• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

ben bu hafta bıraktım kızlar
2.5 kilo verdim ilk 3 haftada
ama hep 4 gün yada 3 gün yapmama rağmen
süper bir diyet çok zorlamayan
bu hft yapmadığım halde iştahım kapandı pek bişi yiyemiyorum en güzel yanıda bu

slm kizlar bugun 3.gun kacamakda yapmadim tartida tik yokkkkkkkkkk cok morelim bozuldu spor yapmiyorum suda 1,5lt iciyorum ondanmi acaba birde 65kiloyum 4 yillik bu kilo yyyyyyyyaaaaaaaaaaaaaa birseyler yazin bitmeeeeeeeeeeeekk uzereyimmmmmmm

günaydın herkese daha kimsecikler gelmemiş bi ben varım bayanssulusmile

kızlar tartıda bi değişiklik yok ama kıyafetlerimde azcık bollasmalar var cok az da olsa bu beni mutlu ediyor kaydirigubbakcemile2 sositososito
bu sabah melisalı yesil cay aldım simdi onu içiyorum(cok kötü tadı) tabi kahvaltıda bi kutu diyet ton balığı(süzülmüs) ve 100 gr kıyma yedim aksama kadar böyle yapmayı düşünüom biraz kötü gelio hem kırmızı et hem balık ama ancak böyle denge kurabiliom :sinifsinif:

gunaydin meyvenull bende yesil cayimi iciyorum.daha bisey yememdim sabah sabah yiyesimde gelmedi zaten benimde tartida daha hic bir degisiklik yok daha.

ben bu hafta bıraktım diyeti çünkü sürekli ekmek yiyorum.. yani midem kötü ekmek dışında bişey almıyo.. bu pazartesi tekrar başlicam.. rahatsızlığım geçecek haftasonu..

ben bu hafta bıraktım diyeti çünkü sürekli ekmek yiyorum.. yani midem kötü ekmek dışında bişey almıyo.. bu pazartesi tekrar başlicam.. rahatsızlığım geçecek haftasonu..

cok gecmiş olsun sağlığına dikkat et zayıflananmız için sağlıklı olmamız lazım guclubacismile önce sağlık..:nazar:

iyiyim cnm sabah kalkip yemek yedim
keske aklima gelseydide patateslerimi haslasaydim
yarin baslicam bende artik ins
senin diyet nasil gidiyo bakiiim kaydirigubbakcemile2

ii gidiyo benm diyet ben bile sasırıyorum bu kadar ii gitmesine hiç diyet dısına cıkmıyorum ben tek sorunum haftasonu serbestliği serbert die herseyi yiyom kaydirigubbakcemile3 umarım yarın baslarsın :1rolleyes: kardesimde yarın baslıcak.. sanırım fazla değildi senin kilon CADIARZU

Son düzenleme:
ii gidiyo benm diyet ben bile sasırıyorum bu kadar ii gitmesine hiç diyet dısına cıkmıyorum ben tek sorunum haftasonu serbestliği serbert die herseyi yiyom kaydirigubbakcemile3 umarım yarın baslarsın :1rolleyes: kardesimde yarın baslıcak sanırım fazla değildi senin kilon CADIARZU

kaydirigubbakcemile3 kiz zamanla miden kücülür istesende o kadar cok yiyemezsin
biraz fazla yersen sanki dünyalari yemis gibi hissedersin
merak etme alisirsin zamanla:)
ins baslarim yaaa, e iyi bari yanliz yapmamis olursun kaydirigubbakcemile2
vercek bi 8 kilom var kizzz aklinialirimsmile

kaydirigubbakcemile3 kiz zamanla miden kücülür istesende o kadar cok yiyemezsin
biraz fazla yersen sanki dünyalari yemis gibi hissedersin
merak etme alisirsin zamanla:)
ins baslarim yaaa, e iyi bari yanliz yapmamis olursun kaydirigubbakcemile2
vercek bi 8 kilom var kizzz aklinialirimsmile

küçülsün aman olmasın büyük sempatiksalakcinni azmısya 8 kilo 1 ayda verirsin yaza zayf giricen ne güsel sırnaşık şey :teytey:

gecmis olsun canim dikkat et kendine.opuyorumnanaktan

cok gecmiş olsun sağlığına dikkat et zayıflananmız için sağlıklı olmamız lazım guclubacismile önce sağlık..:nazar:

günaydin kizlaaaaaaaaaar opuyorumnanaktan

aaa cnm gecmis olsun
dikkatli ol hastalanirsin fln

ay sağolun.. şey.. dönemsel rahatsızlık :kedi: ben biraz ağır geçiriyorum da.. :kedi: geçecek iki güne olumunekankayizsmile

ay cnm şuan ne kdr mutluyum anlatamam:sm_cool:

gözle görünür bir değişme varaklinialirimsmile

göbeğim ve midem neredeyse yok oldu:sm_cool:

basenlerimde küçüldü ayyy uçuyorum havalara:sm_cool:

ay cnm şuan ne kdr mutluyum anlatamam:sm_cool:

gözle görünür bir değişme varaklinialirimsmile

göbeğim ve midem neredeyse yok oldu:sm_cool:

basenlerimde küçüldü ayyy uçuyorum havalara:sm_cool:

ne güsel ne güsel harika bişi bu :lepi: nasıl moral olmus sana bu azimle hafta sonunuda yemeden geçirirsin bak bende mutlu oldum birimiz zayıflıyo:dance:

Back
X