• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın arkadaşlar ben bugün 105,1 ile patates günüme başladım.. patateslerimi yukarıda tarif ettiğim gibi yaptım bi tane yedim.. form çayı içtim şimdi de.. akşama da yine aynı şekilde yapıcam bi de püre yapıcam azcık boshayallersmile

Arkadaslar bir sey soracaktim..Ben gecen hafta sebzelrimi hep cig tuketmistim..Bu hafta pisireyim diyorum..Salca koyabilir miyim?

Birde et gununde sosis yiyebiliyor muyuz?

salça olayına incilideniz abla tuzsuz olsun falan demişti canım salçanın içinde neler var bi bak istersen.. azıcık tatlandırsın diye konulabilir kanımca..

sosis yiyemiyoruz :sinifsinif:

canım neye göre tek tip dedin anlayamadım biz bir hafta boyunca,et,süt,yumurta,sebze,meyve tüm besinleri alıyoruz zararlı olan şeker,yağ,tuz yok diyetimizde 2günde tatil var eksik hissettiğin besinleri fazla kaçırmadan alabilmek için,bu diyeti zararlı bulurken ilaç kullanmayı neden düşünüyorsun tv de hergün haberleri çıkıyor onları duymuyormusun veya hayatını kaybedenler var ilaçlar yüzünden hem kilo veriyormuşsun ne güzel neden ilaçlara ihtiyaç duyuyorsun,ben kullanmadım Allah a hoş varsın kullanmamda tavsiyede etmem,sana zayıflama yolunda başarılar dilerima.sa.s.:nazar:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis ve bidada alkisalkisalkis

günaydın arkadaşlar ben bugün 105,1 ile patates günüme başladım.. patateslerimi yukarıda tarif ettiğim gibi yaptım bi tane yedim.. form çayı içtim şimdi de.. akşama da yine aynı şekilde yapıcam bi de püre yapıcam azcık boshayallersmile

afiyet olsun arkadaşım opuyorumnanaktan sana kolay gelsin valla benim için patates günü geçti ya diğer günler vız gelir tırıs gider çok şükür sebze gününe kavuşturana :Saruboceq:

canın sağolsun arkadaşım 18.00 kadar da olsa seninle konuşmak güzel aslında yazıyoruz ama ben konuşuyormuşuz gibi hissediyorumopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile:nazar:

bu sefer aynen öyle oldu aslında patatesi kızatma hariç çok severim ama bugün hiç yiyesim yok bide dışarı çıktık herkesin elinde renk renk top top dondurma sürekli birşey yiyolar ya öncedende belki öyleydi ama insan yemeyince daha çok dikkatini çekiyor,neyse atlattık bu günüde kaçamaksız inşallah

önemli değil canım bencede yap bak farkı göreceksinopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5:nazar:

heheh dur yavaş bu ne hız maşallah:roflol:opuyorumnanaktan:nazar::nazar:

a.s.canımopuyorumnanaktan bende konuşuyomuşuz tanışıyomuşuz olumunekankayizsmilegibi hissediyorum dertler ortak olunca insan yakın hissediyo kendisine hiç tanımadığı insanları

fena hırslandım valla dün akşam eşim mırın kırın etti biraz onda kızdım kötükedihüsogit yiyeceksen ye benide kendine uydurma :olmaz:ben zayıflıcam dedim budefa çok kararlıyım allahım hepimize yardım etsin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ne güzel çay içebiliyorsun ben zaten normal gündede çay içmem yanında abur, cubur, pasta, börek olmayınca delikafadulden şimdi hiç içemem. durmadan su içiyorum

diyetin ilk üç günü çay içiyorum sorun yok ama meyve ve yoğurt günü imkansız ne çay ne su midem altüst oluyor gerçi geçen haftayı rahat geçirdim bu haftada inşallah rahat geçer sonunda kilolardan kurtulmak var diye daha bir sıkı sarılıyor insan kaydirigubbakcemile5

buğün çok mutluyum çok süperim valla bayanssulusmile sabah domates patlıcan közledim bir güzel oldu afiyetle yedim ama birazcık minnacık tuz attım bu ilk kaçamagım:kedi: oldu ama olsun zemuszemus

acai berry kullanan varmı kızlar işe yarıyomu yan etkisi varmı

ben kullandım acai berry hemde 2 kutu ilk hafta 5 kilo birden verdim üstelik yediklerime dikkat ederek ve her gün en az 30 dk yürüyüş yaparak sonrası 2 ay boyunca birdaha hiç vermedim ve bıraktım kullanmayı ama şu var o ilk hafta verdiğim 5 kiloyu ilacı bıraktıktan sonra yediklerime dikkat etmesemde geri almadım ve bu diyete başladım . artık ilaç kullanmamayı düşünüyorum sonuçta yediklerinden kısarakta çeşitli diyetler yaparakta bu kilolar veriliyor boşuna o kadar para verip birde sağlığımızı bozmamıza gerek olmadığını düşünüyorum ...

buğün çok mutluyum çok süperim valla bayanssulusmile sabah domates patlıcan közledim bir güzel oldu afiyetle yedim ama birazcık minnacık tuz attım bu ilk kaçamagım:kedi: oldu ama olsun zemuszemus

Allah mutluluğunu daim etsin ne güzel benimde sebze günüm bugün patlıcan biber közledim yanında bol çeşit salata ama şu varki ben hep közde patlıcanı zeytinyağlı nar ekşili falan yerdim ilk kez yağsız tuzsuz sadece limonla yedim ve çok sevdim hem azcık tuz kaçamağı sorun olmaz herhalde yeterki verelim bu kiloları kaydirigubbakcemile5

Allah mutluluğunu daim etsin ne güzel benimde sebze günüm bugün patlıcan biber közledim yanında bol çeşit salata ama şu varki ben hep közde patlıcanı zeytinyağlı nar ekşili falan yerdim ilk kez yağsız tuzsuz sadece limonla yedim ve çok sevdim hem azcık tuz kaçamağı sorun olmaz herhalde yeterki verelim bu kiloları kaydirigubbakcemile5

a.s.amin canım opuyorumnanaktanamin çok ii yapmışsın ben geçen hafta hep çiğ yemiştim bu defa közledim bide salatalık marul taze nane falan yedim çok süper oldu akşamda aynısını yapıcam daha önce bende yağsız hiç yememiştim ama oluyomuş demekki .olacak olacak inş. hepimiz başaracağız :lepi:

günaydın kızlarrr bugun son gunum;kalkınca 2 kuru kayısı , peynır ,1 yumurta 1 çeri domates 1 su bardağı yogurt yedım(yogurdu yarım yağlı sütle yaptık) . bu dıyetı ıdeal kıloma ınınceye kadar yapmayaı planlıyorum ama kaçamaksız yapamam ben kaçamaklarımla mutluyumkaydirigubbakcemile3herşeyı yıyosun ,diğer dıyetlerdekı gıbı yada az yemeye calıskern ayyy çok kaçırdım derdi yok..

Zayıflamak isteyenler, bu dört besine dikkat! Kırmızı biber, hindiba, greyfurt ve yoğurt vücutta yağ yakımına, kilo vermenize yardımcı oluyorlar.
biyerden okudum bunu paylaşıyım dedim

Zayıflamak isteyenler, bu dört besine dikkat! Kırmızı biber, hindiba, greyfurt ve yoğurt vücutta yağ yakımına, kilo vermenize yardımcı oluyorlar.

tesekkurlar canım ;ben greyfurt suyu ıcıyorum ama ilaç kullananlar greyfurt yememelı ona dıkkat edelımyasakkelime

ama patates yemeğine salça giriyor oluyor mu öylebilmiyorumkismile

Salça katmadım ben nane,pul biber,kırmızı biber bol sumak hafif sulu yemek yapmıştım zaten çok severim patates yemeğini, patates günü bana hiç zor gelmedi.

Bugün son günüm sabah birtane haşlanmış yumurta yedim,öğlede çılbır şeklinde yapıcam yumurtayı ama yoğurtsuz yiyicem yine bol baharatlı akşam tekrar haşlanmış bir yumurtayla bitiricem diyetimi, sabah tartılıp yazarım sonucu.Et gününde diyete fazla uymadığım için ve adet döneminde olduğum için fazla kilo vermeyi beklemiyorum ama bence gayet güzel bir diyet.5 günde her besin grubundan yiyebiliyorsunuz.Yarın ara verip tekrar başlıycam ben bu diyete bu sefer birebir uyucam diyete.

evet greyfurt ve kırmızı biber çok iyi şekilde yağ yakıyor ben yoğurt günümde yoğurdumun içine kırmızı biber ve nane ekliyorum çok lezzetli oluyor tavsiye ederim kaydirigubbakcemile5

valla kızlar size şunu diyim acai berry miş bilmem neymiş ben piyasadaki bütün zayıflama haplarını içtim çünkü maddi bi sıkıntım yok biri bitti zayıflatmadı bi sonrakine ama inanın hiçbir işe yaramadı paranızı boşa atmayın o ilaçlarla veremediğim kiloları bu diyetle verdim gerek yok onlara biraz kendinizi sıkıp spor spor spor yapın başka hiçbirşey çözüm değil

valla kızlar size şunu diyim acai berry miş bilmem neymiş ben piyasadaki bütün zayıflama haplarını içtim çünkü maddi bi sıkıntım yok biri bitti zayıflatmadı bi sonrakine ama inanın hiçbir işe yaramadı paranızı boşa atmayın o ilaçlarla veremediğim kiloları bu diyetle verdim gerek yok onlara biraz kendinizi sıkıp spor spor spor yapın başka hiçbirşey çözüm değil

canim sen 72 kilomu oldun

ben kafama takmıyorum canım vermek zor değil bendede korumakta biraz zorlanıyorum çünkü ben ne kaçamak yapıyorum ne başka bişey hafta sonuna atıyorum topu nasılsa verdim diyip yiyorum ama 1 hafta yapmadım bak 1 kilo almışım çok iyi oldu daha fazla aldım sanmıştım 1 kilocuk almışım

Back
X