• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

olsun cnm destek ve teşvik ediyoruz böyle birbirimizi :)))
aslında benm burada yerim yok:D dün biraz deldim ama yine de kilo vermiştim dünün telafisini diyetin sonuna 1 gün eklerek yapıcam:D:D ayrıca ben patates gününü hiç sevmedim, sebze daha iyi şuan boğazıma kadar doymuş durumdayım aldığım kalori toplamda 200::21:

mutlaka şeytan dürtüyo cnn istiyo bişiler ben mesela aşırı çikolata istiyorum :((( evet patates geriyo adamı :D
ben yandım eller yanmasın bu yağlar gr gr yansın yemek yok:45: bak ben çok pişmanım belki pasta güzel olsaydı pişman olmayabilirdim o ayrı ama sonuçta pişmanım:)
ben çıkıyorum 5 ev gezicem kim bilir neler görücem:18::5:

kızlar diyet nasıl gidiyor.. benim bugün meyve günüm en korktuğumdu ama en iyisi oldu vucut şeker gördü yaa :) ben meyve salatası yaptım tavsiye ederim..bugün 4. günüm bozmadım şimdilik ve aslında bu diyet süper ben hayatımda ne sebze yerim ne meyve mecburen yemek zor olsada vitamin alıyor insan ... sizin nasıl gidiyor..

mutlaka şeytan dürtüyo cnn istiyo bişiler ben mesela aşırı çikolata istiyorum :((( evet patates geriyo adamı :D

ben hergün bir parça çikolata yiyorum cnm.kan şekerim düşmesin diye.bir de regl olucam 4-5 gün içinde.tatlı isteğim son safhada yani.:37:

dün marketten form bisküvi aldım.akşam çayla birlikte 1 paket yedim.:17:

kızlar diyet nasıl gidiyor.. benim bugün meyve günüm en korktuğumdu ama en iyisi oldu vucut şeker gördü yaa :) ben meyve salatası yaptım tavsiye ederim..bugün 4. günüm bozmadım şimdilik ve aslında bu diyet süper ben hayatımda ne sebze yerim ne meyve mecburen yemek zor olsada vitamin alıyor insan ... sizin nasıl gidiyor..

63-700 de kaldım kilo veremiyorum :D:D

63-700 de kaldım kilo veremiyorum :D:D

canını sıkma bozma diyetini ... vereceksin bugün olmaz yarın bende 4 günde 3 kilo verdim ama inan şimdik vucutdaki su haftaya olucak ne olacaksa .... spor yapıosun dimi yapmasanda en az yarım saat yürü alışveriş merkezine git hem yürürsün hem ona bakim şuna bakim derken zaman geçer :)

canını sıkma bozma diyetini ... vereceksin bugün olmaz yarın bende 4 günde 3 kilo verdim ama inan şimdik vucutdaki su haftaya olucak ne olacaksa .... spor yapıosun dimi yapmasanda en az yarım saat yürü alışveriş merkezine git hem yürürsün hem ona bakim şuna bakim derken zaman geçer :)

ilk 2 gün yapmıştım yürüyüş ama sonra yapamadım hava kötü yağmurlu cnm istemedi :)) ama vücudunda ki ufak ufak incelmeler bile mutlu ediyo insanıı :))

ben 3.günü tamamladım yani et gününü..ilk gün çok iyi kilo vermiştim 1.100 gramdı.ama 2 gündür kabızlık yaşıyorum 600gram verebildim..siz de kabızlık yaşıyormusunuz ne tavsiye edersiniz kızlar bu böyle çok kötü olacak ben kabızlık nedir bilemzdim doğru düzgün..resmen 2 gündür durdu barsaklar :( yarın meyve günü inş düzelirim..herkese kolay gelsin..

ben 3.günü tamamladım yani et gününü..ilk gün çok iyi kilo vermiştim 1.100 gramdı.ama 2 gündür kabızlık yaşıyorum 600gram verebildim..siz de kabızlık yaşıyormusunuz ne tavsiye edersiniz kızlar bu böyle çok kötü olacak ben kabızlık nedir bilemzdim doğru düzgün..resmen 2 gündür durdu barsaklar :( yarın meyve günü inş düzelirim..herkese kolay gelsin..
ben de aynı sorunu yaşıyorum bitki çayı kullanmama rağmen bunu yanı sıra çok sıkıldım 2. günüm bitti bugün eğer yarın sabah kilo veremediğimi görürsem bırakıcam

aynen cnm yaaaa acaip kabız yapıyo.. bende bıraktım bugün 62-800 de napayım :)) ben yine müsli me devam edeceğim hem yediğinde 100 gr bi kalorisi var hem tok tutuyo bende bağırsakları çalıştırıyo.. :) pzt de bu diyete yeniden başlar mıyım hiç bilmiyorum..

aynen cnm yaaaa acaip kabız yapıyo.. bende bıraktım bugün 62-800 de napayım :)) ben yine müsli me devam edeceğim hem yediğinde 100 gr bi kalorisi var hem tok tutuyo bende bağırsakları çalıştırıyo.. :) pzt de bu diyete yeniden başlar mıyım hiç bilmiyorum..
ben ayça kaya yapıyorum bence iyi bi diyet ve işe yarıyoda bu diyetle veremedim ben:(:(

kızlar sabah yataktan zarzor kalktm şimdi önümde koca tabak meyve salatası var..nasıl saldırdım ekşi tatlı ayırt etmeden hepsini yiyorum :)) normalde bu ekşi ben bunu yemem derdim diyet sayesinde onları da yemeye başladım :)

kabızlık problemi eskisi kadar olmasa da devam ediyor..ama spordan sonra yani hareket işe yarıyor kızlar..özellikle alt karın hareketleri..

ayça kayayı ben de denedim bir hafta önce 1 kiloya yakın gitti ama sporla..ben onu bu diyeti bitirdikten sonra normal beslenme programı olarak yapmayı düşünüyorum..ama öncesinde bi de 2 günlük pirinç lapası diyeti düşünüyorum..şu fazlalıklar gitsin hele..

bu sabah tartıldım 57,6 geldim başlangıç 59,7 idi..yani 2,100 gram gitti..tabi inşallah geri almam. yazılanlar korkutuyo ..geri alanları çok okudum burda..

ama haftaya 2. defa bu diyeti uygulamayı düşünüyorum sanırım 2. defa daha iyi kilo verdirtiyormuş..herkese kolay gelsin.

merhaba arkadaşlar,

bugün benim son günüm.yani yumurta günüm.sabah 1 adet yumurta ve 1 adet light galeta yedim.öğlen de 4 adet haşlanmış yumurta ama yoğurtlu yedim çılbır gibi yani.muhtemelen akşama da aynı yerim.ama bu sefer 3 yumurtadan yaparım.4 fazla geldi.

ben bu diyetim bittikten sonra detoks diyetini uygulamayı düşünüyorum.
bakalım size de yazarım sonuçları.

merhaba arkadaşlar,

bugün benim son günüm.yani yumurta günüm.sabah 1 adet yumurta ve 1 adet light galeta yedim.öğlen de 4 adet haşlanmış yumurta ama yoğurtlu yedim çılbır gibi yani.muhtemelen akşama da aynı yerim.ama bu sefer 3 yumurtadan yaparım.4 fazla geldi.

ben bu diyetim bittikten sonra detoks diyetini uygulamayı düşünüyorum.
bakalım size de yazarım sonuçları.

detoks diyeti nasıl oluyor ki ..

ya kızlar ben yumurta günümde bozdum diyeti kabızlık oldu diye ama 2 kilo ya yakında verdim.. pzt tekrar başlasammı başlamasammı bilmiyorumm

Back
X