- Konu Sahibi incilideniz
- #7.221
meruse canımmmm bir dokun bin ah işit gibi bir ileti yazmışım sana :))))))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben 9 gündür diyet ve spor yapıyorum ama 7.gün tatrıldığımda sadece 200 gr girmişti( çok moralim bozuk bu yüzden bu diyete başlamak istiyorum ama şuanda yatılı misafirim var o gitmeden başlayamıyorum..herhlade 1 yada 2 güne kadar kesin başlarım..çünkü vücudumun şok bir diyete ihtiyacı var..benim boyum 166 kilom 3 ay önce 59 idi şimdi tam 68 kiloyum
( ama ben hep kilolu biri idim tam 59 a düşüp 6-7 ay korumuştum ki artık kilo almam herhalde deyip abur cubura başlayınca tabiri caiz ise balon gibi şiştim
( çok moralim bozuldu hemen diyet ve spora başladım ama şimdi de vücut direniyor kilo veremiyorum..KK yı takip edip burada sizlerle yazışırak kendimi daha iyi hissediyorum yoksa kafayı yiyeceğim hiç kilo gitmiyor yeni diyete başlamama rağmen
yine sukur haline bide kendini oldugundan 30 kilo daha fazla dusun yani ben!boy da yok 1.68 dusun yani halimi tek yolu var sabir ac kalma spor ve su su su
canım ben de pes etmeyi düşünmüyorum ve benim ilk halim 78 falan idi ben 58 lere düşüp 6-7 ay koruduktan sonra yani onca emekten sonra çok kısa zamanda bukadar kilo almama çok üzülüyorum( yoksa bu iş için gerekli tek şey hedefe kilitlenmek ve sabırlı olmak..canım su su su ve spor spor spor dan sonra yeşil çeyı da yabana atma ne olur olur mu?
iciyorum iki bardak ama nefret ediyorum soguk iciyorum ben sicak hic yutulmuyo.ver bi bardak karisik meyve yada visne suyu oohh nasil icerim ama yesil cay iskence!
canım senin elma diyeti ile 5.5 kilo verdiğini biliyorum ama bu diyete başladığındna beri verdiğin toplam kilo mu?hedefin kaç kilo vermek merak ettim bundan sonra hep birlikte olacağız herhalde :)) verceğimiz kilolarımız ne kadr fazla ise duraklamalarımız da okadar fazla oluyor bu yüzden sabır ve durduğu zaman da moral bozmamamız gerek..işte ozaman birlikte diyet değiştiririz dimi :)))
aaah canım ahhhh aynen aslında ben de nescafe düşkünüyüm onsuz yapamıyorum..ama yeşil çayı da sevmeye çalışıyorum bu aralar demleyip dolaba koyuyorum ben de soğuk tüketiyorum çok daha zevkli..kışında şeftali aromalı olanları falan kullanarak zevk almaya çalışıyorum..onu ilaç niyetine değil de isteyerek içer hale gelebilmek için çeşitli yöntemler iştee opuyorumnanaktan
canim 5.5 kilo elma diyetiyle verdim bu diyetle kipirdama yok daha veremedim hic ama gerci ikinci gun bakalim cumaya belki 1-2 gider gecen hafat cogunluk su gitmistir belki.dun 4 patates yedim bugun 2-3 domates karnabahardan yemek yaptim yagsiz tuzsuz domates ve karabiberli 1 tabakta ondan yedim aksam yemeginede 1 tabak sonra hic birsey
ben kahvemden hic vazgecmedim ki icerim artik onuda icmeyelimde olelim yooooooo kahve icerim yanindada puf puf.deymeyin keyfime.
ama ben sade içemiyorum kahveyi süt kullanıyorum canım..en sevdiğim zamanlar nescafe içtiğim anlar zatenn :)))
Arkadaşlar bende bu diyete dün başladım...kaydirigubbakcemile3
Patates günüm ii geçti .bu gün sebze gününü domates ve salatalıkla geçirmeye çalışıyorum ama kendimi çok kötü hissediyorum.çok kötü bir baş ağrım var ve gözlerimde bulanıklık oluyor...bide canım acaip tatlı istiyor ki pek tatlı sevmem...:1no2:
sizlerde de böle oluyormu yoksa benim tansiyonumda bi oynamama oldu yada şekerimde ya korkmaya başladım...CADIARZU
allahim biraz daha bakarsam ekrani yiyecem nasil canim cekti oooooohh ne guzel olur simdi lop lop yutmak damaginda eritmek(kizlar hayal kurmak kilo aldirmaz dimi:) )
süper bir azim örneği canım aşırma sakın çikolataları bırak dolapta kalsın :)))
benim kadar duskun olan varmidir aceba gece tatli uykumdan uyandir niye uyandirdin demem kalkar yerim afiyetle.blackandwhite sen kac gundur yapiyorsun bu diyrti kilo verdinmi?
bu diyete de harfiyen uyuyorsun canım..hakikaten elma diyetinde çoğunluk su gitmiştir bu diyette 5 kilo vermen zor belki ama daha ikinci günün kesin 1-2 gider gibi düşünüyorum (şayet spor yaparsan daha da güçlenir bu düşüncem :)) ben de sabah 1 dilim kepek ekmeği,peynir,domates ve salatalık yedim..öğle 1 tabak barbunya yemeği yedim 2kaşık da yoğurt..akşam da meyve ile falan geçiştirmeyi düşünüyorum
evet dogru olan ilk yaptigin o kesin ama dene bakalim bunda kac kilo vereceksin seninde sebze gunun degilmi?