- 11 Eylül 2009
- 320
- 165
- 133
- Konu Sahibi incilideniz
- 

- #18.881
Merhaba bende yarin baslamayi düşünüyorum ins guzel kilolar veririm cunku cok zor kilo veren biriyim merak ettigim et gununde neler tuketiyorsunuz
Yarin birlikte baslayalim mi canim birbirimizi motive ederizslm kızlar. ben de yarın başlamayı planlıyorum. işe yarıyor mu bu yöntem gerçekten?
Yarin birlikte baslayalim mi canim birbirimizi motive ederiz
Çok sevinirim teberdem, yarın birlikte başlayalım. Sen şuan kaç kgsın?Yarin birlikte baslayalim mi canim birbirimizi motive ederiz
Ok canım. Ooo aramızda 20 kg var. Yarın görüşürüz o zaman.Ben sabah tartilmistim 57.2 kilo çıktım yarin sabah tartilip buraya yazalim ve patatese baslayalim
Umarım ikimizde veririz. Bu konuda biraz araştırma yaptım. Tuzsuz 5 gün biraz zor oluyormuş. Çok az tuz eklesek birşey olurum acaba?Benim boyum kisa canim sen daha guzel sonuclar alabilirsin ben cok zor kilo veriorum
Gunaydin canım bende tartildim 57.2 geldim yine patatesim haslaniyor ben patatesi tuzsuz tuketebilirim sanırım kirmizi biber karabiberle sebze gununde bende kararsizim salatsmi yapsak pek sebzelerlede aram yok en gec yeme saati 20.00 olsun bol suyu unutma birde adim demet seninki ne
memnun oldum Demet, ben de Fatma. Patatese kimyon, kırmızıbiber,karabiber ve kekik eklemeyi düşünüyorum bende. Haşlanıyor şimdi. dediğin gibi tuza gerek kalmayacak herhalde.Et gunundr bende kizarmis tavuk almayi dusunuyorum disinin yagli kisimlari esime yemek olur :) ici tatsiz tuzsuz bisi onuda ben yerim
Şuana kadar gayet iyi Demetcim. Baharatları biraz fazla ekledim, tadı hoş oldu. ben de arada şekersiz bir türk kahvesi içtim. umarım bu da yasaklar arasında değildir.Fatma nasıl gidiyor canim patatesi ne kadr baharatlar olssda tuzsuz tuketmek zor oldu. Deniz borulcesini hic yemedim bilmiyorum yarin ben salata ile gecirmeyi planlıyorum yarin çarşı gunum gun cabuk gecer ins da zorlanmam. Napalim kendime yaparken esimide aradan cikarmam lazim bugun oglende patates salatası yapicam ona :) bu arada bugun 2 bardak yeşil cay ve bir bardak form cay icicem patates kabizlik yapmasin die kahvaltida 2 küçük patates yedim
Şuana kadar gayet iyi Demetcim. Baharatları biraz fazla ekledim, tadı hoş oldu. ben de arada şekersiz bir türk kahvesi içtim. umarım bu da yasaklar arasında değildir.
sabah 1 adet yedim, şimdi 2.yi hazırlıyorum. Suyu unutmayalım. 1 lt su içtim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?