• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

O kadar çok istiyor ki canım anlatamam :(

Regl olmama rağmen bir şey yemedim, sen de yeme. (şu an yemiyorsan tabii :1: )

Et günü güzel geçti, gerçi daha önce yaptığımda da et günü rahat geçmişti, tek sınıkıntısı sabah sabah kahvaltıda et yemek.
Bir sonraki hafta sosis düşünüyorum, 3-4 minik sosisi ızgarada, tost makinesinde, ocağın ateşi üzerinde ya da yağsız bir tavada kızartabilir yiyebiliriz hem tavuğa, kırmızı ete göre daha hafif ve kahvaltı için iyi başlangıç olabilir.

Bu ilk 5 günden regl sebebiyle bir umudum yok ama daha sonrası iyi olacaktır, bu sabah tartıldığımda davul gibi şişmiş olmama rağmen dünle aynı kiloda çıktım ki normalde bu dönemde 2 kilo fazla çıkardım.

30 gün aralıksız yapmayı düşünüyorum.3 gün bitti gibi kaldı 27 gün. :27:
Ömür dediğin hızla geçerken 27 gün nedir ki diyorum kendime :1:

Herkese kaçamaksız, sağlıklı ve bol iradeli bir haftasonu diliyorum.

Et günü güzel geçti, gerçi daha önce yaptığımda da et günü rahat geçmişti, tek sınıkıntısı sabah sabah kahvaltıda et yemek.
Bir sonraki hafta sosis düşünüyorum, 3-4 minik sosisi ızgarada, tost makinesinde, ocağın ateşi üzerinde ya da yağsız bir tavada kızartabilir yiyebiliriz hem tavuğa, kırmızı ete göre daha hafif ve kahvaltı için iyi başlangıç olabilir.

Bu ilk 5 günden regl sebebiyle bir umudum yok ama daha sonrası iyi olacaktır, bu sabah tartıldığımda davul gibi şişmiş olmama rağmen dünle aynı kiloda çıktım ki normalde bu dönemde 2 kilo fazla çıkardım.

Ben de regl dönemimdeyim ne yazık ki, elim ayağım titredi resmen ama yemedim.
Yemedim ama içim içimi yiyor bir yandan :52:

ayy nelr dusunuoruz yememek ııcn eet omur dedıgn cabk gecıor:)) ya bn 3 tane badem yedım ck canm ıstemıstı + olarak dnermı acaba:26:

Arkadaşlar merhaba,
Ben yeni katılıyorum aranıza.
Pazartesi günü başlamak istiyorum ben de.
P.tesi bildiririm kilomu.
Başlayacak başka kimse var mı? Liste falan yapıyor musunuz?

Arkadaşlar merhaba,
Ben yeni katılıyorum aranıza.
Pazartesi günü başlamak istiyorum ben de.
P.tesi bildiririm kilomu.
Başlayacak başka kimse var mı? Liste falan yapıyor musunuz?

Yok hayır liste yapmıyoruz ama devam edeceğim ben, winstonlight da devam edecek.
Paylaşımlarımızı yaparız buradan :34:

menum :
sabah haslanmıs tawuk form cay
oglen tawuk
aksam tawuk
2 fıncan yesl cay
2 lıtreden fazla su

menum :
sabah haslanmıs tawuk form cay
oglen tawuk
aksam tawuk
2 fıncan yesl cay
2 lıtreden fazla su

Okuyunca bir an güldüm, tavuk, tavuk, tavuk diye :1:
Dedim ne gülüyorsun, sen de bugün resmen gıdakladın :1:
İnşallah gıdaklamalarımız, aç kalışlarımız, aynı şeyi bıkana kadar yiyişlerimiz zamanı gelince bizim yüzümüzü güldürür kızlar.
Valla ben zayıfladıktan sonra patates (heleki tuzsuz) ve de tavuk yemeği düşünmüyoum, içim çıktı resmen :1:

Okuyunca bir an güldüm, tavuk, tavuk, tavuk diye :1:
Dedim ne gülüyorsun, sen de bugün resmen gıdakladın :1:
İnşallah gıdaklamalarımız, aç kalışlarımız, aynı şeyi bıkana kadar yiyişlerimiz zamanı gelince bizim yüzümüzü güldürür kızlar.
Valla ben zayıfladıktan sonra patates (heleki tuzsuz) ve de tavuk yemeği düşünmüyoum, içim çıktı resmen :1:

:47:kesnlkle bende yemıcm zaten yetrkı zayflıım dıyet ısmını almıcm agzıma gıdaklıcm yaknda yaa:52:

merhaba kızlarrrrrrrrrrr.ben bu diyeti yapamam diye güvenemedim yazmadım başlıcam diye ama dün ilk haftamı tamamladım harfi harfine bugün ve yarın tatil pazartesi devam:D amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 77,3 den 73,2 oldum kemiklerim çıktı herkes farketti gerçekten yağdan gitti bi doktor tanıdık demiştide yapmamıştım sonra burda okudum ve yaptım 66 olmam gerek hızla dewammmm:):52:

merhaba kızlarrrrrrrrrrr.ben bu diyeti yapamam diye güvenemedim yazmadım başlıcam diye ama dün ilk haftamı tamamladım harfi harfine bugün ve yarın tatil pazartesi devam:D amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 77,3 den 73,2 oldum kemiklerim çıktı herkes farketti gerçekten yağdan gitti bi doktor tanıdık demiştide yapmamıştım sonra burda okudum ve yaptım 66 olmam gerek hızla dewammmm:):52:

Tebrikler canımm :46:

:nazar::nazar::nazar::46::46: ck tebrk ederm hıc mı kacamak yapmadın :2:

bende inanamıyorum kendime ama gerçekten kaçamak yapmadımm.gözüme baka baka ne tatlılıar ne yemek yediler ama hep dedimki şimdi yersem o kadar sey bosa gider diye tuttum kendimi.zaten meyveden şekerde alıyosun daha ne:)

bende inanamıyorum kendime ama gerçekten kaçamak yapmadımm.gözüme baka baka ne tatlılıar ne yemek yediler ama hep dedimki şimdi yersem o kadar sey bosa gider diye tuttum kendimi.zaten meyveden şekerde alıyosun daha ne:)

benımde yarın meywe gunum cok sewınıorum cnku ben meywe delısıyım:21:
bıde kızlar cuma gunu bn sutle berabr k fleks yesem ne olur acaba tek basına ıcemıorum sutu ac karnınada yogurt yıyemem:26:

Back
X