5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

wavy:tşk cevabın için ama benim kullandığım biber urfa isotu yani tuz kesin var akşam katmiyimmi o zaman ? daha doğrusu bu diyette hiç kullanmiyimmi gerçi acı olmasa özelliklede isot olmadımı yiyemiyorum hiç bişey:( neyse Allah kolay geçirir inşlah

bu arada ben bu diyete 70.1 kg ile başladım sonucu söylerim 5 gün sonunda
son 10 kiloyuda versem tığ gibi olcam:)
ama kızlar belli bir zamandan sonra insan diyetten bıkıyor yaa hele benim gibi 100 kilodan 60 kiloya düşmek isterseniz:(
gerçi çoğu gitti azı kaldı şükür:)) bu şekilde avunuyorum

wavy:tşk cevabın için ama benim kullandığım biber urfa isotu yani tuz kesin var akşam katmiyimmi o zaman ? daha doğrusu bu diyette hiç kullanmiyimmi gerçi acı olmasa özelliklede isot olmadımı yiyemiyorum hiç bişey:( neyse Allah kolay geçirir inşlah

bu arada ben bu diyete 70.1 kg ile başladım sonucu söylerim 5 gün sonunda
son 10 kiloyuda versem tığ gibi olcam:)
ama kızlar belli bir zamandan sonra insan diyetten bıkıyor yaa hele benim gibi 100 kilodan 60 kiloya düşmek isterseniz:(
gerçi çoğu gitti azı kaldı şükür:)) bu şekilde avunuyorum

canım tuzu unut :umursamaz: maşallah canım ne güzel kilo vermişsin. süppersiniz ben 10 kilo bile nasoıl vericem derken sen 30 kilo vermişsin bile. seni ayakta alkışlıyorumkaydirigubbakcemile5hihoyyytalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

tşk ederim çok sağol cnm:)ama daha 10 kilom var verecek inşlah başarırım çünkü yoruldum artık diyetlerden

yoerulmakta haklısın. ayni istediğin gibi değilde hep bir listeye uymak çok zor olsa gerek..
aslıonda ben çok yiyen biri değilim. ama böyle listeler falan beni bozuyor valla. ne olursa olsun pes etmeyeceğim haşimatoya inat:)) ben hamileliğimin hediyesi haşimato illetine kapıldım. 68 kilo ile doğuma girdim. bebeklerin 40 ında 56 kilo idim. ve ne olduysa ondan sonra oldu ya vaş yavaş kilolar gelmeye başladı veeee şimdi 70 kiloyum. çok üzgünüm çoook..

yarına tavuğum haşlanıyor. 1200 grlık bie piliç aldım onu yicem baqharatlar ve limon eşliğinde ohh miss:))

kolay gelsin cnm yoo ben hep bir listeye bağlı kalmadım herşeyi yedim 3 şeyin dışında yağlı,unlu ve şekerli şeylerin dışında ama yinede yoruluyor insan

akşam 8 de son slata tabağımıda götürdüm ohh. ama salata acıktırıyor beniş yaa. kesin sebzeli bişeyler yapın yiyin tavsiyemdir...

Bugün salatlık ve domatesle başladım güne.Ama zor olacak belli.

Dün acıkmadım ama resmen gözüm açtı.Canım tatlı tuzlu herşeyi istedi yavv

Bugünüde atlatırım kazasız belasız inşallah

boswer canım keşke sebze haşlasaydın. salatalık domatesle benim dünüm zor geçti açıkçası.. ama başardım. sende başarırsın inanıyorum ben...olumunekankayizsmile
evettt bugünb sabah tartıda 68 kiloyu gördüm kızlar eğer böyle devam ederse gerçekten 5 günde 5 kilo:))) her gün tartılmayı hoş karşılamıyor birçok kişi ama beni motive ediyorsempatiksalakcinni
bugün kahvaltıda hayatımda bir ilk yaşadım bve yeşil çay eşliğinde limonlu baharatlı ve tuzsuuuuzz tavuk göğpsü yedimmm.. valla artık lezzetten çok karnım doysun yeter mantığındayım. ve karnımı doyurdum çok şükür. dün gece karnım guruldayarak yatmıştım:((( ay sonucu çoook merak ediyorum açıkçası bitirdikten sonrada iki gün free diye yemeyi içmeyi düşünmüyorum çünkü çabuk verilen çabuk alınır.. bajkalım görcez nelker olcak
aa bu arada kızlar ben günde bir form çayı içiyorum. bende kronik kabızlık var diet yapınca iyice kitleniyorum o yüzden içiyorum bol su da içince iyi oluyor:utangac:

eveett sizler neler yaptınızı zilan , tepkisel huuu nerelerdesiniz..

boswer canım keşke sebze haşlasaydın. salatalık domatesle benim dünüm zor geçti açıkçası.. ama başardım. sende başarırsın inanıyorum ben...olumunekankayizsmile
evettt bugünb sabah tartıda 68 kiloyu gördüm kızlar eğer böyle devam ederse gerçekten 5 günde 5 kilo:))) her gün tartılmayı hoş karşılamıyor birçok kişi ama beni motive ediyorsempatiksalakcinni
bugün kahvaltıda hayatımda bir ilk yaşadım bve yeşil çay eşliğinde limonlu baharatlı ve tuzsuuuuzz tavuk göğpsü yedimmm.. valla artık lezzetten çok karnım doysun yeter mantığındayım. ve karnımı doyurdum çok şükür. dün gece karnım guruldayarak yatmıştım:((( ay sonucu çoook merak ediyorum açıkçası bitirdikten sonrada iki gün free diye yemeyi içmeyi düşünmüyorum çünkü çabuk verilen çabuk alınır.. bajkalım görcez nelker olcak
aa bu arada kızlar ben günde bir form çayı içiyorum. bende kronik kabızlık var diet yapınca iyice kitleniyorum o yüzden içiyorum bol su da içince iyi oluyor:utangac:

ben bugün basladim ayyy kacinci günün kac kilo verdinki canim tatile gidecem mutlaka vermem gerek kilo yaaaaaa ama herseyi canim cekiyor sabahdan ins. basaririm

dününün zor geçtiğini sabah okudum.Gerçi çalıştığım için iş yerinde yiyebileceğim bişeeyler olsun istediğim için salatalık domates aldım.Şimdilik açlık yok şukür.Dünkü gibi acıktıkca yiyorum.
Yarın benimde et günüm bakalım nasıl geçecek.
Diyete başladığımda dahil olmak üzere tartılmadım hiç.Ama 59 kiloyum geçen hafta tartılmıştım.Umarım 5 olmasada 3 kilo veririm.Diyete harfiyen uyuyorum vermeliyim aslında dimi

merhaba kızlarr bende bugün yeni başladım diyete, haliyle bugün patates günümmm
bakalım ben napıcam gerçekten çok merak ediyorum,şu an 74 kiloyum umarımmmm,sonunu getirebilirm ve gerçekten kilo vermiş olurummm

bakalım ben napıcam gerçekten çok merak ediyorum,şu an 74 kiloyum umarımmmm,sonunu getirebilirm ve gerçekten kilo vermiş olurummm

Tek umudumuz bu kilo verebilmek..

Kolay gele diyelim sanada ozamn

ben bugün basladim ayyy kacinci günün kac kilo verdinki canim tatile gidecem mutlaka vermem gerek kilo yaaaaaa ama herseyi canim cekiyor sabahdan ins. basaririm

canım aramıza hoş hgeldin. benim 3.günüm et günündeyim bugün gıdaklıyommm:)))
diete başladığım sabah tartı 70 i gösteriyuordu. bu sabah 68:)

dününün zor geçtiğini sabah okudum.Gerçi çalıştığım için iş yerinde yiyebileceğim bişeeyler olsun istediğim için salatalık domates aldım.Şimdilik açlık yok şukür.Dünkü gibi acıktıkca yiyorum.
Yarın benimde et günüm bakalım nasıl geçecek.
Diyete başladığımda dahil olmak üzere tartılmadım hiç.Ama 59 kiloyum geçen hafta tartılmıştım.Umarım 5 olmasada 3 kilo veririm.Diyete harfiyen uyuyorum vermeliyim aslında dimi
canım diete harfiyen uyup birde bağırsaklarını çalıştırırsan gidiyor kilolar. bu formu nerdeyse baştan sona okudum. günleri değiştiren azcuk kaçamak yapan ve kaqbız olanlar 3 kilo. harfiyen yapanlar ise 5 kilo vermiş. azınlıkta uyanlar ve bende bu azınlığa katılmayı düşünüyom. hep beraber inşallah harfiyen uyarız. gitsin kilolaar:))
Bendede kabızlık problemi var yarın akşam form çayı içmeyi düşünüyorum bende

canımm hoş geldin aramıza. patates günü en korktuğum gündü. ama en tok geçirdiğim gün oldu:)) eğer kaytarmazsan verirsin inanıyorum ytakıl bize ver kiloları canımm:lepi::lepi:

şu an ikinci yarım piliç göğüsümü yiyorum. en yarından çok korkuyorum ya. ben hiçç meyve yemem napcam bilmim.. ufff:((

hoşbuldukkk;))))) 2buçuk büyük patatesi şimdiden yedimm 2 tane de yeşil çayyy falannn
ama bişeyyylerr yiyesimm varr,ilk günnn psikolojisi sanırımm yaa:(((

canım diete harfiyen uyup birde bağırsaklarını çalıştırırsan gidiyor kilolar. bu formu nerdeyse baştan sona okudum. günleri değiştiren azcuk kaçamak yapan ve kaqbız olanlar 3 kilo. harfiyen yapanlar ise 5 kilo vermiş. azınlıkta uyanlar ve bende bu azınlığa katılmayı düşünüyom. hep beraber inşallah harfiyen uyarız. gitsin kilolaar:))

:

Şimdiye kadar hiç kaçamak yapmadım.Yapacağımada sanmam irademe hakimimdir.Bu kabızlık durumu herzaman var bende.En iyisi form çayını her akşam içmek.5kilo verirsem istediğim kilonun altına düşerim.Sanırım 1-2 kilo alınıyormuş geri.Oda istediğim kiloya gelmemi sağlar..İnşallah hesaplarım tutar

Back
X