- Konu Sahibi incilideniz
- #6.101
bozma moralini canım opuyorumnanaktanya bende aldım hafta sonu kilo hep eşimin yüzünden bende ona kızdım birsürü diyeti birlikte yapıyoduk ona yaptırmadım bu hafta sürekli başımın etini yiyodu hafta sonuda onun yüzünden abarttım zaten şunu yap bunu yap yaptık bizde ee yapılınca o yenmeden olurmu hiç sonuçta 1 kilo gerigeldi ama boşverdim sende öleyap haftaya dikkat et fazla üzülme tamam mı
canım şekersiz çay soda meyvesiz tabikide bitki çayları serbest kahve istersen iç ama içmesen daha ii meyve günüdede katkısız meyve suyu serbest
canım çok teşekkürler moral verdin çok sinirlerim bozulmuştu boşuna bir hafta kaçamak bile yapmadan rejim yaptım ama neyse artık hayıflanmanın faydası yok üzülmeninde faydası yok bu hafta dahada dikkat edip haftasonu bozmadan vericem inşallah bakalım hayırlısı inşallah veririz bu kiloları sen makarna yaptınsanırım canım inşallah patatesten daha faydalı olur içimdışım patates oldu benimde bugünde yedim 2 haşlanmış patates açım ama hiç yiyesimde yok yani patatesi sen makarnayla başarılı olursan bende yaparım kepekli makarnamı yaptım yoksa normal makarnamı canım opuyorumnanaktan