• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

bence denemelisin ama ilk denemelerde işe yaradığını farketmeyebilirsin 4-5kere dene ozman anlıcaksın bide mekik çek evde :)) bana kalsa ben 49-50 olmak istiyorum ama şimdilik bi 53 falan olayım. Ben ilk defa bu sne böle oldumm daha önce 49un üstünen cıkmazdm bir anda bir kilo aldım bianda 11 kilo adımm vücudumda çatlaklar oluştuu şimdi her gece müzik açıp açıp dans ediyorum terleyene ölüp bitene kadar cok taktım kafaya cok verelim kiloları. sen kaç kilosunn

Ben 71.3 kg ile basladim . Su anda 67.5 kiloyum. Ya bende gecen sene 55 kiloydum. Bi sene icinde aldim kilolari
acayip sistim. Su anki yakin hedefim 65.
Evet dansa devamm, en zevkli Kilo verme yöntemi:)

Arkadaşlar selam öncelikle diyet yapan herkese başarılar..Ben bu diyeti 2 hafta önce yapmaya başladım bugün 2. hafta bitti. 2 hafta ara arasında 15 gün ara verdim ve kilo almadım toplamda yaklaşık 5 kilo verdim.forumdaki yorumlardan okuduğum kadarıyla bir süre sonra kilo verme duruyormuş.. 3. haftaya başlayıp başlamama konusunda şüphelerim var. yani sizce 3. haftaya başlamalımıyım yoksa başka bir diyetemi geçiyim yardımcı olursanız sevinirim..

Arkadaşlar selam öncelikle diyet yapan herkese başarılar..Ben bu diyeti 2 hafta önce yapmaya başladım bugün 2. hafta bitti. 2 hafta ara arasında 15 gün ara verdim ve kilo almadım toplamda yaklaşık 5 kilo verdim.forumdaki yorumlardan okuduğum kadarıyla bir süre sonra kilo verme duruyormuş.. 3. haftaya başlayıp başlamama konusunda şüphelerim var. yani sizce 3. haftaya başlamalımıyım yoksa başka bir diyetemi geçiyim yardımcı olursanız sevinirim..

bence başla canım.. herkes öneriyor bunu. bende ptesı baslıycam ınsallah. hafta ortası olmaz dıe :)

bu diyete yarın bende başlıyorum ben sabah aç karına tartılır yazarım yarın benimle başlayan olursa sevinirim bende kilo çok destekcıye ihtiyacım var:7::7:

bende daha önce yaptım bi arkadaşın ısrarıyla 5 günde 3 kilo verdim ama çok kötüydü midem filan çok bulandı bir dahada yapmadım zaten 2 kilosuda hemen geri geldi ben bundan önce isveç yaptım gayet etkili ve güzel 8 kilo verdim 5 ay oldu hala almadım buna görede yapması daha rahat enazından sürekli aynı şeyi yemiyorsun

Diyete 59 kilo ile başladım bugün 5 patates yedim gün boyunca şimdide kiraz saplı çayımı içiyorum tabiki şekersiz.
Gelişmeleri aktarırım.

Ama yarın sebze günü okey de.
Yağsız tuzsuz ıspanak haşlanmıyor hali ile, brokoli yok karnabahar yok, havuç kalorisi yüksek.
NE HAŞLAYACAĞIM BEN!

ben ergenlik çağında 70 kg olmuştum. sonra bu diyetle 43 kg oldum ve kortizonlu tedavi görüp, arkasından hamile kalana kadar da hiç kilo almadım. diyet aşağıdaki gibi;

1. gün: Sadece haşlanmış patates yiyeceksiniz. Sabah, öğlen, akşam. Başka bir şey yok. Ama istediğiniz kadar, kusana kadar yiyebilirsiniz. PATATESLERE BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR.

2. gün: Yalnızca sebze. Ama aklınıza gelebilecek her tür sebzeyi yiyebilirsiniz. Yağsız olmak kaydıyla her tür çiğ salata, yine yağsız haşlanmış sebze yemekleri, türlüler... BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR.[/COLOR][/B][/COLOR]Sabahtan itibaren HANGı SEBZELERLE BAŞLIYORSANIZ ONUNLA DEVAM EDıYORSUNUZ. ıSTERSENıZ 40 CEŞıT SEBZE YıYEBıLıRSıNıZ. AMA BU SEBZELERıN SABAH Kı TABAĞINIZDA OLMASI GEREKıYOR.YANı GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.

3. gün: Bugün et günü. Yine sabahtan başlayarak haşlanmış, ızgara ne çeşit olursa olsun, yağsız et. Yağsız ton balığı, ızgara balık, tavuk...GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR

4. gün: meyve günü. Yine yiyebildiğiniz kadar her tür YAŞ meyveyi ( MUZ HARıÇ) tüketin.GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ

5. gün: Yalnızca yumurta. BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYORYada yağsız diyet süt veya yoğurt. seçim sizin....B]GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ[/B][/COLOR]

6. ve 7. günler bu diyetin bayramları yani dinlenme günleri, istediğinizi, özlediğinizi yiyebilirsiniz. Ama ölçülü davranmak ve ölçülü yemek gerekiyor. fazlaya kaçarsanız 5 kilonun 2 sini alıyorsunuz...

Hafta başında yine aynı sırayla diyeti uygulamaya başlayabilirsiniz.

Şekersiz açık çay, kahve, yeşil çay her daim serbest.

bana katılmak isteyen var mı??? :lepi:

bir de lütfen halsizlik yorguluk asabiyet vs hissetmemek icin haftada bir gün bira mayası kürü uygulamayı unutmayınız..

DıYETE KATILAN ARKADAŞLARIN BAŞLANGIÇ ve VERDıKLERı KG'LARI NI GÖSTEREN LıNK AŞAĞIDADIR...

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...16-5-gunde-5-kilo-diyeti-18.html#post12384216

72 kiloyum patates ile başladım bu gün . Ama patatesi yerken içine limon sıkıyorum bakalım faydası olacak mı? her gün ayrıntıları paylaşırım ;)

Diyete 59 kilo ile başladım bugün 5 patates yedim gün boyunca şimdide kiraz saplı çayımı içiyorum tabiki şekersiz.
Gelişmeleri aktarırım.

Ama yarın sebze günü okey de.
Yağsız tuzsuz ıspanak haşlanmıyor hali ile, brokoli yok karnabahar yok, havuç kalorisi yüksek.
NE HAŞLAYACAĞIM BEN!

Ben salatalık ve domates yemeği düşünüyorum. Beni et günü düşündürüyor :( sabah sabah tavuk nasıl yerim kocamı nasıl atlatırım :)

bugun bende başlamış bulunuyorum diyete 113.600 gramım gelişmelerden haberdar ederim sizi bana dua edin bırakmayayım çift rakamlara duşeyim artık bol sabır hepimize :46::46:

bu diyeti yapıp sağlık sorunu yaşayan var mı?
bira mayası kürü nedir?
ne kadar süre davm ediliyor?
istediğin kiloya inene kadarsa daha sonra kilolar geri alınıyo mu?
ben dukanla verdiklerimi geri aldım da :S

bugun ikinci gunum aclıktan öluyorum 112,700 olmuşum yola devam:21:..birde et gununu sabah nasıl yiycez diye problem yapan arkadaşlar bu diyeti daha önce yapmış biri olarak ilk 2 gun diyete hiç kacamak yapmadan uyarsanız aclıktan hiç zorlanmadan yiyorsunuz
ben tavugu haşlamıştım çok az tuzla hiç zorlanmadan yemiştim 4 gun yaptım ben hiç yumurta yemiyorum ve 4 kilo vermiştim ozaman 130 kiloydum bakalım bu sefer kaç kilo vercem

Bıraktığımız an eski kilolamıza geri dönüyoruz sanırım ?

Eee hep biz bu diyetle mi yaşıyıcaz ya :D Ya da bunu bırakıp normal bi diyete geçsek yine de alır mıyız kiloları?

buguhn 3. gun 111.600 oldum ama diyeti bıraktım çunku dayanamıyorum diyeti bıraktım derken bu diyeti bıraktım sabah az bir kahvaltı yaptım tartıda gr oynatmıycak kadar ama benden bukadar yapan veya devam eden varsa bol şans kesinlikle kilo verdiriyor bu diyet

ya aslında ben bir diyet daha var başlıyayım diyorum bir yandanda aklımda şu var boyle ıkı gun ıkı gun bu diyetı yapıp 3. gun hafif şeyler yiyip tekrar başlıyayım diyorum boylece bır sure bu şekılde zorlanmadan devam ederim mesela ilk gun patetes ertesi gun sebze yaptım bırdaha başladıgımda meyve ve et gunu yaparım sonra tekrar patates sebze ara gunlerde de hafıf yemekler belkı boyle daha uzun sure dayanabılırım boyle yapsam işe yararmı kı acaba???sonucta ıkı gunde 2 kılo verdim nedersiniz bana bır akıl verin benım gordugunuz gibi vercek çok kılom var hata eşlık edende olursa çok sevınırım

Bende bugün diyete başladım bakalım hayırlısı. Yorumlarınızı okudum ve çok umutluyum. İnşallah herkes hayallerine kavuşur ve incelir amin. Başlangıç kilo:73 26/07/2013

ben ramazandan önceki hafta yaptım diyeti hala kilo almadım verdiğimle kaldım bayramdan sonra annem ve babamla birlikte yapacağız onlarda denemek istiyorlar :))

Back
X