• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar yeni liste hangi sayfadaydı unuttum ve bulamadımm bilmiyorumkismile

canım bisküvi ve galeteye göre kepekli makarna en ideali diye düşünüyorum bence sen kepeklimakarnayla devam et en azından bir hafta denemiş olursun pek bişey farketmiyor patateste karbonhidrat makaranda karbonhidrat en azından makarnada ekstra vitamin var üstelik patattes gibi hemen kan şekerini düşürüp acıktırmıyor makarna daha doyurucu ve tok tuutuyor tavsiye ederim canım kaydirigubbakcemile5

canım bisküvi ve galeteye göre kepekli makarna en ideali diye düşünüyorum bence sen kepeklimakarnayla devam et en azından bir hafta denemiş olursun pek bişey farketmiyor patateste karbonhidrat makaranda karbonhidrat en azından makarnada ekstra vitamin var üstelik patattes gibi hemen kan şekerini düşürüp acıktırmıyor makarna daha doyurucu ve tok tuutuyor tavsiye ederim canım kaydirigubbakcemile5

tamam tatlım bi gün ara vercem pazar günü tekrar baslıcam o gün makarna günüm olucak a.s

Yumurta gÜnÜ İkİ yumurtayla bu saate geldİmm,yumurta olsada yesem:)

ben sabahtan beri yarım litre süt bi kase yoğurt az peynir yedim yumurta yemicem bu gün yarım litrede ayran aldım gelirken işe onu içicem ara ara bu günüde böyle biriricez hadi bakalım tatile hazırlık basladı kafamda kesin bu hafta sonu kilo alırım ben cokacimcoook

ben sabahtan beri yarım litre süt bi kase yoğurt az peynir yedim yumurta yemicem bu gün yarım litrede ayran aldım gelirken işe onu içicem ara ara bu günüde böyle biriricez hadi bakalım tatile hazırlık basladı kafamda kesin bu hafta sonu kilo alırım ben cokacimcoook
o kadar sıkıntı çektik ,hafta sonu dikkat etmek lazım:)
ben işyerindeyim yumurta yiyemiyorum burda tabii,baska biseyde yemiyorum acıktım su içiyorum :))

selamlar,

gizli takipçinizim, 2 haftadır bu diyeti bende uyguluyorum..öyle 5'er '5'er veremesemde, toplamda 4 kilo verdim, bu bile iyi bişey..2 ya da 3 hafta daha uygulamayı düşünüyorum..şu an 65,5 kiloyum, hedefim 55:)

selam arkadaslar,
galiba bu topigin önceki heyecani kalmamis, önceden herkes günlük olarak ne yaptigini nasil kilo verdigini yazardi ve sohbet olurdu, ya dieti yapanlar azaldi yada artik kimse yazmak istemiyor yada vakitleri olmuyor bilemicem artik.
neyse ben kendimden bahsediyom pazartesi bu diete tekrardan basladim, 66,8 ile basladim, suan 63,5 im nedense yogurt gününde sadece 100 gr verdim dün bütün gün 1 kilo ogurt yedim kacamaksiz ama sadece 100 gr gitmis ki ben 4 kilo yu tamamlarim diyordum, yani toplamda 3,3 kg verdim buda cok iyi bence:dance::dance:
ve bugun ara vermeden tekrardan basladim patatese, ve ben patatesi firinda yapiyorum kizlar bence harika oluyor ve hic baharat koymuyorum bence süper hatta bundan sonra asla patetes kizartmicam hep firinda yapcam
umarim sizlerde iyi kilo vermisinizdir.

arkadaşlar hepine çoooook teşekkür ederimmmmma.s. ben bu diyeti 10 gün boyunca yaptım ama şekerli çayımı azaltamadım bi tane kesme şeker atıyorum içine çünkü çaysız yapamam ama sporumu yaptım kilom 76 idi şimdi 71.2 gerçekten işe yarıyo:sm_cool: diyet için yardım cı olduğunuz için teşekkür ederim eğer böle devam edersem düğünüme kadar 60 olurum bence herşey iradede bitiyo aç kalıyosun ama verdiğin kiloları görünce hiç bişey gözünde olmuyo insanın hepineze kolay gelsin arkadaşlar:teytey:

bu haftaki diyetimide başarıyla tamamladım ve 2 kilo verdim hanımlar 56 kiloyum hedefe 1 kilo kaldı ama bu diyet gerçekten süper eğer ideal kilonuzdaysanız ve yaramazlık yapıp bi kaç kilo aldıysanız vermek için süper bi yöntem

Merhaba arkadaşlar, yeni katıldım aranıza, bu diyeti okudum burda, denedim ama cok zorlandım. Normalde limonatayla 3 gun detoks yapabılen bır ınsanım ama nedense bu cok zor geldı ozellikle 2. gun sebze gunu bıtırdı benı, ayrıca bırseyın tadı guzel degılse ondan sınırsız yemenızın bır anlamı olmuyormus bunun anladım :) zaten cok ac olsanız da bır sure sonra kusack duruma geldıgınızden ıstemıyor canınız, annem yaptı bu dıyetı hem de harfıyen uyguladı, 3,5 kilo falan verdi, benım 3. gunumdu bugun yarın meyve gunum sonucu yazarım..

selam arkadaslar,
galiba bu topigin önceki heyecani kalmamis, önceden herkes günlük olarak ne yaptigini nasil kilo verdigini yazardi ve sohbet olurdu, ya dieti yapanlar azaldi yada artik kimse yazmak istemiyor yada vakitleri olmuyor bilemicem artik.
neyse ben kendimden bahsediyom pazartesi bu diete tekrardan basladim, 66,8 ile basladim, suan 63,5 im nedense yogurt gününde sadece 100 gr verdim dün bütün gün 1 kilo ogurt yedim kacamaksiz ama sadece 100 gr gitmis ki ben 4 kilo yu tamamlarim diyordum, yani toplamda 3,3 kg verdim buda cok iyi bence:dance::dance:
ve bugun ara vermeden tekrardan basladim patatese, ve ben patatesi firinda yapiyorum kizlar bence harika oluyor ve hic baharat koymuyorum bence süper hatta bundan sonra asla patetes kizartmicam hep firinda yapcam
umarim sizlerde iyi kilo vermisinizdir.

Patatesleri baharatlı yapsak olmaz mı?.

biz kuzenimle yapıyoruz bu diyeti çok güzel kilo veriyoruz.başta bünye biraz zorlansada alıştı artık bu diyeti kime söylediysek yapmaya başladı.sağlıkçı bir bayana anlattık aynı şeyleri yediğiniz için kilo veriyorsunuz devam edin dedi veee sirkeli suyu ihmal etmeyin içebildiğiniz kadar suya bol sirke koyun dedi kilo vermeyi hızlandırıyor..kaydirigubbakcemile4sırnaşık şeysırnaşık şey

sirkeli su ile ilgili deneyimimi sizlerle paylaşmak isterim. marketten aldığımız sirke ile kilo kaybı olmuyor fakat aktardan aldığım 250 ml.lik plastik şişede satılan tortusu olan doğal elma sirkesi ile hiç bir diyet uygulamadan 2-3 aylık bir dönem içinde 4 kilo kaybım oldu. Sabah sıcağa yakın suya yarım limon suyu, gece yatarken yine sıcağa yakın suya elma sirkesi (balsız) içtim..

Yarın bu diyetin 3. haftasına başlayacağım..uygulaması çok kolay, sonucu da oldukça iyi..bu diyet bana su içmeyi öğretti, hayatıma yeşil çayı kattı, ekmeksiz, yağsız, tuzsuz da idare edilebileceğini öğrendim..diğer arkadaşlarda da gözlemlediğim gibi 4. ve 5. günler tartıya çok iyi yansımasa da uygulamaya değer buluyorum..bu diyeti bizlere kazandıran incilideniz hanıma ve yorumlarda geçen tüm değerli paylaşımlar için herkese teşekkürler:))

kızlar yaa diyet hoşuma gitti amaa bir sorun var ben emziriyorum.... sizce yapsam bir sorun olur muu? bebişkom 8,5 aylık......

Back
X