- Konu Sahibi incilideniz
- #15.121
olsun cnm destek ve teşvik ediyoruz böyle birbirimizi :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslında benm burada yerim yokolsun cnm destek ve teşvik ediyoruz böyle birbirimizi :)))
ben yandım eller yanmasın bu yağlar gr gr yansın yemek yokmutlaka şeytan dürtüyo cnn istiyo bişiler ben mesela aşırı çikolata istiyorum(( evet patates geriyo adamı
![]()
ben yandım eller yanmasın bu yağlar gr gr yansın yemek yokbak ben çok pişmanım belki pasta güzel olsaydı pişman olmayabilirdim o ayrı ama sonuçta pişmanım:)
ben çıkıyorum 5 ev gezicem kim bilir neler görücem:18:![]()
mutlaka şeytan dürtüyo cnn istiyo bişiler ben mesela aşırı çikolata istiyorum(( evet patates geriyo adamı
![]()
kızlar diyet nasıl gidiyor.. benim bugün meyve günüm en korktuğumdu ama en iyisi oldu vucut şeker gördü yaa :) ben meyve salatası yaptım tavsiye ederim..bugün 4. günüm bozmadım şimdilik ve aslında bu diyet süper ben hayatımda ne sebze yerim ne meyve mecburen yemek zor olsada vitamin alıyor insan ... sizin nasıl gidiyor..
63-700 de kaldım kilo veremiyorum![]()
annem patetesten öteye geçemedi![]()
![]()
diyor kuscaktım![]()
canını sıkma bozma diyetini ... vereceksin bugün olmaz yarın bende 4 günde 3 kilo verdim ama inan şimdik vucutdaki su haftaya olucak ne olacaksa .... spor yapıosun dimi yapmasanda en az yarım saat yürü alışveriş merkezine git hem yürürsün hem ona bakim şuna bakim derken zaman geçer :)
ben de aynı sorunu yaşıyorum bitki çayı kullanmama rağmen bunu yanı sıra çok sıkıldım 2. günüm bitti bugün eğer yarın sabah kilo veremediğimi görürsem bırakıcamben 3.günü tamamladım yani et gününü..ilk gün çok iyi kilo vermiştim 1.100 gramdı.ama 2 gündür kabızlık yaşıyorum 600gram verebildim..siz de kabızlık yaşıyormusunuz ne tavsiye edersiniz kızlar bu böyle çok kötü olacak ben kabızlık nedir bilemzdim doğru düzgün..resmen 2 gündür durdu barsaklaryarın meyve günü inş düzelirim..herkese kolay gelsin..
ben ayça kaya yapıyorum bence iyi bi diyet ve işe yarıyoda bu diyetle veremedim benaynen cnm yaaaa acaip kabız yapıyo.. bende bıraktım bugün 62-800 de napayım :)) ben yine müsli me devam edeceğim hem yediğinde 100 gr bi kalorisi var hem tok tutuyo bende bağırsakları çalıştırıyo.. :) pzt de bu diyete yeniden başlar mıyım hiç bilmiyorum..
merhaba arkadaşlar,
bugün benim son günüm.yani yumurta günüm.sabah 1 adet yumurta ve 1 adet light galeta yedim.öğlen de 4 adet haşlanmış yumurta ama yoğurtlu yedim çılbır gibi yani.muhtemelen akşama da aynı yerim.ama bu sefer 3 yumurtadan yaparım.4 fazla geldi.
ben bu diyetim bittikten sonra detoks diyetini uygulamayı düşünüyorum.
bakalım size de yazarım sonuçları.