• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Ben Toplam 2 senedir yapıyorum bu diyeti 33 kiloyu geçen yıl verdim haziranda bitti diyet hazirandan mayısa kadar 7 kilo aldım ama kabul ediyorum camış gibi yedim yani sporda yapmadım dikkat etsem almazdım şimdi tekrar başladım mayıs ayındayız hazirana kadar 7 kilo vermem lazım

Ben geçen yılda bu yılda tuz kullanıyorum tatlım
başarı hikayeni okudum tek kelimeyle bayıldım ben bu diyeti 2 keredir yarım bırakıyodum ama senin o kadar kiloyu bu diyetle vermen beni şevklendirdi ben de başlıcam bi kaç güne deneyim sahibi olarak sana sorum var istediğim günden başlayarak da aynı sonucu alabilir miyim

Son düzenleme:
aslında dukan diyeti yapıyorum ama bu diyette patatesi görünce ne kadar özlediğimi hatırladım. aklım gitmedi değil 1 gün boyunca sınırsız patatess :47: acaba dukana ara verip 1 haftalığına bunu yapıp sonra geri mi dönsem? :26:

aslında dukan diyeti yapıyorum ama bu diyette patatesi görünce ne kadar özlediğimi hatırladım. aklım gitmedi değil 1 gün boyunca sınırsız patatess :47: acaba dukana ara verip 1 haftalığına bunu yapıp sonra geri mi dönsem? :26:

günaydin, bence denemende bi sakinca yok, sana sadece sunu söyliyim bende ilk yaptigimda 5 kilo vermisdim 2 ay önce, simdi tekrar yapiyorum.....
eger kilo vermen duraksadiysa bu diyetle metonu sasirta bilirsin, karar senin tabiki :)

eeevvvet arkadaslar

1. gün yogurt yedim biraz nane sepip ...... 66.1
2. gün meyve cilek, elma ve kiwi ......... 65.2
3. gün yumurta yicem .......... 64.6

aslinda pazartesi günü tartilcaktim ama dayanamadim, benim icin motive oldu :32:

birde ben bu sefer tam tersinden basladim, et yerine yumurtayi tercih ediyorum,
yani patates gününü en son güne biraktim, böyle daha iyi oldu benim icin :8:

başarı hikayeni okudum tek kelimeyle bayıldım ben bu diyeti 2 keredir yarım bırakıyodum ama senin o kadar kiloyu bu diyetle vermen beni şevklendirdi ben de başlıcam bi kaç güne deneyim sahibi olarak sana sorum var istediğim günden başlayarak da aynı sonucu alabilir miyim

teşekür ederim tatlım ama ben gnlrimi değiştirmedim nasıl br etki olur bilemem :26:

Ben Toplam 2 senedir yapıyorum bu diyeti 33 kiloyu geçen yıl verdim haziranda bitti diyet hazirandan mayısa kadar 7 kilo aldım ama kabul ediyorum camış gibi yedim yani sporda yapmadım dikkat etsem almazdım şimdi tekrar başladım mayıs ayındayız hazirana kadar 7 kilo vermem lazım

bende seni tebrik ederim :16: azmine, iradene ve hicbir sekilde diyetinden tavis vermemene hayran kaldim :31:

bende seni tebrik ederim :16: azmine, iradene ve hicbir sekilde diyetinden tavis vermemene hayran kaldim :31:

günaydin, bence denemende bi sakinca yok, sana sadece sunu söyliyim bende ilk yaptigimda 5 kilo vermisdim 2 ay önce, simdi tekrar yapiyorum.....
eger kilo vermen duraksadiysa bu diyetle metonu sasirta bilirsin, karar senin tabiki :)

ciddi misinnn harika :52: aslında dukan 1 haftadır sinirlerimi bozdu çünkü tamamen uymama rağmen kilo vermeyi bırak 2 kilo aldım. neyse ki aldığım 2 kilonun 1'i gitmiş bugün. ama derslerimin bitmesine 2 hafta kaldı sadece okul bi kapansın en azından 1 hafta boyunca bu diyeti yapıcam okul varken zor olur diye düşünüyorum. söylediklerin çok heycanlandırdı ama beni :9: 2 hafta içinde dukanla 1-2 kilo daha versem gerisini bu diyetle hallediveririm :16:

ciddi misinnn harika :52: aslında dukan 1 haftadır sinirlerimi bozdu çünkü tamamen uymama rağmen kilo vermeyi bırak 2 kilo aldım. neyse ki aldığım 2 kilonun 1'i gitmiş bugün. ama derslerimin bitmesine 2 hafta kaldı sadece okul bi kapansın en azından 1 hafta boyunca bu diyeti yapıcam okul varken zor olur diye düşünüyorum. söylediklerin çok heycanlandırdı ama beni :9: 2 hafta içinde dukanla 1-2 kilo daha versem gerisini bu diyetle hallediveririm :16:

insallah canim istedigin kiloya düsersin biranönce :34: senin kilon iyimis benim yolum uzuuunnn :5:
sana basarilar ins. bi 2-3 kilonda dukanla gider :16:

geçen hafta yaptığımda 2.5 kilo verdim ama bu hafta sadece 1 kilo gitti oda aç karnına az bişey atıştırdımmı yine aynı kiloma dönüyorum bugün yumurta günüm ama bu sefer yapamadım çok midem bulandı bu hafta sporda yaptım 7 den sonra bişey yemedim küçük kaçamaklarım oldu ama tatlı falan değil ne bileyim yaa bu hafta pek giden bişey olmadı işte sizlerinde moralni bozmak istemem ama belki siz moral verirsiniz diye düşündüm..yine denicem ama yumurta olmıcak bende artık yoğurtla son günü tamamlıcam umarım bu sefer veririm artı bu hafta çok baş ağrım oldu sizlerdede varmı..

selam kızlar bende bu hafta başlamıştım ama aşırı grip oldum ve bırakmak zorunda kaldım malumm hem aclık hem hastalık olmuyo..bende bu hafta tekrar başlamayı düşünüyorum umarım istedigimiz kilolara düşerizz:16:

kızlar ben bu hafta küçük kaçamaklarlada olsa bu diyeti yaptım tam 2 kilo verdim çok mutluyum hafta başı tekrar başlıyorum :)) hepinize kolay gelsin :34:

Daha önceki yazılanları okumaya çalıştım ama çook var. Genellik verdigi kiloların geri gelmemesinden memnun. 5 günde 5 kilo demesi bana garip geldi sonuçta o kadar hızlı kilo vermek nasıl mümkün olabilir. Biraz bilgi verebilirseniz sevinirim :)

selam kızlarrr bende bugün tekrar başladımm patates günümdeyim 1 orta boy patates yedim yeşil çayımı içtim..leslie sansone yürüyüşümü ve 10 dk.karın kası çalıştımm..vee tabi suu..benim bu şekilde geçiyorr sizler neler yapıyorsunuzz nerelerdesinizz kızlar:20:

Back
X