• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

yazını görünce gittim tartıldım 54 çıktı
ben en son 53 tüm nasıl oldu anlamadım acaba en son gelen misafirin beni recimden caydırıp yedirdikleriyle alakası olabilirmi:)))

sabah tartıl şekerim o ufacık kaçamaktan bişeycik olmaz miden doluyken tabiki 54 çıkarsın

Kilo kontrolü için bunu tüketin

Yaş ilerdikçe artan kilo sorunuyla nasıl başa çıkabiliriz?

25 yaşından sonra insan vücudundaki 7-Keto maddesinin azaldığını ve kişilerin kilo aldığını söyleyen diyetisyen Turgay Köse, "7-Keto yabani yer elmasında bulunur. Bu madde metobolizmayı hızlandırır" diyor

Yaş ilerdikçe artan kilo sorunuyla nasıl başa çıkmak gerektiğine dair soruları Uzman Diyetisyen Turgay Köse yanıtladı:

Neden belli yaştan sonra kilo almak daha kolay?

25 yaşından sonra insan vücudundaki 7-Keto düzeyleri azalır. Buna bağlı olarak metabolizma hızı azalır, obezite görülme sıklığı artar. Pek çok araştırmacı yaşa bağlı gelişen bu durumların önlenmesi adına diyetin 7-Keto ile desteklenmesini savunuyor.

7-Keto nerelerde bulunuyor?

7-Keto vücutta doğal olarak bulunan bir maddedir. ınsan idrarında bulunduğu ilk olarak 1958 yılında Gallagher tarafından keşfedilmiş ve belgelenmiş. Basit bir kan testi ile ölçülebiliyor. ınsan vücudu dışında bir de yabani yer elmasında var. Şimdi artık bunların dışarıdan alınan maddeleri de çıktı.

7-Keto düzeyini artırmak için günde kaç tane yer elması yemek gerekli?

Bunun için kesin bir veri yok! Çünkü sürekli yer elması yemek imkansız ve 7-Keto oranı yaşla birlikte azalıyor. Bu açığı kapatmak için günde 200 miligram 7-Keto maddesi alınması öngörülüyor. Haftada iki kere falan yer elması yenebilir.

7-Keto alınması metabolizmanın hızını nasıl artırıyor? Yani ne kadar koşmaya eş değer?

Metabolizma hızını yüzde 5.4 oranında artırıyor. 65-70 kilo biri, günde 2 bin kalorilik diyet yapıyorsa, bir gün içinde alacağı 7-Keto ile 40 dakika yürümüş gibi metabolizma hızını artırabilir.

kızlar buda çok ilginç ne dersiniz
zor bişey de değil yemekle bişey kaybetmeyiz değilmi?
ae olun..

--------------------------------------------------------------------------------

merhaba,
bu gün başladım 58 kg.

1. gün sonu:57.7 kg.
diyete tam olarak uydum. bütün gün yalnızca patates yedim. hemde abartmadan.
gerçi benim metabolizmam çok yavaştır. kilo almaya uygun bir bünyem olduğundan bütün hayatım dikkat ederek geçti. bu sebeple diyetlerde çok az kilo veriyorum. benneyaptımki

2. gün sonu: diyete tam olarak uydum. sebze olarak domates salatalık seçtim. bütün gün; 4 salatalık 5 domates yedim. su içtim birde şekersiz çay. bu sabah tartıldım; 56.7 kg. ama ayıp kaçmaz inş.:kedi: sizde de öğlemi ben bütün gün idrara çıktım
valla 1 litre su içtiysem 3 litre çıkmıştır. hatta geceyi wc de geçirdim. bu sebeple su kaybı olması kuvvetle mümkün. bakalım yine de moralimi bozmuyorum. 3. güne tavuk la başladım. haşladım baharatsız ve tuzsuz olarak. gelişmeler an ve an bildirilecektir.sositososito

günaydın kızlar tartıldım ve 62.5 kiloyum
gecen hafta 2 kilo gitti inş bu haftada öyle olur
cok istiyorum 60 ın altına inmeyi
annemlere bi sonraki gidişime kadar bi 4 kilo daha verebilsem o kadar mutlu olucam ki
bu gün türlü pişirdim yağsız az tuzlu az salcalı
ben artık tuz yasağına uyamıyorum..
4. ve 5. günlerde ancak tuz almamıs oluyorum
sonuc olarak mutluyum herkes inceldin diyo eee kolaymı ilk diyete basladığımda 69.8 dim şimdi 62.5 oldum :lepi: :lepi: :lepi:

günaydın kızlar bugün sebze günüm sabah yağsız tuzsuz ama lezzetli sayılan taze fasulye yemeği pişirdim bol domatesli azcık sarımsaklı ve soğanlı taze fasulye tuzu sevenler için kötü gelebilir ama ben alıştım tuzsuz yemeye o yüzden kötü gelmedi işyerinede getirdim bir tabak salatalıkta yiyeceğim gün içinde çünkü bugün çok acıkıyorum atıştıracak bişeyler olmalı yanımda inşallah sorunsuz geçen bir sebze günüm olur yarın et günü en kolay geçen gün diyebilirim hiç acıkmıyorum neyse bugünü inşallah kolayca geçiririz hayırlısıyla :))

kızlar merhaba..bende bu diyeti uygulamak istiorum ama açlık halsiz bırakır mı acaba die düşünüorum..çalışıorum bide.. nelerde zorlandınız bu diyeti yaparken...

Kilo kontrolü için bunu tüketin

Yaş ilerdikçe artan kilo sorunuyla nasıl başa çıkabiliriz?

25 yaşından sonra insan vücudundaki 7-Keto maddesinin azaldığını ve kişilerin kilo aldığını söyleyen diyetisyen Turgay Köse, "7-Keto yabani yer elmasında bulunur. Bu madde metobolizmayı hızlandırır" diyor

Yaş ilerdikçe artan kilo sorunuyla nasıl başa çıkmak gerektiğine dair soruları Uzman Diyetisyen Turgay Köse yanıtladı:

Neden belli yaştan sonra kilo almak daha kolay?

25 yaşından sonra insan vücudundaki 7-Keto düzeyleri azalır. Buna bağlı olarak metabolizma hızı azalır, obezite görülme sıklığı artar. Pek çok araştırmacı yaşa bağlı gelişen bu durumların önlenmesi adına diyetin 7-Keto ile desteklenmesini savunuyor.

7-Keto nerelerde bulunuyor?

7-Keto vücutta doğal olarak bulunan bir maddedir. İnsan idrarında bulunduğu ilk olarak 1958 yılında Gallagher tarafından keşfedilmiş ve belgelenmiş. Basit bir kan testi ile ölçülebiliyor. İnsan vücudu dışında bir de yabani yer elmasında var. Şimdi artık bunların dışarıdan alınan maddeleri de çıktı.

7-Keto düzeyini artırmak için günde kaç tane yer elması yemek gerekli?

Bunun için kesin bir veri yok! Çünkü sürekli yer elması yemek imkansız ve 7-Keto oranı yaşla birlikte azalıyor. Bu açığı kapatmak için günde 200 miligram 7-Keto maddesi alınması öngörülüyor. Haftada iki kere falan yer elması yenebilir.

7-Keto alınması metabolizmanın hızını nasıl artırıyor? Yani ne kadar koşmaya eş değer?

Metabolizma hızını yüzde 5.4 oranında artırıyor. 65-70 kilo biri, günde 2 bin kalorilik diyet yapıyorsa, bir gün içinde alacağı 7-Keto ile 40 dakika yürümüş gibi metabolizma hızını artırabilir.

kızlar buda çok ilginç ne dersiniz
zor bişey de değil yemekle bişey kaybetmeyiz değilmi?
ae olun..

--------------------------------------------------------------------------------

canım çok güzel bir bilgi teşekkür ederim ama yer elmasını nerde bulucaz haftada 2 gün yemek için metobolizma hızımın artması gerekiyorda bende bulup yiyeyim sık sık inşallah opuyorumnanaktan

kızlar merhaba..bende bu diyeti uygulamak istiorum ama açlık halsiz bırakır mı acaba die düşünüorum..çalışıorum bide.. nelerde zorlandınız bu diyeti yaparken...

hoşgeldin canım aramıza yapabilirsin hepimiz kolaylıkla yapıyoruz senin sevdiğin besinlere göre değişiyor aslında zorlandığın günler yada zorlandıığın gıdalar ben sebze gününü çok seviyorum ama beni tok tutmuyor birde halsiz hissetmezsin kendini büyük ihtimalle çünkü sınırsız yiyebiliysun bu diyette sınırsız patates sınırsız sebze meyve tek bir gün yiyorsun ama sınırsız yemiş olman zaten acıkmanı ve halsiz kalmanı engelliyor ilk hafta biraz zorlanırsın hepimiz yaşamışızdır ilk hafta zorlanmayı ama sonrası daha kolay oluyor denemekistersen hepbirlikte destek oluruz sana kaydirigubbakcemile5

hoşgeldin canım aramıza yapabilirsin hepimiz kolaylıkla yapıyoruz senin sevdiğin besinlere göre değişiyor aslında zorlandığın günler yada zorlandıığın gıdalar ben sebze gününü çok seviyorum ama beni tok tutmuyor birde halsiz hissetmezsin kendini büyük ihtimalle çünkü sınırsız yiyebiliysun bu diyette sınırsız patates sınırsız sebze meyve tek bir gün yiyorsun ama sınırsız yemiş olman zaten acıkmanı ve halsiz kalmanı engelliyor ilk hafta biraz zorlanırsın hepimiz yaşamışızdır ilk hafta zorlanmayı ama sonrası daha kolay oluyor denemekistersen hepbirlikte destek oluruz sana kaydirigubbakcemile5

tartılmaya bile korkanlardanım.10 ay oldu doğum yapalı.ha bugğn boğazımdan keserim ha yarın derken 10 ayı geçirdim.o sürede de evdeydim..haliyle saldım kendimi iice..artık çalışmaya başladım evdeki rahatlık yok artık.en önemlisi erken kalkıorum.evdeyken ne yalan sölim kızım uyurken bende kıvrılıveriordum yanına.:kedi:
ama şimdi oturmaya bile fırsat kalmıor evde.zayıflamam gerekior farkındayım.kendimi avutuorum ben sadece.aa ben güzelim böyle diyerek ama değilim aslında...en son 72 kiloydum tartıldığımda.60 olabilsem ne güzel olurum zemuszemusgöğüslerimde büyük .normalde birazcık büyüktüler ama hamilelikte şiştiler ve hala epeyce büyükler.inşallah kilo verdiğimde onlarda küçülür diye temenni ediorum..
hatunlara bakıorum çevremde fıstık gibiler ya..göbeğimi içime çekmek istemiorum ben artık..ama bu boğazımı nasıl akıllandırıcam...karnım acıktığında deli gibi yiyenlerdenim ben yaaa...ekmeğide çook seviorum.allahım yarın bende başlıycam bende.. sonunu getirebilirim inş...:bbo:

günaydın kızlar tartıldım ve 62.5 kiloyum
gecen hafta 2 kilo gitti inş bu haftada öyle olur
cok istiyorum 60 ın altına inmeyi
annemlere bi sonraki gidişime kadar bi 4 kilo daha verebilsem o kadar mutlu olucam ki
bu gün türlü pişirdim yağsız az tuzlu az salcalı
ben artık tuz yasağına uyamıyorum..
4. ve 5. günlerde ancak tuz almamıs oluyorum
sonuc olarak mutluyum herkes inceldin diyo eee kolaymı ilk diyete basladığımda 69.8 dim şimdi 62.5 oldum :lepi: :lepi: :lepi:

a.s.çok güzel gidiyorsun:nazar::nazar:bu azimle 60 altına ineceğinden eminim..opuyorumnanaktan

kızlar ben patatesle başlamıştım bgn ama bi tane magnum yedim büroda herkes yiince başka bişi yemedm b de yürüyüş de yaptm kendimi diete affettrmek için.smd tamamen boşa mı gitti yrn yine patatesle mi başlamalıyım yoksa sebzede4n dewam edeymmi??

a.s.kaldığın yerden devam en mantıklısıbilmiyorumkismileyoksa bi türlü 5.güne gelemiyoruzkaydirigubbakcemile3

a.s.çok güzel gidiyorsun:nazar::nazar:bu azimle 60 altına ineceğinden eminim..opuyorumnanaktan

inş ablacımm o kadar istiyorum ki 55 olmayı haziranın 11 inde annemlerin yanına dönücam ozamna kadar 5 kilo daha vermem lazım cünkü orda yapamıyorum dayanamıyorum annemin yemeklerine cokacimcoook haftada bi kilo bile versem bana yeticek :Saruboceq: umarım sende en kısa zamnda baslarsın sensiz hiç cekilmiyo bu diyet cok güzel motive ediyorsun sırnaşık şey

tartılmaya bile korkanlardanım.10 ay oldu doğum yapalı.ha bugğn boğazımdan keserim ha yarın derken 10 ayı geçirdim.o sürede de evdeydim..haliyle saldım kendimi iice..artık çalışmaya başladım evdeki rahatlık yok artık.en önemlisi erken kalkıorum.evdeyken ne yalan sölim kızım uyurken bende kıvrılıveriordum yanına.:kedi:
ama şimdi oturmaya bile fırsat kalmıor evde.zayıflamam gerekior farkındayım.kendimi avutuorum ben sadece.aa ben güzelim böyle diyerek ama değilim aslında...en son 72 kiloydum tartıldığımda.60 olabilsem ne güzel olurum zemuszemusgöğüslerimde büyük .normalde birazcık büyüktüler ama hamilelikte şiştiler ve hala epeyce büyükler.inşallah kilo verdiğimde onlarda küçülür diye temenni ediorum..
hatunlara bakıorum çevremde fıstık gibiler ya..göbeğimi içime çekmek istemiorum ben artık..ama bu boğazımı nasıl akıllandırıcam...karnım acıktığında deli gibi yiyenlerdenim ben yaaa...ekmeğide çook seviorum.allahım yarın bende başlıycam bende.. sonunu getirebilirim inş...:bbo:

hiç üzülme canım ya vereceğin en fazla 12 kiloymuş böyle düşün sonuçta yiyerek aldık hepimiz bu kiloları ve dikkat ederek vereceğiz üstelik senin bebişin var birde onun peşinde koştururkende daha kolay verirsin normal ekmek yerine çavdar ekmeği deneyebiilirsin ve 2 dilim olarak sınırlandırabilirsin kendini zaten bu diyeti yaparsan 5 gün acıktıkça o günün yiyeceğini sınırsız yiyebiliyorsun 2 gün tatildede normal yeme düzeni ama ekmeği ve yağlı yemekleri abartmadan verirsin bir kaç ayda yine fıstık gibi bir bayan olursun şimdide yakışıyordur muhakkak ama sağlık için hepimizn vermesi lazım bende çok kiloluyum ama halimden sağlığımı etkilemediği sürece memnumun hiç çok zayf olmayı istemedim şahsen ama olmuyor böyle sağlığımı etkiliyor o yüzden vermek gerkiyor kilo her hastalığa davetiye çıkartıyor malesef hepimiz inşallah zayıflayıp hem sağlıklı hem fıstık gibi bayanlar olucaz opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5

Merhaba kızlar bu başlığı bugün farkettim ve benimde böyle bir diyete ihtiyacım var :( evlenmeden önce 48 kiloydum şu an 56 kiloyum :(( çok üzgünüm.. en kısa zamanda aldığım kiloları vermem gerek hem hamile kalmak istiyorum bu kadar kiloyla kalırsam hiç veremem gibi sanki..yarından itibaren başlıyorum bende umarım işe yarar..Bir çok diyet araştırdım ama bu bana çok sempatik geldi :) guclubacismile

arkadaslar bende bir sürü kaza yapamama vazgeçme sonrası bu gün 83 kilo ile yeniden başlıyorum ve 23 hazirana kadar 18 kiloyu vermem gerekk Allahımm güç ver ilk hedef bu haftanın sonun 79.9 de olsa 79 u görmek bu 80li kilolar benim asabımı bozuyoo

Merhaba kızlar bu başlığı bugün farkettim ve benimde böyle bir diyete ihtiyacım var :( evlenmeden önce 48 kiloydum şu an 56 kiloyum :(( çok üzgünüm.. en kısa zamanda aldığım kiloları vermem gerek hem hamile kalmak istiyorum bu kadar kiloyla kalırsam hiç veremem gibi sanki..yarından itibaren başlıyorum bende umarım işe yarar..Bir çok diyet araştırdım ama bu bana çok sempatik geldi :) guclubacismile

hoşgeldin aramıza canım hayırlısıyla verirsin inşallah fazla kilolarını hepbirlikte veririz muhakkak kaydirigubbakcemile5

arkadaslar bende bir sürü kaza yapamama vazgeçme sonrası bu gün 83 kilo ile yeniden başlıyorum ve 23 hazirana kadar 18 kiloyu vermem gerekk Allahımm güç ver ilk hedef bu haftanın sonun 79.9 de olsa 79 u görmek bu 80li kilolar benim asabımı bozuyoo

sıkma canını canım vericeksin muhakkak bak bende 2 haftadır direniyor vücudum 100 ün altına inmemek için altı üstü 1 kilo aşağıya inemiyorum ama 3 hafta yine başladım olacak bu sefer ineceğim diye diretiyorum sanırım geçişlerde vücut adapte olamıyor oyüzden biraz zorlanıyor ama olacak muhakkak herpbirlikte vericez kiloları opuyorumnanaktan

hoşgeldin aramıza canım hayırlısıyla verirsin inşallah fazla kilolarını hepbirlikte veririz muhakkak kaydirigubbakcemile5

inşallah canım ama nolur vazgeçmeyelim..bu konuda kendime hiç güvenmiyorum çünkü evin heryeri çikolata dolu ve ben sürekli yiyorum hepsini çöpe atsam diyorum kıyamıyorum da :gitme:

Back
X