- Konu Sahibi incilideniz
- #14.141
kızlar bende 105 kiloyum.başlıyorum yarın bu sefer çoooooook kararlıyım .cuma günü tartılıcam sizede yazıcam bakalım artık hayırlısı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hasretciğim kilon 70 tabiki 4 vermezsinde 2 3 verirsin buda deger. böylelikle 6lı raamları görürsün
Kilon azmış ama genelde bu diyet 80 ve üzerinde çok iyi sonuçlar veriyor,bir de ilk başladığında çok kilo verdirmesinin sebebi ödemi/suyu temizlemesi.Sen şimdi lahana ile çok güzel detokslanıyorsundur yani ödem falan yok, kilon da aşırı değil bu sebeple daha az olacaktır ama ayda 3-4 kilo vermek yerine burada belki 15 günde o sonuca ulaşabilirsin.En kötü denersin, baktın zorluyor farklı bir diyete geçersin.
Tam hazır olduğunda başlarsın, irade çok önemli çünkü, kaçamaklar da işi bozuyor.Bu diyet cidden zor ve hem aç kalıp, hem kaçamak yapıp hem de zayıflayamayınca insanın onca aç kalışına yazık, emekler çöp oluyor.
Bence herkesin bir noktası var ya da eşiği var diyeyim.Öyle bir an geliyorki gözünü kan bürüyor, önünde ne olursa olsun "yemeyeceğim" deyip, irade dolu oluyorsun.Misal ben 86 kiloyken hala yiyordum, ne zamanki 90ı gördüm, krize girdim, dedim Brad Pitt gelip yemek verse, ona bile hayır derim ve 22 gün sıfır kaçamakla devam ettim. (Baktığında ha 86 ha 90 diyorsun belki ama 90 benim için uyanma ve iradeyle tanışma kilosu olmuştu) o noktayı yakaladıktan sonra beyin hazır oluyor ve istesen de, ölsen de o şeyi (her neyse) yemiyorsun.
Umarım istediğin hedefe sağlıkla ulaşırsın.
Tekrar başladım bugün patateslerimi haşladım biraz geç yedim, şimdi de yeşilçayımı içiyorum. akşama doğru yiyeceğim diğer patatesimi de. bu sefer kesin kaçamaksız yapacağım karar verdim. bakalım bu hafta ne kadar vereceğiz :)
ayy keske ben de senn kılonda olsam![]()
arkadaşlar ben daha önce isveç diyeti ile 1 ayda 15 kilo verdim 2 sene boyunca hiç kilo almadım ve 2 sene geçti gitti ben şuan yine 85 kiloyummmama zayıflayacağım kafama koydum bugün başladım diyete bakalım sonuç ne olucak :)
Arkadaslar sayfaların tamamını okuyamadım, diyetin faydasını gören oldu mu? Yani 5 günde 5 kilo zayıflayan ?