• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

spor yapmadım am kilom fazlaydı ya 88 ilk hafta 4 ikinci hafta 3 verdim
bırakınca hepsinii geri aldım am çok yedimm çooookkkk
elmaylada 5 günde 3 kilo verdimm ama ödem odaa bide ben diyeti bıraktıpım ann çok yemeye başldığım için hmen alıyorum desm yeridir şok diyetleriii normal yemeyle devam etiriceksen başla benim gib yapacaksan aç kaldığına değmezzz daha sonrasındada az yierek verdikleri kilotyu hiç almayan lar var elma diyetiylede 5 günd e5 kiloylada

bende 1,5 ay önce 48 kilodum şimdi 55 canım boyum 158 çok sıkkın hç tatlı sevmeen ben tatlı yiyom aşırı ama adet düzensizliklerim var ilaç kullanıorum o iştah artışı yapıomuş canım bu arada hap kullanma ben bi kere kullandım biber hapından sakın ha hele aktarlara hiç güvenme eczacılar bile mesela xlmedical satıo ama dediki bana sen yediğine yine dikkat et o zaman ne anladım ben bu işten.ben sana bişi sorcaö hani güzellik salonlarında kavitasyon yöntemleri filan var ya gittinmi onlara hç ben bölgesel incelmek istiorum kilomla sorunum yok dedim 350 milyon civarı bi rakam sölediler göbeğimden ve basenimden nefret ediorum 48 kiloyken bile hem duruolardı mesela üstte xs beden giyiyorum ama altta 38-40 oluo uyumsuzluğa baksana bibrbirimize destek olallım diyete başlıalım

selam kızlar ben bu diyeti geçen sene yapmıştım 7 kilo verdim nerdeyse 1 yıl oldu sadece 1 kilosunu aldım yani verilen kilolar kalıcı oldu bende vermem gereken 3 kilom var onuda bu diyetle vermek istiyorum pazartesiye başlayacağım varmı başlayacak arkadaşlar birbirimize destek olalım :2::2:

bu arada canım hç kilolu gözükmüosun resimde yaş kaç senin

tatlım yaş 29 bekarım 44 beden giyiyorum fotolar hep vesikalık ya :) boydan çekimde gör kiloyu sen :)
kavitasyonu bi arkadşımdan duydum onunda bi tanıdığı baya incelme olduu dedii ama dedi yibe naşka bi arkdşata resmen engebellii göbek basen olmuş dedii bi çukur bi düz bi çkur bi düz sanırım işin ehline gitmek lazımm bende kilo çok olduğu için kavitasyon benim için gereksizz am sende bölgesel kilo var madem zaten kilonda azzz aslında sen kadınlar kulubü kavitasyon diye yaz illaki bu konuda açılmış bi topik bulursun kullananlardan fikir almak önemli

bend ebiber hapı lida kulandım çokta kilıolar verdim ve evet aynen aldım
ya bende bir iştah varr anenm daha geçen akşam dedi manda iştahu resmen diye 4 gün yemiyomm yemiyom 5.güne iştah patlamsı yaşıyom marureside burad sevgi var 31 kilo vermiş akadaş diyetle beraber 2 kutu kulandım yazmışta o sebepten bende arştırı oldum hani iştahımıkeser enazından 1 ay iyce midem küçülene kadr kullansam iyi olmazmı yaa

selam kızlar ben bu diyeti geçen sene yapmıştım 7 kilo verdim nerdeyse 1 yıl oldu sadece 1 kilosunu aldım yani verilen kilolar kalıcı oldu bende vermem gereken 3 kilom var onuda bu diyetle vermek istiyorum pazartesiye başlayacağım varmı başlayacak arkadaşlar birbirimize destek olalım :2::2:

kzı pazartesiye var 4 gün bu koca geçen günlered 2 kg daha veririz niye pazartesiiiiiii

tatlım yaş 29 bekarım 44 beden giyiyorum fotolar hep vesikalık ya :) boydan çekimde gör kiloyu sen :)
kavitasyonu bi arkadşımdan duydum onunda bi tanıdığı baya incelme olduu dedii ama dedi yibe naşka bi arkdşata resmen engebellii göbek basen olmuş dedii bi çukur bi düz bi çkur bi düz sanırım işin ehline gitmek lazımm bende kilo çok olduğu için kavitasyon benim için gereksizz am sende bölgesel kilo var madem zaten kilonda azzz aslında sen kadınlar kulubü kavitasyon diye yaz illaki bu konuda açılmış bi topik bulursun kullananlardan fikir almak önemli

bend ebiber hapı lida kulandım çokta kilıolar verdim ve evet aynen aldım
ya bende bir iştah varr anenm daha geçen akşam dedi manda iştahu resmen diye 4 gün yemiyomm yemiyom 5.güne iştah patlamsı yaşıyom marureside burad sevgi var 31 kilo vermiş akadaş diyetle beraber 2 kutu kulandım yazmışta o sebepten bende arştırı oldum hani iştahımıkeser enazından 1 ay iyce midem küçülene kadr kullansam iyi olmazmı yaa

ben kalp krizi geçiriodum bu yaz biber hapından bilmiorum ama bu haplr bir sürü insanı felç etmiş haberlerde çıktı kavitasyona baktım canım ama hep olumsuz yazmışlar ama bak hypoxi die mi bişi var o olumlu yorumlar almış

ben kalp krizi geçiriodum bu yaz biber hapından bilmiorum ama bu haplr bir sürü insanı felç etmiş haberlerde çıktı kavitasyona baktım canım ama hep olumsuz yazmışlar ama bak hypoxi die mi bişi var o olumlu yorumlar almış

hypoxi miiiiiiii daha neler çıkacak acabaa aslında bu zayıfalama sektöründede iyi paralar var
yok hiç duymadım eğer olumsuz yorum çoksa hiç bulalşma derim sporla sıkılaştırrr misal yoğurt göbeklteki yağalrı eritirrr yoğurtaa yüklen

hypoxi miiiiiiii daha neler çıkacak acabaa aslında bu zayıfalama sektöründede iyi paralar var
yok hiç duymadım eğer olumsuz yorum çoksa hiç bulalşma derim sporla sıkılaştırrr misal yoğurt göbeklteki yağalrı eritirrr yoğurtaa yüklen

canım burda msn gibi konuşma yeri yokmu ya:)böle cevaplarımız çok geç ulaşıooo zaten ben eskişehirde öğrenciiim bi yer buldum güzellik salonu ama iicce araştırmak istiorum başka yerleride keşke birileri bana bi kaç yer tavsiee etse puff:(

canım ben bugün elma diyetine başladım ve çok mutluum adette gördüm sonunda bana katılacakmısın salı günü evime gitcem perşembe günü evde tartılcam burda tartım yok çünkü,sende bana katılacaksan cevapp yaz GIRGIRINA adın ne bilmioRUM:)

arkadaşlar 2 martta 71 kilo ile diyete başlamıştım. Bu diyeti yapmadım ben , sadece yürüyüş ve porsiyon küçülttüm. tatlı, unlu vs. yemedim.. 24 günde 4 kilo kadar gitti.
2 gündür diyeti bozdum. deli gibi ne bulursam yiyorum. kendimi çok suçlu hissediyorum. korkudan tartıya bile çıkamadım. sinir oldum. aradaki farkı telafi etmek için yarın sabah bu diyete başlayacağım. bakalım ne olacak.

bugün 1. gün sabah uyanır uyanmaz 3 bardak su ile açılışı yaptım. :)
patates ile başladım bakalım ne olacak. bilmiyorum sabahki sudanmı fakat çok sık idrara gidiyorum.
sanırım ödem atıyor

bugün itibarıyle başlamış bulunmaktayım sabah patateslerimi haşladım:2::2:2 tane küçük patates yedim ve 1 bardak çay içitim yanıma getirdim acıktıkca yiyeceğim 63 kiloyum vermem gereken 3 kilom var ve bu şekilde vermeyi düşünüyorum ben daha öncede yapmıştım 7 kilo vermiştim :5::5:

Back
X