• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Sağol :) Bugün korktuğum gibi geçmedi çok şükür.Kaçamaksız bi gün geçirdim,patates dışında hiç bir şey yemedim.Çok sıvı tükettim.Yarın olsun hemen,sebze yemek istiyorum:) Patates haşlamasından nefret ettim artık,sanırım o yüzden iştahsız iştahsız yedim.Tuzsuz,yağsız...Akşam yaptıgım patatesleri de yaktım zaten :9: Allahtan közde yapılmış gibi oldu :56: Annem bile istedi,tekrar yaptık ama bu kez bilerek yaktık,haha :))) :9: İyi başladım inşallah 3 günü de böyle kaçamaksız geçiririm.

kızlar benim yumurta günüm beklediğimden daha iyi geçti..ben patates,sebze ve et gününde yogurtla yemiştim..bugün de yumurtayı sabah haşlanmış limonlu baharatlı öğlen ve akşam ise tavada 2 yumurtayı 2 küçük beyazpeyniri dilimi ve maydonozla pişirdim..gayet lezetli ve motive edici oldu..toplam 6 yumurta yedim bugün hayatımda bir ilkoldu bu diyet sayesinde:D yarın sabah tartılıp ne kadar verdiğimi yazacağım spordan sonra 57,0 geldim..başlangıç 59,7 idi..

sabah domates ve tere yedim sadece.. akşamda domatesi biberi yarısından kesip tost makinasına koydum ızgara gibi oldu yanınada maydonozlu soğan salatası şimdide az şekerli çay içiyorm böğğğ diyet çokk asabi yaptı beni sevgilimle annemle tartıştım hep. daha ne olacak bakalım:( sonç ise:1 kilo vermişim..

Ben dayanamadım yine fire verdim ama olsun takılmıyorum o kadar.Onun dışında iyi gidiyor.Gün boyunca 2 enginar,biraz salata yedim.Acıktığımı hissedince de domates,salatalık yiyorum.Firem de biraz çerez oldu :( Çayı,kahveyi zaten şekersiz içiyorum.Tartılmadım henüz,bakalım ne kadar gidecek...

Son düzenleme:
ben bu diyeti kışın başında yapmıştım 1,5-2kg verdim.şimdi tekrar başlıyorum yarın..hadi bakalım bi 3kilo versem çok süper olacak...

kızlar ben bu sabah tartıldım diyet sonucunda 2,7kg verebilmişim ama sporla o da:) bu haftaiçi 2 günlük ayranaşı yada pirinç lapası diyeti yapmayı düşünüyorum.haftaya da yine bu diyeti yapcam daha 5 kilo daha vermem lazım..

merhaba arkadaşlar ben yarın sabah bu diyete başlıyorum şu an 72 kiloyum bakalım 5 inci günün sonunda neler olacak sizinle paylaşırım arkadaşlar.....

sonuçç berbat salatadaki soğandan iyice midem kazındı daha sonra mide ve baş ağrısı olşutu tansiyonum düştü hala kötü hissediyorm kendimi bi süreliğine ara vericem diyete yediklerimden az yicem ve spor yapıcam göbeğim erisin yeter başka bi sorum yok zaten lütfenn sizdee dikkat edin kızlar:50::50:

sonuçç berbat salatadaki soğandan iyice midem kazındı daha sonra mide ve baş ağrısı olşutu tansiyonum düştü hala kötü hissediyorm kendimi bi süreliğine ara vericem diyete yediklerimden az yicem ve spor yapıcam göbeğim erisin yeter başka bi sorum yok zaten lütfenn sizdee dikkat edin kızlar:50::50:

Çok geçmiş olsun canım,tansiyon düşüklüğü oluyor genelde.Ben bu kez yaşamadım çok şükür.Sağlığın daha önemli,göbeğini eritmek için biberiye yağı dene.Forumda vardı,ben 1-2 gün sürüyorum sonra unutuyorum devam etmedim hiç ama baya fayda görenler var sanırım.

merhaba arkadaşlar ben yarın sabah bu diyete başlıyorum şu an 72 kiloyum bakalım 5 inci günün sonunda neler olacak sizinle paylaşırım arkadaşlar.....

Hayırlı olsuuun inşallah,gitsin kilolar :)

kızlar ben bu sabah tartıldım diyet sonucunda 2,7kg verebilmişim ama sporla o da:) bu haftaiçi 2 günlük ayranaşı yada pirinç lapası diyeti yapmayı düşünüyorum.haftaya da yine bu diyeti yapcam daha 5 kilo daha vermem lazım..

Ben de bu diyeti 4 gün yapıp bir kaç gün ara verip 2 günlük detoks yapmayı düşünüyorum.Sonuçta 3-4 kilo versem çok iyi olacak.Sanırım söylediğin ayranaşı diyeti o di mi? Geçen gün arkadaş yazmıştı,akşama kadar ayran ( nohutlu,mercimekli v.s ) içiliyor.

günaydın arkadaşlar

bu diyetin sonunda c.tesi öğlen tartıldım ve 52 kilo geldim.eski tartılardan olduğu için gram olarak bilemiyorum ama 4 kilo vermişim sanırım.haftasonu detoks diyetini uygulayamadım.misafirlerim vardı ayrıca bahar temizliği yaptığımız için kaldı.haftasonu iki parça bisküvili irmik tatlısı ve kelle paça çorbası kaçamağım oldu.yalnız herkes zayıflamışsın diyor.bu da banım hoşuma gitti tabiki.:46:yani diyete devam.

bugün başladım bakalım hayırlısı olsun.bir saat sonra ayran aşımı yiyeceğim.

günaydın arkadaşlar

bu diyetin sonunda c.tesi öğlen tartıldım ve 52 kilo geldim.eski tartılardan olduğu için gram olarak bilemiyorum ama 4 kilo vermişim sanırım.haftasonu detoks diyetini uygulayamadım.misafirlerim vardı ayrıca bahar temizliği yaptığımız için kaldı.haftasonu iki parça bisküvili irmik tatlısı ve kelle paça çorbası kaçamağım oldu.yalnız herkes zayıflamışsın diyor.bu da banım hoşuma gitti tabiki.:46:yani diyete devam.

bugün başladım bakalım hayırlısı olsun.bir saat sonra ayran aşımı yiyeceğim.

cnm bugün bende başladım detoks diyetine çorbamı yaptım hazır duruyo 12 de içicem bakalım 2 gün sonra nolcaak :) bu arada 5 i 1 yerde çayı ne iğrenç yaaaa böööööykk midem bulanıyo :(

Çok geçmiş olsun canım,tansiyon düşüklüğü oluyor genelde.Ben bu kez yaşamadım çok şükür.Sağlığın daha önemli,göbeğini eritmek için biberiye yağı dene.Forumda vardı,ben 1-2 gün sürüyorum sonra unutuyorum devam etmedim hiç ama baya fayda görenler var sanırım.

Hayırlı olsuuun inşallah,gitsin kilolar :)

Ben de bu diyeti 4 gün yapıp bir kaç gün ara verip 2 günlük detoks yapmayı düşünüyorum.Sonuçta 3-4 kilo versem çok iyi olacak.Sanırım söylediğin ayranaşı diyeti o di mi? Geçen gün arkadaş yazmıştı,akşama kadar ayran ( nohutlu,mercimekli v.s ) içiliyor.

evet canım ben de yarın yada çarşamba yapmayı düşünüyorum ayranlı olanı ama aslında benim 5-6 kilo daha vermem lazım bu kısa diyetlerle de çok verilmiyor üstüste yapmak gerek..

bana dukan da mantıklı geliyor ama meyve yenilmiyor dukanda..çilek erik mevsimi geliyor o yuzden dukanı düşünemiorum şimdilik :((

peki verdiğiniz kiloları geri aldınız mı?

evet geri aldım.zaten dikkat etmediğinde kilo alman garanti.verdiktan sonra dikkat edeceksin.benim yapabildiğim tek diyet neredeyse.çünkü hergün görebiliyorsun verdiğin kiloları.uzun süreli diyet benim için çok zor.sporla verebiliyorum ama çalışıyorum.işten sonra sporda yapamıyorum yorgunluktan.amacım şok diyet ve hafif egzersizlerle yaza girmeden bi 2-3kilo verebilmek..

evet geri aldım.zaten dikkat etmediğinde kilo alman garanti.verdiktan sonra dikkat edeceksin.benim yapabildiğim tek diyet neredeyse.çünkü hergün görebiliyorsun verdiğin kiloları.uzun süreli diyet benim için çok zor.sporla verebiliyorum ama çalışıyorum.işten sonra sporda yapamıyorum yorgunluktan.amacım şok diyet ve hafif egzersizlerle yaza girmeden bi 2-3kilo verebilmek..

bende sevdim bu diyeti...dikkat edicem zaten...geçen hafta yaptım bende 58 küsürlerde başladım....en son 55 i gördüm cuma günü...ama haftasonu haliyle biraz ekleniyor...bu hafta tekrar başladım patates günüydü bugün....53 falan görene dek devam edicem çünkü uzun süreli diyetleri yapamıyorum ,ayrıca bu diyet gerçekten çok motive ediyor her gün görüyorsun tartıdaki eksilmeyi...sanırım bu cumaya kadar yaparsam isteddiğim kiloya kavuşacağım ve bir daha yaz bitene dek diyet yapmayacağım....sadece merak ettiğim bu haftaki kilo verme hızımla gecen haftaki kilo verme hızım arasındaki fark..inşallah bu haftada 3 kilo ve üstü veririm...

evet canım ben de yarın yada çarşamba yapmayı düşünüyorum ayranlı olanı ama aslında benim 5-6 kilo daha vermem lazım bu kısa diyetlerle de çok verilmiyor üstüste yapmak gerek..

bana dukan da mantıklı geliyor ama meyve yenilmiyor dukanda..çilek erik mevsimi geliyor o yuzden dukanı düşünemiorum şimdilik :((

ya o ayranlı olan detoks bana hiç mantıklı gelmedi...o bence sadece vücuttaki suyu atar yağı değil...o topiğin tamamını okudum nerdeyse ben vazgectim...o karışım iyice şişirir gibi geldi bana

Back
X