• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlar bende başladım bugün bu diete bakalım neler olucak 1 hafta sonra şu an 79.4 kiloyum cumartesi yazarım artık ne kadar gitmiş :34: bu arada ben yeşil çayda içicem günde 2 bardak hadi hepimize kolay gelsin :1:

Son düzenleme:
arkadaşlar bende başladım bugün bu diete bakalım neler olucak 1 hafta sonra şu an 79.4 kiloyum cumartesi yazarım artık ne kadar gitmiş :34: bu arada ben yeşil çayda içicem günde 2 bardak hadi hepimize kolay gelsin :1:

İç tatlım iç ben 3-4 bardak içiyorum bayağı faydası oluyor ayrıcaa sabah aç karna sıcak su da metabolizmayı hızlandırırmış :)

selam kızlar bende bugün başladım diyete..daha önce yapmıştım ve 8 kilo verdim 1 ay yaptım..inşallahh yine verebilirim ...geçen aylarda sıkı takipcisiydim bu konunun yani :34: hepinize başarılar..

benide alın aranızaa tekrar geldimm ben bu diyeti 2.kez yapıyorum bugün ilk günüm ilkinde 33 kilo ama 7sini geri aldım :D şimdi ise hedefim 9 kiloo haydin bakalımm kolay gele :ssz:

Arkadaşlar bişey sorabilir miyim
hani bazılarınızda eskiden olduğu kilo ulaşmak istediği kilo gibi bi resim var ya onu nasıl yaptınız çok güzelmiş :))

Hanımlar benimde 2. günüm dün başladım hayırlsıyla bakalım bir sonuca varabilecekmiyim,bu arada tartılmadım ama 59-60 olmam gerekiyor ben gözle görülür bir fark bekliyorum, eğer 5 kilo gidecekse göze gelmeli diye düşündüm :31: bu arada plates yapmaya başladım bugün ek olarak, birlikte daha etkili olacağına inanıyorum

Son düzenleme:
benide alın aranızaa tekrar geldimm ben bu diyeti 2.kez yapıyorum bugün ilk günüm ilkinde 33 kilo ama 7sini geri aldım :D şimdi ise hedefim 9 kiloo haydin bakalımm kolay gele :ssz:

Merhaba Sevgi merak ettim 33 kiloyu ne kadar zamanda verdin. Ben bu diyeti gecen hafta yaptim 4 kg verdim bu hafta da yapiyorum ama malesef hem regl oldugum hemde su kaybi azaldigi icin daha az vericem gibi:(

Merhaba Sevgi merak ettim 33 kiloyu ne kadar zamanda verdin. Ben bu diyeti gecen hafta yaptim 4 kg verdim bu hafta da yapiyorum ama malesef hem regl oldugum hemde su kaybi azaldigi icin daha az vericem gibi:(

selam kızlarr bugün patates günüm ve bu saate kadar 1.5 patates anca yedim ....leslie yürüyüşümü yaptımm..yeşil çayy yanında kuru kayısı birde bol suuuuuu.... sizler naptınız nasıl gidiyor diyeet kızlarr:52:

Back
X