• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

merhabalarrrrr bugün çok mutluyum çünkü 100gr 100 gr verdiğim için bugün bana iyi geldi açıkçası
sabah tartıldığımda 60.3 çıktım yani toplamda 3 günde 800gr verdim ki bunu aya göre hesaplarsan
ayda 8 kilo vermiş oluyorum ki çok iyi bir sonuç.
ama söyle bir sorun varki hergece aç yatıyorum çünkü akşam 7 den sonra hiç birşey yemiyorum

bugunkü kilom 80.1
nedeni sebze yiyen arkadaşlar sebze günü vücüt ödem yapar su tutar sebze yani o yüzden kilo almış gibi görünür.üzülüp kortizon üretmeyin asıl o kilo yapar.stres yok
benim regl de yaklaştı 1-2 güne gelir o yüzden artık kilo veremem ben buraya kadar meyvada yiyemem tüm gün yumurta ve süt lede tüm gün duramam .o yüzden az az yiyerek bu regli atlatmam lazım.havada çok soguk sade meyva ve süt ürünleride alırsak vcudumuza zarar veririz gibi geliyor.dışarda işleri olanlar için enerji lazım.karbonhitrat yani.evde olanlar için sorun olmaz bence

şuan bursa-4 diyor yani

Son düzenleme:
merhabalarrrrr bugün çok mutluyum çünkü 100gr 100 gr verdiğim için bugün bana iyi geldi açıkçası
sabah tartıldığımda 60.3 çıktım yani toplamda 3 günde 800gr verdim ki bunu aya göre hesaplarsan
ayda 8 kilo vermiş oluyorum ki çok iyi bir sonuç.
ama söyle bir sorun varki hergece aç yatıyorum çünkü akşam 7 den sonra hiç birşey yemiyorum

bak bende bunu denemeye başladım.çokda mantıklı geldi zaten bana gün içinde ye iç tabi kolorili lerden çok abartmadan .akşam 18den sonra yiyip içmeyi kes.asıl ozaman kilo veriliyormuş.topikde var bunla ilgili okursanız fayladı olacagına inanıyorum

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...a-yemeyerek-zayiflama-deneyimlerimiz-163.html

bak bende bunu denemeye başladım.çokda mantıklı geldi zaten bana gün içinde ye iç tabi kolorili lerden çok abartmadan .akşam 18den sonra yiyip içmeyi kes.asıl ozaman kilo veriliyormuş.topikde var bunla ilgili okursanız fayladı olacagına inanıyorum

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...a-yemeyerek-zayiflama-deneyimlerimiz-163.html

ewet canım bende kaç günlerdir saat en son 6_7 arası yiyorum sonra sadece su içiyorum ve tabiki aç yatıyorum
e o zaman neden gram gram veriyorum.

bugunkü kilom 80.1
nedeni sebze yiyen arkadaşlar sebze günü vücüt ödem yapar su tutar sebze yani o yüzden kilo almış gibi görünür.üzülüp kortizon üretmeyin asıl o kilo yapar.stres yok
benim regl de yaklaştı 1-2 güne gelir o yüzden artık kilo veremem ben buraya kadar meyvada yiyemem tüm gün yumurta ve süt lede tüm gün duramam .o yüzden az az yiyerek bu regli atlatmam lazım.havada çok soguk sade meyva ve süt ürünleride alırsak vcudumuza zarar veririz gibi geliyor.dışarda işleri olanlar için enerji lazım.karbonhitrat yani.evde olanlar için sorun olmaz bence

şuan bursa-4 diyor yani

benim dünkü 400 gram bu yüzdendi yani öyle mi pes etmemeliyim o zaman
bugün peynir yumurta yoğurt yioum

aynen bende aç yatıyorum en geç 6 7 yiyorum ama bu diyet sayesinde oldu artık alışkanlık yapcam bu işi ben zaten bu hafta yapıcam bu diyeti böyle devam ederse cumartesi 63 olurum sonrada 60 incem normal diyetle sonrada 1 hafta daha yapcam 55 inmek için planım böyle

aynen bende aç yatıyorum en geç 6 7 yiyorum ama bu diyet sayesinde oldu artık alışkanlık yapcam bu işi ben zaten bu hafta yapıcam bu diyeti böyle devam ederse cumartesi 63 olurum sonrada 60 incem normal diyetle sonrada 1 hafta daha yapcam 55 inmek için planım böyle

peki sence kiloları bu şekilde tutabilcez mi yani fazlasıyla geri almaktan korkuoum :26:

Merhabalar,
Bu diyete p.tesi başladım. başlangış kilomdan çok emin değilim, ama 65 ya da 66
bu sabah tartıldığımda 63.6 çıktım. ve daha önemlisi gözle görülür bir fark var.
beli çok sıkan bir pantolonum vardı, bu sabah giyebildim :)
bu arada arada birkaç lokmalık kaçamaklarım da oldu. ama abartmadım.

birkaç şey paylaşabilirim aslında.
yumurta gününde en iyisi, teflon tavda yağsız yumurta pişirmek. tabii ki çok lezzetli değil ama
haşlama yumurtadan çok daha iyi oluyor. ,
bir de et günüde tavuk göğsünü ince ince dilimleyip tost makinesına bastım.
bence en iyi hali bu oldu tavuğun.

bir de; yarın sebze günüm, mantar aldım. mantarı tost makinesinde basmayı düşünüyorum, biraz da salatalık ve domates yerim.

mantar olur di mi, sebze günüde. hani proteğin oranı fazla sanırım, o yüzden emin olamadım. bilgisi olan?

slm kızlar
ben rejimi bıraktım maalesef:((
bugün sabah uyandığımda başım felaket dönüyordu atıştırdım bişeyler düzelir gibi oldu.
işyerine geldim.fena değildim.bi toplantıya katılmam gerekiyordu toplantıda konuşmacı bayanı baş dönmesinden göremedim.ama ne kadar süre.baktım olacak gibi değil şeker yedim bikaç tane ancak kendime geldim.şimdi 2-3 kurabiye yedim ama baş ağrısı hala devam ediyor.
bu şartlar altında ben devam edemiyorum.
diyetisyenin verdiği diyette böyle olmamıştım.bu yüzden tekrar o diyete başlayacağım.
bu kadar kısa süreli sonuç vermeyecek uzun sürede kiloları vereceğim ama en azından sağlığımdan olmayacağım..
ben pes ediyorum...:))
sizlerde inşallah böyle sorunlar olmaz da devam edersiniz.
hepinize kolay gelsiiiinnn

slm kızlar
bugün sabah uyandığımda başım felaket dönüyordu atıştırdım bişeyler düzelir gibi oldu.
işyerine geldim.fena değildim.bi toplantıya katılmam gerekiyordu toplantıda konuşmacı bayanı baş dönmesinden göremedim.ama ne kadar süre.baktım olacak gibi değil şeker yedim bikaç tane ancak kendime geldim.şimdi 2-3 kurabiye yedim ama baş ağrısı hala devam ediyor.
diyetisyenin verdiği diyette böyle olmamıştım.bu yüzden tekrar o diyete başlayacağım.
bu kadar kısa süreli sonuç vermeyecek uzun sürede kiloları vereceğim ama en azından sağlığımdan olmayacağım..

canım çok geçmiş olsun ben dün akşam kötü oldum ama halsizlik vardı bu sabah ve öğleni gayet rahat geçirdim. omlet ile ancak suyu az içebilioum zaten hava -6larda donuoum yeşil çay içtim 2 bardak 4te bidaha içcem
yarın son gün ve meyve günüm ama akşam tartıdaki durumuma göre devam etcem
önümüzdeki günler için yeni diyetler araştırmaya başladım bile :6:

slm kızlar

gecmiş olsun.malesef diyetten durumun havalar çok soguk bu diet bu havaya uygun deil vucudumuzun bu kadar soguk havaya ayak uydurabilmesi için karbonhitratlara ihtiyac var ben bu yüzden bugun devam etmedim.zaten 3 gün tek gıdayla baslendik 4-ve 5.günler tehliklei olur.aman dikkat et.sıcak su iç tatlı çok yeme 3 günün ardından birden kilo alırsın .

ben de havlu atıyorum kızlar..sabah tartıldım.yine 70 kiloyum:((bugün itibariyle devam etmiyorum..kalori sayımına döndüm yine.

kızlar yaa
olmadı mı yani :ssz:
bennde gidip tartılcam bakalım bi değişiklik yoksa yarın kasmıcam yani meyveyle
ekmeğe hasret kaldım yaaww :39:

peki sence kiloları bu şekilde tutabilcez mi yani fazlasıyla geri almaktan korkuoum :26:
ben hayatım boyunca ilk defa yaptığım bi diyet bu ben birazda kendime dur demek için başladım bundan sonrada devam edicem yarın diyet bitiyo ama ben bundan sonra yediden sonra bişey yemiycem aburcubur tatlı çikolata ekmek yemiycem beence geri almamm
herkes pes etmiş sonuçlar güzeldi aslında ben hep geçen günleri düşünerek motive oluyorum o kadar dayandım boşa gitmesin düşüncesi beni yemekten alıkoyuyo

dün tartıldım 58,1 kiloyum yani aldığım 400 grmın 100 gramını vermişim
bugün meyve günüm ama markette meyveler hep don çürük ve kötüydü alamadım
pişmiş havuçlu yoğurtlu salata yicem bugün yeşil çaya da devam

daha dikkat etcem bundan sonra ekmek azaltılcak su çoğaltılcak abur cubur eksiltilcek
hamur işleri kekler börekler aşırı tüketilmicek

günaydın kızlar
sabah tartıldım 72 kiloyum:DD
dün itibariyle diyeti bıraktım.akşam 7 den sonra tek lokma yemedim.dikkat etmek bile yeterli bence.
benim gibi dayanamayanlar için söylüyorum çok da kasmayın kendinizi.

Kızlar bugün benim 3. günüm ama 2 günde sadece 900 gram verebildim :5: çok bedbahtım bu yüzden. Nedenini anlamıyorum gerçekten, aklıma gelen tek sebep ise dukan diyetinde verdiğim 4 kilodan sonra metabolizmamın yavaşlamış olması. Eğer yarında tartıda çok bir fark görmezsem bırakıp klasik bir diyet uygulamaya başlıcam (ekmek,şeker vs yok tarzında) Sizlerde durum ne ? :61:

Back
X