• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar bende 105 kiloyum.başlıyorum yarın bu sefer çoooooook kararlıyım .cuma günü tartılıcam sizede yazıcam bakalım artık hayırlısı

Arkadaşlar 5 günde 5 kilo verilir mi hiç. İlk defa burdan duyuyorum çok sağlıksız geldi bana. İnsanlar 1 ayda en fazla 4-5 kilo daha fazlaysa 6 kilo verirken bu diyet ne kadar mantıklı sizce? Hep uzmanlar söylüyor şok diyetlerden uzak durun kısa sürede verilen kilolar daha kısa sürede katlanarak geri dönüyor. Konuyu görünce yazmadan edemedim bir araştırın bence. :44:

Kilon azmış ama genelde bu diyet 80 ve üzerinde çok iyi sonuçlar veriyor,bir de ilk başladığında çok kilo verdirmesinin sebebi ödemi/suyu temizlemesi.Sen şimdi lahana ile çok güzel detokslanıyorsundur yani ödem falan yok, kilon da aşırı değil bu sebeple daha az olacaktır ama ayda 3-4 kilo vermek yerine burada belki 15 günde o sonuca ulaşabilirsin.En kötü denersin, baktın zorluyor farklı bir diyete geçersin.
Tam hazır olduğunda başlarsın, irade çok önemli çünkü, kaçamaklar da işi bozuyor.Bu diyet cidden zor ve hem aç kalıp, hem kaçamak yapıp hem de zayıflayamayınca insanın onca aç kalışına yazık, emekler çöp oluyor.

Bence herkesin bir noktası var ya da eşiği var diyeyim.Öyle bir an geliyorki gözünü kan bürüyor, önünde ne olursa olsun "yemeyeceğim" deyip, irade dolu oluyorsun.Misal ben 86 kiloyken hala yiyordum, ne zamanki 90ı gördüm, krize girdim, dedim Brad Pitt gelip yemek verse, ona bile hayır derim ve 22 gün sıfır kaçamakla devam ettim. (Baktığında ha 86 ha 90 diyorsun belki ama 90 benim için uyanma ve iradeyle tanışma kilosu olmuştu) o noktayı yakaladıktan sonra beyin hazır oluyor ve istesen de, ölsen de o şeyi (her neyse) yemiyorsun.

Umarım istediğin hedefe sağlıkla ulaşırsın.

lahana diyetini yaptim ama tam olarak degil kaçamaklarim oldu tiksindim ama yarin ve sali yapacagim belki hiç ara vermeden buna ba$larim, bilemiyorumki benim iradem bazen çok güçlü bazen ise çok zayif her seferine çok küçükte olsa kaçamaklarim oluyor, bazende tam karar almi$ken migrenim tutuor ve kör oluyorum resmen, mesela bugün çok iyi ba$lami$ken migrenim tuttu ve aci kahve ile çikolata yedim diyetim mahfoldu

bencede herkesin dönüm noktasi vardir hani birden DANK ederya ayni öyle, ben senin kadr motive degilim ama 7 li rakamlari asla görmek istemem neticede çocuk mocuk dogurmadim bekarim yani bir sebebim yok sadece çok zor veriyorum bence tiroidimdeki kistlerle alakali ama doktorlar alakasi yok dedi..
birde belirteyimki ben 1 yilda 13 kilo aldim tïum kiyafetlerimi degi$tirmek zorunda kaldim artik psikolojim bozuldu derken kk ile tani$tim :)
bu diyeti ba$aracagima inaniyorum netice lahanayi denemekten daha kolay ama ben ögrenciyim ailemle ya$iyorum kendime zaman ayirmam lazim ama ne olursa olsun 5 gün deniyecegim
çok te$ekkür ederim :54: beni çok motive ettin in$allah en kisa zamanda istdigin kiloya ula$irsin :)

Yarın başlıyorum bu diyete. 65 kiloyum, boyum 1.70. Bol yeşil çay ve günde 1 kupa form çayı ile destekleyeceğim. Yatmadan önce de her zamanki gibi bir fincan elma sirkeli, ballı ılık su içmeye devam. Bu hafta sonu tartıldığımda kaç kilo geldiğimi yazarım buraya. Hedefim ideal kilom olan 58'e inmek. Hadi bakalım diyorum.

gunaydınnnnnnnnnnn
bugun benm son gunum 1 yada 2 gun ara werıp tekrr baslıcm bakalm yarn tartıda kac cıkcm

Tekrar başladım bugün patateslerimi haşladım biraz geç yedim, şimdi de yeşilçayımı içiyorum. akşama doğru yiyeceğim diğer patatesimi de. bu sefer kesin kaçamaksız yapacağım karar verdim. bakalım bu hafta ne kadar vereceğiz :)

Tekrar başladım bugün patateslerimi haşladım biraz geç yedim, şimdi de yeşilçayımı içiyorum. akşama doğru yiyeceğim diğer patatesimi de. bu sefer kesin kaçamaksız yapacağım karar verdim. bakalım bu hafta ne kadar vereceğiz :)

ayy keske ben de senn kılonda olsam:25:

İki büyük boy patates haşladım sabah. Yağ yok, tuz yok. Sonra püre haline getirip saklama kabına koydum. Bir kase yedim sabah üstüne kekik serpip. Şimdi gene bir kase yedim. Aç kalmadığım için canım bir şey istemedi ki ev dun gelen misafirlere yaptığım börek ve keklerle dolu. Kupama elma çayı poşeti, yeşil çay ve form çayı poşetlerini attım beraber. Limon sıkıp elma sirkesi döktüm, onu içiyorum. Akşam da duş almadan önce yirmi dakika kadar bisiklet süreceğim.

arkadaşlar ben daha önce isveç diyeti ile 1 ayda 15 kilo verdim 2 sene boyunca hiç kilo almadım ve 2 sene geçti gitti ben şuan yine 85 kiloyummm :( ama zayıflayacağım kafama koydum bugün başladım diyete bakalım sonuç ne olucak :)

okulum tatile girdiğine göre bu diyete bu hafta içinde kendimi hazır hissettiğim bir gün kesinlikle başlicamm meyve günü ayva yemeyi düşünüyorum tok tutuyor çünkü elma falan kazındırır beni daha çok ve sebze günüde brokoli yicem sanırım bol bol inşallah güzel sonuçlar alırım başlayınca buraya yazarım zaten hepinize kolay gelsin arkadaşlar :)

ayy keske ben de senn kılonda olsam:25:

senin hedef kilon sanırım inşallah olursun ^.^

benim boy kısa olduğu için çok kilolu duruyorum ya :(

bugün patateslerimi yedim, nedense beni en çok patates günü sarsıyor. onun için az patates yiyorum, sevemedim yağsız tuzsuz. neyse atlattım bakalım :)

Selam kızlar, diete tam gaz devam :D

Buralarda çok yağmur yağdı benim net kesildi hiç kendine gelemedi. Neyseki yağmurlar durdu da yie bağlandım. Tekrar başa döndüm, yarın yine patates günü :)

Hepimize kolay gelsin...

selam geleceğin cıtırları. nasılsınız.bugün sebze günümdü ama sadece 2 bardak sekersiz kahve içtim. canım hiç bişey istemiyor. bu saat oldu hata ettim sanırsam. irazdan morlahanamı yiyeyim bari bol limonlu. 8li rakamları düşündükçe heyecan basıyor yiyemiyorum.bünyemde alıştı. abur cuburdan baska bişey yemiyordum zaten.onu kesince geriye bişey kalmadı. 2ay daha yapsam her 5 günde 1 kilo versem olur 12 kg.offff 80kiloda mikemmel olur bana. 70dahada yakısır. ama 60ıistemem. çok kötü oluyor öyle .68 ideal bu boya.ay neleri düşünüyorum. mayısta kuzenin düğünü var.ha gayret.

Arkadaslar sayfaların tamamını okuyamadım, diyetin faydasını gören oldu mu? Yani 5 günde 5 kilo zayıflayan ?

arkadasım tam uyarsan ben ilk haftamda regl olmama ragmen bol su içerek 4 kg vermiştim. 2.haftamdada 2 verdim. sonra bi boz bi yap derken toplmada bu diyetle 11 kg verdim 2 ay gibi bi sürede ki arada bozmalrım çok oldu.emin ol işe yarıyot.yeterki iradeli ol

sebze gününde ne yapıosunuz arkadaşlar ben salata yaptım pırasaafilan vardı keşke pırasa katmasaydım tadı çok kötü olduu:(( yarın et yiicem allaha şükür güzel geçicek içerde börek yiyolar ben salata yedim :((( inşalllah cumartesi tartıya çıkarsam 3 4 kilo vermiş olurum ayy bi daha da para verseler yapmam ayol dün patates eziyetine katlandım diye devam edtim dukan diyeti daha güzel geldi bana bütün gün sebze ya da patates yemekden çk daha iyi görünüo. tabi bu diyet sonunda 5 kilo vermiş olursam o zaman başka tabii devam ederim yapmaya:37: ama hiç 5 kilo vericekmişim gibi durmiii vallahii :37:

Son düzenleme:
bende yarın başlıyoruz kızlar inşallah gider 5 kilo hadi 3 gitsin en azından :) şu anki kilom 64. 60 olsam pazartesine ay ne hoş olur tatata taaaam :)

Back
X