• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlar beni de yazın yarın başlıcam 85:s bugün elma yemişdim sabah artık olmaz öle.yarn patatesle başlıcam psikolojim bozuldu kilolar yüzünden.bütün gece uyuyamadım gözlerim kırmızı oldu
:S nedir bu çekdiğim.ya ölcem ya zayıflıcam kendi kendmle anlaşdım yağ bağladı her yanım

hoşgeldin iyi yapmıssın başlamakla ama psikolojini bozma hem kilo vermeye karar vermek bile insanın psikolojini düzeltiyor çünkü bir hedef belirlemiş oluyor insan ve moral kilo kaybıında çok önemli ne kadar yüksek bir morale sahip olursan o kadar çabuk kilo verirsin ben böyle düşünüyorm yağları dert etme hepsi gidecek inşallah hepimiz aynı sıkıntıyı yaşıyoruz ve motivasyonumuzu yüksek tutuyoruz kolay gelsin kaydirigubbakcemile5

neden kimse benim yazdıklarıma yorum yapmıyor? burda boşluğa konuşuyormuş gibi hissediyorum:umursamaz: nerde takım ruhu? nerde bu devlet?:oklava:

neden kimse benim yazdıklarıma yorum yapmıyor? burda boşluğa konuşuyormuş gibi hissediyorum:umursamaz: nerde takım ruhu? nerde bu devlet?:oklava:

:roflol: yok yok boşluğa konuşmuyorsun burdayız biz çok sevindim 2 kilo vermiş olmana tebrik ederim su değildir büyük ihtimalle öyle olsaydı ben 6 kilo verdim bu diyetle 3 haftada susuz kalmalıydı vücudum kaydirigubbakcemile3 tabi tatil günlerinde dikkat et mutlaka çünkü azıcık dikkat etmediğinde geri geliyor verdiğin kilonıun biri öyle olmasın aman kaydirigubbakcemile5

kızlar merhaba size birşey sorucam aklıma yatan cevabı verirseniz eğer bende yapıcam sizinle beraber
şimdi bu patates'in gı endeks değeri çok yüksek ve pankreas'ı çok hızlı çalıştırıp kan şekerinizi sürekli yüksek tutuyor,onun içinde çok çabuk acıkıyorsunuz,patates yerine herhangi başka birşey yiyemezmiyiz yada patatesi bu diyete sokmasak olur mu ?
ikincisi bu balık günü dediğinizde nasıl besleniyorsunuz peki ?

:roflol: yok yok boşluğa konuşmuyorsun burdayız biz çok sevindim 2 kilo vermiş olmana tebrik ederim su değildir büyük ihtimalle öyle olsaydı ben 6 kilo verdim bu diyetle 3 haftada susuz kalmalıydı vücudum kaydirigubbakcemile3 tabi tatil günlerinde dikkat et mutlaka çünkü azıcık dikkat etmediğinde geri geliyor verdiğin kilonıun biri öyle olmasın aman kaydirigubbakcemile5

canım benimmmopuyorumnanaktan çokkk teşekkür ederim. valla görünmez adam gibi hissetmiştim kendimisempatiksalakcinni

kızlar ben patates gününü bundan sonra form kepekli bisküvi ile geçiricem artık patates yemeğe devam edersem hayatımın sonuna kadar patatesten nefret edicem gibi görünüyo o yüzden bırakıyorum patatesi bundan sonra kepekli bisküvi yicem...

kızlar ben patates gününü bundan sonra form kepekli bisküvi ile geçiricem artık patates yemeğe devam edersem hayatımın sonuna kadar patatesten nefret edicem gibi görünüyo o yüzden bırakıyorum patatesi bundan sonra kepekli bisküvi yicem...

kepekli bisküvi içinde şeker tuz ve yok deselerde yağ barındırdığı iiçin uygun olmayabilir canım yinede incilideniz abla sana daha doğru bilgi verir ben bu hafta makarna haşladım patatese göre gl değeri daha düşük istersen kepeklimakarna istersen normal makarna haşla baharatla güzel oluyor tavsiye ederim kaydirigubbakcemile5

ben 3 hafta yaptım bu diyeti 3 kilo vermiştim.2 kiloyu geri aldım sanırım...
abarttım çünki
ama pazartesi tekrar başlamayı düşünüyorum.

herkese günaydın öncelikle bende bugün başlıyorum diyete ve patates günükafamçokkarıştı patatesi acaba tefalin actıfry de pişirsek olurmu acaba 1kilo pates 1kaşık yağ:utangac:

kızlar merhaba size birşey sorucam aklıma yatan cevabı verirseniz eğer bende yapıcam sizinle beraber
şimdi bu patates'in gı endeks değeri çok yüksek ve pankreas'ı çok hızlı çalıştırıp kan şekerinizi sürekli yüksek tutuyor,onun içinde çok çabuk acıkıyorsunuz,patates yerine herhangi başka birşey yiyemezmiyiz yada patatesi bu diyete sokmasak olur mu ?
ikincisi bu balık günü dediğinizde nasıl besleniyorsunuz peki ?

canim bazi arkadasalr sairim kepekli makarnayla yapiyolar onun degeri düsükmüs balik günü diye bisey yokki et günü var her türlü eti yiyebiliyosun yagsiz olmak kaydiyla hem sen ne ariyon burda ne konusmustuk biz senle

merhaba,
bu gün başladım 58 kg.

1. gün sonu:57.7 kg.
diyete tam olarak uydum. bütün gün yalnızca patates yedim. hemde abartmadan.
gerçi benim metabolizmam çok yavaştır. kilo almaya uygun bir bünyem olduğundan bütün hayatım dikkat ederek geçti. bu sebeple diyetlerde çok az kilo veriyorum. benneyaptımki

2. gün sonu: diyete tam olarak uydum. sebze olarak domates salatalık seçtim. bütün gün; 4 salatalık 5 domates yedim. su içtim birde şekersiz çay. bu sabah tartıldım; 56.7 kg. ama ayıp kaçmaz inş.:kedi: sizde de öğlemi ben bütün gün idrara çıktım
valla 1 litre su içtiysem 3 litre çıkmıştır. hatta geceyi wc de geçirdim. bu sebeple su kaybı olması kuvvetle mümkün. bakalım yine de moralimi bozmuyorum. 3. güne tavuk la başladım. haşladım baharatsız ve tuzsuz olarak. gelişmeler an ve an bildirilecektir.sositososito

merhabalar,
dün yazamadım. diyete harfiyen uydum. hiçbir kaçamak yapmadım. tavuk günüm iyi geçti çok zorlanmadım. 3. gün sonu: 56.6 kg

4. gün felaketti. kavun karpuz ve elma yedim. açlıktan başıma ağrılar girdi, gece uyuyamadım. o kadar eziyetten sonra 4. gün sonu:56.2 kg

bugün son günüm. tartıya göre yaklaşık 2 kg verdim. umarım su kaybı değildir. diyeti bıraktığımda hepsini geri aldığımı görürsem. çektiğim eziyete çooookkk üzülücem.eyvahedigeldismile

evet arkadaşlar,
5. gün sonu: 56 kg ve diyet bitti. bugün 6. günüm. öncelikle gördüm ki bu diyetle 5 günde 5 kilo verilemiyor. ben ancak 2 kilo verebildim. ayrıca sabah başladığınız besinle akşama kadar devam ettiğiniz için sınırsız yeme imkanınız olsa da öğlende besinden bıkıyorsunuz bu sebeple aç kalınıyor. ama yine de memnunum giyemediğim pantolonlarım vardı artık giyebiliyorum. 2-3 hafta sonra birkez daha yapmayı düşünüyorum. hepinizi bol iradeli günler...kaydirigubbakcemile2

evet arkadaşlar,
5. gün sonu: 56 kg ve diyet bitti. bugün 6. günüm. öncelikle gördüm ki bu diyetle 5 günde 5 kilo verilemiyor. ben ancak 2 kilo verebildim. ayrıca sabah başladığınız besinle akşama kadar devam ettiğiniz için sınırsız yeme imkanınız olsa da öğlende besinden bıkıyorsunuz bu sebeple aç kalınıyor. ama yine de memnunum giyemediğim pantolonlarım vardı artık giyebiliyorum. 2-3 hafta sonra birkez daha yapmayı düşünüyorum. hepinizi bol iradeli günler...kaydirigubbakcemile2

teşekkürler...
bende 2 kilo veriyorum her hafta yinede ii olduğunu düşünüyorum...
senin kilon zaten gayet ii belki 1 yada 2 kilo verebilirsin en fazla bence 56 kilo güzel bi durum a.s

kepekli bisküvi içinde şeker tuz ve yok deselerde yağ barındırdığı iiçin uygun olmayabilir canım yinede incilideniz abla sana daha doğru bilgi verir ben bu hafta makarna haşladım patatese göre gl değeri daha düşük istersen kepeklimakarna istersen normal makarna haşla baharatla güzel oluyor tavsiye ederim kaydirigubbakcemile5

canım yaa patatesten bıktım artık yiyemiyorum bu yüzden daha baslarken bütün haftam bozuluyo kepekli makarnada zayıflatmıcakmıs gibi gelio nedense ama hafta sonu alıcam onuda denicem tatil gününde tadına göre bi değerlendirme yapıcam biliyorum kepekli bisküvi veya galete pek uygun değil ama aklıma baska bişi gelmiyo ve daha vermem gerekenin yarısını verdim anlican bi 2 ay daha uğrasıcam ben kendimle bu sebepen kesinlikle uygun bi besin bulmam şart...kafamçokkarıştı

Back
X