• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

merhabalar herkese...
bugün 4. günüm...kiraz,elma,erik,kayısı,çok küçük birer parça kavun ve karpuz yedim...hepsinden az az yememe rağmen felaket şiştim.
sabah kalktığımda dayanamayıp tartıldım..ama aylardır tartılmıyordum hiç.diyete başladığımda da tartılmamıştım.tahmini yazdırdım kilomu listeye...bir de ben sabahları ve akşamları elma sirkesi içiyorum.onunda etkisiyle sanırım vücudumda 1,5-2 cm kadar incelme var..yani verilen kilolar boş değilmiş :):) tartılınca kendimi çok mutlu hissettim,baskülle barıştım :):)
umarım yarına kadar 500 gr falan daha veririm...veeeee inşallah hepimiz hedeflediğimiz sürede,hedeflediğimiz kiloya ineriz...hihoyyyt hihoyyyt..

selinay2002 66
kirazz_z 78.1
ayshe 58.2
67den55e 67
kubb 55
dennisfb 64
örtmenim 78
missdance 62.7
twillight 65.5

meyvenull çıkardım senı canım ..

Son düzenleme:
ben bu diyeti yaptım hiç zor değil ilk listede de adım var ... ancak şöyle bir durum var arkadaşlar ben verdiğim kilonun hepsini hatta fazlasını aldım ama bunda benimde suçum yok değil... ama o kadarda aberrtımda denemez neden aldım bilemiyorum... bende pazar günü tekrar başlamayı düşünüyorum kısa sürede sonuca ulaşmak isteyenler için mükemmel ancak koruması zor benden tavsiye aman dikkat edin.. bu arada beni de aranıza alırsanız tekrar sevinirim:))) herkese bol şansss...

canım beni 64 yapar mısın?yani benim için önemli değil ama yarın yada öbür gün sonuçları söylediğimizde çok vermişim gibi görünmesin yerimseniben
halledildi canımopuyorumnanaktan
ben bu diyeti yaptım hiç zor değil ilk listede de adım var ... ancak şöyle bir durum var arkadaşlar ben verdiğim kilonun hepsini hatta fazlasını aldım ama bunda benimde suçum yok değil... ama o kadarda aberrtımda denemez neden aldım bilemiyorum... bende pazar günü tekrar başlamayı düşünüyorum kısa sürede sonuca ulaşmak isteyenler için mükemmel ancak koruması zor benden tavsiye aman dikkat edin.. bu arada beni de aranıza alırsanız tekrar sevinirim:))) herkese bol şansss...

evet çok haklısın korumak çok önemli kilolarımızı verelim korumasınıda hep berebar dıkkat edelım..
hoşgeldin aramıza kilo başlangıcı başladığın gün yazalım olur mu.

ya bişi dicem bu tür mesela 5 gün bu 5gün baska buna benzer günboyu aynı yiyecek olmazı ??? insan aynı seylerden sıkılır ama ben 2 gün oldu başlayalı göbek gitti :) çokmutluyum yaaa bunu 2 hafta yapuıcamn inş:)sırnaşık şey

kızlaaaar ben geldiiiiiimm :lepi:
annemle gectigimiz hafta diyet yapamadım,önceki 2 hafta da kacamaklarla oldu...
yeniden sıkı bi şekilde diyete basladım carsamba günü..
yarın meyve günüm... ooh yeniden cok ceşit bi güne baslıcam :)
kilomu tam olarak bilmiyorum ama dar gelen bi etegim vardı 2007de giyebiliyordum rahat rahat,uzun zamandır fermuarı kapanmıyordu,bugün bi deneyim dedim cok rahat olmasa da kapandı öle zorlamadan :sm_cool: sositososito hatta bi tane de pantolonum vardı giyince böle o kadar bunaltıyodu ki hele bişeyler yedikten sonra o dügmeyi acmadan rahat edemiyordum... arttık yemekten sonra bile cok rahat oluyor hihoyyyt
diyete tam gaz devamım kızlaar....hepimize kolaycacık zayıflamalaaaaaarr! a.s.

kızlaaaar ben geldiiiiiimm :lepi:
annemle gectigimiz hafta diyet yapamadım,önceki 2 hafta da kacamaklarla oldu...
yeniden sıkı bi şekilde diyete basladım carsamba günü..
yarın meyve günüm... ooh yeniden cok ceşit bi güne baslıcam :)

iyi geceler kızlar et gününüde bitirdik yaşasın meyve günüzemuszemus..hoşgeldin koalaa.s.

günaydın kızlar...benim dün itibariylr bitti diyetim....bugünki kilom 76,600 pazartesi tartılamamıştım salı günü 78,100 dü,yani 4 günde 1,5 kilo vermiş oldum....ama 2 gündür wc de çımakadım belki onunda etkisi var...pazartesi aynen devam...2 gündede dengeli beslenicem bozmak yok

günaydın kızlar...benim dün itibariylr bitti diyetim....bugünki kilom 76,600 pazartesi tartılamamıştım salı günü 78,100 dü,yani 4 günde 1,5 kilo vermiş oldum....ama 2 gündür wc de çımakadım belki onunda etkisi var...pazartesi aynen devam...2 gündede dengeli beslenicem bozmak yok

günaydın canım tebrikler opuyorumnanaktanson yumurta gününü neden yapmadın bence dahada verirdin ?bu 2 günde aşırıya kaçma yoksa geri alınabiliyor ben ilk yapdıgımda dikkat etmediğimiçin almıştım geri olumunekankayizsmile

bende meyve günündeyim süper gidiyor sabah; kiraz, kayısı, kavun, çilek, nektarin yedim..dün ananas alcaktım unuttumbilmiyorumkismile

günaydın canım tebrikler opuyorumnanaktanson yumurta gününü neden yapmadın bence dahada verirdin ?bu 2 günde aşırıya kaçma yoksa geri alınabiliyor ben ilk yapdıgımda dikkat etmediğimiçin almıştım geri olumunekankayizsmile

bende meyve günündeyim süper gidiyor sabah; kiraz, kayısı, kavun, çilek, nektarin yedim..dün ananas alcaktım unuttumbilmiyorumkismile

canım ben pazartesi başladım,yumurta günümü dün yaptım...üstelik zor geçecek diye düşünürken çok rahat geçti...yumurta gerçektende çok tok tutuyo kızlar...pazartesi eminim kilom daha fazlaydı aslında toplamda daha çok vermişimdir ama tartılamadım o gün...salı günki kilomu baz aldım bende...

iyi geceler kızlar et gününüde bitirdik yaşasın meyve günüzemuszemus..hoşgeldin koalaa.s.

sagol canım hoşbuldum zemuszemus
aynı gidiyoruz demek ki seninle, bende hafta ortası basladım benle beraber kimse yoktur herhalde diyodum ama iyi oldu böyle opuyorumnanaktan
simdi biraz meyve almaya gidiyorum,hepimize kolay gelsin bacılar :hulya: kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
slm arkadaşlar bende kılo vermek istiyorum ama bir türlü veremıyorum 63 kıloyum ve pko hastasıyımm ne kadar dikat etsemde bir türlü veremıyorum.sizkllerr verdinizmi nasıl verdinizz yardımcı olursnaız sevınırım

slm arkadaşlar bende kılo vermek istiyorum ama bir türlü veremıyorum 63 kıloyum ve pko hastasıyımm ne kadar dikat etsemde bir türlü veremıyorum.sizkllerr verdinizmi nasıl verdinizz yardımcı olursnaız sevınırım

geçmiş olsun canım..bizler bu diyeti yapıyoruz sonuclar 2 güne kadar belli olcak..hızlı vermek ıstıyosan ve bu dıyetı yapabılırım dıyosan hoşgeldin aramızaa.s.

geçmiş olsun canım..bizler bu diyeti yapıyoruz sonuclar 2 güne kadar belli olcak..hızlı vermek ıstıyosan ve bu dıyetı yapabılırım dıyosan hoşgeldin aramızaa.s.

hoşbulduk canım benım sagoll kaydirigubbakcemile5 evet yaparım inş.bugun deniyecem bakalım neler olcak inş.bende kılo verırım :)

Kızlarrrrrr ben geldimmm bugün benim 5. günüm tartıldımm 64 kilo geldimm 4 günde 3 kilo vermişimmmm :nazar: ama bugün yapmicam kızlar çünkü yapamicam evde değilim yarın değil öbürgün tekrar başlamayı düşünüyorum gerçekten iyi kilo verdiriyor hepinizi öpüyorummmm

Back
X