- 25 Ağustos 2014
- 2.188
- 3.441
- 208
- 44
- Konu Sahibi incilideniz
- 

- #18.901
Benim de akşam kan şekerim düştü. Çeyrek dilim kek yedim. Yanlış bir tercihti ama alternatifim yoktu. Şuan pek iyi değilim ama uyursam geçer herhalde. Pes etmeyelim bakalım yarın ne olacak.Bu arada 6 kucuk patatesle gun bitti
Günaydın Demetcim, ben de 76.8 geldim, bugün devam. Evde yeşil biber vardı, onla başladım. Bugün yeşil biberle geçecek yani.Günaydın canım ben dayanamadim tartiya ciktim 56.9 olmusum zaten 5 kilo verecegimi dusunmuyordum iyi bence 56yida görmüş oldum :)
Maşallah zeynep ben regl doneminde vucudun daha cok enerji harcadigini duymustum yapabilirsin yani.
Akkat sebze gunum cok zor gecio senin nasıl kacamaksiz imkansi gibi
Demetcim ben bugün dayanamadım. Tansiyonum düştü herhalde, başımın arkasında şiddetli bir ağrı oldu. Çorba içtin. 1 simit yedim. Yarın meyve ile devam etmeyi düşünüyorum.Maşallah zeynep ben regl doneminde vucudun daha cok enerji harcadigini duymustum yapabilirsin yani.
Akkat sebze gunum cok zor gecio senin nasıl kacamaksiz imkansi gibi
Zeynepcim bilemedim bu çok ağır bir diyet, bence 2 gün ara az. Ben olsam en az 1 hafta ara verirdim. Vücut aç kalıyor çünkü.tessekür ederim süermis ozaman 2 gün aradan sonra diyete devam
sebze günü benim icinde cok zor gecmisti tuzsuz da hic olmuyor ben tuzu tadina bakmadan ekleyenlerdeniyim birdeyani diyetde az da olsa kullandim tuz 
Haklısın Aslında. Bugün bütün gün dışardaydım, onun da etkisi oldu herhalde. Sen bıgün ne yedin canım? Ayrıca iraden için tebrik ederim seni :)Fatmacim gecmis olsun once sağlık. bende oyle sorun olmdi e ben dedim sana birgun biberle gecmez ben cok fazlada kcamak yapmadim bence yarin et yap cunku bugun bunyen zayif dustu meyveylede iyice dusebilir ben kizarmis tavugumu aldım yarini bekliorum :)
Zeynepcim 2 gün aradan sonra toplamda kaç kilo verdiğini yazabilir misin?ben 5 günü bitirdim 3,5 kilo vermissim bence süper :) cok mutlu oldum simdi iki gün tatil istedigini ye bu sabah kahvaltiyi biraz aberttim sankiama geri kalan günümde dikat edicegim insallah 
kizlar ben devam etmek istiyorum bu diyete ama bugün yarin söylemesi ayip adetim baslicak bi zarari olurmuki?
gelecek ay nisanim var zayiflamak istiyorum oyüzden devam etmem lazim diyete
herkeze kolay gelsin iyi kilo vermeler
Yagmur cok az yemissin ama sonra normal yemege baslayinca alinor o kilolar bence ben okadar az yiyip iskence edemem kendime :)Bende dört gündür bu diyeti yapıyorum 3. günün sabahı çok kötü olmuştum midem bulanıyor kalbim atıyor başım dönüyordu çünkü ben 1. ve 2. gün çok az yedim istediğim kadar değil kısarak yedim. 1. gün sadece 1 tane patates 2.gün 2 tane domates 1 biber 1 patates çok azcık da roka yemiştim. Ama en rahat elma günü bence şeker alıyoruz en azından yaa kendime geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?