• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

AMİNN inşallah bende cok ıstıyorum yuva kurmayı Allahım ne zaman derse o zaman olacak ınsallahhh ....

suanda kac kılosun pekı ?

gönlüne göre olsun herşey canım hakkında hayırlısı şuanda 80 kiloyum hedefim 60 aslına ama başabilirsem 55 düşünüyorum bir 10 kio verebilsem gerisi gelir diye umutlanıyorum bakalım

gönlüne göre olsun herşey canım hakkında hayırlısı şuanda 80 kiloyum hedefim 60 aslına ama başabilirsem 55 düşünüyorum bir 10 kio verebilsem gerisi gelir diye umutlanıyorum bakalım

AMİNN AMİNNNN İNŞALLAH...

olur ınsallah kılo nedırkı ya ben fazla buyutmuyorum gozumde .... bende 77,2 kıloyummm 85 kılouydum bır zamanlar 5 gunde 5 kılo verebılecekmıyız acaba bu dıyetle :44::44:

anladım canım bende 25 yaşındayım 11 yalık bir oğlum var hareketlimi hareketli 9 aylık başladık yürümeye zaten hep koştrurdum şimdi daha fazla her çekmece dökülüyo bazen diyorum nasıl kilo vermiyorum diye bu koşturmaya ama sanırım bünye alışıyo tempoya birde hminigırtlak oluca :46::46::46::46:
Canim ALLAH bagislasun bebegini...benim de oglum 14 aylik Ayni senin dedigin gibi durmuyor tum cekmeceler acik daginik Ben de diyorum nasil zayiflamiyorum diye inan:)uyku zaten yok gece her saat basi uyanir sallamaya da alisti mahvoluyorum sormaa...dedigin gibi bunye alisti...Ben uc patates yedim su ictim Cok midem bulaniyor artik ...6da da bir tane Daha artik yeter icecege veririm kendimi...pilates yaptim biraz ...bakalim insallah gitcek kilolar...karbonatli su icen biri vardi nasil ise yarar mi acaba

selamlar kızlar bende 4 minik haşlanmış patates yedim pulbiberli. yarın muhtemelen salatayla geçicek gibi görünüyo et günü de yumurta yerim sanırım eti sevmiyorum hiç, tavuk da bana kilo aldırıyo malesef, son günde süt yoğurt tüketirim olur inş. eşim eve akşam 6 gibi geliyo en geç 7 de yeme işlemimi bitiririm diyorum. bugün spor yapıyım diyodum malesef yapamadım oğlum saolsun gece yatırmadı hiç onu uyuturken bende dalmışım şimdide beraber kalktık onunla da spor hiç yapılmıyo bir yaramazda bende var kahkaha atıyo gelip bana sarılıyo üstüme çıkıyo ya gülmekten ya sinirden yapamıyorum :)

o kadar gitmez bencede canım ama hayali bile insanı gaza getiriyo işte ben 10 kilo versem bana o bile yetecelk zaten devamı gelir bakalım bu hafta çok önemli hepimiz için gittiğini gördükçe gaza geliriz inş canım benim eşimde dalga geçip duruyo sabah diyorumki daha yemedim heveslenme zaten yiyeceğinde birşy yok gıcık inanmıyo sabredebileceğime bende iddaya girdim bakalım zafer bizim olucak inş:16::16::16:

inşallah canım şoyle sinsice çaktırmadan dillendirmeden ilerleyelim:) gençkız gibi görünmek istiyorum ya ben eşimin benim kilomla alakası olmadıını düşünürdüm geçengün öyle bi konu açıldı dediki çıkmaya başladığımızda kaç kiloydun 49 51 arasıydım bel 61 kalça 91 di dedim ki öyleydi:( şimdi dedim o kadar düşemem de 54 olsam keşke dedim valla fıstık gibi olursun demez mi hem hoşuma gitti hem de sinir oldum (ne yani şimdi ben fıstık değil miyim tombul fıstık :))

Ya kizlar Ben kotu oldum sanki carpintim var..off ALLAH IM ne Olur guc ver...icecek yiyecek halim yok

canım az yemişsin sınırsız demiyo mu kendine gelene kadar yemmezlik yapma bak evladımız var bizim biz iyi olucaz ki onlarda iyi olsun hem metabolizman tembelleşir acıktıkça ye bence.

kızlar merhaba ve hoşçakalın :3:

1.gunumu bıtmıs sayıyorum ..... 8 adet patates yemısımdır 1 ltre su ıcebıldım ... nescafe ıctım arada ....

yarın gorusmek uzereee kaçamaksız saatler dılıyorumm hepınıze:21:

Canim ALLAH bagislasun bebegini...benim de oglum 14 aylik Ayni senin dedigin gibi durmuyor tum cekmeceler acik daginik Ben de diyorum nasil zayiflamiyorum diye inan:)uyku zaten yok gece her saat basi uyanir sallamaya da alisti mahvoluyorum sormaa...dedigin gibi bunye alisti...Ben uc patates yedim su ictim Cok midem bulaniyor artik ...6da da bir tane Daha artik yeter icecege veririm kendimi...pilates yaptim biraz ...bakalim insallah gitcek kilolar...karbonatli su icen biri vardi nasil ise yarar mi acaba

Sagolasin canim Allah razi olsun cumlemizin rabbim bagislasin korusun sendedemi uyku yok yaa gundu yaramazliklar hersey dayaniliyoda gecw uykusuzluk mahvediyo bazen sinirlerim dayanmiyo a bi gulusune bitiyo insan rabbim eksikliklerini gostermesin bunye alisiyo canim o kadar tempoya tik demiyo ee yemek de zorundayiz aslinda dolabilmek icin hem wv hem is hemde coxuk isimi cok zor :26:
selamlar kızlar bende 4 minik haşlanmış patates yedim pulbiberli. yarın muhtemelen salatayla geçicek gibi görünüyo et günü de yumurta yerim sanırım eti sevmiyorum hiç, tavuk da bana kilo aldırıyo malesef, son günde süt yoğurt tüketirim olur inş. eşim eve akşam 6 gibi geliyo en geç 7 de yeme işlemimi bitiririm diyorum. bugün spor yapıyım diyodum malesef yapamadım oğlum saolsun gece yatırmadı hiç onu uyuturken bende dalmışım şimdide beraber kalktık onunla da spor hiç yapılmıyo bir yaramazda bende var kahkaha atıyo gelip bana sarılıyo üstüme çıkıyo ya gülmekten ya sinirden yapamıyorum :)

Canim hem diyet hem spor halsiz dusuesin bu hafta boyle gidelim dayanabilirsek sporada baslariz benim dusuncem tabi beni biraz zorladi acikcasi basim donuuo son iki saattir
Ya kizlar Ben kotu oldum sanki carpintim var..off ALLAH IM ne Olur guc ver...icecek yiyecek halim yok

Canim tayli birsey at agzina daha kotu olma bendede basladi biraz zorliycak gibi
inşallah canım şoyle sinsice çaktırmadan dillendirmeden ilerleyelim:) gençkız gibi görünmek istiyorum ya ben eşimin benim kilomla alakası olmadıını düşünürdüm geçengün öyle bi konu açıldı dediki çıkmaya başladığımızda kaç kiloydun 49 51 arasıydım bel 61 kalça 91 di dedim ki öyleydi:( şimdi dedim o kadar düşemem de 54 olsam keşke dedim valla fıstık gibi olursun demez mi hem hoşuma gitti hem de sinir oldum (ne yani şimdi ben fıstık değil miyim tombul fıstık :))

Bende wskiden 58 dim canim ama malesef benim esimdende Allah razi olsun bir kere dert etmedi ama vermemi istito cunku benim skolyozum vvarvee kilo bana yasak cok agri yapiyo ins verebiliriz haklisin eskisi gibi gorunmek giydigimin yakismasi dusuncesi bile harika:9:

1.gunumu bıtmıs sayıyorum ..... 8 adet patates yemısımdır 1 ltre su ıcebıldım ... nescafe ıctım arada ....

Oh maasallah sana canim eve gidince annenin yemeklerinden uzak dur emi ev senin icin daha zor gecicek hayirli aksamlar bu arada kusuruma bakma oglum uyandi o uyaninca pc yi ele geciriyo yazdirmiyo cikmak zorunda kaldim sabaha gorusuruz

Yok canim ya ne bitmesi gece uzunnn:(

Cok su ictigimden aclik hiasetmuyorum aslinda AmA canim Cok sey istiyor...bozmam insallah iyi olayim da can cekmesini yok saycaz mecbur...Ben cmt Ye kadar tartilmam ditorum eger devam edersem...

Cok su ictigimden aclik hiasetmuyorum aslinda AmA canim Cok sey istiyor...bozmam insallah iyi olayim da can cekmesini yok saycaz mecbur...Ben cmt Ye kadar tartilmam ditorum eger devam edersem...

Amann canim iyi olsa sagligini etkilecekse o kadar yuklwnme benimde neler cekiyo neler bi alayim yiyeim diyorum tutuyorum ins bozmayiz bende tartilmayi dusunmuyorum esim cik diyo yok dedim daha neler bismillah sabak aksam yani:1:

inş canım inş veririzde kurutuluruz fazlalıklardan hoş boğazı tutuktan sonraa zayıflarızda işte bendeki diyet psikoloji olunca daha heyecan loluyo yapamıyotrum fazla yiyorum ama ilk defe bu diyet beni bu kadar fazlasıyla heyecanladırdı heveslendirdi ne aç kalıcağımı düşünüyrumm ne birşeyi sadece başabilirsem 1 ay sonra kendimi düşününce zaten yiyesim gelmiyo hayırlısı inş sen beebiğine ve kendine iyi bak canım yeemene baka etraftan gelen seslere takılma hiçbirşey bebeğinden önemli değil bak diğer arkadaşda diyet yüzünden sütü kesilmiş aynen bende çok üzüldüm zaten azdı yetiremiyodum ek gıdalara güvndim kestim e tek göğüs giti tamamen :31::31::31::31:

Söz yok şimdilik diyet falan 🙅kendine güven canım biz kadınlar birşeyi istemeyegörelim mutlaka başarırız...eminim güzel sonuç alacaksın heyecanla bekliycem güzel haberlerini 😉

Söz yok şimdilik diyet falan 🙅kendine güven canım biz kadınlar birşeyi istemeyegörelim mutlaka başarırız...eminim güzel sonuç alacaksın heyecanla bekliycem güzel haberlerini 😉

Haklisin canim istedikten sonra olmiycak birsey yok dun aksam esime corbam vardi nakarna yaptim yanina esim ketcepladi ama nasil icim gitti esim al ye yaa patatesle olurmu baya tahrik etti ama yemwdim direndim sonrada ben kazandim ama dun aksam baya basim dondu halsizlestim ama bu sabah sanki yemisimde tokmusum giibi sagolasin canim ins hepimizin mutlu zaferini kutlariz burda :38:

Gunaydin kizlar nasilsiniz nasil gidiyo rabbim hepimize sabir guc versin ins cuma gunu olsun artik ne oluyyyyyyyhyy:16:

günaydın arkadaşlarımm,
dünü atlattım şükür.7 patates yedim.akşam çok sevdiğim yemekler vardı ama hiiiiç yemedim.hatta çocuklar tabaklarında bırakınca bitirin bulamayan insanları düşünün israf etmeyelim dedim eşim ''mesala anneniz çocuklar''demez mi?gıcıkkkkkk :P
sabah marul,yarım havuç,dereotu,maydanoz ve beyaz lahanadan oluşan bol limonlu bir leğen salata yaptım.birazını yedim birazını işe getirdim akşama da tekrar yaparım artık.bu yemeyle kilo verirsem süper olacak.hiç kendimi diyette gibi hissetmiyorum moralim gayet iyi.haydi bakalım diyeti delmeden cumartesiye ulaşalım tartıda mükafatını görelim inşallah...

Kizlarrr Ben dayanamadim tartildim..kilo vermemis olsaydim birakip normal kendi Az Az yeme diyetine:)devam etcektim ...AmA ne goreyim tam bir kilo gitmiisss....oh ...dun kotu oldum AmA mukafati guzel oldu insallah bozmadan devam ederim...hadi kolay gelsiinn

Kizlarrr Ben dayanamadim tartildim..kilo vermemis olsaydim birakip normal kendi Az Az yeme diyetine:)devam etcektim ...AmA ne goreyim tam bir kilo gitmiisss....oh ...dun kotu oldum AmA mukafati guzel oldu insallah bozmadan devam ederim...hadi kolay gelsiinn

ne kadar patates yedin dün canım?

günaydın arkadaşlarımm,
dünü atlattım şükür.7 patates yedim.akşam çok sevdiğim yemekler vardı ama hiiiiç yemedim.hatta çocuklar tabaklarında bırakınca bitirin bulamayan insanları düşünün israf etmeyelim dedim eşim ''mesala anneniz çocuklar''demez mi?gıcıkkkkkk :P
sabah marul,yarım havuç,dereotu,maydanoz ve beyaz lahanadan oluşan bol limonlu bir leğen salata yaptım.birazını yedim birazını işe getirdim akşama da tekrar yaparım artık.bu yemeyle kilo verirsem süper olacak.hiç kendimi diyette gibi hissetmiyorum moralim gayet iyi.haydi bakalım diyeti delmeden cumartesiye ulaşalım tartıda mükafatını görelim inşallah...
günaydın canım bu eşler ne gıcık ya benimkide aynı dün ye ye diyo bilem ne diyo heveslenme yiyeceğinde birşey yok diyo bana söz verdiki sen zayıflarsan söz bir haftada ben uygularım dün gün boyu ppataesi görünce yapamam kesinlikle dedi akşamda biraz başım dönünce gitti yemek getirmeye vallaha yemem dedim uzandım toparladım düşünelimki oruç tuttuk ilk gün zorladı ama bugün çok daha iyiym aynen senin gibi benimde morlaim çok iyi ve aç kalmıyosun gerçkten sürekli tıkınıyourz iyi gidiyo iyi cumartesi olsun inş da alalım karşılığını:16:
canım bende dayanamadım az önce yemeden önce tartıldım gerçkten 1 kilo eksik çıktım nasıl sevindim eşimi aradım vermişim diye bende bozmam Allahın izniyle :21::21:

bravo size 1 günde 1 kilo süper yaa.inşallah ben de bol bol veririm.ben ilk defa tartılmadan diyetin ilk gününü atlattım.hafiflik hissediyorum kendimde ama bakalım.sizi okuyunca daha da heveslendim.haydi salatamızı yiyelim güzelleşelim.afiyet olsun herkese.

bravo size 1 günde 1 kilo süper yaa.inşallah ben de bol bol veririm.ben ilk defa tartılmadan diyetin ilk gününü atlattım.hafiflik hissediyorum kendimde ama bakalım.sizi okuyunca daha da heveslendim.haydi salatamızı yiyelim güzelleşelim.afiyet olsun herkese.

tşk ederim talım inş 1 kilolar 11 kiloalra dönsün hepimiz verelim insan yemeyince sanki 10 kilo vermiş gib oluyo öyle görüyo kendini :16::16:birde versek nasıl oluruz acep afiyet olsun canım bende yiyicemde oğlum uyandı sallıyorum tekrar

Back
X