• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlarrrrrr ben geldimmm bugün benim 5. günüm tartıldımm 64 kilo geldimm 4 günde 3 kilo vermişimmmm :nazar: ama bugün yapmicam kızlar çünkü yapamicam evde değilim yarın değil öbürgün tekrar başlamayı düşünüyorum gerçekten iyi kilo verdiriyor hepinizi öpüyorummmm

maşllah canım yaa süpermiş bende bugn başlkarım dedım ama başlıyamıycam galıba p.tesi kesin başlarım inş.bende güzel sonuclar alırım

selamlar herkese...
bugün son günüm...yoğurt yemeyi seçtim nedense :) doğal olarak doymadım...
64 le başlamıştım bakalım yarın ki durum ne olacak..sabah tartılıp kilomu bildireceğim...gerçi bugün tartıldım ama söylemeyeceğim,belki biraz daha veririm yarına kadar :dance::teytey:

ben ergenlik çağında 70 kg olmuştum. sonra bu diyetle 43 kg oldum ve kortizonlu tedavi görüp, arkasından hamile kalana kadar da hiç kilo almadım. diyet aşağıdaki gibi;

1. gün: Sadece haşlanmış patates yiyeceksiniz. Sabah, öğlen, akşam. Başka bir şey yok. Ama istediğiniz kadar, kusana kadar yiyebilirsiniz. PATATESLERE BAHARAT DIŞINDA HİÇ BİR ŞEY İLAVE EDİLMİYOR.

2. gün: Yalnızca sebze. Ama aklınıza gelebilecek her tür sebzeyi yiyebilirsiniz. Yağsız olmak kaydıyla her tür çiğ salata, yine yağsız haşlanmış sebze yemekleri, türlüler... BAHARAT DIŞINDA HİÇ BİR ŞEY İLAVE EDİLMİYOR.[/COLOR][/B][/COLOR]Sabahtan itibaren HANGİ SEBZELERLE BAŞLIYORSANIZ ONUNLA DEVAM EDİYORSUNUZ. İSTERSENİZ 40 CEŞİT SEBZE YİYEBİLİRSİNİZ. AMA BU SEBZELERİN SABAH Kİ TABAĞINIZDA OLMASI GEREKİYOR.YANİ GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDİYORUZ.

3. gün: Bugün et günü. Yine sabahtan başlayarak haşlanmış, ızgara ne çeşit olursa olsun, yağsız et. Yağsız ton balığı, ızgara balık, tavuk...GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDİYORUZ.BAHARAT DIŞINDA HİÇ BİR ŞEY İLAVE EDİLMİYOR

4. gün: meyve günü. Yine yiyebildiğiniz kadar her tür YAŞ meyveyi ( MUZ HARİÇ) tüketin.GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDİYORUZ

5. gün: Yalnızca yumurta. BAHARAT DIŞINDA HİÇ BİR ŞEY İLAVE EDİLMİYORYada yağsız diyet süt veya yoğurt. seçim sizin....B]GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDİYORUZ[/B][/COLOR]

6. ve 7. günler bu diyetin bayramları yani dinlenme günleri, istediğinizi, özlediğinizi yiyebilirsiniz. Ama ölçülü davranmak ve ölçülü yemek gerekiyor. fazlaya kaçarsanız 5 kilonun 2 sini alıyorsunuz...

Hafta başında yine aynı sırayla diyeti uygulamaya başlayabilirsiniz.

Şekersiz açık çay, kahve, yeşil çay her daim serbest.

bana katılmak isteyen var mı??? :lepi:

bir de lütfen halsizlik yorguluk asabiyet vs hissetmemek icin haftada bir gün bira mayası kürü uygulamayı unutmayınız..

DİYETE KATILAN ARKADAŞLARIN BAŞLANGIÇ ve VERDİKLERİ KG'LARI NI GÖSTEREN LİNK AŞAĞIDADIR...

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...16-5-gunde-5-kilo-diyeti-18.html#post12384216

arkadaşlar bu diyeti uyguluyorsunuz dimi

aslında bütün gıdalar var bu diyette ama pek sağlıklı görünmedi bana 5 günde 5 kilo vermek ciddi bi rakam giden kilolarla birlikte çeşitli sağlık sorunlarıda getirebilir diye düşünüyorum bu konuda bilgisi olan varsa yazabilirmi ?

Kızlarrrrrr ben geldimmm bugün benim 5. günüm tartıldımm 64 kilo geldimm 4 günde 3 kilo vermişimmmm :nazar: ama bugün yapmicam kızlar çünkü yapamicam evde değilim yarın değil öbürgün tekrar başlamayı düşünüyorum gerçekten iyi kilo verdiriyor hepinizi öpüyorummmm
süperrrr tatlım tebrik ederim devamına inşallah:nazar:
selamlar herkese...
bugün son günüm...yoğurt yemeyi seçtim nedense :) doğal olarak doymadım...
64 le başlamıştım bakalım yarın ki durum ne olacak..sabah tartılıp kilomu bildireceğim...gerçi bugün tartıldım ama söylemeyeceğim,belki biraz daha veririm yarına kadar :dance::teytey:

sabırsızlıkla beklıyorum wallaaa kaydirigubbakcemile2benımde yarın son gün ben yumurta ve yoğurdu düşünüyorum yumurtayı çok severimzemuszemus
bugun diyet büskivi yedim meyve midemi çok kazıttı:kedi:

selinay2002 66
kirazz_z 78.1 76.6
ayshe 58.2
67den55e 67 64
kubb 55
dennisfb 64
örtmenim 78
missdance 62.7
twillight 65.5
özlemilker 81

Son düzenleme:
Aslında bu diyette 5 günde 5 kilo veren çok fazla yok bildiğim kadarı ile ortalama 1.5-3 kilo ile hafta tamamlanıyor genelde. Ben 3 hafta yaptım ilk bir haftanın da 4 günü düzenliydi ona rağmen 3.5 kilo verdim. Son 2 haftadır da yapmıyorum ve kilomu koruyabildim. Tabi yine dikkat ederek. ıncilidenizin kilo koruma ile ilgili yolladığı mesajlardaki detayları uygulamaya çalıştım.Pazartesi günü tekrar başlamayı düşünüyorum zira bugüne kadar bu benim en kolay ve sıkılmadan uyguladığım diyet oldu.
Bir de yumurtanın tüketilmesi ile ilgili alternatifleri olanlar var mı?

Aslında bu diyette 5 günde 5 kilo veren çok fazla yok bildiğim kadarı ile ortalama 1.5-3 kilo ile hafta tamamlanıyor genelde. Ben 3 hafta yaptım ilk bir haftanın da 4 günü düzenliydi ona rağmen 3.5 kilo verdim. Son 2 haftadır da yapmıyorum ve kilomu koruyabildim. Tabi yine dikkat ederek. İncilidenizin kilo koruma ile ilgili yolladığı mesajlardaki detayları uygulamaya çalıştım.Pazartesi günü tekrar başlamayı düşünüyorum zira bugüne kadar bu benim en kolay ve sıkılmadan uyguladığım diyet oldu.
Bir de yumurtanın tüketilmesi ile ilgili alternatifleri olanlar var mı?

yumurta salatası yapabılırsın maydonoz nane limon güzel olur;normalde sebze yenmemesı lazım ama çok kalorili deği yanı azcık sebzeden bişey olmaz bence;eksiksiz uyulması çok zor benım fikrim...et gununde ben ton balıklı salata yedım ;kılo verdım mı verdım ama 5 gunun sonunda kesın sonucu yazacam:lepi:

kirazcım :) ben salak mıyım ya yanlıs anlamısım ben tek secenekle butun gun aynı yaptım :) mesela meyve gununde seftalı yedım sadece

günaydın kızlar son günümzemuszemusyalnız bir problem var 2 gündür wc çıkamıyorumbilmiyorumkismile
evet bu diyetle 5 kilo veren pek yok genelde 3 kiloya yakın veriliyor yinede süperrr dımıkaydirigubbakcemile3
bu arada sonuçları merak edıyorum missdance ,dennisfb neredesiniz kızlar?

ben ilk yaptığımda 4 kg verdim ama kilom fazla onun etkisi var sanırım.... bu kezde 6-7 kilo versem süper olur salak kafam korusaydım şimdi o 6-7 kiloyu verince 60lı kilolara düşecektim salak ben:(((

hoşbulduk canım sağol... ilk hafta spor yapmayı düşünmüyorum belki 2. hafta vücut alışırsa diye metabolizmayı hızlandırmak için düşünüyorum siz neler yapıyorsunuz?

buranın faydası çok oluyor birbirimizi motive ediyoruz vermek artık bu yolla sorun değil ama ya korumak? bu konuda da yardımcı olalım yoksa ben tam gaz bırakıyorum :((mafoldumben

Back
X