• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

İnanamıyorum Yaa herkes diyeti bırakmış
Ben bu sabah tartildigimda 60.3ciktim
yine yani toplamda 800gr olsun vermişim yine
1.gun 61.1
2.gun 61.0
3.gun 60.8
4.gun60.3
5.gun 60.3
Bakalım net sonuc yarın sabah belli olacak
Ama ben yine sonucumu bildireceğim
Hoscakalin

İnanamıyorum Yaa herkes diyeti bırakmış
Ben bu sabah tartildigimda 60.3ciktim
yine yani toplamda 800gr olsun vermişim yine
1.gun 61.1
2.gun 61.0
3.gun 60.8
4.gun60.3
5.gun 60.3
Bakalım net sonuc yarın sabah belli olacak
Ama ben yine sonucumu bildireceğim
Hoscakalin

hadi bakalım iyi bir sonuç alırsın.bekliyorum yarını

Kızlar merhaba ben yarından itibaren 1 hafta yokum. Ama bugün çok mutlu olduğum bir gündü gittiğim B fit salonunda ayın yıldızı oldum toplamda 1 ayda 50 cm incelmiş yağ oranımdan da %6 azaltmışım 6 kiloda cabası. :ssz: dikkat etmek düzenli ve istikrarlı olmak en önemlisi de baştan karar vermek, kafada bitirmek.

Kızlar merhaba ben yarından itibaren 1 hafta yokum. Ama bugün çok mutlu olduğum bir gündü gittiğim B fit salonunda ayın yıldızı oldum toplamda 1 ayda 50 cm incelmiş yağ oranımdan da %6 azaltmışım 6 kiloda cabası. :ssz: dikkat etmek düzenli ve istikrarlı olmak en önemlisi de baştan karar vermek, kafada bitirmek.

Tebrik ederim aslı :) bende eskişehirde yani okuduğum yerde spor salonuna gidiyorum ve döndüğümde de devam edicem senin sonucun beni acayip sevindirdi ve motive etti. Tekrardan tebrikler :)

Son düzenleme:
Tebrik ederim aslı :) bende eskişehirde yani okuduğum yerde spor salonuna gidiyorum ve döndüğümde de devam edicem senin sonucun beni acayip sevindirdi ve motive etti. Tekrardan tebrikler :)

sagol canım gerçekten de sporsuz böyle ondan kibrit kutusu bundan çay kaşığı kadar yemek falan değiş, spor şartmış onu anladım. sıkılaşmak harika bir duygu sporda istikrarlı ol ama. başarılar dilerim :)

kalori sayımından bahedermisin biraz nasıl memnunmusunn devamlı hesap yapmak kasmıyormu

kalori saymaktan bıktığım için montignac diyeti yaptım bi süre.ama şunu ye..bunu yeme..böyle şeyleri sevmiyorum.verilecek daha çok kilom var..mecburen kalori sayıcam..

tebrikler canım..

sagol canım gerçekten de sporsuz böyle ondan kibrit kutusu bundan çay kaşığı kadar yemek falan değiş, spor şartmış onu anladım. sıkılaşmak harika bir duygu sporda istikrarlı ol ama. başarılar dilerim :)

Sporu seviyorum birde zayıflamak zorunda olduğum için gitmeme lüksüm yok.. Okula döner dönmez yeniden kayıt yaptırcam, bu kez diyetle beraber. Bende teşekkür ederim canım :)

tebrikler aslı :46:

ben 58 kiloyum yani 4 gün aç gezdim gibi diyelim sonuç bu yani 1,300
2 gündür dikkat edioum hiç ekmek yemedim hala
hala içecekler şekersiz
zayıflama kemeri yürüyüş ve pilates topu maceralarım isi devam edio :8:

siz delirmişsiniz yarın sabah kalkınca birden 56 falan olmayı mı bekliyorsun :) komik.

nasıl yani anlamadım ne demek istedigini.kendim için yazmadım bunu arkadaşa iyi temennide bulundum sadece.zaten arkadaşın verecegi kiloda en fazla 200-300 gram yani 56 deil en fazla 59.5 olur

ben diyet yapmıyorum şuan zaten .sadece düzenli besleniyorum akşamları yemiyorum .aman aman kilo vermek gibide bir derdim yok sadece saglıklı olabilmek adına uyguluyorum ve geçmiş yazdıklarımıda okursan 1-2 gün önce bu sayfada abartmanında tehlikeşi oldugunu yazmıştım.

senide tebrik ediyorum en güzelini yapmışsın spor salonuna gitmekle ve başarın için

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar geçen haftalarda uygulamıştım bu diyeti 5 günde 1.5 kilo vermiştim ama arada çok sıkmadan bişiler yemiştim

bugün yine başladım umutluyum bgn patates püresiyle başladım hadi bakalım gelişmeleri paylaşıcam

patatesimi aksamdan haşladım ve
sabah su içtim bolça
biraz tuzladığım 2 patatesi yedim

arada 500 ml su ve yeşil çay

öğlen
3 patates daha

ara 500 ml su ve yeşil çay

aksamda
2 -3 patates

su 3 lt olur biberiye iççem bide omega 3 içiyordum 2 kapsül o olcak

ya patates çok mu yemisim acaba

sabah su içtim bolça

öğlen
3 patates daha

aksamda
2 -3 patates

baya fazla patates .nerdeyse 1 kilo olacak . dikkat sonuçta nişasta bu

günaydın arkadaşlar geçen haftalarda uygulamıştım bu diyeti 5 günde 1.5 kilo vermiştim ama arada çok sıkmadan bişiler yemiştim

bugün yine başladım umutluyum bgn patates püresiyle başladım hadi bakalım gelişmeleri paylaşıcam
Bende başladımm b ugünn
ne olur diğer arkadaşlar gibii bizde yazalımm yediklerimizii ve hergün soralımm kim geldi ne yedii diyeee

sabah su içtim bolça

öğlen
3 patates daha

aksamda
2 -3 patates

ben bugün sadece 2 patates yedimm
öğlen 3 patates çok değilmii canımm
birde akşam 1 tane daha yiyip kapatacağımm bugünküü menüyüü

Bende sabah tartıldım ve 88.1 geldimm
sabah 1 patates
öğlen 1 patates yedim
1 buçuk litrede su içtimm
1 finbcanda nescafe içtimm
akşamm 1 patates hakkım varr

ne olur kızlar hergünn yazalım

sabah su içtim bolça

öğlen
3 patates daha

aksamda
2 -3 patates

ben patates gününü çok zor geçirmiştim sen epeyce yiyebilmissin ben haşlama hiç yiyememiştim fırında yaptım akşam onu yemiştim
umarım tüm bunlar beklediğin kiloya düşmeni sağlar

Back
X