• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

cnm bence karıstırmazsan iyi olur ama yiyemem dersen lıght yogurtla yiyebilirsin

ohh afiyet olsun cnm

Canım ben yumurtayı sade yiyemem yogurt yesem onuda sade kasıklayıp yiyemem ikiside migdemi bulandırıyor bende acaba krıstırıptamı yesem diye güsündüm yada yogurda domates dograyıp yesem onu severim

Canım ben yumurtayı sade yiyemem yogurt yesem onuda sade kasıklayıp yiyemem ikiside migdemi bulandırıyor bende acaba krıstırıptamı yesem diye güsündüm yada yogurda domates dograyıp yesem onu severim

İlginçmiş yoğurda domates doğramak.:D Ama sebzelerle proteinleri ayırmak gerekiyor. Bir dilim kepek ekmeğiyle ye sen de benim gibi o zaman tutar sanırım mideni.:)

cnm bence karıstırmazsan iyi olur ama yiyemem dersen lıght yogurtla yiyebilirsin

ohh afiyet olsun cnm

Teşekkür ederim canım sana da afiyet olsun.:56:

Tesekkürederim canım
domatesle yogurdu dene cok güzel oluyor :52: Ben cok severim:9:

Çiğ domates ve yoğurt bi denerim ama iç açıcı gelmedi canım belki sarmısak da katarsak fena olmaz. :D Rica ederim. :34:

selam çıtır hatunlar bugün hiç giremedim et günümdü akşama kadar güzeldi. sabah tavuk öğlen köfte akşam et sabah yediğimle devam edemedim :)... ama akşam yemeğinde et yanında kuru fasulye yedim :( yarın yumurta günüm yumurta beni tok tutar ama yanında az bişey peynir yesem olurmu ki birde kaç tane yiyebiliriz

günaydınnnnnn canlarımm :16: bu sabah tartıldım ve 1 kilo daha eksik cıktım.yani bu hafta toplam 2 kilo vermiş oldum..akşamları çayın yanında bisküvi falan yemeseydim (çünkü çayı içemiyorum)1 kilo daha verirdim eminim..neyse buna da şükür...:16:

Veeee sonunda diyete başlanııır tum hazırlıklar tamam (wazgecmemek ıcın telkınlerım:) yarın patates ıle dıyetıme baslıyorum bana sans dıleyın lutfeeen.. oğlumun ılk doğum gunune 3ay kaldıı ve benım hala 10kılo fazlam ve koca bı gobeğim var:84::84::84:

Veeee sonunda diyete başlanııır tum hazırlıklar tamam (wazgecmemek ıcın telkınlerım:) yarın patates ıle dıyetıme baslıyorum bana sans dıleyın lutfeeen.. oğlumun ılk doğum gunune 3ay kaldıı ve benım hala 10kılo fazlam ve koca bı gobeğim var:84::84::84:

başarılar canım..inşallah istedigin kilona kavuşursun..bugün bende tekrar başladım..patateslerim haşlanıyor:56:bu diyette 3.haftam olacak..

Eveett bugün bende başladım ilkkez deniyorum bunu umarım işe yarar:1:karnım aç değil ama sürekli bişeyler yiyesim geliyor :52:

Selamlar hanımlar ben nde bu gün patatesle devam ediyorum. Sabah tartıldım ve ne yazık ki 93 kiloyum.:14: Yani 1 kilo vermiş oldum. Hafta sonu tatil diye çok abarttım sanırım. Bi de Hipotiroidi var kilo vermem çok zorlaşıyo. Ama en azından bünyem diyete alıştı. Bu hafta eminim daha çok kilo vereceğim. Patateslerim haşlanıyor. Biraz geç kalktım . :17: Herkese başarılar.:34:

ben geçen haftayı bitirdim dün itibariyle 2,3 kg vermiş bulunmaktayım :) biraz canım sıkıldı ama kaçamak yaptım ondan kaynaklandığını düşünüyorum. çarşamba günü yenidenmi başlasam diyorum

slm hanımlar bugün bende başladım bu diyete hayırlısıyle:1::1::1:hiç kaçamaksız bu saat oldu birazdan yatıcam çünki gözümün önü kararıyo sanki hiçde acıkmadım ama benim tansiyonum düşük herhalde ondan azcık tuz attım halbuki yarınaaaaaa devammmmm
inş.. 2 kilo verebilirim diye umuyorum 75 le başladım:32::32:

Back
X