- Konu Sahibi incilideniz
- #7.481
baharat derken tuz dahil mi?Birde güne ne ile başlarsak o derken meyve olarak üzüm ile başladıysak üzümle devam edeceğiz gb mi?yada tavuk etiyle başladıysak tavuk eti ile devam edeceğiz gb.Bende başlasam biran evvel iyi olurdelikafadulden
evet canım ne ile başlarsak onu yicekmişiz...valla dün benim sebze günümdü ben pek buna uymadım sabah salatalık domates ve maydanoz yedim.öğlen közlenmiş patlıcan biber maydanoz nane yedim.akşamda nerdeyse sıfır yağsız ve tutsuz fasülye yemeği 1 kaşık ve dolu dolu bir tabak salata yedim.bugün 3.gün bugünüde piliç köfte ile başlayıp haşlama tavuk ile bitiricem.
bu arada kızlar ben dayanamayıp tartılıyorum bu sabah aç karnına tartıldım 63.4 çıktı zemuszemus 2 günde 2 kilo vermişim opuyorumnanaktan ayyy olcak galba bu sefer..yalnız çok zormuş kendimi oruçlu gibi hissediyorum sanki yesem günahmış gibieyvahedigeldismile umarım diyet sonundada olumlu bir sonuç alırım..başlamak isteyenlere başarılar...devam edenlere bol bol zayıflamalar buyrunnnnnnnnn
bu arada diyet yapanlar nerde yaa kimsenin sesi çıkmıyooo...ramazan münasebetiyle herkes bıraktı galba:)))