• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın arkadaşlarrr :)) ben de yeni kalktım diyet ton balığı yedim :)) malesef sabahlarıı midem başka bi et türü kaldırmıyor. 3 gndür dietimi bozmuorum ve görenler sen zayıflamışsın sanki diyolar:)) kıyafetlerim de bol geliyor:)) haftanın sonunda göreceğizzz:))

kızlar ben bugünde 1 kilo vererek aranıza geldim 3te 3 bende kupa alcam bu hafta inat ettim benim için en önemlisi yarın meyveyi abartıyorum geçen hafta meyve gününde verememiştim bi tek bu hafta dikkat etcem

günaydın arkadaşlar..

bende yarın bu diyete başlamak istiyorum..1 yaşında oğlum var ve artık aldığım kiloları vermeliyim..

1. gün patates sınırsız mı gerçekten..yani siz deneyenler sınırsız yediniz mi??

bana biraz diyetin püf noktalarını yazarmısınızzzz???kendi deneyimlerinize dayanarakkk..

günaydın arkadaşlar..

bende yarın bu diyete başlamak istiyorum..1 yaşında oğlum var ve artık aldığım kiloları vermeliyim..

bana biraz diyetin püf noktalarını yazarmısınızzzz???kendi deneyimlerinize dayanarakkk..

canım ben patates gününde patatesi taze taze sıcak sıcak azcık su katıp püre yapıyorum güzel oluyor sebze gününde şöle bol yeşillikli limonlu salata et gününde yağsız tavuk ciğeri tavuk balık lıgt dardanel ton yiyorum meyvede de muz hariç bütün meyveler istersen günde 10 kilo meyve ye serbest yumurta gününde de az olmak kaydıyla yumurtanın yanına lıg süt ve lıght peynir serpiştiriyorum böylece hafta kolay geçiyor

günaydın arkadaşlar..

canım ilk sayfada diyet anlatılıyo ama ben saba özet geceyim 1. gün istediğin kadar patates yiyeilirsin ama sadece patates tuz yok paharat atabilirsin 2. gün sebze günü sabah tabağında hangi sebzeler varsa aksama kadar onları istediğin kadar yiyebilirsin 3. gün et günü yine aynı sekilde hangi etle baslarsan aksama kadar onu yiyorsun tabi işlenmiş etler yasak 4. gün meyve günü aynı durum burdada gecerli 5. gün yumurta günü biz onu güne yoğurta kattık sade yumurta yiyemediğimizden yağ kesinlikle yasak bol su ve bitki cayı içmen gerekiyo 5 günün sonunda 2 gün ara veriyorsun serbest günler bu günler.. hadi kolay gelsin sırnaşık şey

çok teşekkürler kızlar..

bu sabah başlama niyetindeydim evde patates yokmuşş..yarın başlıycamm..

bugünde istediğimii yiiiimm bariiii..

yarın :hulya:başlangıç kilomu bildiriirimm...

çok teşekkürler kızlar..

bu sabah başlama niyetindeydim evde patates yokmuşş..yarın başlıycamm..

bugünde istediğimii yiiiimm bariiii..

yarın :hulya:başlangıç kilomu bildiriirimm...

rica ederiz .. şimdiden kolay gelsin baska aklına takılan bişi olursa herzamn sorabilirsin zemuszemus

canım ben patates gününde patatesi taze taze sıcak sıcak azcık su katıp püre yapıyorum güzel oluyor sebze gününde şöle bol yeşillikli limonlu salata et gününde yağsız tavuk ciğeri tavuk balık lıgt dardanel ton yiyorum meyvede de muz hariç bütün meyveler istersen günde 10 kilo meyve ye serbest yumurta gününde de az olmak kaydıyla yumurtanın yanına lıg süt ve lıght peynir serpiştiriyorum böylece hafta kolay geçiyor

sevgicim su an kaç kilosun ve bide küçülme varr mı farkediliyor mu bide resim paylaşır mısın bu hafta sonunda:) çok merak ediyorum seni inşallah bende pazartesiye kadar 5 kilo düşerim:hooray:

^selam kizlar,opuyorumnanaktan
bugun 600 gr verebilmisim, anladim ki ben günde 1 kilo veremicem, saglik olsun az da olsa gidiyo yinede kilolar.
Sizlerde nasil gidiyor

sporu çok yapıyorum ben saatlerce yürüyorum belediyenin aletlerine başladım bir saat biniyorum ve evde yaptıklarımda var

bence uygulaması oldukça kolay. fazlaca bir hazırlık gerektirmiyor. birde acıktıkça yeme şansın var. diyetisyenler 5 öğün diyorlar ya bu diyette bunuda yapabilirsin. yalnız hafif tempolu da olsa 30 dk yürüyüş ekleyince daha verimli oluyor....

şuanda 89 kiloyum. bu diyete gelecek pazartesi başlayacağım. çünkü bugün pirinç lapası diyetine başladım. 5 gün bunu yapacağım. amacım regl öncesi ödem atmak. ortalama bununlada 3-5 kg gidiyor.

kararlıyım hazirana enfazla 55 kg ile gireceğim...:lepi:

peki bu diyetle istenilen kiloya geldikten sonra koruma yöntemi varmı belli bir süre sonra kilo alınca tekrar mı 5 gün yapacagız

sevgicim su an kaç kilosun ve bide küçülme varr mı farkediliyor mu bide resim paylaşır mısın bu hafta sonunda:) çok merak ediyorum seni inşallah bende pazartesiye kadar 5 kilo düşerim:hooray:
evet tatlım küçülme var göbeğim çoktu şimdi yok denilcek gibi pantolonlarıma girmeye başladım haftasonu sana mutlaka fotoğraf koyucam söz hem diyetten önceki halimi hemde şiimdikini
sempatiksalakcinni
peki bu diyetle istenilen kiloya geldikten sonra koruma yöntemi varmı belli bir süre sonra kilo alınca tekrar mı 5 gün yapacagız

valla ben korumayı şöle sağlıcam bu diyetten önce doktorun verdiği bi liste var baya doyurucu ama hafif ona dewam etmek istiyorum korumak için iyi bi yöntem

evet tatlım küçülme var göbeğim çoktu şimdi yok denilcek gibi pantolonlarıma girmeye başladım haftasonu sana mutlaka fotoğraf koyucam söz hem diyetten önceki halimi hemde şiimdikini
sempatiksalakcinni

valla ben korumayı şöle sağlıcam bu diyetten önce doktorun verdiği bi liste var baya doyurucu ama hafif ona dewam etmek istiyorum korumak için iyi bi yöntem

şimdiden teşekkür ederim canım benimmm olumunekankayizsmile

kizlarr kimse yokmu millet nerde.oglen ne yediniz ya ben bir kac tane kofte ve cok az tavuk yemistim tavuk midemi bi kotu etti.cay iciyorum sicak sicak faydasi olur belki diye simdi.:çok üzgünüm:

Back
X