüm, eşimin doğumgünü, yılbaşı falan girince öylece bir aldım, bir verdim.
14 kasımda diyet başlamıştım, 2 ay olmuş işte.22 günde 8 kilo ver, sonra nerdeyse 40 günde anca 4 kilo ver.
O yüzden bu diyeti bırakmak benim için hata oldu, neyse özetle; ben aralıksız şu 10 kiloyu verene kadar bırakmayacağım, başka diyetlerde saçmalıyorum ama burada disiplin ve irade gücünü yakalıyorum.Duraklamalarda daha fazla spor yapıp, pes etmemek şimdiki planım.
Bakacağız artık,
Hepimize kolaylıklar diliyorum.
Şişmanlamak çok kolay, zayıflamak tam bir kabus :27:

Ben de bırakmadan devam edeceğim sanırım. Ara ara birkaç gün ara veririm artık.
Açım valla ben. Meyve günü gerçekten çok zor.
En zor günle başladım hangi akla hizmetse :9:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: bnlerce kez mallah
Hepimize maşallah :nazar: Bu diyet çok zor (abartılıp çok ve sık yenmezse) o yüzden burada olup yapan hepimize maşallah diyelim :nazar:

Ben de bırakmadan devam edeceğim sanırım. Ara ara birkaç gün ara veririm artık.
Açım valla ben. Meyve günü gerçekten çok zor.
En zor günle başladım hangi akla hizmetse :9:

:1: Niye öyle başladın ki?:1: Ben de dün ceviz kadar patates yedim, patates yoktu almaya da üşendim zaten sevmem de tuzsuz, yağsız diye :27: Sabah 8de o ceviz kadar patatesi yiyip, öğleden sonra 4te kendime geldim. :1: Açlıktan beynim kulak deliklerimden akacaktı :27: Sersem gibiydim, gittim patates aldım yedim, kendime geldim :1:
Patates cidden çok tok tutuyor ama benim favorim yoğurt günü.Sabah, öğle,akşam bir kase yoğurt oh mis, iç üstüne de 2 litre suyu, olsun ayran içinde :1: Sebze günü de genelde iyi geçiyor, et günü de güzel ama meyve tam ızdırap ya.Tok tutan, az kalorili bir meyve bulamadım.Ben genelde ya 3 portakal ya 3 mandalina yiyorum.Hepsi de içimi kıyıyor, o gün sersem gibi gezip, her söyleneni 2 defa tekrarlatıyorum :1:

Diyete yeni başlayanlar en azından patates ile başlasınlar, bir nebze daha tok ve enerjik tutuyor.Diğer seçimler ilk baştan pes ettirebilir veya fena zorlayabilir diyelim :1:

:1: Niye öyle başladın ki?:1: Ben de dün ceviz kadar patates yedim, patates yoktu almaya da üşendim zaten sevmem de tuzsuz, yağsız diye :27: Sabah 8de o ceviz kadar patatesi yiyip, öğleden sonra 4te kendime geldim. :1: Açlıktan beynim kulak deliklerimden akacaktı :27: Sersem gibiydim, gittim patates aldım yedim, kendime geldim :1:
Patates cidden çok tok tutuyor ama benim favorim yoğurt günü.Sabah, öğle,akşam bir kase yoğurt oh mis, iç üstüne de 2 litre suyu, olsun ayran içinde :1: Sebze günü de genelde iyi geçiyor, et günü de güzel ama meyve tam ızdırap ya.Tok tutan, az kalorili bir meyve bulamadım.Ben genelde ya 3 portakal ya 3 mandalina yiyorum.Hepsi de içimi kıyıyor, o gün sersem gibi gezip, her söyleneni 2 defa tekrarlatıyorum :1:

Diyete yeni başlayanlar en azından patates ile başlasınlar, bir nebze daha tok ve enerjik tutuyor.Diğer seçimler ilk baştan pes ettirebilir veya fena zorlayabilir diyelim :1:

Sabah canım portakal istiyordu o yüzden bununla başladım :1: Akılsızlık ettim vallahi, yarın patates yapacağım. Baharatlayıp fırında pişireceğim, ay doycak karnım çok mutluyum :1:
Et gününü ben tam ortaya koyucam sanırım, en güzel gün o çünkü bence, bir de sebze günü çooook güzel.
Benim de başım ağrıyor şu an ama çok sersemlemedim bakalım, erken yatıcam ama sanırım bugün açlıktan :1:
Ayrıca evet, yeni başlayanlar patatesle başlamalı bence de, en tok tutan o çünkü. :56:

Back
X