• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

en doğru karar zemuszemus bravo bu kararlılıkla kesinlikle dar gelen pantalonlarına girersin yeterki olacağına inan opuyorumnanaktan

ferihan durduysa kilo vermen her gün 45 dk bi saat yürüyüş eklee hemen açılır emin ol..

bnde zayıflamak istiyorum dogum kılolarını vermek zor

canım yaaa bütün kiloları vermek zor Allah hepimize yardımcı olsunn inşallahh..

aranıza benide alırmısın daha önce yazdım kimse cevap vermedi bu diyeti kısaca banada anlatırmısınız düğüne kadar kilo vermeme lazım lütfen :Saruboceq:
canım benim buyur gel yaa..diyet toplam 5 gün birinci gün patates hayal gücüne kalmış baharat dığında hiç bi katkı izni yok ne gelirse aklına yapıp yiyebilirsin 2. gün sebze ister YAĞSIZ VE TUZSUZ OOLMAK KAYDI İLE pişir ye istediği sebzeyi ister salata tarzı çig sebzelerden takıl ama sabah ne yediysen sebze olarak gün içindede onu yemen gerek bu önemli.. 3. gün et yine yağsız tuzsuz ve işlenmemiş olmak sartı ile fırında yada haşlama yiyebilirsin 4. gün meyve yine istediğin meyveyi yiyebilirsin gün boyunca aynı meyceler olacak yani sabah elma çilek yedin mesela gün içindede elma çilek yiyeceksin 5. gün yumurta günü ister sınızrsız yum. ister süt yoğurt peynirle destekleyebilirsin
kolay gelsinnnn a.s.
Bende bugün başladım. Bir tane haşlanmış patates yedim şimdilik. Sebze günü için neyi nasıl yapabilirim? Haşlama falan mı? :uhm:

canım ister çig ister haşlama senin zevkine kalmışş

aranıza benide alırmısın daha önce yazdım kimse cevap vermedi bu diyeti kısaca banada anlatırmısınız düğüne kadar kilo vermeme lazım lütfen :Saruboceq:

hoşgeldin canım çok kolay bir diyet istersen bir dene haftanın 5 günü yapılıp 2 gün normal beslenme şeklini çok abartmadan yapıyorsun pazartesi sabahtan akşama kadar patates haşlanmış fırında nasıl istersen pişir yalnız yağ tuz yok istediğin kadar baharat serbest salıgünü sebze çiğ yada pişmiş yine yağsız tuzsuz pişirebilirsin yalnız tek püf noktası sabah kahvaltı tabağında hangi çeşit varsa akşama kadar onları yiyebilirsin çarşamba et tavuk balık biri yada hepsi aynı şekilde perşembe meyve cuma süt yoğurt yumurta peynir yağsız veya yarım yağlı tercih edilebilir cumartesi pazar tatil çok abartmadan normal beslenme şeklini devam edebilirsin ilk sayfada ayrıntılı açıklaması var incilideniz ablanın onuda okuyupp bilgilenebilrsin kolay gelsin

Kızlaar günaydıınn :) Başladım bugün diyete birsürü patates haşladım..2 tanesi ile de bir güzel karabiber pul biber döküp kahvaltı yaptım :) Şimdilik çok kararlıyım..ınşallah bir şey çıkmaz da hepimiz rahat rahat veririz kiloları :))

Günaydin kizlar
benim dietimin ücüncü günü, yalniz ben ilk günü et günü, ikinci patetes ve bugun de sebze günü yaptim ve 2 günün sonunda 2,200 kg verdim cok mutluyummmmmmmmmmm bu kez bu dieti ara vermeden 2 yada 3 hafta yapcagim
bugun butun gün salata yiyecegim, listeye alindimmi aceba, opuyorumnanaktansırnaşık şey:sm_cool:

sizlerede basarilar diliyorum

merhaba arkadaşlar bugün benim et günüm tavuk yiyorum gerçi bu sefer haşlama değilde derisi ve yağı alınmış tavuğu teflonda pişirdim azıcık bir yağ bıraktı tabiki ama inşallah sorun olmaz o kadardan sürekli haşlama insanı sıkıyor bir zaman sonra o yüzden değişiklik olsun dedim gerçi ben bugünü seviyorum çünkü tok oluyorum çok şükür o ve bolcada su içiriyor o yüzden sevdiğim bir gün herkeze kolay gelsin arkadaşlar dualarınızı esirgemeyin lütfen bu hafta ikili rakamlara düşeyim :))

merhaba arkadaşlar bugün benim et günüm tavuk yiyorum gerçi bu sefer haşlama değilde derisi ve yağı alınmış tavuğu teflonda pişirdim azıcık bir yağ bıraktı tabiki ama inşallah sorun olmaz o kadardan sürekli haşlama insanı sıkıyor bir zaman sonra o yüzden değişiklik olsun dedim gerçi ben bugünü seviyorum çünkü tok oluyorum çok şükür o ve bolcada su içiriyor o yüzden sevdiğim bir gün herkeze kolay gelsin arkadaşlar dualarınızı esirgemeyin lütfen bu hafta ikili rakamlara düşeyim :))

İnşallah amacına ulaşırsın canım.Bu hırsla ulaşacağına da eminim.. Benim yerime de ye tavuktan bol bol olumunekankayizsmile

İnşallah amacına ulaşırsın canım.Bu hırsla ulaşacağına da eminim.. Benim yerime de ye tavuktan bol bol olumunekankayizsmile

sağol canım inanki bol bol yenmiyor o kadar tok tutuyorki sende yaptığında göreceksin hem susatıyor hemde tok tutuyor inşallah hep beraber veririz fazlalıklarımızıda kurtuluruz opuyorumnanaktan

kızlar slma.s. nasıl gidiyor diyetiniz ben lahanaya devam ediyorum buğün 5. günüm çok süper gidiyor bu arada buraya yazmak doğrumu bilemiyorum ama sonuçta zayıflamaya çalışıyoruz hepimiz ve burda sevdiğim amacına ulaşmasını istediğim arkadaşlarım var bu yüzden yazmak istiyorum bazı arkadaşlarım lahanayı yapamadığını yazmıştı bende ilk gün bırakmayı düşünmüştüm ilk içişimde hemde ama eşim saolsun canım ben en büyük destekçim bırakma sabret bir sürü çorba yaptın boşa gitmesin dedive onun sayesinde devam ettim emin olun ilk 2 gün berbat bir tadı oluyor hatta kokusundan bile içiniz kalkıyo ama 3. günden sonra çok rahat içiliyo alışılıyor hatta 2 gündür zevkle içiyorum bitmesin çorbam die gözüne bakıyorum ve buğün yarım litre su içtikten sonra tartılmamam rağmen 3,5 kilo gitti yani günde bir kiloyu atıyosun artı benim bide kabızlık sorunum vardı bu diyetle oda ortadan kalktı 3 günde bir yapıyodum şimdi günde 3 kere yapıyorum çok mutluyum görenler şaşırmaya başladı bile akannehir

kızlar slma.s. nasıl gidiyor diyetiniz ben lahanaya devam ediyorum buğün 5. günüm çok süper gidiyor bu arada buraya yazmak doğrumu bilemiyorum ama sonuçta zayıflamaya çalışıyoruz hepimiz ve burda sevdiğim amacına ulaşmasını istediğim arkadaşlarım var bu yüzden yazmak istiyorum bazı arkadaşlarım lahanayı yapamadığını yazmıştı bende ilk gün bırakmayı düşünmüştüm ilk içişimde hemde ama eşim saolsun canım ben en büyük destekçim bırakma sabret bir sürü çorba yaptın boşa gitmesin dedive onun sayesinde devam ettim emin olun ilk 2 gün berbat bir tadı oluyor hatta kokusundan bile içiniz kalkıyo ama 3. günden sonra çok rahat içiliyo alışılıyor hatta 2 gündür zevkle içiyorum bitmesin çorbam die gözüne bakıyorum ve buğün yarım litre su içtikten sonra tartılmamam rağmen 3,5 kilo gitti yani günde bir kiloyu atıyosun artı benim bide kabızlık sorunum vardı bu diyetle oda ortadan kalktı 3 günde bir yapıyodum şimdi günde 3 kere yapıyorum çok mutluyum görenler şaşırmaya başladı bile akannehir

tebrik ederim canım kilo vermene çok sevindim inşallah amacına en kısa zamanda sağlıkla kavuşursun nasıl yapıyorsun bu lahana çorbasını canım burdan yazman doğru olmazsa eğer özeldende yazabilirsin gerçi ben daha önce yapmıştım ama içememiştim dolayısıyla faydasınıda görememiştim benimde tek sorunum şimdi metabolizmamın durmuş olması eğer bu haftada kilo vermezsem bir hafta diyete ara verip metabolizma hızlandırıcı bişeyler yapıcam gerçi lahana diyeti diyincede kokusundan insanın midesi kalkıyor ama belki yapabilirim eğer kilo vermessem bu haftada bilgilendirirsen sevinirim canım tekrar tebrik ederim opuyorumnanaktan

tebrik ederim canım kilo vermene çok sevindim inşallah amacına en kısa zamanda sağlıkla kavuşursun nasıl yapıyorsun bu lahana çorbasını canım burdan yazman doğru olmazsa eğer özeldende yazabilirsin gerçi ben daha önce yapmıştım ama içememiştim dolayısıyla faydasınıda görememiştim benimde tek sorunum şimdi metabolizmamın durmuş olması eğer bu haftada kilo vermezsem bir hafta diyete ara verip metabolizma hızlandırıcı bişeyler yapıcam gerçi lahana diyeti diyincede kokusundan insanın midesi kalkıyor ama belki yapabilirim eğer kilo vermessem bu haftada bilgilendirirsen sevinirim canım tekrar tebrik ederim opuyorumnanaktan

tatlım özelden msj attım bakarsın ama yazmayı unuttum yaparsan mutlaka limon kullan öle ççok ii oluyo

tatlım özelden msj attım bakarsın ama yazmayı unuttum yaparsan mutlaka limon kullan öle ççok ii oluyo

özelden yazmanıza gerek yokki arkadaşlar sonuçta bi çorba tarifi üstelik burdaki hanımların ihtiyacı olan kilo verdirdiğini söylediğiniz bi tarif mümkünse burda yazın bizlerde faydalanalım...

özelden yazmanıza gerek yokki arkadaşlar sonuçta bi çorba tarifi üstelik burdaki hanımların ihtiyacı olan kilo verdirdiğini söylediğiniz bi tarif mümkünse burda yazın bizlerde faydalanalım...

tabi yazabilirim neden olmasın ama bu sadece çorba değil başlı başına başka bir diyetbir çogunuzunda bildiği bişey zaten kadınlar kulübündede başlığı var zaten ama tarifi yok sadece deneyimlerini paylaşmışlar 200 sayfa yazılmış aralarda tatifler verenler olmuş ama bulmak çok zor ben başka bir yerdenbuldum tarifi benim amacım kilo vermek için çabalayan arkadaşların fayda görmesi ne çektiğinizi çok ii biliyorum bu kilolardan ben bu diyeti yani 5 günde 5 kilo diyetini yapamasaydım herhalde lahana çorbası diyetinide yapamazdım bu diyet benim için ön hazırlık gibi oldu ve hiç zorlanmadım lahana diyetinde

tabi yazabilirim neden olmasın ama bu sadece çorba değil başlı başına başka bir diyetbir çogunuzunda bildiği bişey zaten kadınlar kulübündede başlığı var zaten ama tarifi yok sadece deneyimlerini paylaşmışlar 200 sayfa yazılmış aralarda tatifler verenler olmuş ama bulmak çok zor ben başka bir yerdenbuldum tarifi benim amacım kilo vermek için çabalayan arkadaşların fayda görmesi ne çektiğinizi çok ii biliyorum bu kilolardan ben bu diyeti yani 5 günde 5 kilo diyetini yapamasaydım herhalde lahana çorbası diyetinide yapamazdım bu diyet benim için ön hazırlık gibi oldu ve hiç zorlanmadım lahana diyetinde

aldım canım mesajını çok teşekkür ederim uygulanabilir bir diyet dediğim gibi eğer bu haftada vermezsem bir hafta uygulayıp metobolizmamı şaşırtabilirim sonra yine devam ederim çünkü 5 günde 5 kilo diyetini yapmak hem kolay benim için hemde pratik öyleki bir aydır evimizde hiç yağ kullanılmıyor nedense ekonomide yapar olduk evde yağ tuz vs alınmıyor mutfağa alınanlarda çabuk bitmiyor dolayısıyla kaydirigubbakcemile3 yapılmasıda rahat ama metobolizmamı çalıştırmam için uygulayacağım senin verdiğin diyeti canım çok sağol istersen merak eden arkadaşlar için incilideniz abladan izin alarak paylaşabilirsin sonuçta sen deniyorsun ve buradaki herkez seninde dediğin gibi kilo vermek istiyor izni olursa incilideniz ablanın paylaş ve herkez faydalansın güzel olur bence opuyorumnanaktan

aldım canım mesajını çok teşekkür ederim uygulanabilir bir diyet dediğim gibi eğer bu haftada vermezsem bir hafta uygulayıp metobolizmamı şaşırtabilirim sonra yine devam ederim çünkü 5 günde 5 kilo diyetini yapmak hem kolay benim için hemde pratik öyleki bir aydır evimizde hiç yağ kullanılmıyor nedense ekonomide yapar olduk evde yağ tuz vs alınmıyor mutfağa alınanlarda çabuk bitmiyor dolayısıyla kaydirigubbakcemile3 yapılmasıda rahat ama metobolizmamı çalıştırmam için uygulayacağım senin verdiğin diyeti canım çok sağol istersen merak eden arkadaşlar için incilideniz abladan izin alarak paylaşabilirsin sonuçta sen deniyorsun ve buradaki herkez seninde dediğin gibi kilo vermek istiyor izni olursa incilideniz ablanın paylaş ve herkez faydalansın güzel olur bence opuyorumnanaktan

ay ewet canım bizim evdede yağ kullanılmaz oldu neredeyse tuz mu o nekaydirigubbakcemile3 bu diyette o şekilde yağ tuz yok tuz koyulabilir diyo bazı yerlerde ama ben kullanmıyorum inş. sendede işe yarar canım bakarsın sen 7 günde daha çok veririsin yapılamıyacak gibi değil kesinlikle dene derim

ay ewet canım bizim evdede yağ kullanılmaz oldu neredeyse tuz mu o nekaydirigubbakcemile3 bu diyette o şekilde yağ tuz yok tuz koyulabilir diyo bazı yerlerde ama ben kullanmıyorum inş. sendede işe yarar canım bakarsın sen 7 günde daha çok veririsin yapılamıyacak gibi değil kesinlikle dene derim

evet canım haftaya deneyeyim mutlaka çünkü şaşırması lazım metabolzmamın pazartesi yaparım 7 gün ardından yine devam ederim bu diyete ara vermeden sorun olurmu acaba yoksa ara vermem gerekirmi acaba kurtulalım şu kilolardan insin sırtımızdan artık değilmi ayy motive oldum vallahi daha başlamadan inşallah veririz opuyorumnanaktanzemuszemus

merhaba,
bu gün başladım 58 kg.

1. gün sonu:57.7 kg.
diyete tam olarak uydum. bütün gün yalnızca patates yedim. hemde abartmadan.
gerçi benim metabolizmam çok yavaştır. kilo almaya uygun bir bünyem olduğundan bütün hayatım dikkat ederek geçti. bu sebeple diyetlerde çok az kilo veriyorum. benneyaptımki

2. gün sonu: diyete tam olarak uydum. sebze olarak domates salatalık seçtim. bütün gün; 4 salatalık 5 domates yedim. su içtim birde şekersiz çay. bu sabah tartıldım; 56.7 kg. ama ayıp kaçmaz inş.:kedi: sizde de öğlemi ben bütün gün idrara çıktım
valla 1 litre su içtiysem 3 litre çıkmıştır. hatta geceyi wc de geçirdim. bu sebeple su kaybı olması kuvvetle mümkün. bakalım yine de moralimi bozmuyorum. 3. güne tavuk la başladım. haşladım baharatsız ve tuzsuz olarak. gelişmeler an ve an bildirilecektir.sositososito

merhabalar,
dün yazamadım. diyete harfiyen uydum. hiçbir kaçamak yapmadım. tavuk günüm iyi geçti çok zorlanmadım. 3. gün sonu: 56.6 kg

4. gün felaketti. kavun karpuz ve elma yedim. açlıktan başıma ağrılar girdi, gece uyuyamadım. o kadar eziyetten sonra 4. gün sonu:56.2 kg

bugün son günüm. tartıya göre yaklaşık 2 kg verdim. umarım su kaybı değildir. diyeti bıraktığımda hepsini geri aldığımı görürsem. çektiğim eziyete çooookkk üzülücem.eyvahedigeldismile

yedim yedim yedim :oklava:
salı aksamı bi paket form bisküvi ve dün magnum gold yedim :oklava:
dayanamadım haftaya ara vercem :oklava:
beni dövmek gerek hemde cok sucluyum ihanet ettim diyetime :oklava:
ahhhh ahhhh nolcak benm sonumm :oklava: :oklava:

arkadaşlar beni de yazın yarın başlıcam 85:s bugün elma yemişdim sabah artık olmaz öle.yarn patatesle başlıcam psikolojim bozuldu kilolar yüzünden.bütün gece uyuyamadım gözlerim kırmızı oldu
:S nedir bu çekdiğim.ya ölcem ya zayıflıcam kendi kendmle anlaşdım yağ bağladı her yanım

yedim yedim yedim :oklava:
salı aksamı bi paket form bisküvi ve dün magnum gold yedim :oklava:
dayanamadım haftaya ara vercem :oklava:
beni dövmek gerek hemde cok sucluyum ihanet ettim diyetime :oklava:
ahhhh ahhhh nolcak benm sonumm :oklava: :oklava:

of cnm ya boşver ders olsun sana bi daha yapmazsın emeğini boşa gidermessin ben de inşallh dondurma falan yemem:S:1ninca::1ninca:

Back
X