5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

ben pul biber ve kekikli yemiştim güzeldi bence çok az sütle püre yapmanda bi sakınca yoktur bence:)

keşke başkalarına yaptığım yorumları kendim uygulasam

ben pul biber ve kekikli yemiştim güzeldi bence çok az sütle püre yapmanda bi sakınca yoktur bence:)

keşke başkalarına yaptığım yorumları kendim uygulasam

valla ben çok azimliyim bozmıcam kesinlikle:) yediklerime sayıyorum canımda istiyo ama napıyım yazın yaklaştığını düşünüp kendimi frenliyorum:) sende dene :)

selam kizlar bende bu diyeti sürekli takip ediyorum ama hiçbir zaman cesaretimi toplayipta yapamadim, kendimden bahsedeyim, bekarim ailemle kaliyorum ve okuyorum hafta sonu bir gün çali$iyorum sabahtan ak$ama kadar.. boyum 161 kilom 68-69 arasi ve hiç kilo veremiyorum bir hafta 500gr verip diger hafta 1 kilo alan tiptenim maalesef, tatliya çok dü$künüm
yarin ba$lamak istiyorum ama cuma günü davetliyiz ve duramayacagimdan eminim nasil yapsam acaba kaçamak yapacagimi bile bile yarin patatese ba$lasammi? bana fikir verin lütfen kilo vermem için en fazla 3 ayim var ve vermem gereken 10 kilom var

kesinlikle başla derim..ben geçen hafta beş gün yaptım çokta memnun kaldım..bu hafta tekrar başladım...ilk hafta belki biraz zorlar ama sakın pes etme,çok hoş bir diyet...bana çok hitap etti şahsen))) asla kaçamkta yapmazsın zaten tüm gün aynı şeyi yemekten miden bulanıyor ve canın hiçbişey istemiyor.....asla pişman olmazsın

arkadaşlar bir çok sayfaya göz attım ama ayran detoksu nedir bu diyetin sonunda ne yapılıyor anlayamadım 1500 sayfa var hepsini okumam mümkün değil kısaca ozetlermisiniz?

turkiyede degılım bıra mayası bulmaya calısıcam ama ben meyve gununu yapamam kesınlıkle meyve benı cok fazla acıktırıyor o gun ıcın bana onerebılcegınız ne var ? lıght sut yada yagsız sut gunu yaapsam olurmu mesela?

arkadaşlar bir çok sayfaya göz attım ama ayran detoksu nedir bu diyetin sonunda ne yapılıyor anlayamadım 1500 sayfa var hepsini okumam mümkün değil kısaca ozetlermisiniz?

2 gunluk bır kürdür 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR..dıyet bıtınce tartılın ılk gun asla degıl :))
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
1,5-2 lıtre yagsız ayranın ıcıne (gunluk hazırlanacaktır eger ıstenırse hazır ayran ılede yapılabılr) ;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.

valla ben çok azimliyim bozmıcam kesinlikle:) yediklerime sayıyorum canımda istiyo ama napıyım yazın yaklaştığını düşünüp kendimi frenliyorum:) sende dene :)
daha önce 2. günde bıraktım yine bugün başladım ama bi farkla sabahları 1 çay bardağı light sütün içine 3 kaşık müsli koyucam çünkü benm sürekli patates yeme ya da ara öğün yapma gibi şansım yok, kamuda çalışıyorum ve müdür tam karşımda oturuyo müsli hem tok tutar hem barsakları çalıştırır kalorisi de 1,5 patatesten az 136 kalori:)

inş. bu sisteme aykırı bi kahvaltı değildir. mantık çünkü aynı besin grubunun yenmesi ya, umarım istediğin gibi sonuç alırsın. dün benim rahat geçti öle aç kaldım diyemem oplam 4 patates yedim. az önce tartıldım 61,7kg :) 800gr farketmiş dünden bugüne:) çok mutluyum kesinlikle bozmamaya kararlıyım. böle herkesin yazdıklarını okuyuncada iyi moral oluyo:) bende verdiğim gramları yazıyorum herkese şevk olsun:) heeerrr gün yazıcam inş.

sevindim adına yaaa ben de faydasının olmasını umuyorum:)

bencede iyi bir rakam birebir uyarsan gider kilolar

kızlar ben bugün ayranlı diyete başladım baya zormuş daha ilk gün kaçamak da yaptım 3 tane kepekli çubuk yedim az evvel çookk açıımmm

sağol canım ya regl dönemim biraz da onun halsizliği var ama yapmam lazım bunu daha 5-6 kilom var verilcek..

inşallah yaşamam o patlamayı :) akşamları evdekiler karşımda yemek yerken ben önüme diyetimi alıp yiyorum işkence gibi ama iradem artıyor bu sayede..

benm genelde olur en son dün akşam yaşadım tatlı yiyeceklere saldırdım hatta kalori hesabıyla yaklaşık 2 günlük yemek ekstradan yedim ve güne çok pişman bi şekilde yarım kilodan fazla uyandım

selam kızlar

benim bu diyetle verdiğim kiloların 2 si geri gelmiş bile yani demek ki 2 kilosu ödemmiş.neyse napalım.2 günlük ayran detoksuna tam olarak uyamadım şahsen.çalıştığım için olmuyor 2 saatte bir olmuyor.ama artık yediklerime dikkat ediyorum.mesela tabağımı küçülttüm.ekmek hiç yemiyorum.tatlı yesem bile öğlen yiyorum.birde dün bir sürü yağ aldım kendime.onları sürüp spor yapıyorum.bakalım 2 hafta içinde sonuç ne olacak.

arkadaşlar benim kilo verme durdu ya...dünden beri hiç etki etmemiş diyet halbuki hiç kaçamakta yapmadım...yaw şu 55 te sabitlenmek bu kadar mı zor:-(((( eğer cuma bitene kadar vücut direnç gösterirse cumartesi k fleks işine giricem ta ki o 55 te tartıyı sabitleyinceye kadar

evet haftasonu ne kadar az yesenizde 1.5 kilo kadar geri alıyorsunuz,bendede öyle oldu...ama olsun hiç yoktan iyidir...gram bile benim için çok önemli....o ayran detoksunu benimde gözüm tutmadı yapamadım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…