• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

bugün diyetimin 2. günü bu arada kızlar

dün patatesleri zor bela yedim fazla da yiyemedim gitmedi bi türlü ya tuz da olmayınca yiyemedim

2 tane yiyebildim gün boyunca

bugün de bu saat oldu bişey yiyemedim su içiyorum sürekli

canım istemiyo diyet listesindekileri bu gidişle kilo veremeyeceğim ben galiba

vücut savunmaya geçecek vermeyecek kiloları :S

ne yapacağım bilmiyorum

dün patatesleri zor bela yedim fazla da yiyemedim gitmedi bi türlü ya tuz da olmayınca yiyemedim

ne yapacağım bilmiyorum

azda olsa yemeğe calıs sebzeleri haslama yiyemiyorsan ızgara yap hiç yiyemiyorsan az tuzla ama vücuduna teslim olma vericez kilolarımızı :lepi:

ay alemsin sen ya ne kadar hayat dolusun sen hayatı tiye alıysun sanırım ben öle hissettim çok hoş valla hepimiz yapabilsek

bi de kiloları versem hiç sıkıntım yok çok şükür opuyorumnanaktan

vallahii yaa yapıcam diye kusan var:) sakın kalkışma iğrenç bir koku iğrenç bir tat bide sürekli insanın içinden kokusu geliyoo deli ediyoo

çorbada nema problema.. süper oldu süper yaptım hatta dieti bırakınca ailece oturup içtik kaydirigubbakcemile3 o kadar güzeldi yani.. ama diyetine bi başlayamadım ki kaydirigubbakcemile3 başlasam belki de yapardım ya CADIARZU

çok tatlısın yaaa balımm:nazar:

:kedi:

ben geçen yıl yapmıtım canım

bir ayda 10 kilo civarında kilo vermiştim ama nasıl verdim bir de bana sor

tadı çok kötüydü laelaelaelaelae

1 ay mı akannehir nasıl dayandın o kadar zaman ohaoldumsmile

ben geçen yıl yapmıtım canım

bir ayda 10 kilo civarında kilo vermiştim ama nasıl verdim bir de bana sor

tadı çok kötüydü laelaelaelaelae

vallahii yaa yapıcam diye kusan var:) sakın kalkışma iğrenç bir koku iğrenç bir tat bide sürekli insanın içinden kokusu geliyoo deli ediyoo

ne yapacağım bilmiyorum

teşekkür ederimcanım cevabın için yalnız başka yerlerde okudum ben bu diyeti 1 haftalıkmış bir hafta yapmak gerekiyormuş bir zararı olmadı demi sana:uhm:

ben bu lahana diyetini gülben ergendende duymuştum ne zaman 2 3 kilo fazlam olsa hemen lahana çorbası yaparım hemen gider kilolar demişti o zamnlar kilo problemim olmadığı için umursamamıştım ama yapmayı düşünüyorum aynı şey 5 günde 5 kilo diyetiyle neredeyse sebze meyve ekstra çorbası var tadı kötü bile olsa yapıcam alışığım ben böle şeylere zayıflamak için nelere katlandıım daha önce bide bunu deneyim bakalım lahana suyunuda içiyorum zaten çok yabancı bir tat gelmeyebilir bana

çok kötüyüm çok her an bozmamak için zor tutuyorum kendimi :sinifsinif: sabahtan beri etrafımda simit boğca kuru ve yaş pasta yeniyo(üstelik meyveli) yememek için kendimi zor tutuyorum bu günüm tamammen işkenceye dönüştü.bitsin artık allahım evime gideyim yiceksiz olan tek yer orası :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:

çok kötüyüm çok her an bozmamak için zor tutuyorum kendimi :sinifsinif: sabahtan beri etrafımda simit boğca kuru ve yaş pasta yeniyo(üstelik meyveli) yememek için kendimi zor tutuyorum bu günüm tamammen işkenceye dönüştü.bitsin artık allahım evime gideyim yiceksiz olan tek yer orası :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:

ben de iş yerimde çok rahatım ev kabusum benim

canım skaın nefsine yenilme. küçücük bir parça yersek gerisi gelir. lezzeti alınca devam edersin. kendini kilolarını vermiş hayal et. seni hedefinden caydırmaya çalışan o pastaları, simitleri görme :)

ben de iş yerimde çok rahatım ev kabusum benim

allahtan evde rahatım tek yaşadığım için mutfakğı boşalttım yicek hiç bişi yok evde günlük yapıom sabredebileyim die annem bu halimi görse kafamı kırar ama napayım zayıflamam lazım canım allah yardımcımız olsun nefsimize yenilmeden bi cırpıda zayıflayalım. hem verince nasıl olsa az az yeme sansımız olcak dimi ( kendimi avutuyorum )

canım skaın nefsine yenilme. küçücük bir parça yersek gerisi gelir. lezzeti alınca devam edersin. kendini kilolarını vermiş hayal et. seni hedefinden caydırmaya çalışan o pastaları, simitleri görme :)

evet tatlım yenilmedim 20 dk sonra cıkıcam ve yemeksiz evimde mutlu mutlu film izlicem zayıf olcam zayıff zemuszemus

a.s.haftaya 19 Mayıs ve çarşamba tatilhihoyyyt Ama bana çok kötü oldu ya:gitme:şimdi çarşamba, perşembe ve cuma misafir vede yemekli misafir var.:sinifsinif:diyet sonraki pzt kaldımafoldumben ben diyete girmek istiyorum ya:gitme: bi rahat bıraksınlar dimi amaeyvahedigeldismile

ehueheuhe bugünümü de 5 yumurta ve 250 gr light yoğurt ile bitirdimmmm zemuszemus yarın kilo bildirimi yapacağım ama veremedim sanırım fazla :sinifsinif: çünkü çok kaçamaklı bir haftaydı :oklava: ama olsan bir gün aradan sonra tam gaz devammm guclubacismile

cokacimcoook sen o kacamaga bıraz mı dıyorsun yapma ya
cokacimcoook
:oklava::oklava::oklava:
ama yıne :nazar: bu senın ıcındı masallah

ya protein günüydü ben azcık kuru fasülyede yediim..yoğurt vss..
can sıkıntısından acıkmamıştım oysa:(
ama şimdi vlla açım yaaa :(
yarın meyve akşma kdrr napcamm ki:))
kaçamaklıı benimkid ebakalım nolcak :(

cokacimcoook sen o kacamaga bıraz mı dıyorsun yapma ya
cokacimcoook
:oklava::oklava::oklava:
ama yıne :nazar: bu senın ıcındı masallah

hep sizin yüzünüzdennnnn:oklava: :dilcikar: karşamda magnumları yemeyi biliyosun amaa :icecream: şaka bi yana bu hafta ne olursa olsun kaçamak yapmayacağım bir gün tatilin sonrasında yarın tekrar patatesle devamm olumunekankayizsmile
bu arada bu hafta sadece 1.100 gr verdim 400 de geçen hafta tatilde almıştam yani toplamda 1.5 kg . bu hafta olmadı :1no2: pes etmek yokkkk zafer bizimdirrrr :enbuyukkk:

slm kızlar umarım herkes çok iyidir ben diyetimin son günündeyim şimdiden kilomu yazayım 79.7MAŞALLAH:nazar: artık izninizle başka diyet uygulayacağım sonuç olarak :nazar:84den 79:nazar:düşürdü bu diyet beni ama artık vücudum alıştı daha az veriyorum,incilideniz sanada tekrar teşekkürler sayende en zorlu kilolarımdan kurtuldum:nazar:,hepinizi öpüyorum diyete son hız devam 60ları görmek dileğiyle Allah a emanet olun bol iradeli diyetler:)))

Back
X