• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Bugün sebze günüm.. Mantarları yağsız tavada kendi suyuyla pişirdim.. Yanına bir domates bir salatalık biraz dereotu gayet güzel bir kahvaltı yaptım.. Aralarda acıkırsam salatalık yerim.. Kendimi gayet iyi hissesiyorum :))

Merhaba kızlar bende bugün başladim.daha önce 2kez yapıp faydasını gördüm bugün patates günüm.isallah bu defada sonuc alirim

günaydın patateslerimi koydum haşlanıyor üzerine azcık yoğurt koyabilirmiyim yada ekşi sğan falan koyabilirmiyim taze soğan kuru soğan falan:26:

forumdaki herkese sabır diliyorum..Çünkü hakikaten bu diyeti uygulamak çook ciddi irade istiyor.ilk etapta günlük alınacak besinlerin sınırsız oluşu size cazip gelebilir.fakat uygulamaya başladığınızda aslında ne kadar sınırlı bi diyetle karşı karşıya kaldığınızı anlıyorsunuz.ben her zorluğuna rağmen dün diyete başladım.benimle birlikte 2 kişi daha..toplamda 3 kişi bütün gün patates yemekten içimiz dışımıza çıktı..halsiz düştük..zaten bi süre sonra değil patates yemek, görmek dahi istemiyorsunuz..
ama bugün neyse ki sebze ile devam ediyoruz..düne oranla biraz daha sıkıntısız ve rahat geçiyor günümüz..dün bir arkadaşımız akşam programı uygulamadı.2 kişi bire bir uyguladık ve ben 1.5 kg.verdim.çok ciddi ödem attığımı düşünüyorum..ama yarın et-balık ve tavukla nasıl bi kahvaltı yapacağımızı merak etmiyor değiliz..
hazır başlamışken yumurta gününe de değinmek istiyorum.herkes aynı sıkıntıdan muzdarip anladığım kadarıyla..haşlama veya suda pişirmenin en mantıklısı olduğunu düşünüyorum.ama bir insan bir günde aç kalmamak için kaç yumurta yiyebilir ki..
Yardımlarınızı bekliyorum..

Evet ilk gün biraz zor ama ikinci gün sebze günü olduğu için daha iyi. En azından acıktıkça salatalık yiyebiliyoruz... Bende yarın tavukla nasıl kahvaltı yapacağımı düşünüyorum... Ama zayıflamak uğruna değer

ödem atıcı çay hergün içiyorum zaten, yeşilçayda en az iki bardak içiyorum sinirimi bozanda bu zaten canım yaa :43:

üzülme cuma günü 92 çıkarken bugün 90 çıktım ve çok mutluyum bugünde bu diyete başladım:32:

Evet ilk gün biraz zor ama ikinci gün sebze günü olduğu için daha iyi. En azından acıktıkça salatalık yiyebiliyoruz... Bende yarın tavukla nasıl kahvaltı yapacağımı düşünüyorum... Ama zayıflamak uğruna değer

peki vejeteryan olan nasıl beslenmeli et gününde:26:

o halde siz de benim gibi pazartesi başladınız bu diyete..sabah tartılma imkanınız oldu mu peki ?

zayıflamak için kesinlikle değer gerçekten..hele sabah boş mide ile uyanmak süper..insan 1 haftada bile değişebilir isterse..inanıyorum

o halde siz de benim gibi pazartesi başladınız bu diyete..sabah tartılma imkanınız oldu mu peki ?

zayıflamak için kesinlikle değer gerçekten..hele sabah boş mide ile uyanmak süper..insan 1 haftada bile değişebilir isterse..inanıyorum

Evet bende pazartesi başladım.. Kendimi çok mutlu hissediyorum açıkcası. Çok yediğimde vicdan azabı çekiyorum. Kesin kararlıyım bi 10 kilo vermeye :))
Sabah tartılamadım malesef

bende 2. gün yani sebze günündeyim ama düne göre çok zorlandığımı hissediyorum kaçamak yapmıycam akşam sebzeye devam edicem ama yarın et tavuk balık günü sabah nasıl geçecek bilemiyorum ve herkesin dert yandığı yumurta günü

bende 2. gün yani sebze günündeyim ama düne göre çok zorlandığımı hissediyorum kaçamak yapmıycam akşam sebzeye devam edicem ama yarın et tavuk balık günü sabah nasıl geçecek bilemiyorum ve herkesin dert yandığı yumurta günü

Bence bunları düşünmek yerine zayıfladığımızda ne kadar mutlu olacağımızı düşünerek motive olalım :)) Eğer çok acıktınsa biraz sebze yesen

Bence bunları düşünmek yerine zayıfladığımızda ne kadar mutlu olacağımızı düşünerek motive olalım :)) Eğer çok acıktınsa biraz sebze yesen

Benim esim tam 23 kilo verdi hayatinda ilk kez diyet yapti ve basardi iradesine hayranim ve suan cok mutlu yerken bu kadar mutlu degildi benimde cok az bir yolum kaldi 14 verdim sonra ara verdim almadim simdi sok diyetle tekrar basladim 10 kg kaldi inanin cok mutlu olacagim hedefime ulasinca

slm kizlar bende bugun sebze gunumu bitirdim kacamak yok yarin et gunu sabah ne yiyecem henuz bilmiyom su hazir pane baliklar var disini panesini yemeden onumu yesem diyorum ben onu tos makinesinde yapiyom yagsiz, yagli firin kagiti uzerinde pisiriyom veya butmu yesemmm sabha sabah .ya bu diyet biraz zor insanin ici bir tuaf oluyor eltimde benile basladi ona bozmadi amma esimde baslamisti benle o aksam meyve yedi insallah sonunu getirriz arkadaslar bol kilo kaybiylaaaa

Back
X