• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

elma sirkesi icmek herkesin derdi:bbo: ilginizi cekermi bilmem ama sitede mucize zayiflama iksiri die bi baslikta metabolizma hizlandiran bi cay tarifi var. ben onu yaptim, bir fincan caya ekliyorum sirkeyi dikleyip iciyorum agizda sirkenin tadindan eser kalmio bogazida ole yakmiyor. ben memnunum yani:smiley-cool:

Arkadaslar bu elma sirkesini bir ara bende denedim ama tadini cok sevdim ayni limonata gibiydi..Acaba bende mi bi tuhaflik var..Ama ben tam randiman alacakken biraktim nedenine gelince asiri carpinti yapti...Hatta kalp kriiz falan geciricem zannettim ..Arastirdim pek boyle bir yan etkiye rastlamadim ama siz yine de dikkatli olun

arkadaslar ilk günümü atlattım ben 1 gün ara vereceğim 6. gün pirinç lapası yemeyi düşünüyorum pazar günüde kendime olabildiğince hakim olacağımm 81.500 um 31 gün sonra 65 olmam gerekiyo zor ama imkansız değil bu gün 2 saat 10 kilometre yürüdüm her gün böylee

eee denedinizmi bol suyla içmeyi yutabildinizmi kafama dikerek içemiyorum bende öürüyorum ama diğer türlü yavaş yavaş içebiliyorum

arkadaslar ilk günümü atlattım ben 1 gün ara vereceğim 6. gün pirinç lapası yemeyi düşünüyorum pazar günüde kendime olabildiğince hakim olacağımm 81.500 um 31 gün sonra 65 olmam gerekiyo zor ama imkansız değil bu gün 2 saat 10 kilometre yürüdüm her gün böylee

inanıyorsan yapabilirsin inş olur istediğin bende 14 mayısa kadar 58 olmak zorundayım bu hafta tartılmadım korkumdan hafta sonu cok kilo aldım die cumartesi tartılıcam ama 65 falanımdır gibi gelio bana offf gitsin su yağlar hayatımızdan kaydirigubbakcemile2

eee denedinizmi bol suyla içmeyi yutabildinizmi kafama dikerek içemiyorum bende öürüyorum ama diğer türlü yavaş yavaş içebiliyorum

ben denedim canim yinede zor oldu bana ama, yinede idare etcem sisedeki bitene kadar.boyle daha az yandi sanki bogazim.ama yinede hizli icmeye calistim kokusu yuzunden.opuyorumnanaktan

yapsinlar yapsinlar spor. bende sicak suyumu ictim simdide yesil cayimi iciyorum.firindada patlican kozleniyor bakalim bugun nasil gececek.

ben dün aksam taze fasulye pişiriyordum(yağsız tuzsuz salcasız sadece kırmızı biberli)önceki gecem yolda gectiği için uykusuzdum 10 dk daha dursun kapatayım dedim yemeği ama o 10 dk 4 saat olmus yemek kömüre dönmüş mutfak duman altı olmus sonuc havuca talim bu gün evdede baska hiç sebze yoktu (2haftadır evde yoktum)dün aldığıklarımdn tek havuc kalmıstı ve havuc yiyorum kafamçokkarıştı havuc günüm bu gün:teytey: bi küçük havuc yedim bu sabah ve 1 bucuk litre su içitim göbeğim iice büyüdü kaydirigubbakcemile3

ben dün aksam taze fasulye pişiriyordum(yağsız tuzsuz salcasız sadece kırmızı biberli)önceki gecem yolda gectiği için uykusuzdum 10 dk daha dursun kapatayım dedim yemeği ama o 10 dk 4 saat olmus yemek kömüre dönmüş mutfak duman altı olmus sonuc havuca talim bu gün evdede baska hiç sebze yoktu (2haftadır evde yoktum)dün aldığıklarımdn tek havuc kalmıstı ve havuc yiyorum kafamçokkarıştı havuc günüm bu gün:teytey: bi küçük havuc yedim bu sabah ve 1 bucuk litre su içitim göbeğim iice büyüdü kaydirigubbakcemile3

ayy canim nasil dayanacan oyle ben hic dayanamazdim.ben bugun en az 6 sesit yicem sebze.sabah ise gelirken falan bari bi salatalik alsaydin.su benimde gobusumu sisiriyor cok ta iciyorum.

ayy canim nasil dayanacan oyle ben hic dayanamazdim.ben bugun en az 6 sesit yicem sebze.sabah ise gelirken falan bari bi salatalik alsaydin.su benimde gobusumu sisiriyor cok ta iciyorum.

valla hiç sorma nasıl dayanıcm bende bilmiom dün sade patates bu gün sade havuc(salatalık yemiyorum ondan mahrumum zaten bulunduğum ilcedede istediğini bulmak cok zor dün merkeze gitmiştim evdeki havuclarda ordan :1rolleyes: ) yarınıda sadece diyet ton balığı ile gecirmeyi düşünüom bu hafta veremezsem ben bida kilo veremem o kanıdayım sempatiksalakcinni

valla hiç sorma nasıl dayanıcm bende bilmiom dün sade patates bu gün sade havuc(salatalık yemiyorum ondan mahrumum zaten bulunduğum ilcedede istediğini bulmak cok zor dün merkeze gitmiştim evdeki havuclarda ordan :1rolleyes: ) yarınıda sadece diyet ton balığı ile gecirmeyi düşünüom bu hafta veremezsem ben bida kilo veremem o kanıdayım sempatiksalakcinni

bencede sen buhafta kupaya ortak olursun boyle yemeyle.insallah:Saruboceq:ben birde kirmizi biber koydum kozlensin diye.bunlarla yaptigim salayla aksama kadar yeter bana.dun hic doymadim o kadar patates yedim,niye bilmiyorum.sabaha kadarda karnimdan sesler kesilmedi.gozum doymadi herhalkaydirigubbakcemile3

Gunaydin sabah tartildim 700 ve gitmis cok mutlu oldum bende kirmizi biber sogan kozledim karnibahar hasladim marul salTalik havuc semizotu bugun iyi benim icin

bencede sen buhafta kupaya ortak olursun boyle yemeyle.insallah:Saruboceq:ben birde kirmizi biber koydum kozlensin diye.bunlarla yaptigim salayla aksama kadar yeter bana.dun hic doymadim o kadar patates yedim,niye bilmiyorum.sabaha kadarda karnimdan sesler kesilmedi.gozum doymadi herhalkaydirigubbakcemile3

yok canım ya benm kupada falan gözüm yok 3 kilo vereyim bana yeter cok zor veriom hemen alıom malesef benneyaptımki
afiyet olsun sanada umarım bu gün aclık hissetmezsin ayyy közlenmiş biberede bayılırım varya nasıl canım cekti şimdi sen diyince cokacimcoook

aaaayyyyy zayıflıcazzzz heycan yaptımm:teytey: :teytey: :teytey:

ilaç içmek için birazcık ekmekle domates yedim bugün hayatımda ilk defa az uyudum normalde 11 saat falan uyurdum bugün gece saat 2 de yattım sabah8di ayaktaydım üstelik uykumda yok çok mutluyum 6 saat uyumayı sevdim ne güzel keşke hep böyle olsa 6 saat süper bişimiş

Back
X