• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

accık ekmek yediim ya:((

ilaç içecektiim..kayısı beni mahfettii wc den çıkamıyorum malesef..

ay vlllla 5 kg verenlerii tebrik ediyoorummm...3 verenleride herkesi:)

a.s.hiç sağlıksız görünmüyor:uhm:haftaya çarşamba ve sonrası misafirim var. ama pzt-salı serbestim. bu gün yapabilirim. peki kaç kilo veriyoruz bu iki gündebilmiyorumkismile

ablacım bu kilo vermek için değilmiş ama 1 ile 2 kilo arası veriliyormus yinede ben pazar pazartesi yapcam bunu bildiririm sonucu :icecream:

kızlar bugün 3. günüm. sabah tartıldım. iki günde 2.4 kg verdim. bu gidişle 5 günde 5 kilo veririm :)
a.s.çok iyi gidiyorsun:nazar::teytey:darısı bana ve hepimize:Saruboceq::Saruboceq:
ablacım bu kilo vermek için değilmiş ama 1 ile 2 kilo arası veriliyormus yinede ben pazar pazartesi yapcam bunu bildiririm sonucu :icecream:

a.s.sanırım ödem attırmak için:uhm:6.7 günlerde orijinalindeki gibi kahvaltından sonraki tüm öğünde değilde örneğin hafif bir akşam yemeği olarak kullanılabilir. bilmiyorumkismile5 günde 5 kilo diyetinden sonra, 6.7 günlerde bunu yapmak çok sakıncalı olabilir gibi:uhm: sonra metobolizma kilitlenebilir. risk almamak gerekiyor. Ben yapabilirim demiştim çünki malum 3-4 haftadır diyet modundan çıktımsenağlama bi türlü de konsantre olamadımeyvahedigeldismile lütfen bana :Saruboceq::Saruboceq: dua yollayın

arkadaslar 82 kiloyum bu hafta bi moda giremedim yaa her gün zırvaladım dondurmalar tatlılar poğaçalar falan off bu gün hiç bi şey günü yapmıyorum mola verdimm (sanki çok yaptımda bide molakaydirigubbakcemile3) yarın tekrardan patatess ptatess patatess patatesssshihoyyyt

Ben yazlık bir sürü kıyafet aldım hepside 38 beden:)) onlara bakarak konsantre oluyorum.Birde diyet bitiminde kilo verdikçe kıyafetleri deneyince aradaki farkta beni iyice hırslandırıyor. 50 kiloya inince ilk işim gidip kot pantolon almak olacak. Doğumdan sonra ilk yıl 2-3 kıyafetle geçirdim hep kilo verip sonra alacağım diye diye 3 yıl geçti.Doğumdan sonra 65 kiloydum boyumda 1,55 düşünün halimi. 49 kilodan 65 e çıkınca işe başlamakta zor olmuştu benim için.Kilonun birazını geçen yıl verdim. Bu yılda vermeye devam ettim yavaş yavaş inşallah 50 kiloya kadar inicem. Haftasonuda saçlarımı karamel tonuna boyattım kilo vermek kendime güvenimi arttırdı. Kalan kilolarımıda verebilirsem süper olacak.

Ben yazlık bir sürü kıyafet aldım hepside 38 beden:)) onlara bakarak konsantre oluyorum.Birde diyet bitiminde kilo verdikçe kıyafetleri deneyince aradaki farkta beni iyice hırslandırıyor. 50 kiloya inince ilk işim gidip kot pantolon almak olacak. Doğumdan sonra ilk yıl 2-3 kıyafetle geçirdim hep kilo verip sonra alacağım diye diye 3 yıl geçti.Doğumdan sonra 65 kiloydum boyumda 1,55 düşünün halimi. 49 kilodan 65 e çıkınca işe başlamakta zor olmuştu benim için.Kilonun birazını geçen yıl verdim. Bu yılda vermeye devam ettim yavaş yavaş inşallah 50 kiloya kadar inicem. Haftasonuda saçlarımı karamel tonuna boyattım kilo vermek kendime güvenimi arttırdı. Kalan kilolarımıda verebilirsem süper olacak.

canım benim inşallah en kısa sürede hedefine ulaşırsın benimde boyum 171 ama kilomda 82 65 olsam tüm dünyalar benim olacak benim önümde verilecek kilo çok o yüzden senin gibi düük beden almaya cesaret edemiyorum inşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırızzza.s.:hooray:

slm millet ben bu diyeti tam uygulayamadım ama motivasyonumu arttırdı inş. tıpatıp uyucam artık yarınmı başlarım pzt simi bilmiyorum
karar verince yazarım belkide yarın süt yoğrtla kapatır sonra tekrar başlarım
bakalım a e olun...
kilo veren ark lar tebrikler darısı başımıza..

kızlar beni de aranıza alırmısınız? iki gündür kendi çapımda diyet yapmaya çalışıyorum. doğal olarak bir değişiklik yok.ama bu uyguladığınız diyet daha kolay gibi göründü. Boyum 1.64 kilom 59. benim ideal kilom 53. inşallah ben de fazlalıklardan kurtulurum bilmiyorumkismile

a.s.günaydın kızlar diyet bitti benim kannatiimce makarna işe yarıyo denemenizi tavsiye ederim bir değişiklik olur en azından 3 haftadır yapıyorum ilk iki hafta 3 er kilo verdim bu hafta 2 kilo verdim bu arada bu diyete ara vericem buğün lahana çorbasına başladım allahım hayatımda bu kadar ...... tat görmedimakannehir nimete kötü denmiyeceği için noktalar koydum sizin için en kötü tat neyse onu koyarsınız o kısma ama yapıcam dönüşü yok 1 hafatada buu yapayım

a.s.günaydın kızlar diyet bitti benim kannatiimce makarna işe yarıyo denemenizi tavsiye ederim bir değişiklik olur en azından 3 haftadır yapıyorum ilk iki hafta 3 er kilo verdim bu hafta 2 kilo verdim bu arada bu diyete ara vericem buğün lahana çorbasına başladım allahım hayatımda bu kadar ...... tat görmedimakannehir nimete kötü denmiyeceği için noktalar koydum sizin için en kötü tat neyse onu koyarsınız o kısma ama yapıcam dönüşü yok 1 hafatada buu yapayım

canım makarnayı yaptığın hafta 2 kilomu verdin nasıl yedin makarnayı kaç porsiyon sadece haşlanmış olarak içine bişey kattınmı bende bu hafta makarnayla denemek istiyorumda bilmiyorumkismile

allah yardımcın olsun ay4242..çok zorr onuu içmekk..kaç defa yaptım ve içemeden döktüm..ben de suyunu içiom dünden beri 600 gr gitti..

tabi aynı zamanda diyete de devam..spor yapmıyorum ama..

canım makarnayı yaptığın hafta 2 kilomu verdin nasıl yedin makarnayı kaç porsiyon sadece haşlanmış olarak içine bişey kattınmı bende bu hafta makarnayla denemek istiyorumda bilmiyorumkismile
ewt canım makarna haftasında verdim 2 kiloyu ama çok yemedim 2 porsiyon hadibilemdin
3 porsiyon yemişimdir akşamda üstüne ketçap sıkmıştım ımm o zaman süper oluyo kaydirigubbakcemile3 inş. sendede işe yarar canım

allah yardımcın olsun ay4242..çok zorr onuu içmekk..kaç defa yaptım ve içemeden döktüm..ben de suyunu içiom dünden beri 600 gr gitti..

ewt canım çok zor kokusu bile içimi bulandırıyo ama bir yolunu buldum zaten çok su içilmesi gerekiyo ya bardağın yarısına çorbayı koyuyorum üstünede sıcak su seyrelmiş oluyo kokusu azalıyo sabahtan beri sadece çorbadan 1 lt ya yakın içtim ilk gün için süper birde tek yudumda içiyorum hepsini içer içmezde greyfurt atıyorum ağzıma şimdilik bir problem yok bakalım ama kaşık aşık yemek çok zor sabah denedim denedğim gibi çıkarttım ama dayanacam çorbanın en ii tarafı bidaha asla yemek yemek istemiyosun ha bide şu var içerken somalideki insanları düşünüyorum yada ıssız bir adaya düşseydim sadece lahana çorbası yapabilecek malzeme olsaydı ne yapacaktım diyorum kendime anlıcan öle avutuyorum kendimi :1rolleyes:

çok ii o zamn canım suyunu bende içiyordum ara ara bunu bir hafta yapıyımda sonrada suyuna devam edicem bakalım bende hiç spor yapamıyorum malesef

buğün benim doğum günüm kızlar lahana çorbasına bşladım inş. işe yararda yeniden doğuşumunda günü olur :Saruboceq::Saruboceq:

ay4242 doğum günüün kutlu olsun cnmmm,mutlu yıllar.

kızlar karın ağrısından ölüyorum wcden çıkamıorum:(
meyve günü beni mahveffii kayısı karpuz vs..
ekmek yiyorum sadece kaçamak olarak..
karın ağrısına ii gleir diyee::(
2,3 kilo verdim amaa kesin..

Back
X