• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

kızlarr bugün benim meyve günümdü
sabah ; 2 greyfurt sıkıp içtim yeşil çayy su kuru kayısı
öglende ;greyfurt sıktım yine içtimm bol suu
30 dk leslie yürüyüşü+20 mekik
akşamda yine greyfurt suyumu içip sadece çay ve bir kaç form bisküvi yemeyi düşünüyorum :16:
bugün biraz zorladı beni ama dayandım.:41:
yarında tavuk günü yapmayı düşünüyorum ...

kızlarr bugün benim meyve günümdü
sabah ; 2 greyfurt sıkıp içtim yeşil çayy su kuru kayısı
öglende ;greyfurt sıktım yine içtimm bol suu
30 dk leslie yürüyüşü+20 mekik
akşamda yine greyfurt suyumu içip sadece çay ve bir kaç form bisküvi yemeyi düşünüyorum :16:
bugün biraz zorladı beni ama dayandım.:41:
yarında tavuk günü yapmayı düşünüyorum ...

ayyy be ne yaaa hiç katı bişey girmemiş boğazından maşallah ne kadar da iradelisin öyle
darısı başıma

hepinize merhaba, inanılmaz merak ettim, çok zor gelmedi yapılması gerekenler ama denildiği kadar hızlı kilo verdirmesi mükemmel olurdu, ne diyeyim denenmeli :D

ayyy be ne yaaa hiç katı bişey girmemiş boğazından maşallah ne kadar da iradelisin öyle
darısı başıma

canım zaten neyle başlıyorsan onunla devam ediyorsun meyve günlerinde böyle olması gerekiyor..bazıları kepek ekmek falan yiyiyo ama diyetin aslında yok öyle bişey..bende bu hafta uymaya çalıştım ..yarın tavuk gününde doyarım zaten:16:

kizlar bende yapmak istiyorum hep bugün ba$licam diyorum ama hiçbir zaman devami gelmiyor ailemle oturuyorum ve benim sevdigim bir yemegi yapinca vazgeçiyorum ya

cnm soganı yagda karıştıracagın için bence olmaz ..cok fazla ekleme yapmadan yemek bence daha etkili..
olursun cnm bende 65 olana kadar bırakmıcam cok sıkıldım böyle olmaktan..bende bebek düşünüyorum hem hamile kalırsam daha az kiloyla hamile kalıp dikkatli yiyip az kiloyla dogum yapmak istiyorum..tabi Allahh nasip edersee..yaza çıtır bir hatun olmak istiyorum:16:

soğanı direk üzerine doğradım lezzet kattı biraz olsun :) allah gönlüne göre verir inşallah bebk için. ben tam senin kilonla hamiş kaldım doğuma 90 kg gittim peşine sigarayı bıraktım ve süt olsun mantığı ile yedimde yedim bide eşim askerdeydi doğumdan 4 gün sonra gitti evde yalnız kaldıkça yedim :( hoppp oldummu sana 100 kg hala uslanmadım bi türlü motive olup diyet moduna giremedim nisanda doğum yaptım ekimde diyete başladım şimdi 88 kg oldum ama aralarda çok bıraktığım oldu. şimdi 8 nisanda oğlumun doğum günü var en azından 75 olayım diyorum

soğanı direk üzerine doğradım lezzet kattı biraz olsun :) allah gönlüne göre verir inşallah bebk için. ben tam senin kilonla hamiş kaldım doğuma 90 kg gittim peşine sigarayı bıraktım ve süt olsun mantığı ile yedimde yedim bide eşim askerdeydi doğumdan 4 gün sonra gitti evde yalnız kaldıkça yedim :( hoppp oldummu sana 100 kg hala uslanmadım bi türlü motive olup diyet moduna giremedim nisanda doğum yaptım ekimde diyete başladım şimdi 88 kg oldum ama aralarda çok bıraktığım oldu. şimdi 8 nisanda oğlumun doğum günü var en azından 75 olayım diyorum

amin inşallah güzel dilegin için tşk ederim cnm..bende evlenince sigarayı bıraktım abur cubura bi daldım evlendigimde 65 kiloydum.1 sene içinde 83leri gördüm..ee birde kocaya kendini kanıtlama adına yapılan türlü türlü yemekler :17: ama artık böyle kilolu olmak istemiyorum koydum kafaya verecegim er yada gec..bende nisana kadar versem cok süper olur valla..bu yolda beraber hedefimize ulaşırız inşallahh :8:

amin inşallah güzel dilegin için tşk ederim cnm..bende evlenince sigarayı bıraktım abur cubura bi daldım evlendigimde 65 kiloydum.1 sene içinde 83leri gördüm..ee birde kocaya kendini kanıtlama adına yapılan türlü türlü yemekler :17: ama artık böyle kilolu olmak istemiyorum koydum kafaya verecegim er yada gec..bende nisana kadar versem cok süper olur valla..bu yolda beraber hedefimize ulaşırız inşallahh :8:

işin kötüsü ben kilo alıyorum diye yeniden sigaraya başladım şimdide bırakmak istiyorum bırakamıyorum delircem. :27: bende evlenince çok aldım. bakalım bugün 2. gün sabah havuç kırmızı lahana maydonozu rendeledim kahvaltı olarak yedim kv sen emziriyosun ekmek ye bişeyler ye desene cıkss yemedim :) senin kçıncı günün

günaydın kızlarr:42::42::42:
günaydın canım

işin kötüsü ben kilo alıyorum diye yeniden sigaraya başladım şimdide bırakmak istiyorum bırakamıyorum delircem. :27: bende evlenince çok aldım. bakalım bugün 2. gün sabah havuç kırmızı lahana maydonozu rendeledim kahvaltı olarak yedim kv sen emziriyosun ekmek ye bişeyler ye desene cıkss yemedim :) senin kçıncı günün

ben gecen hafta yaptım 2 kilo verdim ..bu haftada yapıyorum yani 4.günüm bugün ..
bugünde tavuk günü yapıcam tavukları haşlayayım da yiyeyim artık acıktım:56:

youtube den leslie sansone yaz cnm leslie yürüyüsü yap haftada 3 gün etkisi cok oluyor

ben gecen hafta yaptım 2 kilo verdim ..bu haftada yapıyorum yani 4.günüm bugün ..
bugünde tavuk günü yapıcam tavukları haşlayayım da yiyeyim artık acıktım:56:

youtube den leslie sansone yaz cnm leslie yürüyüsü yap haftada 3 gün etkisi cok oluyor

leslıe, zumba, callanetics, evde haraketler aklıma gelenler şimdilik bunlar hepsi elimden geçti :) leslıe çok güzel ama ben zumbayı tavsiye ederim hem süre olarak kısa sürüyor hemde daha eğlenceli geçiyor. evde kondisyon bisikletim var şu sıralar sadece onunla yetiniyorum bebeğim hasta spora fazla zaman ayıramıyorum bi düzelse hemen yapıcam

leslıe, zumba, callanetics, evde haraketler aklıma gelenler şimdilik bunlar hepsi elimden geçti :) leslıe çok güzel ama ben zumbayı tavsiye ederim hem süre olarak kısa sürüyor hemde daha eğlenceli geçiyor. evde kondisyon bisikletim var şu sıralar sadece onunla yetiniyorum bebeğim hasta spora fazla zaman ayıramıyorum bi düzelse hemen yapıcam

anladım cnm..cok gecmiş olsun..bende zumba yapıyordum leslie yide yapa yapa hareketleri ögrendim iyice zorlamıyor beni.offf.gitsin şu kilolar yaza cıtır girelim :16:

evet ya artık çıtır olmak istiyorum. yazın badi giymek istiyorum. şuan açlıktan karnım gurul gurulm ama dayanıcam sabretcemmm. sebze günümdeyimm

evet ya artık çıtır olmak istiyorum. yazın badi giymek istiyorum. şuan açlıktan karnım gurul gurulm ama dayanıcam sabretcemmm. sebze günümdeyimm
aynen benimde karnım cok gurulduyo..dün gece bayagı uyuyamadım meyve günümdü ve actım resmen:52:şimdi tavuklarımı yedim de biraz sustu :1:

Mrb bende geldi
Bugün patetes günüm:16:
Ama ben petetese yag limon tuz koydum :22:

hoşgeldin cnm..yag ve tuz koymasan iyi olurdu çünkü biraz dışına cıkınca verilmiyo ..başarılar diliyorum diyetinde:16:

Back
X