anladım ben de gercekten bayaaa sasırmıstım cok fazla yazı yazıldıgı icin bu konuda her seyi okuyamadım haliyle ilk gördüklerime göre düşündüm

Çok kilolu diilim çok şükür ama 50 kiloyken 60 kiloya çıktığım için bunları geri versem çok iyi olacak, bi de boyum da kısa ondan kıyafetleri filan yakıstıramıyorum kendime. Ama ben de durumumdan memnunum gibi spor ve dikkatli beslenerek insallah 2 ay kadar istedigim kiloya yaklasabilecegime inanıyorum.
Bayanlar benden size surekli iradesizligim yuzunden al ver olan ve bundan bıkan birisi olarak tavsiye, belki her yerde de yazılmıstır ama. Bir seyi yerken once tadına bakın sonra bir düşünün sadece bir kaç ısırıkla da aynı lezzeti alabiliriz. Ondan sonra devam edicekseniz yemeye oyle devam edin.Ben de genelde şöyle oluyordu, bir sey yerken şuurumu kaybettigimi dusundugum zamanlarda hep kilo aldım. Çünkü her şeyi sonuna kadar tükettim. Şu paket bitsin, sonra yemicem. Ama bunun sonu yok gercekten o paket biter yeni paket gelir. Eve abur cubur sokmamaya calısın, ben su anda oyle yaparak kendimi engelliyorum ve buna alısmaya calısıyorum. Ve de her gün aksam 9 gibi yesil cay icin. Bunu mideniz icin günün kapanışı olarak düşünün ve sonra yemeyeceksiniz.
Herkese bu mücadelesinde başarılar dilerim, eminim hepiniz zayıf olmayı cogu insandan daha cok hakediyorsunuz :lepi: