5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Sanırım ben pes ediyorum arkadaşlar çok kötü miğdem.Sanırım tansiyonumda düştü çünkü hiçbişey yiyemiyorum.
Öğle yemeğinde şehriye çorbası ve biraz salata yerim.Az yemeye dikkat edicem yine

Günaydın..

Bugün et günüm.Sebze gününü kazasız belasız atlattım nihayet.Kaç kez elim yemeğe gitti geri çektim hatırlamıyorum.Hatta akşamtavuklarımı didiklerken bi tane ağzıma atmamak için zor tuttum kendimi.

Evimde tartım yok sabah iş yerindeki tartıda tartılıyorum.Geçen hafta tartıldığımda 59.2 gelmiştim.Şimdiyse 58.2 :( 2 günde 1 kilomu yani...

Tavuklarım yanımda nazlana nazlana arada 1 parça atıyorum ağzıma..KArnım aç ama yemek zor geliyor tatsız tutsuz şeyleri :( Tek tip beslenme bana göre değilmiş anladım yaa..Sabredip sonlandıracam diyeti cumartesi günü ama bi daha yapmam sanırım
ben tırtıklamıştım valla:kedi:bende tavuğu çok sevmeme rağmen çoook zorlanmıştım. karabiber limon nanne elime ne geldiyse doldurmuştum. ve en büyük korkum tavuk tan tiksinmek:(( canım kabızlık sorununu aşabildinmi belki o yüzden kilo gitmemiştir. ben dün pek çıkamadım ve yarım kilo gitmiş bu yüzden:(

günaydın herkese
yaa kızlar ben dün akşam sebze günümde bıraktım
çok fena oldum anlamadım neden aşırı baş ağrısı oldu
acaba artık bünyem böyle ağır diyetleri kaldırmıyormu
çok aşırı kilo verince gerçi 70.1 başladım şuandada 69 görünüyorum
devam edip etmemekte kararsızım lütfen bir fikir verin benim için
sadece 5 yada 6 kilo versemde yeter artık ama bilmiyorum yapamadım
bugün kaldığım yerden devam etsemmi acaba benden en fazla 3 kilo gider
tam uyamadığım için devam etsemde ama kararsızım ediyimmi etmiyimmi
canım sağlık en başta gelir. bazı diyetler her bünyeye uygun olmuyor.. 5 kilon kalmış. dengeli beslenmeyle verirsin onu. ama yok dayanırım dersen 3 kilo gider devam edersen..olumunekankayizsmile
Benim miğdem bulanıyor kızlar..Naneli sakız çiğniyorum şimdi.Ama sabahtan beri bişey yemedim dersem yeridir.Çünkü tavuk aklıma geldikçe miğdem kalkıyor.Ne yapacam ben yaa
uff tavuk günü seni çok zorladı arkadaşım yaa.. ne güzel gelmiştin bu güne kadar. eğer meyve ve yumurta gününü yapabilirim dersen. bugün hafif şeyler yiyerek geçir. yarın devam edersin. hem beyninde kıtlık sinyalinden çıkarolumunekankayizsmile
2.gün ve 2 kilomu gitti çok iyiymiş.
Ben dün akşam ve bugünkü durumumdan sonra bırakma kararı aldım.Birde benim 3. günüm 1 kilo vermişim sadece
ben kabızlıktan diye düşünüyorum senin durumunu..
Bıraktım az önce 2 tane küp gofret attım ağzıma..
:gitme::gitme:

uff benim kızlar iki gündür çok huysuz anak uyutup gelebildim. ama noldu size yaa herkes vaz geçmiş:(( inanın bende çoğu zaman yeter diyorum ama o kadar fazlam var ki duramazsın diyorum. böylemi mutsuzsun yoksa kilolarınla mı diyorum ve devam ediyorum. ama bugün biraz moralim bozuldu. dün tavuk gnünde abarttım heralde yarım kilocuk gitmiş. . bugün meyve günüm içim dışım karpuz oldu..

slm kızlarrr,dün ilk günüm patates günümdü ve başıma gelen akşam arkadaşlarımla dışarı çıkmak zorunda kaldım,gözümün önünde herkes bişeyler yerken yememek çok zorduuu,tüm akşam boyunca sadece kahve içtiimmm:(((
bugünde sebze günüm ama çok zorlanıyorum açıkcası,sebzeleri sabah közleyerek yedimmm ama tuzsuz yinede pek bişeye benzemedilerr ama dayanıyorumm,...
yaa bide sabah kalktığımda tartıldım sadece yarım kilo farketmişşş,umarım herkes gibi bende 3-5 kilo vermişş olurum yaaa bu diyetin sonunda:(((

Wavy kabızlık problemini kısmen çözmüştüm ben ama kilo veremedim fazla..
Birde ben hafta sonu adet olucam sanırım oda yaptı bunu.

yanii 4.günün farketti mi peki kilon,tartışdınmı???

yyaaaa bozmuooorruuuzzz devamm,devammmm..........
yoksa tek mi kaldımmm:(((

yok canım bozmadımm.. annemin 2.5 kilo bu kadar mı farkeder sözünden sonra devammm dedim.. ben burdayım yarın son günüm patlayana kadar yumurta yicemakannehir

Bıraktım az önce 2 tane küp gofret attım ağzıma..

ama bence o birakmak degil dün bende cok az cocuklarin yemeginden atistirdim zaten tikaniyorsun yinede kilo vermisim belki söyle yapabilirsin öglenleri insan halsiz düsüyor biraz atisdirip sonra 3-4 saat bisey yemezsin simdide mesela 3 kücük bisküvi yedim kafamin agrisindan duramadim yedim gecdi

Günaydın arkadaşlar diyeti bıraktım ama sizleri izlemeye devam ediyorum.
Dün diyeti iyiki bırakmışım çünkü gece çok rahatsızdım.baş ağrısı,miğde bulantısı halsizlik.. fenaydım anlıyacağınız.

wavy son günün bugün istikrarlıymışın inşallah 5 kilo gider

boşwer canım valla ben bilem kendime şaştım bugün son günüm sabah yağsız tavaya yumurta kırdım yedim. şu an tokum sanırım ilk ve son gün rahat geçiyor. yumurta da bayağı tok tutuyor.. bu arada ben sanırım 3.5 kilo ile falan bitireceğim. iki gündür 500 gr veriyorum. olsun bu da bir başlangıçtır. dimi ama:))

bu arada istikrar demişsin azcuk kaçamak yaptım dün. ama napim kandildi. kapım sürekli çaldı. biri helva yapmış, biri simit, biri şeker pare. bende azcuk şekr pare ile simiti tırtıkladım:((

boşwer geçmiş olsun dielim o zaman sanaa...
benim 3.günüm bugün baktım sadece 1 kilo gitmişşş,haksızzlıkk amaa yaaa....üstelik gayet istikrarlı gitmeme,diyeti hiç bozmama rağmenn....:(((

boşwer canım fazla kilon yoktu diet saan ağır gelmiş halsiz düşürmüş olabilir canım çok geçmiş olsun.
chucle anlamadım bende ya durdu kilo vermem resmen:(( yumurta günü doyurucu bayağa bilginize:))

Back
X