ömür boyu dombili kalmak falan yok canım..sakın sakın sakın moralini bozma unutma en önemlisi inanmak,motivasyon ve azim..moral bozukluğu bizi yarı yolda bırakır lütfen..belki sana öyle geliyordur vermişsindir şimdi boşuna üzülüyorsun belki de diğer diyette (elma diyeti yani) çok fazla gittiği için vücut kendini korumaya alıyordur..ben çok yaşadım bunları canım vücut duraklıyor ve o kilodan ayrılmak istemiyor..hele ki benim ilk başlamama rağmen daha önce çok kez diyet yaptığım için belki sebebi bilmiyorum ama delirecek gibi oldum ilk bir hafta hiç kilo veremedim spor da yapmama rağmen sadece 200 gr gitmişti..bu sabah vermeye başladığımı görünce çok sevindim azar azar gidiyor ama napiyim..bugün bu diyette ilk günüm annem ile birlikte başladım hiç açlık hissetmiyorum ama patatesin yanında dayanamayıp bir ince dilim peynir kaçamağım oldu..ayrıca kaçamak yapmadan devam ettim demişsin ya sen bu diyete merak ettim biz seninle sütlü nescafeden vazgeçemeyen kişileriz..ben bugün içtim onu da

sen de içiyor musun kaçamaktan saymadan öyle ise gönül rahatlığı ile içeceğim de :)) kolay gelsin canımopuyorumnanaktan