- Konu Sahibi incilideniz
- #14.961
dış ticaret 2. sınıf. sen?
bende iktisat 2.sınıf alttanda 2 dersim var bakalım nasıl geçecek bende sınavdan önce kiloları vereyimde moralim biraz yerine gelsin değilmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dış ticaret 2. sınıf. sen?
bende iktisat 2.sınıf alttanda 2 dersim var bakalım nasıl geçecek bende sınavdan önce kiloları vereyimde moralim biraz yerine gelsin değilmi![]()
tavuğu nasıl yapıyorsun ben geçenkinde haşlama yapmıştım çok zorlanmıştım 63 kiloyla başladım sabah 61.700 geldim yani 1300 gr gitmiş iyi değilmi bence süper moralim yerine geldi![]()
Kızlar valla süpersiniz,nigar iyi olmaz mı çok iyi,akapella ben de bu kez diyetin biraz dışına çıkarak yapıyorum,eğer istediğim gibi sonuç almazsam haftaya yeniden yaparım.4 değil de 2-3 kilo versem yine yeterli bu hafta,az önce salata yaptım ben de havuca zeytinyağ ekleyince vitamini daha çok çıkıyormuş diye biliyorum ama yine de yağ eklemedim.Bugün normal sebze yemeği yanında yağsız tuzsuz salata yedim.PİŞMAN DEĞİLİMHenüz tartılmadım,bitsin öyle tartılıcam.
nigar tavuğu şöyle yapıyorum:Göğüs kısmını yapmıstım önce ama çok kuru oluyor sonra ki yapışımda kanatta eklemiştim biraz daha yağlı olduğu için (derilerini yemedim ).
Önce biraz haşlayıp,ilk haşlama suyunu döküyorum sonra yeniden haşlıyorum,istersen bu suyu da dök ve çok fazla olmadan su ekle,istemezsen 2. suyunun fazla olanını dök ama yine de su kalsın tencerede.İstediğin bütün baharatları ekle,ben ne bulursam ekliyorum baharatı da sevdiğim için (kırmızı pul biber,karabiber,kekik,köri,nane,kırmızı toz biber ekliyorum çok az rengi dönsün diye...Sana kalmış baharat ksmı. Sonra tenceredeki su bitene kadar ağır ateşte ara sıra çevirerek iyice pişiriyorum.Hatta suyu bittikten sonra da bi kaç dk. tutuyorum hafif kızarıyor.Güzel oluyor bu şekilde.![]()
selam bende dün sadece salata yedim taze hazırlayamadım sabahtan yapıp akşama kadar onu yedim ben yağ koymadım neyse aklımızda bulunsunBugun 2. Gunum yani sebze gunu marul, lahana, semizotu, domatesten salata yaptim simdiye kadar 2 tabak yedim her ogunde taze olarak hazirliyorum ve 1 tatli kasigi zeytinyagi ekliyorum cunku sebzelerdeki vitaminler eger yaglarla birlikte tuketirsek vucudumuz tarafindan en iyi sekilde emiliyormus buda kucuk bi dipnot olsun diyetimi eger bozduysa bile raziyim saglikli olsun gec olsunaksamda 18:30 da 1tabak yiyip gunu sonlandirmayi planliyorum bu arada 1gunde 500 gr gitmis
![]()
Baslangic: 60.600
2. Gun : 60.100
Kızlar valla süpersiniz,nigar iyi olmaz mı çok iyi,akapella ben de bu kez diyetin biraz dışına çıkarak yapıyorum,eğer istediğim gibi sonuç almazsam haftaya yeniden yaparım.4 değil de 2-3 kilo versem yine yeterli bu hafta,az önce salata yaptım ben de havuca zeytinyağ ekleyince vitamini daha çok çıkıyormuş diye biliyorum ama yine de yağ eklemedim.Bugün normal sebze yemeği yanında yağsız tuzsuz salata yedim.PİŞMAN DEĞİLİMHenüz tartılmadım,bitsin öyle tartılıcam.
nigar tavuğu şöyle yapıyorum:Göğüs kısmını yapmıstım önce ama çok kuru oluyor sonra ki yapışımda kanatta eklemiştim biraz daha yağlı olduğu için (derilerini yemedim ).
Önce biraz haşlayıp,ilk haşlama suyunu döküyorum sonra yeniden haşlıyorum,istersen bu suyu da dök ve çok fazla olmadan su ekle,istemezsen 2. suyunun fazla olanını dök ama yine de su kalsın tencerede.İstediğin bütün baharatları ekle,ben ne bulursam ekliyorum baharatı da sevdiğim için (kırmızı pul biber,karabiber,kekik,köri,nane,kırmızı toz biber ekliyorum çok az rengi dönsün diye...Sana kalmış baharat ksmı. Sonra tenceredeki su bitene kadar ağır ateşte ara sıra çevirerek iyice pişiriyorum.Hatta suyu bittikten sonra da bi kaç dk. tutuyorum hafif kızarıyor.Güzel oluyor bu şekilde.![]()
ben bunları yiyemem ya ben sadece salata yedim iyide geçti günüm kolay gelsinbugün 2.günümm sebze günüüü ilk gün çok güzeldi ama bugün zor geçicek anlaşılann( sebzelerrden karnıbahar ve brokoli haşladım yiyorumm...
Visne tamda anlattigin tarifle bir avuc ici buyuklugunde tavuk gogsu suanda ocakta pisiyo :) ama daha onemlisi bu sabah tartida gordugum rakama inanamadigim icin sizlerle paylasmak istedim
Baslangic: 60.600
2. Gun: 60.100
3. Gun: 59.200 yani bugun sabahgunlugumde daha ayrintili sekilde ne zaman ne yaptigim yaziyor arkadaslar beklerim ustelik benim 2 gunde verdigim bu kilolar diyete yeni baslamis kisilerin su kaybetmesi odem atmasi tarzinda degil cunku ben zaten 1 bucuk aydir diyetteyim ve 6 kilo vermistim
ben bunları yiyemem ya ben sadece salata yedim iyide geçti günüm kolay gelsin
bravo valla sende iyi vermişsin bencede bunlar su kaybı değil bayağı inceldiğimi hissediyorum bende 1900 gr verdim 2 günde
Nigar boy kac kilo kac 1900 cok iyi bir rakam heleki spor yapmiyorsan fazla bile
boy 167 başlangıç kilom 63 sabah 61.1 geldim spor yapmadım bencede süper![]()
nicksizim geçmiş olsun,boşver sağlığın daha önemli,iyileş yaparsın. akapella canım ya ben tavuk tarifini verdim ama ben onları doğruyordum sen bütün yapmışsın,kusura bakma nolur atlamışım o kısmı.Neyse gün bitti zaten.Ben de bugün hiç uğraşmadım gittim hazır pişmiş tavuk aldım.Bu sefer diyeti yaparken çok kasmıyorum,yalnız siz çok iyi vermişsiniz maşallah.Ben de çok merak ediyorum ama bi kaç gün sonra tartılıcam,çünkü şimdi hem adetliyim ödem olabilir hem de iyice meraklanayım :)