- Konu Sahibi incilideniz
- #17.761
Yaa kizlar simdiden et ve sebze gununu dusunuyorum...yarina kereviz yapayim dedim de tuzsuz nasil yenir o...en iyisi cig sebze salata yemek....et gununde sanirim yogurt ya da sut olutordu sanirum...dimi??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar sanırım hepimiz yeniyiz/miyiz? liste yapan biri var mı acaba liste yapsak güzel olmaz mı?
canım 15 20 kilo gidiceğini sanmıyorum, kilosu ve yemesi çok fazla olanlar da ya da yeni doğum yapanlarda o şekilde etki edebilir belki. valla haftada 2 kilo gitsin ilk ay başka bişey istemiyorum geri kalanı da yavaş yavaş veririm inş. diyorum. eşimle iddiaya girdim birazda bilerek 5 ocakta 62 olucam diye. inş. 60 olurum da alır boyunun ölçüsünü![]()
canım aynen bende çok dolandım hatta benim topikde arkadaşalrla diyete girdik yok yapamadım kafada bitiremdim olayı ama bunu görür görmez birşey oldu inş veririz verdikten sornada almayız tutmak lazım verdik diye salamamk lazım:26::26:selam kızlar.. kadınlar kulübünde gezinip durdum .. ama tamam dedim yapmam gereken diyet bu :) bende bugunbaslıyorum patatesler haşlanıyor. 1.68 boylarında (ya en son lisede öyleydimm bi ara ölçülmek lazım :) neyse 75 kiloyum. cumartesi annem gelecek ben 75 kiloyum ve bu diyetle annemi 70 kilo olarak karşılamak istiyorum.. birbirimize destekle sevkle azımle bunu başarabiliriz...
Yaa kizlar simdiden et ve sebze gununu dusunuyorum...yarina kereviz yapayim dedim de tuzsuz nasil yenir o...en iyisi cig sebze salata yemek....et gununde sanirim yogurt ya da sut olutordu sanirum...dimi??
pateteslerimi yedım ıkı kupa su ıctım yanımda mıdem şişti![]()
ohhh afiyet olsun bende zorla yedim biraz ama gitmiyo artık kuru ve tuzsuz![]()
Kızlar bir adet haslanmis patatesimi henüz yiyebildim. Oglum hasta anca vaktim oldu. Pul biber ve karabiberle yedim. Oglumu uyutup temizlik yapmayi düşünüyorum .yazicam tekrar kızlar burayi bos birakmayin
ac olunca oyle bır gıdıyor kıdoydum cok sukur
bır adetmı yedın :44::44: ben yaklasık 3 tane yedım vallahı ... bı 3 tanede aksam yerım fekat kımse soruma cevap vermemıssssssssssssssssss aksam kaca kadar yeme olayı bıtmelı ?
çok şükrü canım bunada şükür alışıcaz vallaha bende bilmyiorum onu en geç 6 yada 7 dir snaırım ama bilen banada sölesin:26:
akşam eve gıttıgımde uyuyana kadar kı olan surec çok sancılı geçecek belliannem cok guzel yemekler yapar ...
fakat ben hıc mutfaga bıle gırmıyecegım sadece kahve yaparım kendıme alır odama cekılırım bısıkletımı cevırırımm
aynen benimde öyle olucak birde benim oğlum çok yoruyo halsizleşirsem ne yaoaım diyorum sen evli değilmisin canım annem demişinde kaç yaşındasın
Bekarım canım 24 yaşındayım ...
anladım canım bende 25 yaşındayım 11 yalık bir oğlum var hareketlimi hareketli 9 aylık başladık yürümeye zaten hep koştrurdum şimdi daha fazla her çekmece dökülüyo bazen diyorum nasıl kilo vermiyorum diye bu koşturmaya ama sanırım bünye alışıyo tempoya birde hminigırtlak oluca![]()
ben şu vakte kadar 4 orta boy patates yedim pul biberli naneli.2 de akşam yerim acaba çok mu oldu?bir de kilo almayayım(
Maşallah canım Allahım agız tadı nasıp etsın ailecek hepinize ufaklık afacan anlaşılanboyle boyle buyuyecek karıstırıcak tabı
ablamın bıdıklarda kucukken baya hıperaktıflerdı bekarkan 49 olan ablam ıkı cocugun sonunda 65i gördü o da veremıyor aynı sekılde ama ıste bırazda bogaza dıkkat etmek gereklı .... :26::26:
sağolsın canım aynen afacan baya yaa birde evde tek oluca sıkınrıdanda tıkınıyorum eşim olunca tutuyorum yeiyorum ama yalnızlık sıkıntı bazen iştahı bi haylı açıyo maaşallah ablaın çocukalrıda beniki gibi ddesen hepsi aynı kzuuların
ama haklısın evde olunca hep bir yeme isteği oluyor insanda bende oyleyım .. bazen dıyorum allahtan calısıyorum evlı olsam evde olsam pasta borek kocıse yapıyorum dıye şişerde şişerim
evett bıdıklar hep aynı bende ıstıom ya![]()
aynen bende evlendiğimde 58 kiloydum eşime yapayım onunh oşuna gittkçe yalnız kaldıkça yedim yedim 85 gördüm sonra zayıfladım 75 gördüm hamile kaldım sonra bir aldım 16 kilo derken doğum sonrasıda aldım çok bakalım inş Allahım utandırmasın zayıflarımda brişeye benzerim belküolur canım olur bebek büyük sorumluluk sevmekle kalır sanırdım aman ne varki derdim en büyük sıkıntımda uykusuzluk rabbim öncelikle hayırlı bir eş bir yuva versin sonrada hayırlı sağlıklı bir bebiş versin inş canım